- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.841
Yaa tam bir oyuncuuuKızlar benimkisi tam bir yaramaz
Emzigi yastığın altına saklıyor memi memi bağırıyor. Salondan yatak odasina geliyorum istiyor geleyim yerlerde sürünüyeym sonra diyor memi yoo memi yoo (emzik yokmus) neyse buldum yastık altdından verdim. Bir baktım kendi saklıyor maymuncuk:)))
Saklıyor memi memi bağırıyor:)
Ne olcak bu yaşta bu hareketler bu çocuğun sonu :))
Alıp çıkarıyor yastığın altından aaaa diyor (bulmuş muş) :) tam komediyiz çok hareketli hiç durmuyor tüp diye mi böyleyiz bilemiyorum
Tüp bebekler hareketli oluyor diyolardi (net bor bilgi bulamadım ama ondan mı bu hareketlilik çözemiyorum da )
Çocuklar gerçekten her şeyin farkında yaKızlar bizde Fransa ya eşimin ailesine ziyarete geldik uyku düzeni gündüz bozuldu biryerlere giderken uyuyup uyanıyor.Bu arada benim kayınvalidem rahmetli ama geride kalan kayınpeder ve kardeşlere bir gıcık oldum ilk günden itibaren.Allahtan benim kız da ikinci gün kayinpederin gıcık olduğunu anlayıp onu görünce ağlamaya başlıyor ev iki katlı zorla ağlayıp aşağı kata götürüyor beni böylece otomatik bir koruma kalkanı oluştu kayınpederin saçma sapan laflarına az maruz kalmış oluyorum.o gidince yukarı çıkıp yemek yiyor oyun oynuyor.,
Kıyamam kuzum ya acaba dişi mi zorluyorUyku düzensizliği bizde de var. Uzun zamandır gündüz tek uykuydu. Geçen hafta iki uyku yaptı. Gece çok geç yatıp 23.30 u buldu, sabah en geç 8.30 da kalktı. Dün gündüz uyumadı akşam biraz içi geçti, eşim gelince kapı sesine uyandı ve felaket bi gece geçirdik. Abartmıyorum sabaha kadar kucağımda memedeydi. Derdi açlık değil. Yatağa yatırdığım anda ağlamaya başladı. Ama nasıl ağlama. Acıyor diyor, neresi acıyor onu da anlamadım.
Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba anneler uzun zamandır yazamıyordum bugün sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim 2777 kan testi sonucumkızımız 5 yıl sonra tüp bebek ile gelmişti çok şaşkınım araları 2yaş olacak kısmetse olmaz olmuyor demeyin dikkat edin
Sanmıyorum benim adetime birkaç gün kala evde kaset testte bile pozitif çıkmıştı. 5 civarlarında olsa çıkmazdımerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Muhtemelen yeni bir gebelik. 2 gün sonra testi tekrar edinmerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Artış yoksa malesef sağlıklı bir gebelik yoktur. Gönlünüze göre olsunPazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım
Bende öyle düşünüyorum eşim sürekli kızmış parkurda en hızlı koşanın sen olduğu belli derKızlar benimkisi tam bir yaramaz
Emzigi yastığın altına saklıyor memi memi bağırıyor. Salondan yatak odasina geliyorum istiyor geleyim yerlerde sürünüyeym sonra diyor memi yoo memi yoo (emzik yokmus) neyse buldum yastık altdından verdim. Bir baktım kendi saklıyor maymuncuk:)))
Alıp çıkarıyor yastığın altından aaaa diyor (bulmuş muş) :) tam komediyiz çok hareketli hiç durmuyor tüp diye mi böyleyiz bilemiyorum
Tüp bebekler hareketli oluyor diyolardi (net bor bilgi bulamadım ama ondan mı bu hareketlilik çözemiyorum da )
Bende öyle düşünüyorum eşim sürekli kızmış parkurda en hızlı koşanın sen olduğu belli der6 embriyodan tek kuzum kalmıştı
Bizimki de çok hareketli ve tüp bebek bende fazla hormon vitamin verdiler diye düşünüyorum yumurtaları oluştururkenKızlar benimkisi tam bir yaramaz
Fransızlar'dan bana gelen hediyelerin hemen hepsi kıyafet olarak geldi. Bazen halalari oyuncak ta alıyor ama genelde kıyafet alıyorlar.Kızlar bu eşimin akrabalari hep oyuncak hediye etti çocuğa bizim Türkiye de genelde elbise hediye ediyorlardı biraz şaşırdım.Fransada işin usulü böyle mi acaba?
duyduklarıma üzüldüm. sen gelmediği günlerin parasını vermeye devam ettikçe artarak bu huylar devam edecektir.Yaklaşık 4 aydır bir oyun ablamız var. Kreş öğretmeni ama yoğun tempodan yorulup evde eğitimi denemek istemiş. Ailemden uzak olduğum için yardıma çok ihtiyacım var. Yemek mutfak işlerimi halledip, kalan zamanımda çalışıyorum. Abladan gerçekten memnunum. Çok pimpirik olmama rağmen gözüm arkada kalmıyor. Zaten evdeyim de olsun. Gelgeleilim bu abla sürekli ya gelemiyor ya saat değiştiriyor. Günlük iyi bir ücret üzerinden anlaştık. Gelmediği günlerin ücretini de verdim bu arada. Arada bir iki gelemezsin lafı olmaz. En az 6-7 gün oldu ve sürekli saat değişmek de cabası. Yatılı bakıcılar kadar alıyor neredeyse ve 6 saat geliyor sadece. Diğer kişileri beğenmemiştim, gönlüm rahat olsun dedim.htiycım var diye ona eyvallah buna eyvallah dedim ama sabrım taşmak üzere. Yine mesaj atmış yarın saat değişsek diye. Bir taraftan da canım birine muhtaç olduğuma üzülüyor. Kimse olmasa desem yapayalnızım sabrım kalmıyor. Eşim ilgilenmiyor bir yardımı olmuyor. Çalışmak üretmek de isitiyorum. Napacağım ben? Hepsi mi böylr bu ablaların? Dertleşmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?