- 17 Mayıs 2019
- 622
- 816
- 23
Benimki de 4 yasinda ve aynen eli surekli kafasinda. Hem cok seviyo hem zarar vermeye meyilli. Surekli kavga ediyoruz bağırıyorum. Daha da bileniyo bebege. Icim sıkılıyo oglum yanima geldikçe cok boguyo beni. Surekli oyun istiyo eski düzenini istiyo. O da olmuyor haliyle.Benim kızımda 5,5 yaşında bebeği çok seviyor ama AMA hıncını bizden çıkarıyor. Sabah okula gitmiycem diye başlıyor tantana hadi kelimesinden nefret ettim hadi çişini yap hadi elini yüzünü yıka, akşam oluyor kesinlikle sofraya oturmuyor otursa da saçma sapan birsey bahane edip kaçıyorhaftasonu tamamen aç geçirdi ve bende senin sütünden istiyorum diyor
bebeği çok seviyor ama eli hep bebeğin başında oraya elleme dedikçe ısrarla. Haftaiçi bi şekilde geçiyor ama haftasonu kesin büyük bi kavga çıkıyor ben de sabırlı biri değilim birbirimize giriyoruz sonrada pişmanlık..
![]()
Kardesi hastanede yatıyor 4. gun bugun. Dun aksam eve gittim annem kaldi bebegin yaninda 1 2 saat. O kadar mutluydu ki bebek yok diye. Hic sormuyor bile.
Ona da kolay degil butun duzeni degisti. Annesinj caldi bebek. Bebekten once tek isim oglumdu nerdeyse.
Cok üzülüyorum aslinda ona da