2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Görüntüsü aynı kızımınki ile

Kızlar özel doktora götürenlere bir sorum olacak bizim yakınımızda bir hastane var eskiden iki yıl önce filan 120 lt idi şimdi bugün çocuk doktoru muayene sordum 600 küsur dedi hatta 675 mı 615 mı öyle birşey çok fazla değil mi iki ay önce 300 dü diye biliyorum ben gitmeden önce sizlerde özel doktora goturenler bu fiyatlara mı götürüyorsunuz.

İkinci bir fiyat sorunu da bugün belediyenin kafesinin önünden geçiyorum içine girip bir sütlü Nescafe fiyatına bakayım dedim 18tl .Ne bileyim bana fazla geliyor normal kafede fiyatlar ne kadar kimbilir bebek doğduğundan beri pek gitmedim Fransa'da bir latte içtim bizim aşağıda cafede Türkiye de herhangi bir kafeye gitsem aynı fiyat olacak anladığım.Belediyenin kafesinde mecbur baktım herkes çay içiyor çünkü çay 3.5 tl.

Ben la roche posay lipikar kullanıyordum ama atoderm mi alsam diyordum. Doktor ikisi de iyi dedi bakalım bi de atoderm deneyelim. Teşekkürler bilgi için.

İzmirdeyim ben de, doğumdan sonra özel sağlıkta ücret 260tı buradaki özel bir doktor 200dü. Enflasyonla bir 2022de özel sağlıkta en son geçen yaz 500 civarına geldi. Sonra doktorumuz kendi kliniğini açtı 600den yeniyılda 850 oldu. Poliklinik tarzı ufak merkzler yılbaşından önce 260 civarıydı sonra gitmedim yakınlarda. Özel doktorumuza güvenip sevmesek muhtemelen bu fiyatları vermezdik. Bugün aynı tedaviyi devlet hastanesinden ücretsiz aldım mesela, çok değerli doktorlar olduğunu düşünüyorum devlette. Öte yandan uzun soluklu özel doktorumuza ya bizim oğlanda sivilce çıktı napalım diyince cevapsız kalmıyor. Yani tek seferlik değil de aslında yıl boyu güvenceye veriyoruz o tutarı diyorum. Bir de bugün hastanede doktor totalde 7 8 dakika anca bakabildi. Özel doktorumuzla tek seans neredeyse 1 saate yakın sürüyor.

3. Nesil kahvecide en son latte 38 idi.

Mumu ile pazarın nabzı`nın bu akşamlık sonuna geldik, esen kalınız

Doktorun dediği de vücut alerji yapan besinleri tolere etmeyi öğrenene kadar bu şekilde olacak, normal böyle olması, ama kaşınmasın diye sık nemlendirin demişti. Kalıntı çok az var ama hal böyle
Uyy bal minişim ben taa zamanında c vitaminli bi şekerimsiyi fazla kaçırınca böyle olmuştum pütür pütür. Bu da egzama mı? Ne biçim alerji girdabıymış giren çıkamıyor ya.

Olabilir emerek doyuyor belki de . Ya bizimde tabak dolusu yemiyor didikliyorum biraz biraz işte ama her hafta balik alıp uğraşmıyoruz yani belki de almak lazım ben zaten kışın severim yazın sevmem onun için az da olsa almak.lazim belki de

Uyy bal minişim ben taa zamanında c vitaminli bi şekerimsiyi fazla kaçırınca böyle olmuştum pütür pütür. Bu da egzama mı? Ne biçim alerji girdabıymış giren çıkamıyor ya.
ben de anlamadım işte 4 yaş gibi normale dönmesi bekleniyor---muş. doktorun dediği bu yönde. bize bunun için momecon pomad verdi doktor. 3 gün incecik sürerek kullanıp bırakılıyor. çok şükür yine zor günleri atlattık. oyuncak bebek gibi küçücük kalmıştı yemediği için.şimdi kilosu hala tam değil ama önemsemiyorum. Allah sağlık versin. napam ...

