2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim mamaya geçip geçmeyeceğim bu ayın 24ünde belli olur kilo alımına göre inşallah doyuyordur miniklerimiz Benim kız daha bugün 20 günlük oldu. Sen sütü kaç dakika sağdığında kaç ml çıkıyor? Benim manuel sağarken sıkılıyorum bir de memenin biri hızlı akıyor ama diğeri az akıyor.az akan şuan bazen 10dakikada bile 30ml olmadığı oluyor

.
Isilik gibi oldu ya. Hele memeden sonra daha fena oluyor. Kendi kiyafetlerimide onun deterjani ile yikiycam galiba.
Benimkinin de yüzünde sivilce gibi bir şeyler çıkıyor bir kaç saate kayboluyor benim annem ile babam öpüyorlar dayanamayıp ondan oluyor diye düşünüyorum annem ile babam gidince anlarım tam olarak umarım seninkinin geçici bir şeydir allerjik filan olmasın.Kakasınin nesi takip edilecek acaba neye göre merak ettim rengi mi miktarı mı kıvamı mı

Ya kapıyı kapatınca kapıda ağlamıyorlar mı? Benimki asla susmadan saatlerce miyavlıyor. Mümkün değil yatak odasından göndermek. Bir de bizimle yatmaya alışkın. Bir çözümünü bulamadım. Bebeğin üzerine çıkar korkusundan uyuyabildiğim anlarda bile asla derin uyuyamıyorum

bebegimin gozunun aki sarimtrak bi hal aldi. ama yüzünde bisey yok. emmesinde de bi problem yok, sarilik belirtisi mi ki acaba? cuma gunu doktordaydik bisey demedi. bi de ne zaman gecer bunun riski
Benimkinin göz akı da öyle. Krem rengi gibi, tam beyaz değil. Çarşamba kontrolümüz var. Sarılık vardır illa ki, inşallah ileri düzeyde değildir. Ben sık sık emzirmeye çalışıyorum. İki saate bir alarm kurup emziriyorum. Bi de ışığın altında yatırıyoruz. Şu an bile lambalar açık uyuyor.

ben düzenli sağamıyorum sıkıntı orda önceden yoğun bakım sürecinde son zamanlarda artık 3 saatte bir 100 ml falandı toplam ikisinden doğumdan 1 ay sonra diyelim..bir göğüsü 15 dk sağıyordum..şimdi benım bebe açlıktan deliye dönene kadar uyanmıyor uyanınca susturmak mümkün değil bende emziriyorum sağamadan tekrar haydaa memeye derken sağmak isteyınce en fazla 5 dk sağabiliyorum oda bebiş tam sömürmediyse 40 50 çıkıyor ama içtiyse 30 zor belaaa..ama bana memede doymuyor gibi geliyor çünkü 2 gündür hem çişi azaldı hem kakası yok bende gündüz emzireyim istiyorum gecede süt bulamıyorm artık dengesiz oldu süt dolmuyorstoktan kullanıyoruz geceleri

Kivaminda sumuksu bir yapi olursa sut alerjisi olabiliyormus.
Ya ben cok alerjigim o da olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…