2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende yaaa kendisi bıraksa ne güzel olur bizde hiç üzülmeyiz

Yenisini ekliyorum nasıl olduysa başka link kaydolmuş

Çok teşekkürler canım.
Dün gece çok fena birşey yaptım, canımdan can gitti artık bu işi hizlandirmam lazım, tehlikeli olmaya başladı.
Gece her zamanki gibi memede uyuyordu, uyku sersemligi ile ısırdı bende uyuyordum ve can havli ile kafasını hızlıca ittirdim parmagim hatta gözüne geldi,çok ağladı.

Beybi tabiki bunu unutur çünkü genelde bu şekilde zaten davranmıyorsun ama üzülerek söylüyorum ki bunu sen zor unutursun
Üzülme takma kafanı geçmiş olsun

Yaa sorma, bu gidişimizde dediler ki artık Ruslar’a bile pahalı geliyor, dönmeye başlayanlar oldu.
Sadece Ruslar da yok zaten, baya karışık.
Türkiye’nin birçok yeri böyle sanırım ya. 5 sene önce Moda’da yaşıyordum, sahil falan sakindi, sokak sakindi. 1 sene kaldım orada, dönerken ne sokağın sakinliği kalmıştı, ne de sahilde oturacak yer…
Bence zaten en büyük sorunumuz kalabalık. İstanbul’daki bütün sinirin, stresin sebebi de o. Keşke şu belli bölgelerde toplanma işini biraz dengeleyebilseydik.

İstanbul’da Yaşayana ayrı sabır diliyorum arabayla gitsen arabanla rezil olursun. Korkuyorum gezmeye bile gelmeye. Siz kafa dinleyin kaçın oralardan

Bugün kızımda ilk defa meme ucunu değişik çekti uyukluyorduk ikimizde böyle bir acı yok bende öyle bir çığlık attım ki yazık çok korkttu

Ben de senin gibiyim, hiç saatli bir durum yok, kaç defa emzirdiğimin sayısı da yok. Ben de videodan sonra bi seceresini tutmaya karar verdim.

Arkadaşlar T Tarih dedillerine katılıyorum evdeyken bu kadar sık emmesi normal. Bizde gece emmesi yok çalıştığım için gündüz de yok. Akşam geliyorum yatana kadar işte bir kaç kere . Annelerden veya eşlerden destekle 3-4 gecede gece emmesi kesilir kararlı olmak işe yarar diye düşünüyorum uzaktan tabi. Her çocuk kendine has sonuçta

Çok normal, seninki sıcak iklim insanı. Kanı kaynıyordur Avrupalı gibi soğukta doğup büyümedi ki. Güneş enerjisinin çocuklara kattığı bir hareketlilik ve enerji gerçeği var.

Herkese iyi bayramlar dilerim. Onca yaşanandan sonra kimsede bayram sevinci de kalmadı gerçi ama işte adettendir. Dün bayram gezmesi yoğunluğundan dolayı oğlum çok uzun süre meme istemedi, kısa bir gündüz uykusu sebebiyle emdi sonra yine akşama kadar kalabalıktan aklına gelmedi. Eve girer girmez meme sayıkladı tabi ama ben buna bile şaşırdım. Ben de sizler gibi memeden kesme videoları izliyorum, anneler çocuklara artık meme yok gel son kez em vs deyince başlıyorum ağlamaya. Kendimi bu durumda hayal edince de öyle. Napcaz bilmiyorum umarım doğru zaman geldiğinde psikolojimiz buna hazır olur. Memeye tutturmak alıştırmak bir dert, bıraktırmak bir dert allahım bu annelik resmen delilik

Iyi bayramlar arkadaşlar.
Atomiks videoya henüz bakamadım, ilk firsatta bakacağım. Tülin ebeyi çok severim zaten.

Meme mevzusunda birkaç şey söyleyeceğim. Bayram öncesi iki günden birinde misafirim vardı, diğer gün de annem gelmişti. Kızım oyun oynarken hiç meme istemedi. Ben de sabah kalktığında ve ikindi gibi uyuturken emzirdim sadece. Ne yazık ki ıkisinde de sağ memeyi verdim dalgınlıkla. Akşam sol memem taş kesildi resmen. Kızım biraz em diyorum, emmiyor sıpa. Bir de eliyle itince canım çok acıdı. Memeden kesmek bizim içinde acılı olacak sanırım baltasar bizim minnoş da evde ikimiz olunca gelip gidip meme istiyor ama biri olunca sadece uykusu gelince meme istiyor. Erteleme, oyalama işe yaramıyor. Memeyi bırakırken bol misafirlikli, dışarı gezmeli bir süreç iyi olabilir.

