2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
40ından sonra kanamasi devam eden varmı? Bugun 40. Günümüz, kanamam hep azdı son 1 haftadır hic yoktu hatta, dün az az yeniden başladı. Annem ablam normal diyo.. sizde nasıl oldu?

Kızlar göğüs ağrısı yaşayan var mı göğüs uçlar dehşet yanıyor doğum daha kolaydı gerçekten emzirmekte çok zorlanıyorum
Ben krem kullanıyorum başka türlü zor benim canım tatlı yara falan olursa emziremem

Kızlar göğüs ağrısı yaşayan var mı göğüs uçlar dehşet yanıyor doğum daha kolaydı gerçekten emzirmekte çok zorlanıyorum
Gogüs pedi kullanıyordum onu bıraktım gunluk sadece gogus kalkanı kullanıyorum gögüs kalkanı içindeki süt tedavi etti. Seni cok iyi anlıyor. Ççum bu acıyı yasamayan bilmez

Bakalım inşallah tekrardan düzene girer bizimkide

Sert değil canım cıvık. Ama sanki kaka yapmayınca huzursuz oluyor nasıl rahatlıcakki
Benimki de öyle canım daha önce de yazmıştım bebeklerin kakasi çok cıvık olduğu için anüsü tam olarak uyaramiyomus o yüzden geç kaka yapmalari ve cok zorlanarak yapmaları normalmis. Bizim dr bağıra çağıra yapacak baska çare yok eger katı degilse sorun yok dedi

Benimki gündüz 5er 10ar dk uyuyor, memeden ayirinca uyaniyor geceye kadar böyle
Canım farklı şekillerde uyutmayı denediniz mi? Bizimki de böyleydi, huysuz bir de. Sling’e koyunca 2-3 saat uyumaya başladı. Kundaklayıp sallayarak uyutabiliyoruz, veya bebek arabasıyla dışarıda da uyuyor. Ama sürekli hareket etmek gerekiyor, ve düz zemin değil, engebeli zeminde, veya arabada. Belki farklı çözümler de bulabilirsiniz gündüz için. Memede kalırsa dediğin gibi 3-5 dk uyuyor tekrar açıyor gözünü. Ayrılmak zaten mümkün değil

Evet mantıklı bak çünkü ben yapsın diye poposunu uyarıyorum yapıyor arada. Birde eşim internetten bi masaj buldu karnına onu yapınca 10 dakka içinde yapıyor kakasını

Yumurta mı yuh yani yaaa . O nasıl sindirsin çok tehlikeli ben bile uyuz oldum o kadar haklısınki. Zaten seninle kv muhabbetlerini yapamadık hiç benim kv bebeğe karışmadı hiç ama konuşmaları hareketleri falan çok gıcıktı bazı konuşmalarına annem kırıldı mesela

Sabah slinge koyup kahvaltı yaptım o arada güzel uyudu ama cok terledik çıkardım slingden sonra kısır döngü başladı.. ayağımda falan salladim arabasina koydum yok illa memede durcak

Kızlar ya bende tecrübesiz bi anneyim gece bez değişimini ne kadar süre aralıkla yapıyorsunuz bebişim derin uykuda ama bakıyorum bezi şişmiş değişsem uyanıyor ve tekrar zor yatıyor değişmesem pişik olur üstüne çıkar diye korkuyorum kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…