- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- 

- #55.701
Maşallah canım eşinin babannesi tüm kış sizde mi kalacak? Bana değişik geldi kusura bakma kendi çocuklarının yanında olmak istemiyor mu diye merak ettimHerkesin hayali çocuğuyla annesine gidebilmekken, eşimin babaannesini bu kış da bize getirdik.Mecburiyetten ayakta dolanıyor, ev temizliyor, sürekli yemek yapıyorum. Isteyince değil de mecbur kalınca yapılıyormuş vallahi. Yalnızlık her yaşta zor. Kadıncağız gelince yüzüne kan, canına can geliyor. Bir de ağzı dualı ki. Inşallah bu yıl da gönlünü yaparak uğurlarız. Evde sohbet, muhabbet edecek birinin olması da iyi oluyor. Inci kuş da bir şeyler yapıp ona "bak, bak" diyor kendini gösterme çabasında. Yalnız sabah 8 de uyanıp 15.00 de öğle uykusuna yattı bugün. Umarım babaanne var diye bunu alışkanlık haline getirmez. 
Kendini yerlere atan sinirden ayaklarını yerlere vurarak ağlayan evlat anası olarak yalnız olmadığımı bilmek ne güzelBen genelde uçan tekme, kafa atma, yumruk atma gibi dertlerle uğraşıyorumkeşke böyle derdim olsa 
İnci’nin güzelliğini yaşamak da büyük babaannesine kısmetmişHerkesin hayali çocuğuyla annesine gidebilmekken, eşimin babaannesini bu kış da bize getirdik.Mecburiyetten ayakta dolanıyor, ev temizliyor, sürekli yemek yapıyorum. Isteyince değil de mecbur kalınca yapılıyormuş vallahi. Yalnızlık her yaşta zor. Kadıncağız gelince yüzüne kan, canına can geliyor. Bir de ağzı dualı ki. Inşallah bu yıl da gönlünü yaparak uğurlarız. Evde sohbet, muhabbet edecek birinin olması da iyi oluyor. Inci kuş da bir şeyler yapıp ona "bak, bak" diyor kendini gösterme çabasında. Yalnız sabah 8 de uyanıp 15.00 de öğle uykusuna yattı bugün. Umarım babaanne var diye bunu alışkanlık haline getirmez. 
Geçici olduğunu düşünüyorum bu sıralar benimki iyice yoldan çıktı hem diş hem atak hem kış ne diyim bilemiyorumKızlar selam,
Benim kızım 8-9 -10 aylıkken ek gida reddi yaşamıştık bir kaç ağzına bir kaşık bisey sokturmadi şuanda çok iştahlı değil ama başa döndük gibi işte herseyi yemek istemiyor falan.
6. Ayda yumurta sarısı yerdi şimdi istemiyor zorlayinca kusuyor. (Ara verdim onada pankek te nadir yiyor)
Makarna yiyo
Bulgur pilavi
Pirinc pilavi
Biskuvi ,çubuk kraker falan yiyor. (Sert bunlar biliuosunuz)..
Yemek içinde biseyler olunca yemiyor mesela puturlu gudaya geçemedim sizce ağzında ezme refleks mi yok (öğuruyor) ama pilavi makarna biskuvi de bakarsanız çiğnemeden yutulcak şeyler değil hep corba yemek istiyor. Yemek te yapmak istiyorum blendirsiz
Yavaş yavaş geçirmeliyim onu puturluyemesela patates püresi oguruyor sütle eziyorum onu sonra yoğurtla karıstıyorum 
Muzu yiyemiuor mesela oguruyor falan zordayim yani şekerlerim
Yaaa aynısını birebir hemde. Öyle bir ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum.Kendini yerlere atan sinirden ayaklarını yerlere vurarak ağlayan evlat anası olarak yalnız olmadığımı bilmek ne güzel
Ahh ne güzel şey yapıyorsun, hem çok zor hem çok güzel. İnşallah karşılığını binlerce kat alırsınHerkesin hayali çocuğuyla annesine gidebilmekken, eşimin babaannesini bu kış da bize getirdik.Mecburiyetten ayakta dolanıyor, ev temizliyor, sürekli yemek yapıyorum. Isteyince değil de mecbur kalınca yapılıyormuş vallahi. Yalnızlık her yaşta zor. Kadıncağız gelince yüzüne kan, canına can geliyor. Bir de ağzı dualı ki. Inşallah bu yıl da gönlünü yaparak uğurlarız. Evde sohbet, muhabbet edecek birinin olması da iyi oluyor. Inci kuş da bir şeyler yapıp ona "bak, bak" diyor kendini gösterme çabasında. Yalnız sabah 8 de uyanıp 15.00 de öğle uykusuna yattı bugün. Umarım babaanne var diye bunu alışkanlık haline getirmez. 
