2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende öyleyim öğle uykusu yapmadan yemeğini yemeden asla bir yere gidemiyorum kahvaltıya gitsem koşarak eve geliyorum. Valla millet geziyor hayret ediyorum helal olsun
Uyku bizim icin de sorun disarida uyusa bile kisa uyuyor o da yetmiyor. Ama yemek icin termoslar baya iyi oluyor. Tek uyku duzeninde gezmek daha rahat olacak bence, uyuyup uyansa sonra rahat rahat cikariz. He goren de saatlerce geziyorum sanar

Uyku bizim icin de sorun disarida uyusa bile kisa uyuyor o da yetmiyor. Ama yemek icin termoslar baya iyi oluyor. Tek uyku duzeninde gezmek daha rahat olacak bence, uyuyup uyansa sonra rahat rahat cikariz. He goren de saatlerce geziyorum sanar
evden çıkmamızda dünya meselesi kapıyı çarpıp çıkamıyoruz kibiz tek uykuya düşeli çok oldı

evden çıkmamızda dünya meselesi kapıyı çarpıp çıkamıyoruz kibiz tek uykuya düşeli çok oldı
tabi canım malesef öyle, özellikle uzun bir gün olacaksa her detayı düşünüyoruz.
tek uyku bizim için yeni bir şey, yeni yeni düzene giriyoruz gibi :)

Ben 2 numara ve üstünü devam sütü olarak geçtiğini sanıyordum yani bence hala öyle
Öyleymiş kutuda devam sütü yazıyormuş
Biz onu mama bildik öyle aldık, kabullendik.
Şimdi devam sütü diyince bi anlam bi ağırlık çöktü mamanın üstüne
İnşallah bu ağırlık fiyatlara da çökmez

Ayy inşallah öyle bir ağırlık gelmez ya, yeterince pahalı zaten

Kızlar ben tartıda kilo veriyorum ama incelmiyorum Bi türlü ölçümler hep aynı veya belli belirsiz 1 cm eksik çıkıyor neden olabilir acaba

Bana tek kutuda çöktü. "Arada sırada sütü" daha cazip geliyor artık.

Bende öyleyim öğle uykusu yapmadan yemeğini yemeden asla bir yere gidemiyorum kahvaltıya gitsem koşarak eve geliyorum. Valla millet geziyor hayret ediyorum helal olsun
Bende öyleyim ya oda öğle uykusuna geçince akşam oluveriyor zaten öyle olunca full time evde takılmak.zorunda kalıyorum

kas kaybediyorsundir, protein agirlikli beslenmek iyi olabilir
Aslında oğluma ekstra yemek yapmadığım için kendimize de genelde protein ağırlıklı yemek yapıyorum beraber yiyoruz, sabahları da yumurta haftanın 5-6 günü mutlaka olur Bi şekilde. Spordaki hoca da su kaybediyo olabilirsin emzirip suyu az içiyorsan dedi ki sanırım dediği gibi su çok yetersiz tüketiyorum sabaha kadar da emiyor haliyle su kaybediyor olabilirim..

Dogru o da olabilir

Bugün dışarıda yemek yiyelim dedik ama kızımız hiç durmadı ne yediğimizi anlamadan kalktık. Eskiden iyi kötü duruyordu yiyebiliyorduk şimdi kucakta gezmek yada emeklemek sürünmek istiyor yerlerde. Daha yürümüyor ve yürümeye başlayınca hiç durmayacak anlaşılan.

Ben dışarda da evde de yemek zamanı mecbur kalınca önüne kukuli videoları açıyorum malesef

Surekli dikkatini dgitmak gerekiyor baya zorluyor bizi de. Yoldan dışarıyı izleyebildiği yerlerde daha rahat duruyor, yoksa sıkılıyor

Bluetooth’lu hoparlörümüz var küçük jbl var ya bizde 24 saat onla geziyoruz hem evde hem dısarıdaşarkı dinliyor
Böylr bişey ben de istiyorum. Evde sürekli müzik aç aç diyor, bazen illa dans ettiriyor kirpisi var oyuncak, müzikli, onu müzik niyetine açıyor. Öyle bir hoparlör bize de fena olmaz

Bluetooth’lu hoparlörümüz var küçük jbl var ya bizde 24 saat onla geziyoruz hem evde hem dısarıdaşarkı dinliyor
Ekransız dinletmek çok faydalıymış dil gelişimine. Ne güzel keşke biz de öyle yapsaydık en baştan ama kendinin ve kuzeninin videolarını dedesi izlettiği için bişeyler seyretmeye alıştı ve o videolar kesmez oldu Bi süre sonra. Neyseki sadece yemek zamanları ve çok nadir bazı kriz anlarında açıyoruz

Kızlar iyi akşamlar size bir kaç sorum olacak bebeginize krep kek pankek yaparken hangi unu kullanıyorsunuz ikinci olarak da kendinizr yaptığınız kek böreği veriyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…