2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Teşekkür ederim kızlar, bizim de globber bisikletimiz var ama arabada o da yer kaplıyor Bi de sök tak filan zor oluyordu. Keşke baştan doğumdan itibaren kullanılan bir kabinboy bebek arabası alsaymışım. Benim kızımın ayağı kırılmıştı hatırlarsanız epey de üstüne düştük sonra resmen çocuğu serbest bırakmadık en geç yürüyen bebis oldu heralde :) daha yeni yürüyor. Bebek Arabasız çıkarsak bel felç :) uçakta da iyi olur diye çok küçülen bir kabin boy aldım cybex. Dolaptan aldım kargoya da verildi bugün. İnşallah dediği gibi sıfır ve sorunsuz gelirse çok uygun almış olacağım ♡

Çok geçmiş olsun kan vermek çocuklar için büyük eziyet ya kim bilir kaç tüp almışlardır inşallah basit bişey çıkar da iştahsızlığı çözülür..
Benimki de ramazanın başından beri çok iştahsız. Reddedemeyeceği 1-2 yiyecek dışında bişey yemiyor. Her sabah patates kızartması yapmak zorunda kalıyorum, önceden yediği şeyleri şimdi yemiyor. Ufak Bi grip geçirdi sonra iştahsızlık kaldı. Yeniden argivit başladık bakalım inşallah düzelir

Atomiks Senden feyz alıp 2 haftadır saçıma şampuan sürmedim. Arada zeytinyağı sabunu kullandım. Ama yağ ve kepek dengesi kurulamadı bir türlü:))) 1 hafta daha dayanacagim, sonra yine şampuana geçerim

Çok geçmiş olsun cnm inşallah düzelir bizim bir de yumurta yemedugi için diyet verdi dr. Yumurtali zaten beslenmiyor da makarna kuskus yiyordu onu verdim bu hafta onuda vermemek lazım zaten yedikleri az sınırlı sayıda çeşitler. Makarnada çıkarsa bisey kalmıyor:)).pilav bulgur pilavi falan kalıyor

Ay alerji çok zor ya yenidoğan döneminde de var mıydı yoğun emzirirken sen yumurta yediğinde meme reddi veya mukuslu kaka kanlı kaka vs oluyo muydu? Yeğenimin öyleydi ama büyükçe geçti yumurta alerjisi

kepeklenme için 2 yemek kaşığı elma sirkesi bi litre suya döküp son durulamayı onunla yapabilirsin. sabunladığın günler yaparsan işe yarayacaktır. ilk başlarda denge sağlanamıyor ama sonrası düzene giriyor.

Çok benzer şeyler yaşıyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. Annenin mutlulugu dinlenmiş olmasına, yardım görmesine bağlı. Çocuk sadece annenin sorumluluğundaymış gibi davranıyor eşlerimiz. Benim eşim de ne alt değiştirme, ne kıyafet değiştirmeyi bilir. Bu konuda sorumluluk alması için elimden geleni yaptim. Ama sonuç değişmedi. Bu sene değil ama geçen sene baştan uyardım eşimi. Sakın iftara misafir davet etme, ben kendimize yemek hazırlayamıyorum. Vakitli bir akşam yemeğinde bu sene misafir ağırlayamam bebekle dedim. Iyi ki söyledin dedi. Sanırım planları vardı. Bu sene daha iyi idare ediyorum. Benim bu duruma alışma sebebim kabullenmek haricinde bir seçeneğim olmamasi. Eşimin kendi işi. Çok uzun saatler çalışıyor. Bazen pazar günü bile gitmek zorunda kalıyor. Resmi tatil vs hiç yok. Eve en erken 21.00 de geliyor. O da nadiren... Bir tek ramazanda akşam ezanıyla evde. Bu yüzden alıştım sanırım. Beni en çok zorlayan eve kapanmak. Havalar ısınıp da dışarda olunca dert tasa kalmıyor bende.

Senin işin daha zormuş canım benimki en azından memur 7 de evde oluyor. Akşam çocuğu babaya paslıyorum ama o sürede kendime değil eve vakit ayırmak zorunda kalıyorum. Eşim de beni dinlendirdiğini sanıyor. İyi Bi ayar çektim bakalım ne kadar idare ederse. Ben de anneme yakınım ama çok da sık gitmek istemiyorum o da yoruluyor kendince işi gücü hiç bitmiyor zaten. Yine de beklediğimden iyi performans sergiliyorum oruç tutarken ..

