2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sağlık ocağı 45 günlükken istedi ama doktorumuz 2 aylıkken istiyorum ben dedi. 2aydan önce bazı bebeklerde kalça çıkığı olmadığı halde varmış gibi görünebiliyormuş.

Bana ortopedi doktoru 5.hafta dedi ama doktorumuzla randevumuza 2 hafta var 8.haftaya denk geliyor ozaman gelin dedi fark etmiyor bence
Bizim başka kontrol randevumuz yok bir şey demediği için ortada kaldım gibi oldu ya. Sadece gelince bende göreyim dedi o kadar

Tam bir zaman yok sanırım. Herkese farklı bir şey söylüyor doktorlar. Bana 2 ay dolunca dediler. Randevu tarihinde kızım 2 ay 20 günlük olacak. Eşime 4 aya kadar yapılır, sorun olmaz demişler hastaneden.
Herkesin farklı bir tarihi var heralde. Ama bizi bir daha kintrol icin cagirmadi rutin bir kontrol tarihi vermedi o yüzden ne zaman çocuk doktoruna götüreceğim bilmiyorum
Sağlık ocağı 45 günlükken istedi ama doktorumuz 2 aylıkken istiyorum ben dedi. 2aydan önce bazı bebeklerde kalça çıkığı olmadığı halde varmış gibi görünebiliyormuş.
Kafam iyice karıştı valla ya ne yapsam bilemedim

Bende alacagim benim kiz da degisik biseyler gosterdimi heyecanlaniyor oglumda almamistim niye almamisim bilmem busefer denemeliyim

Herkesin farklı bir tarihi var heralde. Ama bizi bir daha kintrol icin cagirmadi rutin bir kontrol tarihi vermedi o yüzden ne zaman çocuk doktoruna götüreceğim bilmiyorum

Biz özele gitmiyoruz. 1 aylık olunca kontrole götürdük orda ben istedim kalça usg için kayıt açmasını. Randevu zor alınıyor dedi orda bir anne. Dediği gibi oldu. Doğum yaptığım hastanede 2 ay dolunca demişlerdi.

Çok teşekkürler

Yaaa şenindeymiş öyle bizimkide sabah 6 dan sonra yoruyor uyumuyo daha hafif uyuyup uyanıyor öğlen 12 ye kadar hep huzursuz sonrasında yatıyor rahatım
Genelde evet sabah 6 da başlıyor tavşan uykusuna 10 gibi uyuyor 2 saat bazen 12 ye kadar uyumuyor sonra 2-3 arası bir daha uyuyor akşam 5 te uyanıyor genelde uzun süre hiç uyumuyor ve krizi tutuyor bu saatte. Annem 40 ı çıkana kadar kırk çeşit olur dedi . Aynen öyle oluyor walla.

Doğumdan sonra daha bi aşk istiyorlar sanırım benimki birazda benle ilgilen demeye başladı . Ne zaman birlikte olucaz onun peşinde
Erkek milleti işte koyun can derdinde kasap et derdinde. Çok şükür daha bizimki öyle bir atakta bulunup bahsini açmadı hemşire direkt söylemişti doğum sonrası 6 hafta bişey olmasın diye oda bekliyor garibim.

Bende basta hormonlar diye düşündüm burda da okumuştum ama çocuğu normal ısıda tutunca baya azaldı sarınca yeniden oldu hemşire o kadar haklı ki
Ay dur bende deneyim o zaman. Normalde çok sarıp sarmalamıyorum bende. Benimki alışmış ya soğuya izin vermiyor zaten. Ama gece yanıma aldığımda emzirmek için benim sıcaklığımdan terliyor.

Ay dur bende deneyim o zaman. Normalde çok sarıp sarmalamıyorum bende. Benimki alışmış ya soğuya izin vermiyor zaten. Ama gece yanıma aldığımda emzirmek için benim sıcaklığımdan terliyor.
Bizde o şekilde terliyoruz. Bizim bu isilik sorunu bursaya gidince baya bir arttı öyle fark ettim. Üstünü açınca geçiyor örtünce çoğalıyor. Hatta gece yattığı taraf daha çok kızarıyor. Bende üşütmekten korkuyorum ama yine de çok sarmıyorum

Aynen yaa ,her doktor farklı bir şey diyor Ne yapacağımızı şaşırdık

Uyumadan önce arkasına bez koyuyorum ben gece terlediğinde alıyorum yenisini koyuyorum. Teri üstünde soğumasın ona dikkat et yeter. Senin bebek ne alemde bizimki uyumakta çok zorlanıyor. Hiç yenidoğan gibi değil bir gece uyandığında emip uyuyor knun dışında sürekli uyanık kalmak istiyor. Birde kucağa alıştı sanırım başka türlü uyumuyor. Ana kucağı aldık ama keyif yapıyor içinde uykusu geldiği zaman illaki kucakta uyumak istiyor.

Ağzını açmıyor küçük küçük açıp kapatıyor o arada sokuyorum meme başını sonra kahve kısımları itiyorum içeri dudakları dışarı olcak şekilde elimle yapıyorum
Bendede bazen oluyor yanlış tutunca artık çekiyorum mecburen tekrar deniyorum inanılmaz acıyor. Düzgün alsa hiç ağrı yok.

Bizimki çok şükür günün büyük kısmını uyuyayarak geçiriyor. Sadece sabah 5 6 gibi uyanınca 1-2 saat uyanık kalıyor sonra yine sürekli uyumaya devam ediyor. Uyanıyor altını aciyorum emziriyorum gazını cikarıyorum yune uyuyir oyle bir döngü var. Günün en fazla 4 saati uyanıktır. Uyanıkken de hiç huysuz değil maşallah diyeyim benimki de göğsümde yatmayı çok seviyor gazını çıkarırken uyuyor orda ama bırakınca beşikte devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…