- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.621
@Gereksiz06 sen bilirsin belki, en iyi emzirme bırakma danışmanıni arıyorum. Var mı bildigin ya da bildiğiniz kızlar?
Çok geçmiş olsunNasılsınız arkadaşlar kızım geçen hafta adenovirus oldu ve perşembe doktora gittim hava verdi ve damla damlayı bir defa damlatabildim havayi ancak gece uyurken verebildik.once büyük makine aldım bilmiyordum medikalden sonra internetten taşınabilir sessiz nebulizator aldım tavsiye ederim havalar güzelleşiyor inşallah artık hiçbirimizin ihtiyacı olmaz
Ben yaz kış çoraplıyım da bebe bildiğin içten yanmalıBiz Ankarada çok sandalet falan giyemeyiz muhtemelen. Dün bir spor ayakkabı aldım. Yaz içinde mumunun paylaştığı vicconun sandaleti hoşuma gitti. Ondan alırım muhtemelen.
Bu arada benim kız çorabını degistirecegim zaman bile bana "üşür" diyor.Ayakkabı çıkaracağına hiç ihtimal vermiyorum ben Iki gün önce ısrarla panduf giydi. Ben çıkarıyorum o zorla giydiriyor Büyüyünce aynı anası gibi ayağından patik eksik olmayacak kızçemin.
Numara olayı beni de yoruyor. Kış gelmeden çift çorapla giysin diye botunu 21 aldım. Son 3 ay ancak tek çorapla rahat oldu. Sporları 22 aldım. Dar değil hafif bol, rahat ediyor ayağı. Haziranda da sandaletini yine 22 alırım sanırım.
Belirtoler nasıldı? Bizim.kizda hastada ishal.var iştahsızlık hatta.kivraniyor gece pırt pırt bile zor yapıyor hafif ateş 38 en yuksek(hatta 37.8 veya 37.9) ishal var. Çok.gecmis.olsun.cnmmNasılsınız arkadaşlar kızım geçen hafta adenovirus oldu ve perşembe doktora gittim hava verdi ve damla damlayı bir defa damlatabildim havayi ancak gece uyurken verebildik.once büyük makine aldım bilmiyordum medikalden sonra internetten taşınabilir sessiz nebulizator aldım tavsiye ederim havalar güzelleşiyor inşallah artık hiçbirimizin ihtiyacı olmaz
Bizde geçirdik ama ishal yaptı daha çok sadece probiyotik kullandırdı doktor birde bol sıvıNasılsınız arkadaşlar kızım geçen hafta adenovirus oldu ve perşembe doktora gittim hava verdi ve damla damlayı bir defa damlatabildim havayi ancak gece uyurken verebildik.once büyük makine aldım bilmiyordum medikalden sonra internetten taşınabilir sessiz nebulizator aldım tavsiye ederim havalar güzelleşiyor inşallah artık hiçbirimizin ihtiyacı olmaz
Bizim kızda öyle ya kendinde ama öksürük burun akıntısı var kullanıyormusunuz bir şey babasıda öyle alerjikÇok geçmiş olsun
bizim alerjik bebelerin sezonu açıldı
İki kızın da burnu akıyor hönk hönk öksürüyorlar
Bende de var o anormal saçlardan ve özellikle kafamın tam ortasında özerkliklerini ilan etmeleri biraz canımı sıkıyor. Saçımı toplayınca bi şekilde ortaya çıkmaya and içmişler. Bi çözüm bulamadım.Kızlar benim de size kendimle ilgili bir sorum olacak. Doğumdan sonra saçlarım çok kötü oldu. Bebek saçları denen minik saçlar var hep. Sadece alnıma yakın kısımda değil, tüm başımda var. Çok dökülmüş sanırım saçlarım. O bebek saçlar nasıl güçlenir? Emzirirken uygulayabileceğimiz doğal yöntemler var mı?
Aynı dert bende de var ya bakim yapmak istiyorumKızlar benim de size kendimle ilgili bir sorum olacak. Doğumdan sonra saçlarım çok kötü oldu. Bebek saçları denen minik saçlar var hep. Sadece alnıma yakın kısımda değil, tüm başımda var. Çok dökülmüş sanırım saçlarım. O bebek saçlar nasıl güçlenir? Emzirirken uygulayabileceğimiz doğal yöntemler var mı?
Bende de var o anormal saçlardan ve özellikle kafamın tam ortasında özerkliklerini ilan etmeleri biraz canımı sıkıyor. Saçımı toplayınca bi şekilde ortaya çıkmaya and içmişler. Bi çözüm bulamadım.
