2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Önce bir dönüp kendine baksın senin kp. Cidden çok saçma davranıyorlar sanki biz çocuğuz. Bizim kp 30 yaşındaki oğlunun verdiği karara bile karışıyor bizi hiç söylemiyorum bile. İstiyorlar ki her şeyi kendileri yönetsinler biz kukla olalım.

Insallah eşinin tayini, onlardan uzak mutlu, huzurlu olacağınız bir şehire çıkar. Şu kv mesajlarını okuyunca iyi ki küsmüşler diyorum. Ne kadar az, o kadar iyi imiş.
Bu sene şarka gideriz inşallah 4 sene kafa rahat miiss. Dönünce bakacağız artık duruma. Cidden ne kadar uzak o kadar iyi oluyor mesafe koyunca daha da iyi oldu benim için. Bir de yüz bulmuş olsalar ohoooo

Bu bebek konusunda nedense herkes kendi fikrini en doğrusu kabul ediyor. Çocuk yetiştirmenin elli milyon yolu var, bu yol da benim tercihim. Benim annem tutturdu yılbaşı gecesi bişi tattır diye. Dedim lahmacun söyleyelim istersen. Kayınvalidemle Allah bozmasın çok güzel bir ilişkim var, ama bu beşik olayında o da beni zorlıyor. He tabi yapmak lazım ama diye lafa başlıyorum biraz gazını alıyorum ama sonra yne başa sardığımız oluyor. Tecrübelerini anlatmalarına tamamım, ama nihai kararı anneye ve babaya bıraksalar, diretmeseler keşke. K Kbo4 umarım duaların kabul olur biraz uzaklaşıp istediğin rahatlıkta büyütürsün yavrunu.

Heh işte bunu anlamıyorlar. Benim annemde takmış bir kucağa alıştırmışsın neymiş emerken kucağımda uyuyormuş e ne yapayım uyuduysa sonuçta yerine koyuyorum daldıktan sonra. Sanarsın tüm gün kucakta geziyoruz bu yemeği temizliği öcüler yapıyor benim yerime. Inşallah yaza kadar delirmem

Puhaha annen beni görmesin

Ben de bugün sana beşik resmî attım tamamen sohbet amaçlı Vallahi

Kızlar hayırlı akşamlar uzun zamandır giremiyorum yada bir iki okuyup kaçıyorum malum üç çocuk olunca vakit hiç yok. Bebeğim çok üzmesede ablamız hayatımızı çok zorlaştırıyor. 2.5 yaş ve küçük kardeşi olması çocuğu değiştirdi. Tüm günüm yapma etme demekle geçiyor. Biraz yorgunum ama çocukların gülücükleri hayatımı güzelleştiren tek şey diyebilirim. Hepinizin sağlığı yerindedir umuyorum

Hahahahha annene benden bahset benim annemde ömrümde böyle çocuk görmedim diyor bende ben yaptım oldu diyorum emiyor kafayı çekip memeye koyup 2 saat uyuyor uyanıyor oynuyoruz sonra aynı döngü devamm Allah sana sabır versin canım gerçekten insanı sinir hastası eder bunlar tamamen kıskançlığından yapıyor kv bildiğim kadarıyla oğluşunun kilo alımı da çok iyi en güzel kapak bu aslında kendisine ama konuşmak için konuşuyor işteee

Bunu söyleyen annem yeğenimi 3 senedir ayağında sallıyor gerçekten öyle artık buna eminim kesinlikle kıskançlık geçen ay 1.200 aldı edim telefonda konuşurken anlatıyor maşallah belki zaten yanaklarından vs diyor ama bana konuşurken yetmicek diyor böyle de istikrarlı

Ya napalım kucağa alıştıysa, memede uyuyorsa. Biz çok memnunuz sanki bu durumdan, uyusun diye tuvalete gidemeyen insanlarız biz, bildiğin başka yolu varsa söyleseydin. Üç gün sonra çocuğa uyku eğitimi vermek istesen biz memede uyuttuk olacak o mesela. İlla bir çomak sokulacak. O yüzden takılmamak gerek ama gerçekten insanı zorluyorlar.
Ben de bugün sana beşik resmî attım tamamen sohbet amaçlı Vallahi
Yok o mesela tecrübe benim için, ben bunu kullanıyorum böyle bir şey var diyorsun ki aklıma yattı benim de. Ama böyle gaipten bir fikir hasıl oluyor, bir şey dürtüyor ya durduk yere. Mesela beşik aldık niye kullanmıyor, geçen aldığım 1 yaş kıyafeti niye hala giydirilmedi, gece niye sütünü sağmıyor, niye mama veriyor/vermiyor gibi gibi, bu tür durumlarda sakin kalmak beni zorluyor.

Cidden öyle allah hepimize sabır versin. Bizimki kendi aldığı kıyafeti över durur çok yakismis bilmem ne diye 2 kez üstündekiler hediye gelenler mi diye sordu annem aldı dedim hiç ses yok

Şu yazılanları okuyorum da çocuk büyütmek aslında ne kadar kolay. Gazıydı, kakasıydı, çişiydi, uykusuydu... Asıl sorun çevre. Bizi en çok bunlar yoruyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen öyle keşke tek derdimiz çocuğumuz olsa bizi asıl çevremizdeki insanlar yoruyor

Özledik senii yerim o minnoşu anneyi paylaşmak zor tabikii inşallah biraz daha sakinleşir hayatın, o gülücükler ömre bedel zaten

Yetmezse rahatlayacak kadın resmen kızımmm ben dediydim benimde öyle oldu diye gezer sonra ortada hay allahım yaa ben konuşmuyorum kv ile bugün ağlayarak araya birilerini sokmuş allahtan eşim geri püskürttü hamlesini benimkini bi görsen aynııı senin başındaki gibi laf sokuyor ama gülerek bişey diyor ama kendi saflığına veriyor bide

Ahahah aynen sütüm kesildi desem rahat edecek sanki ya diyorum ki art niyet aramayayım ama bir insan niye her gördüğümde yetmeyecek artık der ki şimdi nasıl iyi düşüneyim ayy konuşsan ayrı konuşmasan ayrı dert. Bende burda konuşurken annen böyle söylemişti geçen gittiğimizde hatırlıyor musun dedim neden yetmesin ki dedi yine aynı seyi söyledi dedim salla gitsin ya diyor bizimki annesine düşkündür ama beni asla ezdirmez zaten diğer türlü olsa ortada yuva kalmazdı.

Benimde öyleydi aklınca ama şimdi bende aynısını yapıyorum dün bizim oğlanın hırkasını giydirmiş ben mutfaktan geldim anladım tabi onun giydirdiğini ama sanki eşim yapmış gibi davranıp aynen şöyle dedim "annecim beceriksiz baban hırkanı giydirememis ya kazağının kolu aşağıda kalmış" sonra eşim bir kahkaha patlattı sonra kv gülüyor nee deediin seenn yaptı böyle noldu ya dedim bende eşim diyor ben giydirmedim aaa dedim bende. Öyle olmaz o işler böyle olur

Ayyy çok güldüm bak buna helal valla tam gediğine oturtmuşsun yok anam hakkediyor vallaa doğurmuşsun büyütmüşsün zamanında işte bi sallll bu çocuğun bi annesi vaar zaten baksan şansa büyümüşüz çoğumuz kulaktan dolma bilgilerle bunlara bıraksak yandı bebeler

Kesinlikle öyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…