2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet evet ısıran benimki malesef.

gece boyuna sadece bir buçuk saat uykuyla duruyoruz emzirmek artık istemiyorum vicdanımda sızlıyor neden istemediğim için ama ne yemek ne uyku kalmadı artık uyumafıgı için bile büyümüyor ya

Bizim yemek faslımız da en az iki tabak üç kaşıkla geçiyor. Kendi yemek istiyor ama ona bırakırsam bir kaşık ağzına 3 kaşık halıya. Bizim de sıkıntımız gıda ısırmıyor ama kollarımı, karton kutu vs her şeyi çok güzel ısırıyor maşallah. Ben de bir şeyleri ısırarak yemesini sağlamaya çalışıyorum bu ara. Yani bence aşağı yukarı aynı süreci yaşıyoruz. Yürümeyle de daha fazla enerji harcıyorlar kilo tutmuyor olabilir az yiyorsa. Meyve seviyor mu? Ben kendim de kilo almak için meyve öğünü ekledim bu ara. Ufaklığa da haşlanmış yumurta sarısını çeyrek elmanın rendesi ile kaktırarak yediriyorum su yerine.

Benim de 9 gün geciktii ama daha 1 kez oldum bu 2. Olacaktı. Herhalde düzene girmedi diye düşünüyorum.
Ben doğumun 6.ayından beri düzenli olmaya başladım ilk defa gecikti bakalım belli de olmaz test aldım yapıcam çıkmayadabilir tabi hayırlısı. Sende test yapıcak mısın şüphen var mı

Ben doğumun 6.ayından beri düzenli olmaya başladım ilk defa gecikti bakalım belli de olmaz test aldım yapıcam çıkmayadabilir tabi hayırlısı. Sende test yapıcak mısın şüphen var mı
Hiç yok şüphem. Olursa Meryem Ana falan olduğumu düşünürüm

Balgam sökücü dediğin nedir öksürük şurubu mu?

Kızlarr 2 gün gecikti adetim.Adet olcak gibi sancılarım geliyo ama gelen giden yok. Acaba süpriz bebek mi ya. Valla olsa üzülmem bebeğime kardeş olur :)
Benim geçen ay 5 gün gecikti. Sonra oldum. Bu ay da dün olmam gerekiyordu hâlâ olmadım. Gebelik olursa sürpriz değil planlı olacak bizim. 2 yaş ara ile istiyordum hep. Senin de gönlüne göre olsun Inşallah Hadi birlikte bekleyelim bu ay regli

Ay hadi yaa ne güzel benim eşim düşünmüyo şu an üzülüyorum valla diyorum ki 2-3 sene sonra bana zor gelir yapalım gitsin Ama inatçı keçi. Neyseki diğer sağlam yöntemlerle korunmuyoruzda bi şansım oluyo hahaha Ayy test yaptın mı pekii çok heyecanlı aynı heyecan hiç değişmiyo gerçekten

Bizde eşim de çok istiyor. Ben de senin gibi rahata alışırsam daha yapmam diyorum Geçen ay çok test yaptım. Erken gebelik testi en son 75 liraydi, kaset testte 20. Sonuç negatif çıkınca verdiğim paraya acır oldum artık Biraz daha geçsin de öyle yaparım artık. Geçen ay kendimi psikoljik olarak da hamile gibi hissediyordum. Kesin var deyip duruyordum. Bu ay biraz temkinli yaklaşıyorum duruma. Inşallah hayırlısı olur canım

Ayy inşallah canım ya valla çok sevinirim hamile kalırsan Yaa internetten alsana ptt avm de artı med kaset test 10 lu su 44₺ ben öyle alıyorum gecikirse veya şüphelenirsem yapıyorum hemen bi tane

Ayy inşallah canım ya valla çok sevinirim hamile kalırsan Yaa internetten alsana ptt avm de artı med kaset test 10 lu su 44₺ ben öyle alıyorum gecikirse veya şüphelenirsem yapıyorum hemen bi tane
Yaa keşke daha önce bilseydim. Doğumdan sonra regl olana kadar ne olur ne olmaz diye belli günlerde her ay test yaptım ben Bir de evin yakınında sadece bir eczane var. Artık test alışımdan tanışık olduk çalışanlar ile Neyse bu ay bekleyim de hamile değilsem internetten alayım bulunsun evde.