Gözün aydın canım. Allah isteyene nasip etsin

Bulaşık makinesi doldurup boşaltmak kendimize ayırdığımız zaman gibi görünüyor değil mi

Ben bastonu e bevekten aldım, en uygun olanlardan. O arabada duruyor genelde. Çok kullanmıyoruz, duruma göre. Travel sistem de evde. Şu an oturduğumuz apt asansörlü. Indir kaldır yapmıyorum ama pazar günü taşınıyoruz ve asansör yok yeni evde. Apartmanin durumuna bakıp muhtemelen bina girişine bırakırım arabayı. Bir yere gidersek avm falan genelde yürüyor kızım. Ama araba hep bizimle. Çanta taşıyoruz içinde

Makarna lutfende yumurta diyetine uygun makarna vs bulabilirsin. Trendyolda mağazaları vat

Ay alerji çok zor ya yenidoğan döneminde de var mıydı yoğun emzirirken sen yumurta yediğinde meme reddi veya mukuslu kaka kanlı kaka vs oluyo muydu? Yeğenimin öyleydi ama büyükçe geçti yumurta alerjisi
Ben hiç yumurta yemiyorum yıllardır belki de ondandır. En son 6 yaşlarında falandım yediğimde hamilelikte de yemedim onunla bağlantılı olabilir belki de :)) ilk ek gıdaya geçtiğinizde yumurta sarısı yiyordu sonradan ekgidayi reddetti komple aylarca ağzına bisey sürmedi belki de yumurtadan

Bugün regli gecikmemin 17. Günü. Hamile değilim. Geciktigi günden beri test yapıp durdum. Malum geçmişim pek temiz sayılmaz Ekim ayında kısa süren bir hamileliğim olmustu çünkü. Neyse geciktiginde beri dün Dr a gidebildim. Hormon tahlili istedi.Sonuçları yarın gostericem. Oğlanı dogurmadan önce 2 yıl süren adet düzensizliği yaşadım. Erken menopoz teşhisi koydular. Yumurtam bitiyormus sebebi. Ama dün Dr muayenede yumurta sayın gayet iyi falan dedi. Oğlan doğduğundan bu yana günü gününe oluyordum. Dr emzirdigin için sekteye uğramıştır dedi. Ama ben öyle düşünmüyorum. Tahlillerde erken menapoz , yumurta sayısı azlığı çıkıyor ama muayenelerde hiç bir sorunum görünmüyor. Uzun oldu biraz ama benim gundemimde regl olamamak bu aralar. Stresten diyicem seninki de yani 3 gün olmuş daha erken. Bir kaç gün daha bekleyip Dr a git bence.

Birebir günümüzü nasıl geçirdiğimizi yazmışsın misophonia. Kahvaltı yapmıyor. Öğlen yemegi yok. Akşam çok geç saatte bir iki lokma yiyor. Yemek saatinde normal zamanda yemiyor çünkü bende bezdim çok geç veriyorum. Yani sadece bir ısırık meyve yiyor. Kahvaltıda onu yiyor bunu yiyor sonra öğlen uyaninca kase çorba yoğurt yiyor yazan anneleri okuyunca suçu kendimde arıyorum. Tipini rengini değişik gördüğü şeyleri kesinlikle tatmiyor bile. Bildiklerinden de sıkıldı. O kadar gına geldi ki çorbayı şırıngayla verdik eşimle. İlaç bu ilaç mecbur içeceksin diyerek. İlacı mecbur içeceğini biliyor ağlaya ağlaya ağzını açıyor çünkü. Ama 2. Siringayi veremedik. Bir tatsa gerisini yiyor içiyor bazen.

iki gün önce erken menopoz mu falan diye yazıştık ama öyle havada kaldı. daha bebe çok küçük. bu kadar sürede menopoz belirtisi göstermez diye düşünüyorum ama du bakalım. doktor ne diyecek. beklemesi de ayrı sıkıyor insanı. güzel haber alırsın inşallah. buraya da yaz mutlaka.

Hicbirseyim yokmuş olurmuş öyle şeyler. 2 yıl Dr Dr gezdim. Hep stresten dediler. Şimdi emziriyorum diye emzirdiginden olabilir diyor. Söktürücü yazacakti emzirdigimi söyledim. Yazmadı. 10 gün sonra başlayacak reglim bir daha durmayacak hep aynı şey oluyor çünkü. Durmazsa gel hormonlu spirAl takalım dedi. Amh degerime bakmamissiniz dedim bana amh in ne olduğunu acikliyor. Biliyorum ne olduğunu bakmamissiniz işte dedim. Susuyor. Yani demem o ki özel olsun devlet olsun iyi bir Dr la karşılaşmadım. İzmir'de bildiniz doktor gibi doktor tanıdığınız var mı diye sorayım. Bakarsın çıkar şansıma

Alintilamayi unuttum atomiks bir yukari yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…