2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bizde Fransa ya eşimin ailesine ziyarete geldik uyku düzeni gündüz bozuldu biryerlere giderken uyuyup uyanıyor.Bu arada benim kayınvalidem rahmetli ama geride kalan kayınpeder ve kardeşlere bir gıcık oldum ilk günden itibaren.Allahtan benim kız da ikinci gün kayinpederin gıcık olduğunu anlayıp onu görünce ağlamaya başlıyor ev iki katlı zorla ağlayıp aşağı kata götürüyor beni böylece otomatik bir koruma kalkanı oluştu kayınpederin saçma sapan laflarına az maruz kalmış oluyorum.o gidince yukarı çıkıp yemek yiyor oyun oynuyor.,

Kızlar benimkisi tam bir yaramaz

Emzigi yastığın altına saklıyor memi memi bağırıyor. Salondan yatak odasina geliyorum istiyor geleyim yerlerde sürünüyeym sonra diyor memi yoo memi yoo (emzik yokmus) neyse buldum yastık altdından verdim. Bir baktım kendi saklıyor maymuncuk:)))
Saklıyor memi memi bağırıyor:)
Ne olcak bu yaşta bu hareketler bu çocuğun sonu :))
Alıp çıkarıyor yastığın altından aaaa diyor (bulmuş muş) :) tam komediyiz çok hareketli hiç durmuyor tüp diye mi böyleyiz bilemiyorum

Tüp bebekler hareketli oluyor diyolardi (net bor bilgi bulamadım ama ondan mı bu hareketlilik çözemiyorum da )

Yaa tam bir oyuncuuu keşke bizim yaramazlıklar da böyle masum olsa gerçekten çok şanslısın şahsen ben bir erkek çocuğu annesi olarak sinir hastası olma yolunda ilerliyorum

Çocuklar gerçekten her şeyin farkında ya kurtarıcı olmuş sana ne güzel

Kıyamam kuzum ya acaba dişi mi zorluyor

Sağlıkla gelsin inşallah

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Yaklaşık 4 aydır bir oyun ablamız var. Kreş öğretmeni ama yoğun tempodan yorulup evde eğitimi denemek istemiş. Ailemden uzak olduğum için yardıma çok ihtiyacım var. Yemek mutfak işlerimi halledip, kalan zamanımda çalışıyorum. Abladan gerçekten memnunum. Çok pimpirik olmama rağmen gözüm arkada kalmıyor. Zaten evdeyim de olsun. Gelgeleilim bu abla sürekli ya gelemiyor ya saat değiştiriyor. Günlük iyi bir ücret üzerinden anlaştık. Gelmediği günlerin ücretini de verdim bu arada. Arada bir iki gelemezsin lafı olmaz. En az 6-7 gün oldu ve sürekli saat değişmek de cabası. Yatılı bakıcılar kadar alıyor neredeyse ve 6 saat geliyor sadece. Diğer kişileri beğenmemiştim, gönlüm rahat olsun dedim.htiycım var diye ona eyvallah buna eyvallah dedim ama sabrım taşmak üzere. Yine mesaj atmış yarın saat değişsek diye. Bir taraftan da canım birine muhtaç olduğuma üzülüyor. Kimse olmasa desem yapayalnızım sabrım kalmıyor. Eşim ilgilenmiyor bir yardımı olmuyor. Çalışmak üretmek de isitiyorum. Napacağım ben? Hepsi mi böylr bu ablaların? Dertleşmek istedim

Bende öyle düşünüyorum eşim sürekli kızmış parkurda en hızlı koşanın sen olduğu belli der 6 embriyodan tek kuzum kalmıştı

Bizimki de çok hareketli ve tüp bebek bende fazla hormon vitamin verdiler diye düşünüyorum yumurtaları oluştururken ama ben kızımın kuzeninin videosunu gördüm o baya skain bir çocuğa benziyordu.

Kızlar bu eşimin akrabalari hep oyuncak hediye etti çocuğa bizim Türkiye de genelde elbise hediye ediyorlardı biraz şaşırdım.Fransada işin usulü böyle mi acaba?

Kızım bu geceki misafirlikte de toplu halde gorduguy insanlara ağlayınca ikimiz sevimli bir köpek ve bir piano ile bir oda da insanlardan uzak kaldık.Kizlar biz Türkiye de akraba ilişkisinde biraz assosyaliz de size bir şey soracağım iki dakika salona gittiğimizde bile abuk subuk bir kaç lafa maruz kaldık bu aile ilişkileri hep böyle mi.Bir de kayınvalidem hayatta olsa ne olacaktı bilmiyorum.Birde bu Fransızlar çok zayıf 50 yaşında bile taş gibiler.Biz bu bebeklere aman yesinler diye ugrasmakla hata mı ediyoruz diye düşündüm sonra ki hayatlarında şişmanlığa yatkın olmasınlar sonra. Benim kız su an ortalma kilo da da ben kilo aldım bu aralar biraz depresif yedim sanırım birde kızımın yemedikkerini.Hem emzirip hem rejim yapan arkadaşlar nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz?

Kızlar bu eşimin akrabalari hep oyuncak hediye etti çocuğa bizim Türkiye de genelde elbise hediye ediyorlardı biraz şaşırdım.Fransada işin usulü böyle mi acaba?
Fransızlar'dan bana gelen hediyelerin hemen hepsi kıyafet olarak geldi. Bazen halalari oyuncak ta alıyor ama genelde kıyafet alıyorlar.

duyduklarıma üzüldüm. sen gelmediği günlerin parasını vermeye devam ettikçe artarak bu huylar devam edecektir.
bir de sanırım senin ona ihtiyacını anlamış.
ablayı tanımıyorum ama sömürmeye başlamış diye düşündüm bir an.
çok üzgünüm ama hani bi caps geziyor sosyal medyada. "çaycıya günaydın demeye başladığın anca kendi çayını kendin koymaya başlarsın" diye. hah işte o hesap.
sen bir de onu tatile götürmeyi planlıyordun. sanırım iyice rahata bağladı. senden para almıyormuş da bedavaya çalışıyormuş gibi davranmasının anlamı yok. açıkça söyle ya da başkalarıyla görüşmeye başla. ve hatta o varken de bir iki tel görüşmesi filan yap ki vazgeçilmez olmadığını anlasın.
bizim bakıcımız yaş olarak büyük, rahatsızlanınca çok izin almak zorunda kaldı. bebeği de bırakmak istemiyorum ama gerçekten gitmem lazım filan dedi. soğuk algınlığı vardı.En son ben de "yani en kötü ihtimal sen de evde oturur dinlenirsin ben de işi bırakırım dünyanın sonu değil ki"dedim. evet biliyorum gitmesi lazım ama ben de çalışıyorum onun gelmemesi benim işe gidememem demek.
Kendi bakıcımızı tenzih ederek söylüyorum. insanın iyi niyetin kullanmak bana kendimi keriz gibi hissettiriyor. bir an önce çaresini bulmanı diliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…