Ben iyice anladım ki diş sancısı olunca benim kız memeye aşırı düşüyor ve yemek yemiyor. Size demiş miydim hatırlamıyorum, ev taşıdık. Yeni eve geçince 2-3 gün sonra odasını ayırdı. Denk mi geldi bilmiyorum ama gece saat başı uyanan kızım deliksiz uyumaya başladı. Gece geç yatıyor, bu da etken olabilir tabi. Normalde 19.30 20.00 gibi uyurdu. Ramazanla birlikte 23.30 ları buldu. Gece uyanmasında varsın geç yatsın. Diş sancısı bitince iştahı açıldı. Bu sabah uyanınca "Acıktım, mama hammmm" dedi. Hem mutluyum, hem şaşkınım

Bir de babalara çok iş düşüyor gerçekten. Babasıyla oyun oynuyordu odasında. Eşimin uykusu gelmiş, halıya uzanmış, sen de yat demiş kızıma. Odaya bir girdim, halıda ayak uçlu uyuyor ikisi de.
Memesi ve sütü olmayan canlı yardımına ihtiyacımız var

Senin adına çok sevindim. Öte yandan bizim bayramımız hiç böyle geçmedi kendi adıma üzgünüm. Emzirmekten acıyor göğsüm artık. Hiç kucağımdan inmedi. Her seferinde meme diye tutturdu. Hiçbir şey unutturmadı. Bebekler geliyor eve. Farklı oyuncaklar vardı ama yok ya. Ben nasıl keserim bu çocuğu ya daha vakit var Allah'tan ama modum düştü şu an. Gece 12de uyudu 4te uyandı bir daha da uyumadı zaten. Bunu haftada 2 kez kesin yapıyor. Bir iyi ağlamak istiyorum

Mutlu 23 NisanlarHerkesin bayramı güzel geçiyordur umarım. Arkadaşlar bizim yavru mama sandalyesine, arabasına falan artık oturmuyor, ya da oturtana kadar çığlık çığlığa geçiyor hoş olmuyor. Bu 3 tekerlekli bisikletler, globber doona falan gibi arkadan itmeli trike denenlerden alıp kullanan var mı aranızda? Ufaklık için bebek arabası kadar konforlu değildir muhtemelen ama bilemedim.

Bizde globber 4in1 var. Bizimki de uzun zamandir bebek arabasina binmek istemiyordu. Globbera gectik. Ilk basta cekinmistim disarida kullanmaya ama simdi gayet sorunsuz geliyor. Tek handikapi kapanmamasi. yani tatile gezmeye giderken yine bebek arabasina kaliyoruz:)

Bizim için katlanabilmesi bir zorunluluk yoksa hiçbir yere sığamayız. Benim de uykusu gelirse ne olacağı gibi çekincem var. Arkası kademeli yatıyor baktığımın ama sonuçta bebek arabası gibi olacağını sanmıyorum. Büyüdükçe kolaylaşır dediğim her şey aksine kaosa döndü çok fena ya haha.

Scooter versiyonu da var, tam bilmiyorum ama onda hem oturak hem scooter sanirim. Daha kompakt bisey. Belki ona bakabilirsiniz. Uyuma sorunu var ama ben uyutup cikartiyorum. Rahat ettim globberla.

Scooter versiyonu da var, tam bilmiyorum ama onda hem oturak hem scooter sanirim. Daha kompakt bisey. Belki ona bakabilirsiniz. Uyuma sorunu var ama ben uyutup cikartiyorum. Rahat ettim globberla.
Oturmalı scotterini gördüm parkta çocuk pek rahta değil üzerinde hem ayağı hem eli ile sıkı tutunması gerekiyor.

Bugün benim canım çıktı. dün gece uyandı oturdu.gece oturması ve gündüz uykusunu kısa yapması( yanlışlıkla uyandı )bugün ustuste geldi ve daha gün bitmedi.Sana da kolaylıklar dilerim.Dinkenmek istiyorum.Kizlar kendi kendine oynadığı oyuncak varsa yazarsanız.Bizim ki tam kendi oynamaya başladı diyorum yine anneci oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…