Bugün dayanamadım kestim ama çok pişman oldum. Beslemeye döndü çocukBen genelde uçan tekme, kafa atma, yumruk atma gibi dertlerle uğraşıyorumkeşke böyle derdim olsa 
Bizde yumurta yemiyordu şimdi omlet yemeye başladı zaman zaman bişey yiyor ve ya yemiyor muzu yiyordu şimdi yemiyor avokado yiyordu sanki iki gündür onu da yemiyor.Bugun elimi ağzına soktum biraz görmediğim dişler geliyor yanlız sanki bir diş atlamış sonraki çıkıyor sırayla gelmeyebiliyor mu bu dişler.kopek dişlerinden önce onlardan sonrakiler patlamış sanırım.Iştahsızlık bizde de var, tadımlık yiyor. Daha bir muzu bitirdiğini görmedim. Sabahları haşlanmış yumurta yerdi, artık yemiyordu. Babası rafadan yumurta verdi, hepsini yalayıp yuttu. Sizde deneyin derim, bizim durumda olanlar.
Genelde bir anda çığlıkla ağlamalar kulak enfeksiyonu veya dişin tam eti yardığı gece oluyor diyodu ablam ama kulağını tutma falan yoksa diştir heralde. Çığlık çığlığa olmasa da bizim gecelerimiz de berbat, çocuk döne döne Bi uykuya dalamadan sabah oluyor resmenBizim gece çığlıkla ağlamayarak uyanma başladışuan dolanıyor ayakta çok çaresizim yaa sebebini bilememek mahvediyor 
Kim istemez ki yaşlanınca çocuklarının yanında olmayı canım. Allah evladın da hayırlısını versin. Normalde bakıcısı var zaten, günlük yemek yapıyor kadın gidiyor ama onun daha çok ilgiye, sevgiye ihtiyacı var. Ilgilenince de biraz naz yapıyor işte. Ah tansiyonum, ahhh düşecem tut beniMaşallah canım eşinin babannesi tüm kış sizde mi kalacak? Bana değişik geldi kusura bakma kendi çocuklarının yanında olmak istemiyor mu diye merak ettimdediğin doğru ama mecburiyet olunca asgari düzeyde bişeyler yapılıyor, oğlum yürümeyi pekiştirip kendi başına oyun oynamaya başlayınca ben de o uyanıkken ufak tefek yemek salata falan yapabildiğime sevinir oldum. 
Yaa ben de öyle diyorum. Büyük babaannenin kısmeti varmış kızımı sevmekte. Kızımdan bebek istiyor, bizim gel gel yapıp sehpanın ortasına atıveriyor, burdan al der gibi. Muzur yawİnci’nin güzelliğini yaşamak da büyük babaannesine kısmetmişçocuklar büyüklerle çok güzel iletişim kuruyorlar zaten inşallah ikinizin de gönlünce olur 
Amin canımmmAhh ne güzel şey yapıyorsun, hem çok zor hem çok güzel. İnşallah karşılığını binlerce kat alırsıninci kuzuma da çok iyi gelir inşallah, hepinizin havası değişir 
Azı patlıyor olabilir. Birkaç gece önce oldu bizim de. Eğer diş olduğundan emin olursan yatmadan calpol, tetagil yardımcı olabilir bir nebze.Bizim gece çığlıkla ağlamayarak uyanma başladışuan dolanıyor ayakta çok çaresizim yaa sebebini bilememek mahvediyor 
Kulak enfeksiyonunu yeni atlattık tekrar olur mu acaba bilemedimGenelde bir anda çığlıkla ağlamalar kulak enfeksiyonu veya dişin tam eti yardığı gece oluyor diyodu ablam ama kulağını tutma falan yoksa diştir heralde. Çığlık çığlığa olmasa da bizim gecelerimiz de berbat, çocuk döne döne Bi uykuya dalamadan sabah oluyor resmen
Azılarımız çoktan çıktı canım geliyorsa köpektirAzı patlıyor olabilir. Birkaç gece önce oldu bizim de. Eğer diş olduğundan emin olursan yatmadan calpol, tetagil yardımcı olabilir bir nebze.
Ya bazı çocuklarda çok sık oluyor Allah korusun inşallah değildirKulak enfeksiyonunu yeni atlattık tekrar olur mu acaba bilemedim
Tadını beğenmiş demekki ayak parmaklarınınGeçici olduğunu düşünüyorum bu sıralar benimki iyice yoldan çıktı hem diş hem atak hem kış ne diyim bilemiyorum
Şu anda da fayansa oturmuş ayak parmaklarının teker teker tadına bakmakla meşgul şaka değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?