2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sait Yücebilgin Ege’de Prof kendi muayenehanesi de var. 60 yaşlarında işinin ehli. İlk doğumdan bana miras kalan tüm zarar ziyanı ikinci Doğumla bertaraf etti. Kendisine ilmine bilimine minnettarım. Tavsiye ederim. Yeri Alsancak’taki turizm meslek lisesi karşısında.
Reklam gibi oldu inşallah ban yemem ama ne yapsam adamın halkını ödeyemem. Allah ondan razı olsun çok yardımcı oldu bana ikinci gebeliğimde .

Kızlar selam. Bizimki normalde en erken 7.30 gibi kalkardı ancak bu aralar geç de uyusa erkende uyusa 6.30 6.00 gibi uyanıyor ve geri yatmıyor :/. 18. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş bu öyler bir şey mi acaba

Kızlar selam. Bizimki normalde en erken 7.30 gibi kalkardı ancak bu aralar geç de uyusa erkende uyusa 6.30 6.00 gibi uyanıyor ve geri yatmıyor :/. 18. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş bu öyler bir şey mi acaba
Benim bebişim de geçen hafta 3-4 gün öyle kalktı, hava karanlık daha uyucaz diye geri uyuttum. Belki uyku gerilemesidir bilemedim

Bu bir kaç gündür sürekli uyanıyor yaçok erken uyanıyor birde bugün 8 saat bile uyumamıştır gece neden anlamıyorum.

Medicalpark ta, gerçi yeni ismi medical point oldu . mehmet bal var . Onu önerebilirim .

Duydum sanki ismini. Ben ege de doçent Ali Akdemir e gitmiştim ama özel bölümünden. O buldu benim sorunumu ancak çok sonra. Çok yoğun çok kalabalık özeli bile. Muayene olurken ben diğer hastayı hazırlıyorlar muayeneye. Ege hanıma randevu çok zor ama o da çok kalabalık. Sait beyi araştırayım. Teşekkür ederim canım

Medicalpark ta, gerçi yeni ismi medical point oldu . mehmet bal var . Onu önerebilirim

Medicalpark ta, gerçi yeni ismi medical point oldu . mehmet bal var . Onu önerebilirim .
Medical Park bize çok uzak. Çok ters geliyor her zaman eşimle gitmem lazım. Onu arastirayim eğer değerse onuda değerlendiririm teşekkür ederim

Sanırım uyku gerilemesi bizde de var. Üstelik hala iki uyku. 8-10 saat uyanık kaldığı oluyor. neyse sabah geç uyanır diyorum. ama yok yine erkenden kalkıyor.

Kızlar selam,
Reklam 6-7 gün sürerdi 3.gun bitti gibi menopoz belirtisi olmaz dimi sizce bu durum gunu gününe geliuor ağlamıyor her ay...??? Çok yoğun geldi.ve agrilairim oldu kasiklar falan birde kabız olmuşum alt tarafım.komple ağrıdı kasik fıtık ameliyatı.oldugundan beri (2 aydir) böyle çok ağrılı oluyorum sizce menopoz böyle belirti.verir mi korkuyorum yaş daha 35

Erken menopoz genelde genetik oluyor annede teyzelerde vs yoksa ve bu durum her ay böyle olmuyorsa endişelenme bence. Emziriyosan düzensizlik normal veya ilaç kullanımına strese ve hava değişikliğine göre bile düzen değişebiliyor

Uyku düzensizliği bizde de var. Uzun zamandır gündüz tek uykuydu. Geçen hafta iki uyku yaptı. Gece çok geç yatıp 23.30 u buldu, sabah en geç 8.30 da kalktı. Dün gündüz uyumadı akşam biraz içi geçti, eşim gelince kapı sesine uyandı ve felaket bi gece geçirdik. Abartmıyorum sabaha kadar kucağımda memedeydi. Derdi açlık değil. Yatağa yatırdığım anda ağlamaya başladı. Ama nasıl ağlama. Acıyor diyor, neresi acıyor onu da anlamadım.

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kavuşun

hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah. çok güzel haber bu.

kulağı acıyor olabilir mi Mervecim? genelde böyle şeyler kulak habercisi oluyor bizde

Annemde erken bitti. Erken başlayıp erken bitmiş. Benimde erken başlamıştı. Ama dediğin gibi 2 aydır böyle hem ağrılı hem değişim kasik fitigi ameliyati oldum ya belki onunla alakalıdır. Anestezi vs.. birde hastalanınca kasiklarjm pert olup ağrıdı bağlantılı heralde birbiri ile hepsi :)

Uyumadığı için yorgun düşmüş olabilir. Bazen bu yersiz meme ağıtlarından emmelerden çok bunalıyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…