2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Durumlar ne olursa olsun türk erkeği böyle dize gelmez. Bence sen yinede tebrik et kendini

Evet canım ücretsiz izne ayrılacağım raporum bitince. Doğum öncesini aktarmayınca 2 aylıkken işe dönmek gerekiyor bizde. El kadar bebek nasıl bırakılsın. Çok acımasız. Sen ne zaman döneceksin, kaç haftalık olacak bebiş?

Kızlar bebeğim öksürüyor burnu tıkalı serumla açıyorum ama öksürük için ne yapılır? Cuma doktor gördü ama hiçbir şey demedi göğsüne inmesinden korkuyorum
Öksürük sayısı önemli canım bizimki de öksürüyodu artarsa getirin dedi dr çünkü bunlara ağızdan ilaç veremiyoruz hastaneye alıp serum vs tedavisi yapmamız gerekebilir diye korkutmustu bizi ama Allah'tan artmadi zamanla azaldi bitti. Bol bol emzir anne sütü şifadır. Sen ıhlamur iç sarımsak soğan tüket sütten bebege de geçer inşallah geçmiş olsun

Unutkanlık bende de var. Hamilelikten kalan vitaminlere devam ettim şimdi de imom kullanıyorum. Gebelikten daha çok ihtiyacımız varmış şimdi takviyeye. Süre olarak da aynıymış iki ülkede. Al birini vur ötekine 3 aylık bebeği bırak ama üç tane yap mutlaka diyor birde burası
Canım izin süt izni odur budur 5 aylık olacak sanırım ama çok küçük geliyor bana ücretsize de sıcak bakmaz özel sektör Allah büyük hiç olmazsa 10 aylık 12 aylık yapıp işe dönmek istiyorum inşallah bi kapı açılır bi şeyler vesile olur

İnşallah gönlüne göre olur canım. Inşallah güzel bir kapı açılır. Kamuda olduğum halde hamile olduğumu öğrenir öğrenmez amirim gözden çıkardı beni. 2 yıl gelmem diye... Özel sektör de durum daha vahim. Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok küçükler daha. Ben de ücretsiz izne ayrılacağım ama maddi olarak zorlanmayız inşallah. Yoksa işe dönmek zorunda kalıcam. Bebeğime bakacak kimsem de yok. Bakıcıya da vermek istemem bu kadar küçük bebeği.

Gururlandım bak şimdi Türk ailesi zor canım en iyisini sen yapmışsın
Bir kere uğraştım orda türk ailesiyle 3 ay zor dayandım şimdiki eşim için aileme siz vermezseniz bendende bi daha türk erkeğiyle evlenmemi beklemeyin dedim. Mecbur kaldılar

Ben de dokunmadım 1den 7ye kadar uyumuşuz inşallah pisman olmam
Benimkide 1-4 arası uyudu 5 dk emdi geri uyudu saat 7 oldu yine mızmızlandı bende acıkmıştır dedim memeyi aldı ama Emmedi altını açınca uykusu dağıldı. Eşimde bana kızıyor niye çocuğu uyandırdın diyor. Şimdide uyanmış mis gibi emdi hala uyanık muhtemelen bi kaç saat sömürecek beni.

Bir kere uğraştım orda türk ailesiyle 3 ay zor dayandım şimdiki eşim için aileme siz vermezseniz bendende bi daha türk erkeğiyle evlenmemi beklemeyin dedim. Mecbur kaldılar
Güzel tehdit iyi bile dayanmışsın kendileri gelin olmamış gibi davrandıkları için ben yine şanslıyım görüşmüyorum ama üzülüyorum burda kızların yazdıklarını okudukça cinnet geçirtir bunlar insana

Ne güzel uyumuş Maasallah. Kilo alımı normale döndü sanırım senin oğlanın. Biz de iyi uyuyunca dinleniyoruz ya bebeklerin de ihtiyacı var bence
Alımı normale döndü ama başta alamadığı için biraz geri kaldi tabi. Dr bunun için gece de uyandir dese de ben uyandirmiyorum. Bazen 4 de bazen 6 da kendi uyanıyor. Gerçekten bugün baya dinc ve mutlu uyandim buna cok ihtiyacım varmis

Gayet iyi bı düzen masallah böyle gidersek daha rahat dinç oluruz gün içinde

Mesela banaaa 20 günlük bebeğimin ağzına yumurta vermeye kalktı diyor ki her şeyin tadını bilsin ben anî bir refleksle bağırdım ay hayır ya diye sonra diyor ki zaten ağzını açmadı Allahtan yumurta bütündü ve dudaklarına değdi hemen sildim bende. Şimdi burda böyle gülüyorum ama cinnet geçirdim, bebeğim eşimin kucagındaydi benimkinde olsa belki de direk masadan alırdım. Eşim de direk geri çekti çocuğu şaka yapıyor sanmıştık biz.

Kizlar benim bebegimin uyaanik kalma saatleri genelde aksam 6 dan sonraya denk geliyor sizlerin nasil gunduz uyandirmam gerekir mi gunduz emmek icin uyanip geri uyuyor genelde

Kizlar benim bebegimin uyaanik kalma saatleri genelde aksam 6 dan sonraya denk geliyor sizlerin nasil gunduz uyandirmam gerekir mi gunduz emmek icin uyanip geri uyuyor genelde
Benim bebeğim de gündüzleri sürekli emip uyuyor. Uyanık kalma süresi çok değil toplamda 4 saat ancak vardır tabi gün içine yayarak. Ben uyandirmiyorim artık zaten gündüzleri saatte bir en fazla 2 saatte bir kalkıyor emiyor uyuyor. Eğer huysuzsa genelde öğleden sonra 2-5 arası çok uyumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…