- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.521
Gözün aydın canım. Olunca rahatlıyor insan vallaKizlar 2 buçuk yıl üstüne bugün regl oldumay bir rahatlama geldi anlatamam. O gerginlik falan gitti. Darısı olmayan arkadaşlarıma
dün bir yazı okudum. 27 gün sürdü diyordu normale dönmek ve her şeyi unutmak. 50 bin can 27 gün.Arkadaşlar sözlerimin muhattabi siz değilsiniz ama size dert yanmak istedim Instagramda vs hemen hemen herkes normallesti ne oldu depremin acıları bir ay geçince yok mu oldu yaralar sarıldı mı? Her gün deprem paylaşanlar birden tatil restoran manzara paylaşmaya başladı.
Merhaba biz hala gece gündüz full time emiyoruz. Gündüz evde başbaşayken sıkıldıkça memeye geliyo, kalabalık varsa anneannedeysek yada akşam babası varken daha az emiyor. Gece emmeyi keserken her uyanışta su verin diyolar ama ne kadar etkili bilmiyorum. Benim önce yatakları ayırmam lazım, her gece karar verip kendimde asla o gücü bulamıyorumSelam kızlarUmarım herkes ve bebişler iyidir aramızda gece emmesini kesen var mı acaba? Ben 10 aylıkken denemiştim ama kıyamadım ve şimdi perişan haldeyim Artık gece beslenmesini kesmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Birkaç güne odasını da ayıracağım ki çok geç bile kaldım. Bitkisel damla mı kullansam, papatya çayı mı versem yoksa bu saatten sonra kullanır mı bilmem ama mama mı denesem ne yapsam da kesintisiz uyusa bu çocuk artık. Bir fikri olan varsa çok sevinirim
Ayyy benimki de öyle ya resmen canı sıkıldıkça emzirme yastığını alıp alıp geliyorMerhaba biz hala gece gündüz full time emiyoruz. Gündüz evde başbaşayken sıkıldıkça memeye geliyo, kalabalık varsa anneannedeysek yada akşam babası varken daha az emiyor. Gece emmeyi keserken her uyanışta su verin diyolar ama ne kadar etkili bilmiyorum. Benim önce yatakları ayırmam lazım, her gece karar verip kendimde asla o gücü bulamıyorum
Ayy uyanıp oturup emzirmek çok zooor ben epeydir yatarak emziriyorum ya hatta gecen ay kulak ağrısı oldu dr kulakta sıvı birikmiş yatarak emzirme dedi, Bi hafta falan senin gibi yaptım ama asla kafamı tutamıyorum çok zorlandım. Rahatlayınca eski düzene döndüm inşallah tekrarlamaz..Ayyy benimki de öyle ya resmen canı sıkıldıkça emzirme yastığını alıp alıp geliyorgel sana muz vereyim diyorum hemen unutuyor memeyi çünkü keyif için istiyor bazı geceler gerçekten kabus gibi oluyor bana da, bir de bizimki öyle yatarak da emmiyor ben kalkıp yatakta oturuyorum onu kucagima alıyorum. Resmen duble eziyet
Selam kızlarUmarım herkes ve bebişler iyidir aramızda gece emmesini kesen var mı acaba? Ben 10 aylıkken denemiştim ama kıyamadım ve şimdi perişan haldeyim Artık gece beslenmesini kesmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Birkaç güne odasını da ayıracağım ki çok geç bile kaldım. Bitkisel damla mı kullansam, papatya çayı mı versem yoksa bu saatten sonra kullanır mı bilmem ama mama mı denesem ne yapsam da kesintisiz uyusa bu çocuk artık. Bir fikri olan varsa çok sevinirim
Merhaba biz hala gece gündüz full time emiyoruz. Gündüz evde başbaşayken sıkıldıkça memeye geliyo, kalabalık varsa anneannedeysek yada akşam babası varken daha az emiyor. Gece emmeyi keserken her uyanışta su verin diyolar ama ne kadar etkili bilmiyorum. Benim önce yatakları ayırmam lazım, her gece karar verip kendimde asla o gücü bulamıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmazAyy uyanıp oturup emzirmek çok zooor ben epeydir yatarak emziriyorum ya hatta gecen ay kulak ağrısı oldu dr kulakta sıvı birikmiş yatarak emzirme dedi, Bi hafta falan senin gibi yaptım ama asla kafamı tutamıyorum çok zorlandım. Rahatlayınca eski düzene döndüm inşallah tekrarlamaz..