canım latte içemiyorum sütten dolayı . ben americanocuyum. o da 40 lira oldu. normal bi kahvecide bile. türkiş cofi içtik en son kardeşimle 54 lira verdik fincan başına. miğdeme oturdu o nasıl fiyat 80 ml kahveye anlamadım

onun dışında bizim çocuk doktoru alerji uzmanı olduğu için 1250TL özel muayenede. ama 9 Eylüle gidersem orada ücretsiz bakıyor hoca sadece özel durumlarda bir de telefonla ulaşabilmek için arada 2-3 ayda bir muayenehanesine gidiyoruz. aşı kilo boy alerji takibimizi orada yapıyor sağolsun telefonla da ilgileniyor. mesajlara da dönüyor.

tavsiyemdir şimdi indirimlerde başladı 2-3 yaş kıyafetlerinden biraz alın el altında dursun. yeni sezon fiyatlarını gördükçe seneye neyle karşılaşırız düşünemiyorum. bebelere mont kaban yağmurluk hırka tarzı bir iki parça iyi olabilir.

Özeller uçtu.. Bizde izmir medicanada doktorumuz oraya gidiyoruz özel sağlık sigortamız olmasaydı tahlillerle birlikte 1500 tl para vermemiz gerekecekti. Allahtan eşim bana ve kızıma özel sağlık yaptırdı .yoksa çok zor. Ama ben bu aralar evin yakınlarında da devlet hastanesi doktoru aramaktayım iyi bir doktor bulursam 2.seçeneğim olsun diye. Devlette çok iyi doktorlar var ama araştırmak sormak lazım .
Ben artık dışarıdan kahve almıyorum inan ki. O kadar pahalı ki. Çay desen zehir taze çay bulamıyoruz. Evden çıkarken çelik termosa kahve yapıyorum mis gibi gidiyor akşama kadar soğumuyor

Doğum çatlaklarını ne yapıcaz kızlaarr yaa
(çatlayanlar için)
yaz geliyoorr

Her şey ama her şey anlamsız pahalı. Zam gelmeyen tek şey alış veriş poşeti geyiği var ya hani...
Ben çocukla tek bir yere gitmiyorum. Ev kuşu oldum resmen. Pazar günü eşimle çıkıyoruz. Iki hafta önce iki kişi 500 lira hesap ödeyince çok ağrıma gitti. Neyse ki havalar ısınıyor, piknik, mangal, semaver sezonunu açarız yavaştan. Allah yardımcımız olsun.
Dışarı çıkarken termos olayı ve yiyeceğini yanında taşımak en mantıklısı.

Kızlar hani bir fazladan aşı vardı Suriyeliler var diye yapıldı denmişti o nu 9. ayda mı yapmıştık kızamık vs miydi birde o aşı aşı karnesinde internette gözükmüyor galiba değil mi?

İkinci bir sorum M MadameMarieCurie iki ülkenin aşı takvimi farklı ötesi asilarda farklı yanlış bakmadiysam hepatit A Fransa'da yok nasıl yapacaksın Türkiye'de bu ay var?yaptirmayacak mısın?

İkinci bir sorum M MadameMarieCurie iki ülkenin aşı takvimi farklı ötesi asilarda farklı yanlış bakmadiysam hepatit A Fransa'da yok nasıl yapacaksın Türkiye'de bu ay var?yaptirmayacak mısın?
Biz Fransa'nin takvimini takip ediyoruz canim. Temmuz itibariyle artık hep Fransa'da yaşayacağız. O yüzden gidip geldikce oranın aşılarını yaptırdık.

Balığı çorbanın içine eklemek harika bir fikir
Biliyosunuz benim kızda iştahsız, çok ilginç veg& Bones marka kelle paça çorbasıni bayılarak yiyor Kalojen deposu tavsiye ederim, herkes denesin. Şuan şok marketlerde 30 TL,alıp stok yaptım.

Evet fiyatlar aşağı yukarı öyle Samsunda'da. hastaneye göre 100tl oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…