- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.781
Canım çok geçmiş olsun umarım süreç tamamlanınca bitmiş olurKızlar selam
Uzun zamandır iş ev bebiş bi de hastane derken hiç gelemez oldum buralara.
Biraz okudum son yazdıklarınızı aslında ama, yine de sorayım, iyi mi herkes?
Mercan iyi, kilo alımı çok yavaşladı şu ara, yemek seçmeler, ağzından çıkartmalar… bıngıldak kapanmadı hala ama testler normal çıktı, yapısal dedi doktorumuz.
Bir de yeni dişi patladı. Altta 4 dişi vardı, arada boşluk var, arkadakilerden biri patlamış
Gece uyanmaları yaşıyoruz bol bolperişanız ailecek.
Hipertiroid teşhisi konuldu bana bu arada. İlaç tedavisine başladık. 1,5 yıl sürecek ve iyotlu tuz, deniz ürünleri yasakve işten ayrılacağımı açıkladım. Yerine birisini bulalım öyle git dediler. Mayıs sonu var kafamda ama bakalım, ne kadar dayanabilirsem.
Bizden haberler böyle
canım selamKızlar merhaba nasılsıniz? Travel sistem bebek arabası başımıza bela oldu. Taşımak çok zor arabada aşırı yer kaplıyor. Uçakta sorun oluyor filan. Kabin boy bebek arabası almak istiyorum.aslinda artik bebek arabasında da durmak istemiyor. Hem öneriniz var mı diye sormak istedim hem de dolap uygulaması kullanan var mı? Sıfır etiketli ürünler var piyasanın neredeyse yarı fiyatı güvenilir mıdır bilemedim. Sizce bebek arabası alayım mı yeni bir tane( 2. Çocuk da kullanır diye kendimi telkin ediyorum ) al derseniz dolap güvenilir mıdır?
bu arada bebişim de pek bebek arabası sevmiyor, globberin 4in1 bisikletinden aldık, onu daha çok seviyor. tabi bu seyahatta rahat taşınacka bişey değil. dolap hiç kullanmadım ama sorun yaşayıp, dolapın yardımcı olmadığını söyleyen çok yorum görmüştüm.Kızlar merhaba nasılsıniz? Travel sistem bebek arabası başımıza bela oldu. Taşımak çok zor arabada aşırı yer kaplıyor. Uçakta sorun oluyor filan. Kabin boy bebek arabası almak istiyorum.aslinda artik bebek arabasında da durmak istemiyor. Hem öneriniz var mı diye sormak istedim hem de dolap uygulaması kullanan var mı? Sıfır etiketli ürünler var piyasanın neredeyse yarı fiyatı güvenilir mıdır bilemedim. Sizce bebek arabası alayım mı yeni bir tane( 2. Çocuk da kullanır diye kendimi telkin ediyorum ) al derseniz dolap güvenilir mıdır?
ben de bi defa söktürücüyle oldum, sonra olmadım. istersen bi test yap aklında kalmasın ama değildir bence de :)canımlar selamlar
ben nedense artık çok zor regl oluyorum. yani 3 gündür kıvranıyorum hala başlamadı. üstelik kullandığım takvim uygulamasına göre 3 günlük gecikme var diyor. sizde böyle misiniz?
not1: hamile değilim
not2: yani sanırım değilim
not3: inşallah değilimdir
bence de değilim ve zaten son aylarda hep böyle oluyor. manopoza mı giriyorum nedir ama bebeden sonra hemen bu kadar kısa sürede de girmem heralde. hormon bozuyor diye çok endişe ettim ama...bu arada bebişim de pek bebek arabası sevmiyor, globberin 4in1 bisikletinden aldık, onu daha çok seviyor. tabi bu seyahatta rahat taşınacka bişey değil. dolap hiç kullanmadım ama sorun yaşayıp, dolapın yardımcı olmadığını söyleyen çok yorum görmüştüm.
ben de bi defa söktürücüyle oldum, sonra olmadım. istersen bi test yap aklında kalmasın ama değildir bence de :)
Ben şimdiye kadar iki kez oldum. İkisi de adaçayı ile olabildi. 10 gün gecikti. erken menopoz benim de aklıma geliyor. Adaçayı günde 2 kez içtim yettibence de değilim ve zaten son aylarda hep böyle oluyor. manopoza mı giriyorum nedir ama bebeden sonra hemen bu kadar kısa sürede de girmem heralde. hormon bozuyor diye çok endişe ettim ama...