Yaaaa kız çocuğu tatlılığıBen benim kızla birlikte bir de onun bebişlerini emziriyorum.Kendi emmesi bitince gidip bebesini getiriyor ve emzirtiyor.
Gece emmesini kesmeyi ben de çok istiyorum. Ramazan bayramından sonra taşınacağız. Planım taşınma, yerleşme telaşı bitince önce gece, sonra gündüz emzirmeyi bırakmak ve Temmuz, Ağustos gibi de -kızım hazır olursa- bezi bıraktırmak. Ama nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Gündüz emme sıklığı azaldı şu sıralar. Diş dönemlerinde kurtarıcı olduğu için de rahat oluyor emzirmek. Emmeden uyumuyor zaten.
Çok zor olacak gibi... Çok kararsızım...
Ben de ne kadar oyuncak varsa emziriyorum ama benimki kıskanıp hemen kendi başlıyor, hem getirip kitaptaki kediyi bile emzirtiyor hem kıskanıyorBen benim kızla birlikte bir de onun bebişlerini emziriyorum.Kendi emmesi bitince gidip bebesini getiriyor ve emzirtiyor.
Gece emmesini kesmeyi ben de çok istiyorum. Ramazan bayramından sonra taşınacağız. Planım taşınma, yerleşme telaşı bitince önce gece, sonra gündüz emzirmeyi bırakmak ve Temmuz, Ağustos gibi de -kızım hazır olursa- bezi bıraktırmak. Ama nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Gündüz emme sıklığı azaldı şu sıralar. Diş dönemlerinde kurtarıcı olduğu için de rahat oluyor emzirmek. Emmeden uyumuyor zaten.
Çok zor olacak gibi... Çok kararsızım...
Aşı için asm ye gittiğimizde hemşire artık gece deliksiz uyuması lazım, uyumadan önce de bir şeyler yedir karnı iyice doysun dedi canım. Ama bizim prenses bu sıralar hiç yemek yemiyor. Geçenlerde ilk defa hiç uyanmadı ben de çok şaşırdım, çok mutlu uyandım. Eşim, acaba kalktın da farkında mı değilsin diyor.Yaaaa kız çocuğu tatlılığıbizimki de masanın üzerine çıkıp tepinsin ancak
Bende ramazandan önce bıraktırmak istiyorum canım ya artık kesintisiz uyumak istiyorumdün gece geç uyumuştu normalde geç uyuması hiç etkilemez ama bu defa kalkmadı sanırım sadece sabaha karşı uyandı. Ya da ben artık yorgunluktan farkına varamadım
Odasını ayırmak istiyorum ve bunu gece emmesini kesmeden yapamam hiç gücüm yok gerçekten bu kadarınainşallah inci kuşum da sende çok rahat halledersiniz
Yaa kitaptaki kediyi bile emzirtmesi süperBen de ne kadar oyuncak varsa emziriyorum ama benimki kıskanıp hemen kendi başlıyor, hem getirip kitaptaki kediyi bile emzirtiyor hem kıskanıyor
Hayırlı olsun canm ne tarafa taşınıyosunuz
Duygularıma tercüman olmuşsun. Ben geçen denedim. Kendini yerden yere atıyor, sinir krizi geçirdi resmen. Ertesi gün de çok asabiydi.Selam kızlarUmarım herkes ve bebişler iyidir aramızda gece emmesini kesen var mı acaba? Ben 10 aylıkken denemiştim ama kıyamadım ve şimdi perişan haldeyim Artık gece beslenmesini kesmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Birkaç güne odasını da ayıracağım ki çok geç bile kaldım. Bitkisel damla mı kullansam, papatya çayı mı versem yoksa bu saatten sonra kullanır mı bilmem ama mama mı denesem ne yapsam da kesintisiz uyusa bu çocuk artık. Bir fikri olan varsa çok sevinirim