Kızlar bugün 5. Gün oğlan parmak uçlarında yürüyor. İlk gün yaptığında hiç birşey düşünmedim, sonraki günler uyararak engellemeye çalıştım, şimdi aklıma kötü şeyler gelmeye başladı. İlk iki gün sürekli parmak ucunda yürüdü, son 3 gündür ara ara ama sık sık, eşim artık internetten araştırmalara başladı. Belki hatırlarsınız yeğenim otizm teşhisi kondu, eğitim görüyor hala. 4 buçuk yasinda şu an. 2 yaşında normal olmayan hareketleri farkedilmeye başlandı. Otizmin erken belirtilerinden biri parmak ucunda yürümeye başlamak. Ve yegenimde öyleydi. Annem benim oğlanı öyle yururken görünce çok korkmuş içinden çünkü diğer torunuda öyle yapmış yigenim yani. Demem o ki içimde sıkıntı oluştu. Kuruntu mu yapıyorum acaba. İlk üc gün hiç kötü şeyler düşünmemiştim ama dünden beri içim sıkılıyor. Sizin bebislerde var mı parmak ucunda yürüyen

Benim yeğenim parmak ucunda yürürdü şimdi 3 yaşında tam da 16-18 aylıkken bu şekilde yürüdüğünü hatırlıyorum hem de. Biz bilmediğimiz için balerin olacak heralde filan derdik meğer canı öyle istiyormuş çok şükür otistik değilmiş balerin de olmadı henüz. demek onu yeni keşfetmiş hoşuna gitmiş, bi dönem öyle yürümek istemiş . Seninki de öyledir inşallah tasalanma

Ben ilk gün gülüyodum. Çok komik görünüyor çünkü öyle yururken. Bide hiç kelimesi yok. Anane demişti bir kez ya da ben öyle sanmışım oda yok. Ablaya ab diyor söyle deyince. Anne de diye ısrar edince adde gibi bişey diyor. Yani kelimede yok hiç. Anneminde çok önceden bizim sulalenin çoğunda varmış dedigini hatırlıyorum.şunun ogluda böyleymiş bunun torunuda böyleymiş biz duymamisiz bak benim torunumda oldu vs. Ya yeğenimin durumu olmasa böyle şeyler dusunmemde. İlk günler de düşünmedim ama şimdi içime sıkıntı girdi. Bizde öyle diyoruz oyun yapıyor hoşuna gidiyor diyoruzda işte. Merak ettim varmı öyle yürüyen başka

Ay valla öyle yap hem çok çok uyguna geliyo kargoda bedava ptt avm kalp ben

Yürümeye yeni başlayan çocuklarda parmak ucu yürüme sık görülür. İnstagramda takip ettiğim bi fenomenin kızı da parmak ucu yürürdü büyüdü şimdi öyle bişey yapmıyo. Yine instagramda dr ali Fuat sarpen e soru cevap bölümünde sanırım 9 aylık Bi bebek annesi sormuştu otizmin en erken en belirgin belirtisi ne olabilir diye o da göz teması diye cevaplamıştı. Konuşma da 18 aydan itibaren baya atağa geçiyormuş benim oğlanda da çok kelime yok şimdi. Önemli olan komut alıyor mu? Hadi kitap okuyalım deyince kitapların yanına gidiyor mu, şu oyuncağı al deyince anlıyor ve yapıyor mu vs.. anlıyorum ailede biri Bi sıkıntıdan muzdarip olunca endişelenir insan ama Bi uzmana mı danışsan belki rahatlatır seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…