- 17 Ağustos 2017
- 230
- 342
- 103
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.481
Çocukların bu aylarda ne kadar utangaç ve dediklerimizi yapmayan bir tutum sergilediklerini doktorlar biliyor ve ona rağmen sinirlendi mi.. Ya bu çocuklar annelerini dinlemiyorlar şuan ağlarken küpleri üst üste nasıl koyabilir. Bizimkinden öyle bişey isterse kafasına atabilir şuanTek degilsin.Bizimki boy kilo aşı hepsinde ağladı birde oyuncak küp vs verdi burda üst üste koydurdu resimlerin arasından hangisi balık diye sordu.Doktor sinirlendi artık bizimki ağlıyor diye pek sempatik bir kadin degildi.Bir ay önce hastanede yattığını için doktordan zaten korkuyor.Zorla ağızdan yedirirler yapar hemşire büyük ihtimalle Hemşire doktor sempatik ise yine daha iyi.Bizim İzmir'de hemşire anlayışli en azindan.Kan aldırma da mı var ben Fransa'dayim burda aynı olmayacak işler bir tek aşı var burada iki tane ağızdan da değil bildiğim tekrar kontrol edeyim birini vurulduk kızamık kızıl türevi olan.digeri sonra dedi doktor üç hafta koyuyor arasına.Kontrole gittik orda kan almadılar ama hastanede yatarken almışlardı o sayılır belki onun yerine.
Çok fena ve gümbür gümbür geliyor .. En çok sinirimi bozanda çok neşeliyken bir anda gelip önümde ağlamaya başlıyor,istemsizce kahkaha atıyorum artık..2 yaş sendromu korkunç değil mi? Yoksa ben her şeyi 2 yaşa mı yoruyorum zorlanıyorum çok
İşin garip kısmı evde koyamadığı küpleri orada ağlarken üst üste koydu küçük küplerÇocukların bu aylarda ne kadar utangaç ve dediklerimizi yapmayan bir tutum sergilediklerini doktorlar biliyor ve ona rağmen sinirlendi mi.. Ya bu çocuklar annelerini dinlemiyorlar şuan ağlarken küpleri üst üste nasıl koyabilir. Bizimkinden öyle bişey isterse kafasına atabilir şuanizmirde söylediğin hemşire arkadaş nerede ona gidelim
Fransa da farklıdır tabi aşı uygulaması,bizimkiler başından savmak için 1 günde 3 aşı yapıyorlar işte
Ben normal halinde zorlanıyorum iki yaş sendromunda ne olurum bilmem daha 6 ay yok mu diştir belki azilar vs..2 yaş sendromu korkunç değil mi? Yoksa ben her şeyi 2 yaşa mı yoruyorum zorlanıyorum çok
Allah kolaylık versin hepimize2 yaş sendromu korkunç değil mi? Yoksa ben her şeyi 2 yaşa mı yoruyorum zorlanıyorum çok
Neler yapıyor?2 yaş sendromu korkunç değil mi? Yoksa ben her şeyi 2 yaşa mı yoruyorum zorlanıyorum çok
Aaayyy evet bir anda duygusu nasıl değişiyor diyorum beni bir saniye bile bırakmıyor aşırı sinirli aman sinirlenmesin die pervaneyizÇok fena ve gümbür gümbür geliyor .. En çok sinirimi bozanda çok neşeliyken bir anda gelip önümde ağlamaya başlıyor,istemsizce kahkaha atıyorum artık..
Hayır canım 18.ay başlıyormuşBen normal halinde zorlanıyorum iki yaş sendromunda ne olurum bilmem daha 6 ay yok mu diştir belki azilar vs..
Aşırı sinirli engellendiği an kendi kafasına vuruyor daha da sinirlendiyse saçını yoluyor eline gelene kadar kimsede böyle sinir yok ben anlamıyorum gerçekten. Kimin elinde ne görse istiyor suratına bakmadıgı oyuncak bile olsa. Yeğenimin saçını çekiyor tırnaklıyor sürekli vurma halindeNeler yapıyor?
Uyanıkken kesebilmen çok güzel. Benim kız kesinlikle izin vermiyor. Sadece uyurken kesebiliyorum ben.Ben ilk başta uyurken kesiyordum sonra biraz büyüyünce izin verdi kesiyordum torpuluyordum gülüyordu bir süredir ne zaman bilmiyorum zorlaştı şu an en zorlandigim konu bende uykuda kesmeye dönmeyi düşünüyorum.
Belki eve birileri geldiği için seni paylasamiyordur bir süre sonra alışır.Aşırı sinirli engellendiği an kendi kafasına vuruyor daha da sinirlendiyse saçını yoluyor eline gelene kadar kimsede böyle sinir yok ben anlamıyorum gerçekten. Kimin elinde ne görse istiyor suratına bakmadıgı oyuncak bile olsa. Yeğenimin saçını çekiyor tırnaklıyor sürekli vurma halinde
Bu arada ablanlara çok geçmiş olsun iyiler mı?Aşırı sinirli engellendiği an kendi kafasına vuruyor daha da sinirlendiyse saçını yoluyor eline gelene kadar kimsede böyle sinir yok ben anlamıyorum gerçekten. Kimin elinde ne görse istiyor suratına bakmadıgı oyuncak bile olsa. Yeğenimin saçını çekiyor tırnaklıyor sürekli vurma halinde
Kağan’la bizim kız kuzen olabilir miCanım Kağan da böyleydi bizim arkadaşın ikizleri var, erkek olan hep sıkıstırırdı ama şimdi Kağan onu dövüyor resmenbu durumu asla tasvip etmiyorum tabi, kendini savunsun isterken şimdi ben başka çocukları Kağandan korumak zorunda kalıyorum umarım sessizlikleri gibi bu aşırı halleri de geçicidir.
Kesin var bir bağlarıKağan’la bizim kız kuzen olabilir mi
Bire bir aynı
Çok şükür iyiler evleri yıkılacakBu arada ablanlara çok geçmiş olsun iyiler mı?
Geçmiş olsun iyi olmalarına sevindim umarım normale dönmeleri kolay olur bizimde İzmir depreminde yanımız ve arkamizdaki binaları yıktılar şimdi yeniden yapılıyor.Çok şükür iyiler evleri yıkılacak
Aynı şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum ki bir çözümü yokKızlar merhaba, benim kızın odasını 9. Ayda ayırmıştım. Beşiği küçük gelince de 11. Ay gibi büyük tek kişilik yatak alıp, yanına bariyer almıştık. Her şey iyi güzeldi uyanınca gidip emziriyordum. Bir haftadır gece uyanır uyanmaz yatağından inip bizim odaya geliyor ama ağlamıyor ilk başlarda bir kere falan yapıyordu. Şimdi her uyanmasında bizim odada. Ben de kucaklayıp geri yatağına götürüp emziriyorum ama uykusu açılmış oluyorne yapsam bilemedim var mı bir öneriniz ?
Yaaa aynı şeyi yaşaman biraz olsun yüzümü güldürdüAynı şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum ki bir çözümü yoktek çözümü büyümesi ve büyüdüğünde yanımızda kendi isteğiyle yatmak istemeyeceği birgün bugünleri çok özleyeceğimizi düşünerek avutuyorum kendimi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?