2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Nasılsınız arkadaşlar kızım geçen hafta adenovirus oldu ve perşembe doktora gittim hava verdi ve damla damlayı bir defa damlatabildim havayi ancak gece uyurken verebildik.once büyük makine aldım bilmiyordum medikalden sonra internetten taşınabilir sessiz nebulizator aldım tavsiye ederim havalar güzelleşiyor inşallah artık hiçbirimizin ihtiyacı olmaz

Çok geçmiş olsun
bizim alerjik bebelerin sezonu açıldı
İki kızın da burnu akıyor hönk hönk öksürüyorlar

Ben yaz kış çoraplıyım da bebe bildiğin içten yanmalı
Sokakta bile ayakkabı çorap soymaya kalkıyor
Sonra da ayaklarına bakıyor. Yerinde duruyorlar mı diye kontrol ediyor olabilir

Off hastayız yine. İshal arada hafif ateş. Burun akıntısı çok yoruldum ya . Uzun süredir bu kadar hasta olmamıştı. Insallah toparlar minik kalbim. O hasta olunca yemek bile yiyemiyorum küçük bedeni yorgun hasta bakıyor gözleri

Belirtoler nasıldı? Bizim.kizda hastada ishal.var iştahsızlık hatta.kivraniyor gece pırt pırt bile zor yapıyor hafif ateş 38 en yuksek(hatta 37.8 veya 37.9) ishal var. Çok.gecmis.olsun.cnmm

Gözü burnu aktı hapşırık uyurken hırıltı ve öksürük başlayacak gibi oldu beni gece uyanıp ağlaması ve dalamamasi ağlayarak korkuttu geçen bronsiyolitte öyle olmuştu ve hırıltı vardı hemen gidip tedavi olmak istedim ateş düşürücü yazdı ama ateşi çıkmadı.Hava verdim burnunu temizlemeye çalıştım banyo artı serum fizyolojik ile.sizzede geçmiş olsun parkta arkadaşının babası adenovirus çocuğa geçmesin diye anneannesinde kalıyorlar di oradan geçmiş olabilir ama adenovirus salgını var bu ara dedilrer.

Bizde geçirdik ama ishal yaptı daha çok sadece probiyotik kullandırdı doktor birde bol sıvı

Kızlar benim de size kendimle ilgili bir sorum olacak. Doğumdan sonra saçlarım çok kötü oldu. Bebek saçları denen minik saçlar var hep. Sadece alnıma yakın kısımda değil, tüm başımda var. Çok dökülmüş sanırım saçlarım. O bebek saçlar nasıl güçlenir? Emzirirken uygulayabileceğimiz doğal yöntemler var mı?

Bende de var o anormal saçlardan ve özellikle kafamın tam ortasında özerkliklerini ilan etmeleri biraz canımı sıkıyor. Saçımı toplayınca bi şekilde ortaya çıkmaya and içmişler. Bi çözüm bulamadım.

Aynı dert bende de var ya bakim yapmak istiyorum

Çok kötü görünüyor gerçekten. Kuaför çok mu döküldü dedi, aslında öyle bir dökülmem de olmamıştı. O bebek saçları güçlendirmek lazımmış ama nasıl? Sadece bakım yağları sürmekle olacak iş değil. Çok bakımsız duruyor, şekle girmiyor saçım.

Bu ara baya dillerde bu var

Eklentiler

• D64B910B-B2D3-4649-B11B-1BB4F788E9BA.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bugün hasta diye götürdük doktoruna 18.ay kontrolüne haftaya kan tahlili istedi dr. Değerlere bakmak için düzelsin biraz öyle bakalım dedi. Kilo iyi dedi 10.4 kg 77.5 cm boy çıktık.

İştah konusu icin hep istahsizdi zaten dedi ve çinko surup yazdı ilk defa işe yarar bisey yazdı kadin hastane boştu fiyatlar artmış gelen giden az heralde ilk defa 18 ayda ilk defa kadınla net konuşabildim

Bakalim inşallah ise yarar cinko surup ya veriyorum ama zorakiyiz yani geçen eltimjn kızı da geldi mama sandalyesinde oturdu hapur hipur kekleri muzları götürdü önüne koydukça istiyor sinirlamasalar büyük insan kadar yer yani ( bizimki bir yudum aldı çıkardı böoo dedi (( 1 ay araları

Size çok doğal bir yöntemle geldim. Masrafsız

Ben yıllardır yapıyorum çok şükür faydasını çok gördüm.
Haftada bir şampuan yapıyorum. Saç kremi kullanmıyorum. Geri kalan günle ya saçımı yıkamadan ya da sadece suyla yıkayarak duş alıyorum. Saça en iyi gelen şey saçın kendi yağı. zaten ne kadar az şampuan vurursam o kadar az yağlanıyor. Biraz araştırırsanız aynı sonuçları bulabilirsiniz. kuaförlük yapan kadınları bile haftada 1 den fazla şampuan yapmıyorlarmış. Röportaj izlemiştim bununla ilgili.

Ne güzel birşeyler sorabilmissin ben hep biseyler sorayım diyorum yazmassam orada kızımın ağlaması beni cekistirmesi vs derken soramadan cikiyorum.Bizim kilo da 15 20 gün önce o civarlarda idi boyda 80 cm gibi sanırım.Bu aralar parkta çocuklar arttı önceden görmediğim 18 aylık 20 aylık çocuklar geliyor 18 aylıklar ile karsilastirinca gözüme hemen hemen aynı geliyor erkek çocuklar biraz daha irice oluyor.Surubu içerse ise yarar bize yeni doğduğu zamanda vermişlerdi.

doktor da kilosu normalmiş demiş. inşallah biraz için rahatlamıştır. sağlıklı olsun kilo tamamlanıyor bir süre sonra. kıyaslama aslında çocuklara yaptığımız en büyük haksızlık. her çocuk kendi nazarında değerlendirilmeli. demek ki onun bünyesi bu yaşta bu gıdalara ihtiyaç duyuyor. seninki duymuyor gibi düşünürsen daha kolay olabilir senin için aşağıdaki tabloya göre senin kız 100 çocuğun 50sinden daha iyi kiloya sahip. 100 çocuğun 10 tanesinden de daha uzun maşallahı var

Hepimizin bebeğine sevdiklerine sağlık diliyorum. Zor günler yaşanıyor hala ülkemizde.Dünyada bir garip çocuklarımız güzel günler görür inşallah gülenyüzleri olur.

İnşallah bakalım cnm öğurdu bugün yediklerimi çıkardı suruptan mi bilemedim.

Bende evde.bakiyirum.gozume iyi geliyor :)) ama.disarda bakınca minnak duruyor genetik heralde ufak tefek.olucak. :)) dr normal dedi kilo.boy. Ne zormuş istahsiz bebis yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…