Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladık endişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤
Bu cuma doktora gittiğimde spor yapabilir miyim onu sormak istiyorum. Önceden yoga yapıyordum. Öğrendiğimden beri bıraktım doktora sormadan yapmak istemiyorum birsey. Ama kesinlikle hareketli olmamız lazım kizlar
Kızlar benim gibi öğretmen olan var mı?mayısa kadar çalışacağız gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler Doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum minicik Bebişi kime bırakayım :))) şimdiden bunları düşünüyorum hormonlar şimdiden iş başında
Herkese merhabalar, bende bir hafta önce ögrendim hamileligimi. Bir sorum olacaktı. Yarın 6+1 de allah izin ederse keseyi görmek içşn doktora gidecegim. Sorum şu ki keseyle birlikte bebekte görünür mü yoksa bebegi görmek icin biraz daha mı beklemek gerekiyor? Yani keseyi görsek bile dolu yada boş oldugunu anlamak için beklemem mi gerekecek
Herkese merhabalar, bende bir hafta önce ögrendim hamileligimi. Bir sorum olacaktı. Yarın 6+1 de allah izin ederse keseyi görmek içşn doktora gidecegim. Sorum şu ki keseyle birlikte bebekte görünür mü yoksa bebegi görmek icin biraz daha mı beklemek gerekiyor? Yani keseyi görsek bile dolu yada boş oldugunu anlamak için beklemem mi gerekecek