mama deneyebilirsin veya çok az tatlı muhallebi vs. tatlısı çok olursa enerjisi artar. pekmez vs bile olsa.Selam kızlarUmarım herkes ve bebişler iyidir aramızda gece emmesini kesen var mı acaba? Ben 10 aylıkken denemiştim ama kıyamadım ve şimdi perişan haldeyim Artık gece beslenmesini kesmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Birkaç güne odasını da ayıracağım ki çok geç bile kaldım. Bitkisel damla mı kullansam, papatya çayı mı versem yoksa bu saatten sonra kullanır mı bilmem ama mama mı denesem ne yapsam da kesintisiz uyusa bu çocuk artık. Bir fikri olan varsa çok sevinirim
su işe yarıyor canım denemişliğim var. yatağı ayırmak ve memeyi gece bıraktırmak adım adım yapılırsa başarılı olur. ilk bi kaç gece sadece babayla yatırabilirsin. çünkü seni gördükçe memeden vazgeçmeyecektir.Merhaba biz hala gece gündüz full time emiyoruz. Gündüz evde başbaşayken sıkıldıkça memeye geliyo, kalabalık varsa anneannedeysek yada akşam babası varken daha az emiyor. Gece emmeyi keserken her uyanışta su verin diyolar ama ne kadar etkili bilmiyorum. Benim önce yatakları ayırmam lazım, her gece karar verip kendimde asla o gücü bulamıyorum
Bence artık bizimde deliksiz uyumamız lazım yoksa yakında ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde uyuyacağızAşı için asm ye gittiğimizde hemşire artık gece deliksiz uyuması lazım, uyumadan önce de bir şeyler yedir karnı iyice doysun dedi canım. Ama bizim prenses bu sıralar hiç yemek yemiyor. Geçenlerde ilk defa hiç uyanmadı ben de çok şaşırdım, çok mutlu uyandım. Eşim, acaba kalktın da farkında mı değilsin diyor.Ama eminim uyanmadım. Çok güzeldi. Inşallah gece emmesi, uyanması biter de sen de rahatlarsın. Ben taşınınca da eve alışana kadar 1 ay aynı odada yatıp öyle ayıracağım odasını. Belki yeni evde tedirgin olur. Yoksa geç bile kaldık oda ayırmakta.
Bende asla kabul edeceğini düşünmüyorum ya çıldıracak benceDuygularıma tercüman olmuşsun. Ben geçen denedim. Kendini yerden yere atıyor, sinir krizi geçirdi resmen. Ertesi gün de çok asabiydi.
Ya ben her uyandığında önce su veriyorum, zaten kendisi de susadığında önce su istiyor hemen memeyi almıyor. Ama yine meme hep meme modunda resmenmama deneyebilirsin veya çok az tatlı muhallebi vs. tatlısı çok olursa enerjisi artar. pekmez vs bile olsa.
onun dışında papatya da işe yarar. su niyetine. bir de emme aralarını açmak iyi fikir.
su işe yarıyor canım denemişliğim var. yatağı ayırmak ve memeyi gece bıraktırmak adım adım yapılırsa başarılı olur. ilk bi kaç gece sadece babayla yatırabilirsin. çünkü seni gördükçe memeden vazgeçmeyecektir.
evet zaten tek bir yolu yok. deneye yanıla bulacağız. sadece meme için değil uyku yemek oyun paylaşmak ne öğreniyorsa hepsi bu şekilde ilerleyecek.Ya ben her uyandığında önce şu veriyorum, zaten kendisi de susadığında önce şu istiyor hemen memeyi almıyor. Ama yine meme hep meme modunda resmenvalla aklıma gelen her şeyi deneyeceğim inşallah burinden biri tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?