- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.001
Bende yaaaYa bu kadın
Bence başarılı oluruz da ben planlı kesmeye çok duygusal yaklaştığımı fark ettim. Geçen denk geldim işte bi anne reels çekmiş son kez emzirdim bugün, saçımı şöyle okşadı böyle baktı. Aklımda kendimi kurup kurup gözlerim yaşardı. Yani böyle artık kendi istemese ya da canıma tak etse de kessem sanki daha güzel olurdu. Zaman gösterecek işte.
Çok teşekkürler canım.Yenisini ekliyorum nasıl olduysa başka link kaydolmuş
Beybi tabiki bunu unutur çünkü genelde bu şekilde zaten davranmıyorsun ama üzülerek söylüyorum ki bunu sen zor unutursunÇok teşekkürler canım.
Dün gece çok fena birşey yaptım, canımdan can gittiartık bu işi hizlandirmam lazım, tehlikeli olmaya başladı.
Gece her zamanki gibi memede uyuyordu, uyku sersemligi ile ısırdı bende uyuyordum ve can havli ile kafasını hızlıca ittirdimparmagim hatta gözüne geldi,çok ağladı.
Yaa sorma, bu gidişimizde dediler ki artık Ruslar’a bile pahalı geliyor, dönmeye başlayanlar oldu.Lafın gelişi tabi deama gerçekten Farklı yani inanılmaz bir yabancı yerleşimi oluştu. Bir kaç seneye kadar trafik derdi yokken birden böyle patlayınca bize İstanbul gibi geliyor tabi sizin kadar çekemem İstanbul trafiğini. Ama pahalılıkta her yer artık çıldırdı
İstanbul’da Yaşayana ayrı sabır diliyorum arabayla gitsen arabanla rezil olursun. Korkuyorum gezmeye bile gelmeye. Siz kafa dinleyin kaçın oralardanYaa sorma, bu gidişimizde dediler ki artık Ruslar’a bile pahalı geliyor, dönmeye başlayanlar oldu.
Sadece Ruslar da yok zaten, baya karışık.
Türkiye’nin birçok yeri böyle sanırım ya. 5 sene önce Moda’da yaşıyordum, sahil falan sakindi, sokak sakindi. 1 sene kaldım orada, dönerken ne sokağın sakinliği kalmıştı, ne de sahilde oturacak yer…
Bence zaten en büyük sorunumuz kalabalık. İstanbul’daki bütün sinirin, stresin sebebi de o. Keşke şu belli bölgelerde toplanma işini biraz dengeleyebilseydik.
Bugün kızımda ilk defa meme ucunu değişik çekti uyukluyorduk ikimizde böyle bir acı yok bende öyle bir çığlık attım ki yazık çok korkttuÇok teşekkürler canım.
Dün gece çok fena birşey yaptım, canımdan can gittiartık bu işi hizlandirmam lazım, tehlikeli olmaya başladı.
Gece her zamanki gibi memede uyuyordu, uyku sersemligi ile ısırdı bende uyuyordum ve can havli ile kafasını hızlıca ittirdimparmagim hatta gözüne geldi,çok ağladı.
Kızlar ayomiksin paylaştığı video çok güzel ama aklıma bir şey takıldı sizin böyle emme saatlerimiz var mı. Biizm hiç yok. Zaten geceyi bilemiyorum ama gündüz sanki 15 20 kez vardır. Ama düzensiz yani. Saati bile bulmuyor tekrar emmesi. Eğer bir bizim böyleyse valla kendime çeki düzen vericem.
Geçen biriyle konuşıyorum. Zaten gece emmiyordu dedi gündüz de 1 2 kezdi. Bıraktım hiç haberi bile olmadı dedi. Ne güzel ya. İnşallah 22 23 aylıkta şöyle bir bıkma gelse biizmkilere
Ben de senin gibiyim, hiç saatli bir durum yok, kaç defa emzirdiğimin sayısı da yok. Ben de videodan sonra bi seceresini tutmaya karar verdim.
