- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.761
doktor bile sabır taşı sürdüyseGeçen gün kontrole gittik, Dr gelişimini çok iyi buldu, ne yapıyorsan devam et dedi. Kelle paça içiyor dedim
Onun dışında kızım 2-3 günde bir kaka yapıyor, baştan beri hep böyle gidiyrouz. Anne sütünden, artık yavaş yavaş biraktir dedi. Önce 1 hafta kadar konuş anlat, memeye veda edicez, artık süt bitiyor, gibi... Sonra da kesebilirsin dedi. Kestiginde çok sıkı sütyen tak, boşluk olmayınca süt uretimi azalıyor dedi. Eğer çok ağrılı olursa dostinex kullan dedi.
Önce benim kafamda bitirmemi ve kendimi hazirlamami tavsiye etti.
Kendisi 26 ay emzirmis, 1 hafta anlatmış, sonra sabır taşı sürmüş, daha da istememiş oğlu.
Ben de hep söylüyorum artık sen büyüdün abi oldun, süte ihtiyacın kalmado, azalacak bitecek artık diye. Yüzünü buruşturuyorGeçen gün kontrole gittik, Dr gelişimini çok iyi buldu, ne yapıyorsan devam et dedi. Kelle paça içiyor dedim
Onun dışında kızım 2-3 günde bir kaka yapıyor, baştan beri hep böyle gidiyrouz. Anne sütünden, artık yavaş yavaş biraktir dedi. Önce 1 hafta kadar konuş anlat, memeye veda edicez, artık süt bitiyor, gibi... Sonra da kesebilirsin dedi. Kestiginde çok sıkı sütyen tak, boşluk olmayınca süt uretimi azalıyor dedi. Eğer çok ağrılı olursa dostinex kullan dedi.
Kendisi 26 ay emzirmis, 1 hafta anlatmış, sonra sabır taşı sürmüş, daha da istememiş oğlu.
Ben bir kere 4 günlük seyahatindeyim çok sıkı çamaşır giymiştim göğüslerim patlayacak kadar dolmuştu ve o zaman da şimdi ki gibi günse bir tek akşamları emziriyordum. Hatta bırakırken süt olmasın diye dar giymiyim diyordum. Sana doktorun böyle demesine şaşırdım.Geçen gün kontrole gittik, Dr gelişimini çok iyi buldu, ne yapıyorsan devam et dedi. Kelle paça içiyor dedim
Geçmiş olsun canımKızlar selam
Uzun zamandır iş ev bebiş bi de hastane derken hiç gelemez oldum buralara.
Biraz okudum son yazdıklarınızı aslında ama, yine de sorayım, iyi mi herkes?
Mercan iyi, kilo alımı çok yavaşladı şu ara, yemek seçmeler, ağzından çıkartmalar… bıngıldak kapanmadı hala ama testler normal çıktı, yapısal dedi doktorumuz.
Bir de yeni dişi patladı. Altta 4 dişi vardı, arada boşluk var, arkadakilerden biri patlamış
Gece uyanmaları yaşıyoruz bol bolperişanız ailecek.
Hipertiroid teşhisi konuldu bana bu arada. İlaç tedavisine başladık. 1,5 yıl sürecek ve iyotlu tuz, deniz ürünleri yasakve işten ayrılacağımı açıkladım. Yerine birisini bulalım öyle git dediler. Mayıs sonu var kafamda ama bakalım, ne kadar dayanabilirsem.
Bizden haberler böyle
Kaç haftadır kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Sanki benden bir parça kopacak gibi hissediyorumBen de hep söylüyorum artık sen büyüdün abi oldun, süte ihtiyacın kalmado, azalacak bitecek artık diye. Yüzünü buruşturuyor2 gündür enteresan bişey oldu meme diye geliyor, memeye bakıyor beğenmiyor gidiyor bu şekilde uzaklaştırmaya çalışıcam. Bakalım işe yarayacak mı. Kafada bitirmek şart gerçekten, içten içe üzülüyorum bırakacağımıza
Ben biraz dinlenebilmek için ( iyice keyfe bağladı, 15 dk da bir gelip emiyor) meme de süt yok, dinlensin süt olsun diyorum, "Memmeeee" diye bir bağırıyorGeçen gün kontrole gittik, Dr gelişimini çok iyi buldu, ne yapıyorsan devam et dedi. Kelle paça içiyor dedim
Ben bir kere 4 günlük seyahatindeyim çok sıkı çamaşır giymiştim göğüslerim patlayacak kadar dolmuştu ve o zaman da şimdi ki gibi günse bir tek akşamları emziriyordum. Hatta bırakırken süt olmasın diye dar giymiyim diyordum. Sana doktorun böyle demesine şaşırdım.
