2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin arkadaslar. dogum yapan ve bilen arkadaslar lutfen cevaplasin. 41+3 um. afedersiniz az once yogun bi sekilde balgam şeklinde renksiz akintim oldu. nisan denilen sey bu mu acaba ? ilk defa oldu

Emzirme danışmanını ilk defa duydum, inş işe yarar. Faydalı bir şeye benziyor. Kuzum daha çok küçük annesi, mama varken emmeyi tercih etmemesi normal, emmek yorucu bir iş. Bi de sarılığı varmış. Biraz güçlensin emer inş. Yeter ki sütün kesilmesin. İnş bol bol sütün olur da Minnak doyana kadar emer. Sarılığı nasıl oldu ? Düştü mü?
Aminn 🤲🏻
Sarilik persembe 15, cuma 14tü. Pazartesi gittik tekrar kan vermek istemedim. Kulaktan bi cihazla bakti 13,5 cikti. Yanlis olcebiliyor persembe tekrar gel dedi dr.
Ama uyuklama hali gecti az da olsa düşmüştür. Agzina sika sika icirdik mamayi hep uyuyordu cok zor gecti haftasonu

gunaydin arkadaslar. dogum yapan ve bilen arkadaslar lutfen cevaplasin. 41+3 um. afedersiniz az once yogun bi sekilde balgam şeklinde renksiz akintim oldu. nisan denilen sey bu mu acaba ? ilk defa oldu
Nişana benziyor bende 40hafta doldu. Akıntım oldu sümüksü şekilde renksiz. Nişan'da olsa yine bekleyeceksiniz . Devlete mi gidiyorsunuz? İlk doğum mu bukadar beklediniz normal doğum için

Biri beni takaydı yahu😂

Ya bende memelerimle ilgili soru sordum kimse takmadi. Dur ben sana cevap veriyim bari. Memelerin yumusuyor sut biterken. Doluyken daha sertler. Ama onun disinda evet surekli gelen bi sut var. Sadecr daha dolgun yada degil seklinde.

Benimde emzirirken sanki cam parcalari batiyor ya

Bu gazı napıyoruz ya. 3 fincan rezene içildi. Nurse Harvey’s gaz damlası bugün 2 kere verildi. Masaj yapıldı. Bu saat oldu hala ayaktayız. Var mı bir mucize çözümü olan

Bulursan banada soyle ne olur. An itibari ile 27 saattir ayaktayim. Rezene falan bizde de ise yaramiyor. Bio gaia ve sap simplex kullaniyorum onlardan da tik yok. Kendim rezene kimyon iciyorum. Emziren anneler icin olan rahatlatici ne varsa iciyorum.
Gerci doktorum biseyden fayda gorursen gorursun goremezsen hic bisey ise yaramaz dedi ama ben butun fikirlere acigim. Kiraz cekirdegi baslarda ise yariyo gibiydi artik o da yaramiyor

Elifakca Elifakca o kulakla bakilan yada vucuttan bakilan aletler daha yuksek soyluyomus yani kanda daha dusmustur. Bizimde yuksekti surekli olctururken ogrendim. Hatta en son bende kan aldirmadim 9 lara dusmustu doktor tamam artik kan almayalim kanda daha dusuk demek ki dedi.

Bu arada R refikaaydin a katiliyorum gaz icin en cok banyo yaptirmak ise yariyor. Sicak suyun icine birakicam yakinda cocugu. Bide dun fiskirarak kustu aklim cikti. Ama mama fazla geldi herhalde. Bide benim kizin parmaginda dogum lekesi varmis ya 😂🤣

Günaydın çatı muayenesi oldum fazla acımadı, bir de Bebekk hiç kilo almamış geçen çarşambadan bu yana😁 kanala da inmiş dedi doktor. Doğuma dair hiçbirşey demedi açılma falan Yo k herhalde. Nst de de sancı vs çıkmadı. yoğun akıntım için mantar bu dedi fitil yazdı 2 tane, hatta haftada 3 ilişki dedi .. Şimdi de eve gelirken okuldan kızlar çağırdı bişiler yapmışlar yemeğe çağırıyorlar iyice dombili oldum 😁

Banyo yaptır. Biz de çok çekiyoruz gazdan. Kiraz çekirdekli yastığı fırında ısıtıp yatağına koyuyorum karnına doğru, kemeri ve patiği de varmış. Biraz iyi geliyor. Ama bunu biraz rahatladıktan sonra yapabiliyorum. sürekli karnına masaj yapıyorum. Kimyon çayı içirdim bugün 4 çay kaşığı, 3 saat rahat etti çocuk, o sıra bayağı gaz çıkardı. Sonra yeniden başladı tabi. Akşama çaresiz kalıp banyo yaptırdım, suyu normalden biraz daha sıcak yaptım, yakmayacak şekilde tabiki. Şimdiye kadar en çok işe yarayan banyo yaptırmak oldu. Sab simlex damla veriyorum, 10 Damla, çay kaşığıyla. 2-3 saat işe yarıyor ama her zaman değil. En iyisi banyo yaptırmak. Su rahatlatıyor.
Bir akşam onu da denedim gece uyusun, uyutsun diye. İki saat uyudu banyodan sonra. Sonrası yine aynı 🤦‍♀️ İki saatlik bir mola için yapılabilir. Ya çocuğa kimyon, rezene vermeye korkuyorum ben. Bugün doktorumuza da sorup dayayacağım olmadı ya

