2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar maşallah bebişlerinize üzerime benim de biraz uyku atın bizim ne gündüz uykumuz ne gece uykumuz var. Uyursa kucağımda uyuyor. Gündüz max 2 defa max 2 saat uyur. Geceler 2 saatte bir uyanıyoruz iyi günümüzde. Bu işin sırrı nedir kardeşim biz niye uyuyamıyoruz

Yok deve… su çay falan olsa okey boğazdan geçer de, yumurta bu ya çocuğun emme refleksi tam oturmamış. Emeklemeden atletizme hazırlıyor çocuğu

Ben de aynen senin gibiyim, hatta gece de iki saat uyku asla yok. Sadece kucağımda uyuyor, beşikte asla uyumuyor. Gündüz de aynı şekilde. Uyku diye bir şey yok yani. Gece dört beş saati bırak kesintisiz bir saat uyusa bayram edeceğiz. Neysen, Sağlıklı olsun da bir şey demiyorum
Son doktor kontrolünde kilo alımı iyiydi, kakası filan da en az üç dört kez oluyor, ağlaması da az, tek sıkıntımız uyku, o da inşallah zamanla düzelir.

Bizimkide 3-4 saate bir uyanıyor. Allahtan gece uyanıklık süresi uzun değil emip uyuyor ama gündüz acısını çıkartıyor. Bir uyandığında minumum 2 saat gözler açık mahvediyor bizi. Doğduğunda ilk 1 hafta 3 saate bir uyandırmıştım 2. Hafta sonrası hiç uyandırmadım çocukta alıştı sanırım 3 saat uyur kendiliğinden uyanır. Ama şöyle bebeği 6-7 saat uyuyana imreniyorum keşke bizimkide öyle olsa gece mis gibi uyuruz birlikte.

Okurken bana sinir geldiiiii aman kardeşim sakın yalnız bırakma bunlarla vallahi ne yapacakları belli olmaz

Bizde öyleydik artık yapmıyor ya . 24 saatte bir yapıyo onuda biz masaj yapıyoruz öyle yapıyo TM biriktirdiklerini çıkarıyo resmen ıslak mendil yetmiyo yıkıyorum kovayla su getirip acaba kabız mı oldu
Sert değilse kabız degildir canım 1 hafta bile yapmasa kaka sert değilse kabız denemez

Kızlar bebişleriniz günde kaç defa kaka yapıyor
Çook fazla yapıyor. 1-2 kere bezi dolduruyor, ayrıca gün içinde az az yapıyor. Ama 3 gün yapmadığı da oldu. Doktor normal demişti bize. Ulaşabiliyorsan doktora bir mesaj at istersen yine de. Ne zaman düzene girer bilmiyorum.

Bakıcı konusunda haklısın zaten bakıcıya güvenme de. Hiç olmazsa bir yaşına kadar kendimiz bakabilsek ne diyim Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…