Aaa çok ilginç gerçekten.
Belkide bol şeyler giysen daha da fazlamı sisecekti
Bizimde böyle memee memeee diye geziyor su icmeyip meme emiyor az su içti bugün belki diş ağrısı da etkiyordur yemek yiyip emiyor vs...Ben biraz dinlenebilmek için ( iyice keyfe bağladı, 15 dk da bir gelip emiyor) meme de süt yok, dinlensin süt olsun diyorum, "Memmeeee" diye bir bağırıyorBazen öyle bunalıyorum ki, süreyim sirkeyi bitsin artık diyorum, sonra emerken ki bakışı unutturuyor her şeyi. Kararlı olmak nasıl olacak bilemiyorum...
Diş agrisinda çok düşüyor memeye dediğin gibi. Bizim 3 dişi daha aynı anda geliyordu en son. Patladı, uzadı rahatladık şimdilikBizimde böyle memee memeee diye geziyor su icmeyip meme emiyor az su içti bugün belki diş ağrısı da etkiyordur yemek yiyip emiyor vs...
Öğünlerini düzgün yiyebiliyor mu? Çünkü kısır döngü oluyor emince. Bazen biraz ağlamasını göze alıp sevdiği şeyle karnını güzel doyuruyorum. Yoksa sık sık emmek istiyor aç olduğu için. Bana bu davranışlar en azından benim bebeğimde dişten gibi gelmiyor.Diş agrisinda çok düşüyor memeye dediğin gibi. Bizim 3 dişi daha aynı anda geliyordu en son. Patladı, uzadı rahatladık şimdilikAma memeye çok düşkün. Öpüyor, yanağını dayıyor. Resmen aşk yaşıyor. Ben de seviyorum emzirmeyi ama çok sık meme demesi çok bunaltıyor beni.
Bizim bugün yemek öncesi ve yemek sonrası uzun uzun emdi yemeği de pek güzel yedi su an çok dişi geliyor ama baktirmiyor köpek dişleri geliyor belki hepsi birden köpek dişi gelenler nasıl oluyor? Birer birer mı önce üst mü? Dişi agriyinca birde suyu içer gibi ağzına alıp tükürüyor dişlik atmak lazım buzluğa belki rahatlatır.Su davulcudan dertliyim eskiden iki gün geçer sonra para isterdi şimdi hergun görevine sadık.[i
Öğünlerini düzgün yiyebiliyor mu? Çünkü kısır döngü oluyor emince. Bazen biraz ağlamasını göze alıp sevdiği şeyle karnını güzel doyuruyorum. Yoksa sık sık emmek istiyor aç olduğu için. Bana bu davranışlar en azından benim bebeğimde dişten gibi gelmiyor.
Uyku için de emiyor olabilir belki benim bebişim öyle en azından, her bebiş farklıBizim bugün yemek öncesi ve yemek sonrası uzun uzun emdi yemeği de pek güzel yedi su an çok dişi geliyor ama baktirmiyor köpek dişleri geliyor belki hepsi birden köpek dişi gelenler nasıl oluyor? Birer birer mı önce üst mü? Dişi agriyinca birde suyu içer gibi ağzına alıp tükürüyor dişlik atmak lazım buzluğa belki rahatlatır.Su davulcudan dertliyim eskiden iki gün geçer sonra para isterdi şimdi hergun görevine sadık.
Bizimki ayaklı tulum. Tulumu bazen giymiyor çorabını çıkarıyor, belli daha rahat ediyor ama üstünü de örtmüyor diye giydiriyorum.Merhaba kzılar bir iki sorum var.
Uyku tulumu giydirince çorap giydiriyor musunuz. Ayaksız tulumda tabii.
Bındıldak bizim kapanmadı. Sizin nasıl
Selam, ben şuana kadar uyurken hiç çorap giydirmedim, kışin bile....Merhaba kzılar bir iki sorum var.
Teşekkür ederiz.Ben bir kere 4 günlük seyahatindeyim çok sıkı çamaşır giymiştim göğüslerim patlayacak kadar dolmuştu ve o zaman da şimdi ki gibi günse bir tek akşamları emziriyordum. Hatta bırakırken süt olmasın diye dar giymiyim diyordum. Sana doktorun böyle demesine şaşırdım.
Geçmiş olsun canım
İy olmanıza sevindim. ben seni çoktandır işi bıraktın sanmıştım. Hayırlısı olsun senin ve mercan için
Ben giydirmiyorum canım. Ayaklar hep çıplak, yaz kış.Merhaba kzılar bir iki sorum var.
Normalde giydirmiyorum ama şuan biraz hasta olduğu için arada bir giydiriyorum.Merhaba kzılar bir iki sorum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?