2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çocukların bu aylarda ne kadar utangaç ve dediklerimizi yapmayan bir tutum sergilediklerini doktorlar biliyor ve ona rağmen sinirlendi mi.. Ya bu çocuklar annelerini dinlemiyorlar şuan ağlarken küpleri üst üste nasıl koyabilir. Bizimkinden öyle bişey isterse kafasına atabilir şuan izmirde söylediğin hemşire arkadaş nerede ona gidelim
Fransa da farklıdır tabi aşı uygulaması,bizimkiler başından savmak için 1 günde 3 aşı yapıyorlar işte

2 yaş sendromu korkunç değil mi? Yoksa ben her şeyi 2 yaşa mı yoruyorum zorlanıyorum çok
Çok fena ve gümbür gümbür geliyor .. En çok sinirimi bozanda çok neşeliyken bir anda gelip önümde ağlamaya başlıyor,istemsizce kahkaha atıyorum artık..

İşin garip kısmı evde koyamadığı küpleri orada ağlarken üst üste koydu küçük küpler kadın pediatr ve bebeğe sinirlendi çok garipti kadın bir saat konuşup 5 dakika muayane etti bir saatlik konuşmada da incik cimcik herşeyi soruyor ne yiyor suyu nasıl içiyor nerede yatıyor gece kaç defa kalkıyor vs ama kendisi bizim işimize yarayacak hiç bir bilgi vermedi önündeki aşı listesini de yanlış okuyup fazladan aşı yazacakti başka iki erkek doktor gördük onlar sakin kaldılar genelde kadınlar sinirlendi kızım ağlayıp yapmak istedikleri şeye izin vermeyince neyse geldi geçti bı dahaki 2 yaş kontrolü oluyormuş o zamana arada hastalanmaz isek.Hemsireler çok iyi bizim Manavkuyu Özkanlar arası Taşkent civarı bir asm var.yakinsa gidebilirsiniz kan alırken de benim kanım zor bulunur hemen buluyor.

Çok fena ve gümbür gümbür geliyor .. En çok sinirimi bozanda çok neşeliyken bir anda gelip önümde ağlamaya başlıyor,istemsizce kahkaha atıyorum artık..
Aaayyy evet bir anda duygusu nasıl değişiyor diyorum beni bir saniye bile bırakmıyor aşırı sinirli aman sinirlenmesin die pervaneyiz

Aşırı sinirli engellendiği an kendi kafasına vuruyor daha da sinirlendiyse saçını yoluyor eline gelene kadar kimsede böyle sinir yok ben anlamıyorum gerçekten. Kimin elinde ne görse istiyor suratına bakmadıgı oyuncak bile olsa. Yeğenimin saçını çekiyor tırnaklıyor sürekli vurma halinde

Uyanıkken kesebilmen çok güzel. Benim kız kesinlikle izin vermiyor. Sadece uyurken kesebiliyorum ben.

Belki eve birileri geldiği için seni paylasamiyordur bir süre sonra alışır.

Bu arada ablanlara çok geçmiş olsun iyiler mı?

Kağan’la bizim kız kuzen olabilir mi
Bire bir aynı

Kızlar merhaba, benim kızın odasını 9. Ayda ayırmıştım. Beşiği küçük gelince de 11. Ay gibi büyük tek kişilik yatak alıp, yanına bariyer almıştık. Her şey iyi güzeldi uyanınca gidip emziriyordum. Bir haftadır gece uyanır uyanmaz yatağından inip bizim odaya geliyor ama ağlamıyor ilk başlarda bir kere falan yapıyordu. Şimdi her uyanmasında bizim odada. Ben de kucaklayıp geri yatağına götürüp emziriyorum ama uykusu açılmış oluyor ne yapsam bilemedim var mı bir öneriniz ?

Aynı şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum ki bir çözümü yok tek çözümü büyümesi ve büyüdüğünde yanımızda kendi isteğiyle yatmak istemeyeceğibirgün bugünleri çok özleyeceğimizi düşünerek avutuyorum kendimi ..

Yaaa aynı şeyi yaşaman biraz olsun yüzümü güldürdü yapacak bir şey yok o zaman çılgın bu çocuklar ya

Kızlar benim oğlanın kelimesi yok hiç demiştim ya. Son 3 gündür falan biraz hızlandı sanırım öğrenme süreci. İlk kez bilinçli olarak meme dedi. Bu ne diyorum meğğmee diyor. Tesadüf mü acaba diye düşünüp ara ara sorduğumda da yine meğğme diyor. Meme cepte yani bugünde abla de dediğimde abba abba dedi. Sonra hep dedi abba diye. Ananeye giderken asansörde nereye geldik diyorum dede diyor.Ben anane der diye düşünürken dede diyor. Dedesiyle oynamayı seviyor. Yani hızlanmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…