Arkadaşlar T Tarih dedillerine katılıyorum evdeyken bu kadar sık emmesi normal. Bizde gece emmesi yok çalıştığım için gündüz de yok. Akşam geliyorum yatana kadar işte bir kaç kere . Annelerden veya eşlerden destekle 3-4 gecede gece emmesi kesilir kararlı olmak işe yarar diye düşünüyorum uzaktan tabi. Her çocuk kendine has sonuçtaBizim de oyle belli bi saat yok gunduz. Ancak keyfi yerindeyse gunduz emmese de durur. Genelde kahvalti oglen arasi, aksamustu acikmaya yakin ve uyku vakti gelince emiyor. Acliktan emmek istedigini dusunursem yemegini yediriyorum. Doymadigi zamanlarda oyle cok emer gunduz de. Oyle olmasi cok zor oluyor surekli mizmiz dolasiyor. Ondan bazen aglasa da yemegi icin ikna etmeye calisiyorum. Tabi yemeyen cocuk yemez
Gece ise sizin gibi, defalarca sayisini bilemiyorum, sabaha karsi siklasiyor. Bu ara emmeden uyusun diye uyku oncesi emzirip, hadi gel sarilalim diyorum. 4 gundur emip yatakta kendi uyudu. Umarim devamli olur
Çok normal, seninki sıcak iklim insanı. Kanı kaynıyordur Avrupalı gibi soğukta doğup büyümedi ki. Güneş enerjisinin çocuklara kattığı bir hareketlilik ve enerji gerçeği var.Kızlar şimdi ben Türkiye de ki parkta bebeğimi gözlemliyorum diğerlerine göre normal geliyor çocuklar hep hareketli Fransa'ya geliyorum bazen kızım fazla mı hareketli diye endişe ediyorum buradaki çocuklara bakınca
Merhaba. Tutmadığını nasıl farkettiniz peki?Geçmiş olsun Biz de 10 gün önce olduk hiç ateş vs olmadı çok şükür. İnşallah tutmuştur. 1 yaş aşılarından kızamık tutmamıştı çünkü
Kan testi sonucu anlaşıldıMerhaba. Tutmadığını nasıl farkettiniz peki?
Senin adına çok sevindim. Öte yandan bizim bayramımız hiç böyle geçmedi kendi adıma üzgünüm. Emzirmekten acıyor göğsüm artık. Hiç kucağımdan inmedi. Her seferinde meme diye tutturdu. Hiçbir şey unutturmadı. Bebekler geliyor eve. Farklı oyuncaklar vardı ama yok ya. Ben nasıl keserim bu çocuğu yaIyi bayramlar arkadaşlar.
Atomiks videoya henüz bakamadım, ilk firsatta bakacağım. Tülin ebeyi çok severim zaten.
Meme mevzusunda birkaç şey söyleyeceğim. Bayram öncesi iki günden birinde misafirim vardı, diğer gün de annem gelmişti. Kızım oyun oynarken hiç meme istemedi. Ben de sabah kalktığında ve ikindi gibi uyuturken emzirdim sadece. Ne yazık ki ıkisinde de sağ memeyi verdim dalgınlıkla. Akşam sol memem taş kesildi resmen. Kızım biraz em diyorum, emmiyor sıpa. Bir de eliyle itince canım çok acıdı. Memeden kesmek bizim içinde acılı olacak sanırımbaltasar bizim minnoş da evde ikimiz olunca gelip gidip meme istiyor ama biri olunca sadece uykusu gelince meme istiyor. Erteleme, oyalama işe yaramıyor. Memeyi bırakırken bol misafirlikli, dışarı gezmeli bir süreç iyi olabilir.
Ben iyice anladım ki diş sancısı olunca benim kız memeye aşırı düşüyor ve yemek yemiyor. Size demiş miydim hatırlamıyorum, ev taşıdık. Yeni eve geçince 2-3 gün sonra odasını ayırdı. Denk mi geldi bilmiyorum ama gece saat başı uyanan kızım deliksiz uyumaya başladı. Gece geç yatıyor, bu da etken olabilir tabi. Normalde 19.30 20.00 gibi uyurdu. Ramazanla birlikte 23.30 ları buldu. Gece uyanmasında varsın geç yatsın. Diş sancısı bitince iştahı açıldı. Bu sabah uyanınca "Acıktım, mama hammmm" dedi. Hem mutluyum, hem şaşkınım
Bir de babalara çok iş düşüyor gerçekten. Babasıyla oyun oynuyordu odasında. Eşimin uykusu gelmiş, halıya uzanmış, sen de yat demiş kızıma. Odaya bir girdim, halıda ayak uçlu uyuyor ikisi de.