Çok kötü görünüyor gerçekten. Kuaför çok mu döküldü dedi, aslında öyle bir dökülmem de olmamıştı. O bebek saçları güçlendirmek lazımmış ama nasıl? Sadece bakım yağları sürmekle olacak iş değil. Çok bakımsız duruyor, şekle girmiyor saçım.Aynı dert bende de var ya bakim yapmak istiyorum
Bu ara baya dillerde bu varÇok kötü görünüyor gerçekten. Kuaför çok mu döküldü dedi, aslında öyle bir dökülmem de olmamıştı. O bebek saçları güçlendirmek lazımmış ama nasıl? Sadece bakım yağları sürmekle olacak iş değil. Çok bakımsız duruyor, şekle girmiyor saçım.
Kızlar benim de size kendimle ilgili bir sorum olacak. Doğumdan sonra saçlarım çok kötü oldu. Bebek saçları denen minik saçlar var hep. Sadece alnıma yakın kısımda değil, tüm başımda var. Çok dökülmüş sanırım saçlarım. O bebek saçlar nasıl güçlenir? Emzirirken uygulayabileceğimiz doğal yöntemler var mı?
Bende de var o anormal saçlardan ve özellikle kafamın tam ortasında özerkliklerini ilan etmeleri biraz canımı sıkıyor. Saçımı toplayınca bi şekilde ortaya çıkmaya and içmişler. Bi çözüm bulamadım.
Size çok doğal bir yöntemle geldim. MasrafsızAynı dert bende de var ya bakim yapmak istiyorum
Ne güzel birşeyler sorabilmissin ben hep biseyler sorayım diyorum yazmassam orada kızımın ağlaması beni cekistirmesi vs derken soramadan cikiyorum.Bizim kilo da 15 20 gün önce o civarlarda idi boyda 80 cm gibi sanırım.Bu aralar parkta çocuklar arttı önceden görmediğim 18 aylık 20 aylık çocuklar geliyor 18 aylıklar ile karsilastirinca gözüme hemen hemen aynı geliyor erkek çocuklar biraz daha irice oluyor.Surubu içerse ise yarar bize yeni doğduğu zamanda vermişlerdi.Kızlar bugün hasta diye götürdük doktoruna 18.ay kontrolüne haftaya kan tahlili istedi dr. Değerlere bakmak için düzelsin biraz öyle bakalım dedi. Kilo iyi dedi 10.4 kg 77.5 cm boy çıktık.
İştah konusu icin hep istahsizdi zaten dedi ve çinko surup yazdı ilk defa işe yarar bisey yazdı kadinhastane boştu fiyatlar artmış gelen giden az heralde ilk defa 18 ayda ilk defa kadınla net konuşabildim
Bakalim inşallah ise yarar cinko surup ya veriyorum ama zorakiyiz yani geçen eltimjn kızı da geldi mama sandalyesinde oturdu hapur hipur kekleri muzları götürdü önüne koydukça istiyor sinirlamasalar büyük insan kadar yer yani( bizimki bir yudum aldı çıkardı böoo dedi (( 1 ay araları
doktor da kilosu normalmiş demiş. inşallah biraz için rahatlamıştır. sağlıklı olsun kilo tamamlanıyor bir süre sonra. kıyaslama aslında çocuklara yaptığımız en büyük haksızlık. her çocuk kendi nazarında değerlendirilmeli. demek ki onun bünyesi bu yaşta bu gıdalara ihtiyaç duyuyor. seninki duymuyor gibi düşünürsen daha kolay olabilir senin içinKızlar bugün hasta diye götürdük doktoruna 18.ay kontrolüne haftaya kan tahlili istedi dr. Değerlere bakmak için düzelsin biraz öyle bakalım dedi. Kilo iyi dedi 10.4 kg 77.5 cm boy çıktık.
İştah konusu icin hep istahsizdi zaten dedi ve çinko surup yazdı ilk defa işe yarar bisey yazdı kadinhastane boştu fiyatlar artmış gelen giden az heralde ilk defa 18 ayda ilk defa kadınla net konuşabildim
Bakalim inşallah ise yarar cinko surup ya veriyorum ama zorakiyiz yani geçen eltimjn kızı da geldi mama sandalyesinde oturdu hapur hipur kekleri muzları götürdü önüne koydukça istiyor sinirlamasalar büyük insan kadar yer yani( bizimki bir yudum aldı çıkardı böoo dedi (( 1 ay araları
Ne güzel birşeyler sorabilmissin ben hep biseyler sorayım diyorum yazmassam orada kızımın ağlaması beni cekistirmesi vs derken soramadan cikiyorum.Bizim kilo da 15 20 gün önce o civarlarda idi boyda 80 cm gibi sanırım.Bu aralar parkta çocuklar arttı önceden görmediğim 18 aylık 20 aylık çocuklar geliyor 18 aylıklar ile karsilastirinca gözüme hemen hemen aynı geliyor erkek çocuklar biraz daha irice oluyor.Surubu içerse ise yarar bize yeni doğduğu zamanda vermişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?