Günaydın çatı muayenesi oldum fazla acımadı, bir de Bebekk hiç kilo almamış geçen çarşambadan bu yana😁 kanala da inmiş dedi doktor. Doğuma dair hiçbirşey demedi açılma falan Yo k herhalde. Nst de de sancı vs çıkmadı. yoğun akıntım için mantar bu dedi fitil yazdı 2 tane, hatta haftada 3 ilişki dedi .. Şimdi de eve gelirken okuldan kızlar çağırdı bişiler yapmışlar yemeğe çağırıyorlar iyice dombili oldum 😁
Ben de bugun gidiyorum kontrole . Açıklık var mı birsey dedi mi. Benim 1cm di bakalım kaç oldu. Sancılar da siklasmaya başladı . Beni bugün göndermez diye korkuyorum

Bulursan banada soyle ne olur. An itibari ile 27 saattir ayaktayim. Rezene falan bizde de ise yaramiyor. Bio gaia ve sap simplex kullaniyorum onlardan da tik yok. Kendim rezene kimyon iciyorum. Emziren anneler icin olan rahatlatici ne varsa iciyorum.
Gerci doktorum biseyden fayda gorursen gorursun goremezsen hic bisey ise yaramaz dedi ama ben butun fikirlere acigim. Kiraz cekirdegi baslarda ise yariyo gibiydi artik o da yaramiyor
Hani kız çocuğunda daha az gaz olurdu ya. Bana hep öyle dediler umutlanmıştım ben 🤦‍♀️ Annemi aradım sen ne yapıyordun diye. Ben gaz çıkarmayı bilmiyorum koyuyorduk beşiğinize siz kendi kendinize çıkarıyordunuz gazınızı ağlamıyordunuz da hiç uğraşmıyorduk dedi. Bize mi bu bebelerin tripleri ben anlamıyorum 🤦‍♀️

Hani kız çocuğunda daha az gaz olurdu ya. Bana hep öyle dediler umutlanmıştım ben 🤦‍♀️ Annemi aradım sen ne yapıyordun diye. Ben gaz çıkarmayı bilmiyorum koyuyorduk beşiğinize siz kendi kendinize çıkarıyordunuz gazınızı ağlamıyordunuz da hiç uğraşmıyorduk dedi. Bize mi bu bebelerin tripleri ben anlamıyorum 🤦‍♀️

Valla benim icinde seni koyardik uyurdun hatta gelen misafirler öldumu bu cocuk hic sesi cikmiyo derlermis. Hatta yatili missfirlikte uyandirmislar bizimkileri cocuga bisey mi oldu bakin diye 😂🤣

Ama yok bizim kiz arşa cikti. Ben bozdum cocugu ya kesin. Kucagimdan koyunca basliya tuvalete bile gidemiyorum diyenlere yok canim abartmayin dedim al iste. Gerci icimden dedim ama olsun 😂 bide herkes ay ne sakin bebek diye diye.

Bende doktordan geldim canım hatta bu sabah aç karna gittim ki beni sezeryana alır hissiyatı ile. Ama bişeyin olduğu yok tekrar çatı muyanesi ve sıfır açıklık. Beni sezeryana alın desem de alacak bir doktor değil ben duamı ona göre yaptım Allah biliyor hakkımızda hayırlısı :dua: bizde de kilo alımı çok az ama su elverdiği sürede 40 a kadar bekleyeceğiz dedi nst ye girdikten sonra 72 saat güvendesin panikleme dedi zaten 48 saate bir doktordayım 🙄

Bende doktordan geldim canım hatta bu sabah aç karna gittim ki beni sezeryana alır hissiyatı ile. Ama bişeyin olduğu yok tekrar çatı muyanesi ve sıfır açıklık. Beni sezeryana alın desem de alacak bir doktor değil ben duamı ona göre yaptım Allah biliyor hakkımızda hayırlısı :dua: bizde de kilo alımı çok az ama su elverdiği sürede 40 a kadar bekleyeceğiz dedi nst ye girdikten sonra 72 saat güvendesin panikleme dedi zaten 48 saate bir doktordayım 🙄
Neden o kadar sık doktora gidiyosn cnm

2 2kedi_1deli seni nasıl takmam😊 herkesin meme ucu yara şu anda herhalde, herkes onun acısını çekiyor. Benim de 2 ay sonra yeniden yara olduğu için yara acısı çekiyorum, cam kırığı gibi bir şey hissetmedim. Bir de emdikten 10 dakika sonra meme ucuna doğru bir sızı yükseliyor, süt yapılıyor diye kendimi teselli ediyorum.

27 saattir uyumadın mu😱😱 Allah yardımcın olsun canım. Bitecek bu zamanlar da ilk 3-4 ayı atlatmak lazım.

E esradfghjkl şu an itibariyle hala uykusunda kıvranıyor çocuk, ellemedim bakalım, arada ağlıyor ıkınırken. Bu akşam yine banyo yaptırıcam böyle giderse.

Back
X