adaçayı falan mı içsem ki
Selam ben ne zaman kilo alsam reglim dediğin gibi olur aklıma sebep olarak bu ihtimal geldicanımlar selamlar
ben nedense artık çok zor regl oluyorum. yani 3 gündür kıvranıyorum hala başlamadı. üstelik kullandığım takvim uygulamasına göre 3 günlük gecikme var diyor. sizde böyle misiniz?
not1: hamile değilim
not2: yani sanırım değilim
not3: inşallah değilimdir
ben içeyim inşallah çok artırmaz bazen depend giymek zorunda kalıyorum bu yüzden...Ben şimdiye kadar iki kez oldum. İkisi de adaçayı ile olabildi. 10 gün gecikti. erken menopoz benim de aklıma geliyor. Adaçayı günde 2 kez içtim yetti
Nolur nolmaz test yapıp içmek daha iyi olur mu? Emzirdiğimiz için böyle bencrbence de değilim ve zaten son aylarda hep böyle oluyor. manopoza mı giriyorum nedir ama bebeden sonra hemen bu kadar kısa sürede de girmem heralde. hormon bozuyor diye çok endişe ettim ama...
adaçayı falan mı içsem ki
Dediğin gibi bizde bu kısır döngüdeyiz. Sabah uyanınca emiyor kahvaltı yapmıyor. Öğle uykusundan önce ve sonra emiyor yemek yemiyor. Geç saatte yiyince akşam yemeği yemiyor. Uyumadan emiyor ama acıktığı için gece sık uyanıyor. Son günlerde bu var ama diş de etkiliyor bizi. Ağrısı oldukça emme ihtiyacı da hissediyor.[i
Öğünlerini düzgün yiyebiliyor mu? Çünkü kısır döngü oluyor emince. Bazen biraz ağlamasını göze alıp sevdiği şeyle karnını güzel doyuruyorum. Yoksa sık sık emmek istiyor aç olduğu için. Bana bu davranışlar en azından benim bebeğimde dişten gibi gelmiyor.
Bizim dişlerin sırası çok karışık çıktı. Şu an alt iki köpek dişi ve üst yan kesici aynı anda çıkıyor.Bizim bugün yemek öncesi ve yemek sonrası uzun uzun emdi yemeği de pek güzel yedi su an çok dişi geliyor ama baktirmiyor köpek dişleri geliyor belki hepsi birden köpek dişi gelenler nasıl oluyor? Birer birer mı önce üst mü? Dişi agriyinca birde suyu içer gibi ağzına alıp tükürüyor dişlik atmak lazım buzluğa belki rahatlatır.Su davulcudan dertliyim eskiden iki gün geçer sonra para isterdi şimdi hergun görevine sadık.
Çorap giydirmiyordum sürekli burnu akıyordu. Çoraplı uyutmaya başlayınca burun akıntısı da geçti. Bıngıldak hâlâ kapanmadı.Merhaba kzılar bir iki sorum var.
Uyku tulumu giydirince çorap giydiriyor musunuz. Ayaksız tulumda tabii.
Bındıldak bizim kapanmadı. Sizin nasıl
Allah kabul etsin canım. Ben bu sene kendime güvenip tutamadım. Oruç tutamadığım halde tahammül edemiyorum artık memmeee diye peşimde dolanmasina. Evde kaçacak yer arıyorum resmen. Ben en çok yemek yaparken kızgın oluyorum. Sürekli kucağıma çıkmak istiyor. Ocağın etrafında dolanıyor. Hem bir şey olacak diye korkuyorum hem de işimi rahat yapamadığım için gergin oluyorum. Sesim benim de yükseliyor bazen. Sonra kendime çok kızıyorum. Zaman zamam tahammülüm çok azalıyor benim deBu ara meme konusundan ben de çok yıldım. Oruç oruç sıkıldıkça gelip memeye yapışması ve gece uykuya dalmadan önce 1 saat kesintisiz emmesi sinirimi bozmaya başladı. Geç uyandığı için çok geç uyuyor tahammülüm azaldı bu aralar. Böyle anlarda kesmeyi planlıyorum sonra bu kadar düşkün çocuğa daha 2 yaş da dolmadan bunu yapmak hem çok haksızlık gibi hem de imkansız geliyor. İştahı da azaldı ağzından çıkarma huyu başladı malesef. 2 lokma için kırk takla atar oldum. Uykusu yemesi emmesi oruç oruç çok zorluyor beni gerçekten sık sık kızgın ve sesini yükselten bir anne oldum. Vicdan azabından uyuyamıyorum bazen
Travel sistem beni de çok zorladı. Kabin boy ben de istedim ama pahalı geldi, yedek olarak baston puset aldık. Travelde uyuması rahat oluyor. Ikisini de kullanıyorum duruma göre.Kızlar merhaba nasılsıniz? Travel sistem bebek arabası başımıza bela oldu. Taşımak çok zor arabada aşırı yer kaplıyor. Uçakta sorun oluyor filan. Kabin boy bebek arabası almak istiyorum.aslinda artik bebek arabasında da durmak istemiyor. Hem öneriniz var mı diye sormak istedim hem de dolap uygulaması kullanan var mı? Sıfır etiketli ürünler var piyasanın neredeyse yarı fiyatı güvenilir mıdır bilemedim. Sizce bebek arabası alayım mı yeni bir tane( 2. Çocuk da kullanır diye kendimi telkin ediyorum ) al derseniz dolap güvenilir mıdır?