Memesi ve sütü olmayan canlı yardımına ihtiyacımız var
Bizde globber 4in1 var. Bizimki de uzun zamandir bebek arabasina binmek istemiyordu. Globbera gectik. Ilk basta cekinmistim disarida kullanmaya ama simdi gayet sorunsuz geliyor. Tek handikapi kapanmamasi. yani tatile gezmeye giderken yine bebek arabasina kaliyoruz:)Mutlu 23 NisanlarHerkesin bayramı güzel geçiyordur umarım. Arkadaşlar bizim yavru mama sandalyesine, arabasına falan artık oturmuyor, ya da oturtana kadar çığlık çığlığa geçiyor hoş olmuyor. Bu 3 tekerlekli bisikletler, globber doona falan gibi arkadan itmeli trike denenlerden alıp kullanan var mı aranızda? Ufaklık için bebek arabası kadar konforlu değildir muhtemelen ama bilemedim.
Bizim için katlanabilmesi bir zorunluluk yoksa hiçbir yere sığamayız. Benim de uykusu gelirse ne olacağı gibi çekincem var. Arkası kademeli yatıyor baktığımın ama sonuçta bebek arabası gibi olacağını sanmıyorum. Büyüdükçe kolaylaşır dediğim her şey aksine kaosa döndü çok fena ya haha.Bizde globber 4in1 var. Bizimki de uzun zamandir bebek arabasina binmek istemiyordu. Globbera gectik. Ilk basta cekinmistim disarida kullanmaya ama simdi gayet sorunsuz geliyor. Tek handikapi kapanmamasi. yani tatile gezmeye giderken yine bebek arabasina kaliyoruz:)
Scooter versiyonu da var, tam bilmiyorum ama onda hem oturak hem scooter sanirim. Daha kompakt bisey. Belki ona bakabilirsiniz. Uyuma sorunu var ama ben uyutup cikartiyorum. Rahat ettim globberla.Bizim için katlanabilmesi bir zorunluluk yoksa hiçbir yere sığamayız. Benim de uykusu gelirse ne olacağı gibi çekincem var. Arkası kademeli yatıyor baktığımın ama sonuçta bebek arabası gibi olacağını sanmıyorum. Büyüdükçe kolaylaşır dediğim her şey aksine kaosa döndü çok fena ya haha.
Oturmalı scotterini gördüm parkta çocuk pek rahta değil üzerinde hem ayağı hem eli ile sıkı tutunması gerekiyor.Scooter versiyonu da var, tam bilmiyorum ama onda hem oturak hem scooter sanirim. Daha kompakt bisey. Belki ona bakabilirsiniz. Uyuma sorunu var ama ben uyutup cikartiyorum. Rahat ettim globberla.
Bugün benim canım çıktı. dün gece uyandı oturdu.gece oturması ve gündüz uykusunu kısa yapması( yanlışlıkla uyandı )bugün ustuste geldi ve daha gün bitmedi.Sana da kolaylıklar dilerim.Dinkenmek istiyorum.Kizlar kendi kendine oynadığı oyuncak varsa yazarsanız.Bizim ki tam kendi oynamaya başladı diyorum yine anneci oluyor.Senin adına çok sevindim. Öte yandan bizim bayramımız hiç böyle geçmedi kendi adıma üzgünüm. Emzirmekten acıyor göğsüm artık. Hiç kucağımdan inmedi. Her seferinde meme diye tutturdu. Hiçbir şey unutturmadı. Bebekler geliyor eve. Farklı oyuncaklar vardı ama yok ya. Ben nasıl keserim bu çocuğu yadaha vakit var Allah'tan ama modum düştü şu an. Gece 12de uyudu 4te uyandı bir daha da uyumadı zaten. Bunu haftada 2 kez kesin yapıyor. Bir iyi ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?