2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayy harikasınız maşallah size bizde bir arpa boyu ilerleme ve çaba yok Allah sonumuzu hayretsin

Ayy harikasınız maşallah size bizde bir arpa boyu ilerleme ve çaba yok Allah sonumuzu hayretsin
Biz heralde seninle 3 yıl sonra falan meme bıraktırıp, yatak ayıracağız . Bi yanım istiyor bir yanım ay dursun yanımda diyor ahahha. Güya tatilde kocama iteliyodum uyutma işini.

Ben de bu ara oyun grubuna yazılayım diyorum. Biraz bişiler kaparız belki. Bir de tatilde kelime tekrarlamaya başladı yarım yamalak da olsa.

Biz heralde seninle 3 yıl sonra falan meme bıraktırıp, yatak ayıracağız . Bi yanım istiyor bir yanım ay dursun yanımda diyor ahahha. Güya tatilde kocama iteliyodum uyutma işini.
Vallahi yaa ben de tatilde babası uyutsun diyodum 1 kere denedik memeee memeee diye ağlamalarına dayanamadım gittim yine başa döndük. Napcam bilmiyorum Bi yanım bir an önce başla bişeyleri yoluna koy diyo, yatak ayırma gece beslenmesini kesme memeyi bırakma derken önümde bir dağ görünce tüm motivasyonum gidiyor..

Oyun grubu her açıdan iyi olur bence de. Bizimki de tatilde 2-3 yeni kelime söyledi, yalnızlıktanmış diye düşünmeye başladım
bizim ev boş değil genelde hareketli gelen giden de oluyor ama konuşmuyor. bila bila diyor işte sen artık ne istersen onu anlayabilirsin...
neyse tatilde 1 (yazıyla bir) demeyi öğrendi. böyle giderse 10 kurban bayramı sonrası 10 a kadar saymayı öğrenir inşallah

gözünüz aydın canım.
ben de dün gece bayram tatilinin ilk gecesi yapmayı planladığım şeyi son gece yaparak kendi çapımda bi rekor kırdım. odasını ayırdım. istikrar desen var ama 9 gün gecikmeli
hadi bakalım gazamız mübarek ola

Kalabalıkla yaşamak mı etkili o zaman bilmiyorum. Bize de kısa süreli gelen giden misafir arada oluyor ama bayramda herkesten bir şey öğrenme moduna girdi. Acaba oyunla deneyimle mi öğreniyorlar ki?

Kalabalıkla yaşamak mı etkili o zaman bilmiyorum. Bize de kısa süreli gelen giden misafir arada oluyor ama bayramda herkesten bir şey öğrenme moduna girdi. Acaba oyunla deneyimle mi öğreniyorlar ki?
Canım kalabalığın da etkisi illaki oluyordur ama bizimki de yalnız Türkiye'nin bir ucunda mesela bizim eve de çok gelen giden olur, ya da biz gideriz ama bizimki bunlardan bağımsız konuşuyordu zaten.

Mesela aynı ortamda bizim bir de ikizler var 2 buçuk yaşında ama hiç konuşmuyorlardı, bizim ufaklık onlardan daha çok konuşuyordu. Daha yeni başladılar konuşmaya ama şimdi çok güzel konuşuyorlar.

Bence tüm bebisler vaktini bekliyor, canları isteyince bıcır bıcır konuşacak hepsi

Bilemiyorum ki, hepsinde farklı faktörler etkili oluyor belki de. Sizin bu çay grupları da katkı sağlamıştır belki. Biz baya yalnızdık yani hep temel bakım verenler vardı yanında çoğunlukla. bayramda herkesten bir şey duyup söyleyince ben direkt kalabalık önemliymiş diye düşündüm. Neyse konuşsunlar da önemli olan o:)

Canım ben 1Tutaste ye katılıyorum. Bence çocuğun içinden de gelecek, her konuda olduğu gibi hepsinin zamanı farklı. Bizim sık sık görüştüğümüz kişiler olmuyor, genelde evde inciyle yalnızız. Ama uzun zamandır çok güzel konuşuyor. Kelimeleri hep tam çıkarıyor. Sürekli kitap okuyan bir annede değilim. Ama çok konuşurum, genel olarak konuşkan mizacliyim. Bence bana çektiği için böyle oldu.

Teşekkür ederim canım. Odasını ayırmak bizde çok olumlu etki etmişti. Size de iyi gelir inşallah.

Evde can sıkıntısından meme diye geliyor ama artık ertelemek daha kolay gibi. Çok tutturursa, ağlarsa, başka bir şeyle oyalanmazsa yine veriyorum ama emme sayısı epey azaldı çok şükür. Böyle devam ederek bu ay emzirmeyi sonlandirirsak gelecek ay da bezi bıraktırmaya niyetlenicem. Bugün tuvalette çiş yapmak için tutturdu çiş yapmadı ama heves etmesi bile iyi sanki. 2 yaşa girmeden bunları halletsek ne iyi olacak

Mutlaka öyledir canım mizaç önemli, ama bizim minnoş baya iyiydi bu konuda. Böyle giderse erken konuşur diyordum. Sonradan ıhhhııya bağladı. O yüzden bir sebep arıyorum ister istemez

ben her sıkıldığında meme almasın diye bahane uyduruyorum sadece uyurken vereceğim diyorum. akşam 8 olmuş geliyor bana "anne meme eee eeee" yani türkçe meali anne bana meme ver uyuycam . yersen işte

şimdi gördüm mesajını hatta bildirimi şimdi geldi. ondan anca yazıyorum.
evet cnm ben sıklıkla dış basın okuyorum. oradan öğrendim. parise merkeze kadar indi gördüğüm kadarıyla. baya yakma yağma. gezi olaylarına benzemiş diyorlar ama belediye başkanının evine varıncaya kadar yakmışlar. belçika ve isviçrede de gözaltına alınmalar varmış protestolar sonucu. inşallah bi an evvel biter kimsenin canı yanmadan.

Canim bende 1 haftadır odasını ayırdım ama gece 3-4 kere uyanıp meme istiyor. Gidip meme ile uyutup tekrar kendi odama geçiyorum. Sizde de öyle mi?

Canim bende 1 haftadır odasını ayırdım ama gece 3-4 kere uyanıp meme istiyor. Gidip meme ile uyutup tekrar kendi odama geçiyorum. Sizde de öyle mi?
Canim uyandığında ben de meme ile uyutuyorum tekrar ama gece bir kez uyanıyor genelde, sabaha karşı o da. Ben de yanımıza alıyorum birlikte uyuyoruz çoğunlukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…