Ben bu süreçte biraz da eşime kızdım. Bana yardım olarak yaptığı tek şey akşamları çocukla oynamak. Yani çocuğun yemesine uyumasına alt üst değişmesine Bi katkısı yok. En çok gece uykuya yatırırken uzun uzun emiyor artık meme ucu acıyor o derece uzun sürüyor ama sürekli direniyor. Ben de sinir krizi geçiriyorum. Baba da yanımızda uyuyor, ben kızdıkça şşş sakiiin diyor sadece. Patladım ona da, beni bu noktaya getirtme sorumluluk al biraz dedim. Şimdi kendince bişeyler yapmaya çalışıyor. Ben ki açlığa hiç gelemem yıllardır hep orucu yata yata tutarım Allah affetsin. Bu yıl hem emzirme hem iftar sahur hazırlama hem çocuk bakma herşey bende. Kızdım ya bir insana bu kadar yüklenilmez dedim. Dün işten erken gelip dışarı iftara götürdü, biraz da çocukla ilgili sorumluluk almaya çalışıyor. Bir yandan da haftasonu iftara arkadaş davet etmek isteyince ya bana düzgünce yardım edersin temizlik hazırlık herşeye, ya da unut misafiri dedim artık o yüzden ayar çekiyor kendine. Zor gerçekten annelik çok zor, insanda psikoloji kalmıyor. En ufak Bi olumsuzlukta kimseye gerek kalmadan kendi kendini yargılamaya başlıyor insanAllah kabul etsin canım. Ben bu sene kendime güvenip tutamadım. Oruç tutamadığım halde tahammül edemiyorum artık memmeee diye peşimde dolanmasina. Evde kaçacak yer arıyorum resmen. Ben en çok yemek yaparken kızgın oluyorum. Sürekli kucağıma çıkmak istiyor. Ocağın etrafında dolanıyor. Hem bir şey olacak diye korkuyorum hem de işimi rahat yapamadığım için gergin oluyorum. Sesim benim de yükseliyor bazen. Sonra kendime çok kızıyorum. Zaman zamam tahammülüm çok azalıyor benim de
Benimde travel sistemdir yaklaşık 11 kg boş ağırlığı bel ondan kasik fitihi oldum indir kaldır:)) Bayadır kullanmıyoruz dolaba koydum ama eşim satma diyor. Soyle ucuza baston tarzı bisey alırım diyorum en uygunlardqn e bebekten falan eşim re dursun dedi. Almiycaz heralde yürüyor çünkü. Pandali bisiklet aldık markete falan onunla çıkıyorum site bahçesine falan 400 e almıştık e bebek indirimden. İttir ittire gidiyoruz araba bagajina sigarmi bilemiyorum bisiklet henüz denemedim :))) baston düşünebilirsin daha çok yürütmeye calisiyorum ben eşim veya annem varsa yorulunca kucağa alıyor ben ameliyat olduğum içi çocuğu pek taşıyamayacağı çalışıyorum tasiyinva ağrım.oluyor cunkuTravel sistem beni de çok zorladı. Kabin boy ben de istedim ama pahalı geldi, yedek olarak baston puset aldık. Travelde uyuması rahat oluyor. Ikisini de kullanıyorum duruma göre.
Dolap uygulamasında satıcının görselde sattığı, açıkladığı üründen farklı bir ürün gelirse iade oluşturabilirsin. Onay vermezsen paran iade olur diye biliyorum.
hem emzirmek hem hareketsizlik ya da kısıtlı hareket diyim.Nolur nolmaz test yapıp içmek daha iyi olur mu? Emzirdiğimiz için böyle bencr
Oh gozun aydınhem emzirmek hem hareketsizlik ya da kısıtlı hareket diyim.
dün biraz yürüyüş yaptım söküldü şükür oldum dün akşam üstü itibarı ile.
test aklımdaydı çünkü lekelenmem olmuştu 2 gün öncetest yapmadan içsem kendimi çok kötü hissederdim sebep oldum diye Allah korusun
neyseki oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?