2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim bulunduğum yeri baz almak pek doğru değil ama burda 200 TL. Bugün götürdüm, doktorumuz çok iyi çok ilgili ama dediğim gibi benim konum itibariyle fiyatı böyle

Malesef fiyatlar çok arttı, istanbulda daha bile fazla

Canımlar size bir sorum var. yazın biz bu çocukların ayağına ne giydireceğiz. Ayakkabı ve çorapla İzmir sıcağını düşünemiyorum. Çocuğumun ayakları mayalı poğaçaya döner.
Sandalet geliyor aklıma ortopedik ama tekini kaybetme olayı çok yaygın oluyor bu aylarda. çıkarması da kolay oluyor diye tutup arabanın camından bile atıyorlar her ay 500 lira vermeyelim sonra
crocs alacaktım ama o da ayağa uyar mı ki erken olmaz mı? sizin planınız ne?

Be
n crocs aldırmama bu yaz olur mu bilmiyorum yaz için ıgor sandalet aldım tek onları giydireceğim gibi

Ben de şuraya yerleşeyim cevaplar için. Sandalet o kadar kolay çıkıyor mu ya?

Bende Igor sandalet aldım, birde migrostan crocs çakması gezer terlik aldım, evde alistirma yapıyoruz bayağı sevdi:) 50 TL falan, tavsiye ederim

Bende Igor sandalet aldım, birde migrostan crocs çakması gezer terlik aldım, evde alistirma yapıyoruz bayağı sevdi:) 50 TL falan, tavsiye ederim
Ya malzemesinden endişe etmesem hemen alırım zaten alerjik bir de kauçuk veya emitasyon deri ayağına alerji yapar düşüncesinden çıkamadım

crocs benim de aklımda. sadece taban olayını düşünüyorum. bir de kaybolma olayını
Senin zamanında baya terlik kaybetmişliğin var anladım . Dün akşam ben de baktım biraz, vicconun burnu kapalıları hoşuma gitti. Üstü kumaştan. Tabanları her türlü plastik olacak gibi ama, markadan bağımsız. Ben ayağına karar veremiyorum ya siz nasıl alıyorsunuz? Cm olarak ölçüp karşılığını almak mı makbul?

Eklentiler

• Screenshot_20230317_113841_Hepsiburada.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39

:):):):) evet biraz şu anda ne giyiyorsa 1 numara büyük alacağım. 20 giyiyorsa 21 alırım. büyük bile gelse silikon tabanlıkla hallolur. yazın ayaklar hızlı büyür

Biz Ankarada çok sandalet falan giyemeyiz muhtemelen. Dün bir spor ayakkabı aldım. Yaz içinde mumunun paylaştığı vicconun sandaleti hoşuma gitti. Ondan alırım muhtemelen.

Bu arada benim kız çorabını degistirecegim zaman bile bana "üşür" diyor. Ayakkabı çıkaracağına hiç ihtimal vermiyorum ben Iki gün önce ısrarla panduf giydi. Ben çıkarıyorum o zorla giydiriyor Büyüyünce aynı anası gibi ayağından patik eksik olmayacak kızçemin.

Numara olayı beni de yoruyor. Kış gelmeden çift çorapla giysin diye botunu 21 aldım. Son 3 ay ancak tek çorapla rahat oldu. Sporları 22 aldım. Dar değil hafif bol, rahat ediyor ayağı. Haziranda da sandaletini yine 22 alırım sanırım.

Ben internetten hiç almadım. Mağazada giydirip yürütüyorum. Rahat mı diye bakıyorum. Internetten alacağımız zamanda cm olarak ölçüp 1 numara büyük almak iyi olur sanırım.

Gereksiz06 sen bilirsin belki, en iyi emzirme bırakma danışmanıni arıyorum. Var mı bildigin ya da bildiğiniz kızlar?
Çocukruhupedagog diye bir hesap var canım. Emzirme, tuvalet eğitimi vs bu konularda bayağı online görüşmeleri vs var. Sayfasını bir incelersin belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…