2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Maşallah maşallah oyalanacak bişeyler olması, dışarda olmak iyi geliyor gerçekten bir de atıştırmalık tavsiye ederim. Patlamış mısır olur, kuru üzüm, meyveler, kraker vs iyi oluyor. Ben de gündüz oyalamaya çalışıyorum ama gece o kadar çok emiyor ki ve her uyku öncesi sonrası.. modum düşüyor boşa uğraşıyorum gibi geliyor ama 2 aya yayarak acele etmeden hallederim diye kendimi sakinleştiriyorum. Sen kreş durumundan dolayı tabi daha hızlı yol almak istiyorsun benim öyle bi durumum yok. Ama gayet iyi gidiyorsun başaracağınıza inanıyorum arkadaşım devam

Atistirmalik fikri için teşekkür ederim canım. Iyi fikir Ben hiç patlamış mısır yedirmedim daha korktum nedense. Deneyelim bakalım. inşallah senin de kolay ve sakin geçer bu sürecin. Evet ben biraz hızlı yol almaya çalışıyorum. Hem rahatladigimi hissediyorum hem de bi burukluk.

İki gündür memelere bant yapıştırdım ben de. Uf olmuş dedim. İlk seferde baya ağladı ama sonra bir daha istemedi. İsteyince diretirse uf olmuş deyip, ben Xe meme vermek istiyorum ama uf olmuş diye ağlama numarası yaptım. Bugün gelip baktı uf olmuş diyince gitti. Şu anda sabah ve akşam olarak devam ediyoruz. İlk olarak akşamı bırakmayı düşünüyorum. Birden kesersem şok olur gibi geldi kıyamadım. Memeler yoruldu, şimdi dinlensin akşama iyileşir diyorum. Bakalım neler olacak.

Akşam emzirmeden uyutabiliyor musun? Beni en çok zorlayan kısım akşam.

Kızlar benim kız 2 gündür dişim ağrıyor diyor. Bakamıyorum çıkıyor mu diye de. Sizce çıkma ağrısı mıdır yoksa çürük olabilir mi. Gece de defalarca ağlayarak uyandı

Kızlar benim kız 2 gündür dişim ağrıyor diyor. Bakamıyorum çıkıyor mu diye de. Sizce çıkma ağrısı mıdır yoksa çürük olabilir mi. Gece de defalarca ağlayarak uyandı
Bence çıkma ağrısıdır. Geçen hafta eli hep ağzındaydı azılara doğru. Durduk yere biranda bağırarak ağlıyordu.

Bu arada benim bir şey dikkatimi çekti. Geçenlerde bir pazar günü dışarıda vakit geçirince inci hiç emmemişti ve benim göğüslerim çok acımıştı. Emince ben de rahatlamıştım epey. Iki gündür hiç rahatsız olmuyorum. Yavaş yavaş emmeyi azalttığı için sanırım sütüm de azalıyor diye düşündüm.

Ben de farkettim onu önceden her istediğinde veriyodum yaklaşık 3 haftadır oyalayarak azaltmaya çalışıyorum, ilk başarılı olduğum 2-3 gün çok doluyodu gece uykusuna yatacak zaman, şimdi hiç öyle bişey yok. İnşallah bide onunla uğraşmıcaz, azaltarak kesmenin faydası bu

Kızlar bugün bize bir mail geldi Fransa'da ki kreşten Fransa'da 10000 tane kreş öğretmeni açığı varmış bir kısmı da bizim bölgede 3 yaşa kadar olan kısım kreş olarak geçiyor öğretmen arıyorlar bulamazlar ise kreşi kapatıyorlar.Bizim bölgede birde médecin généraliste yanı sağlık ocağı hekimi aile hekimi aranıyor her daim.

Bugün öğle uykusuna geçene kadar aklına meme gelmedi oğlumun çok şaşırdım. Hatta dekolteli tişört giymiş olmama rağmen istemedi. Uyuyacak zaman da emdi emdi sonra baktım çok uykusu yok uzun uzun emecek, ayağımda sallayarak uyuttum. Oğlum büyüyor sanırım İnşallah böyle devam ederiz oyalamalar yeni yeni işe yaramaya başladı çok şükür

Ben de dün sadece işten gelince emzirdim bir kere. Uyumaya girerken babası hadi sana ali baba açalım uyuyalım dedi. Ninni niyetine bizim kız Ali babanın çiftliğini ve bakkal amcayı dinliyor. Benimkinin bir sarılışı var bana mutluluktan, sanırsın asker karşılama töreni . Sonra koşarak ali baba peşine düştü.
Şarkıyı dinlerken ya izlerse, ya da şarkı dinleyerek uyuması normal mi diye düşündüm. Sonra bırak da bu da böyle oluversin sen memeyi kesmeye bak gerisini sonra düşünürüz diye söylendim kendi kendime .

Aa o da iyiymiş dinlemesinde sakınca yok bence izlerse iyi olmaz. Benimki bi ara izliyodu ve izleyince olan uykusu da gidiyodu neyse ki kestim aylar önce

İbiz de bant sayesinde sabah ve akşam olmak üzere ikiye indirdik memeyi. İlk gün ağladı baya ama sonra uf oldu dedik, hallettik. Daha önce kriz geçiriyordu ya da 10 dk sonra yine meme diyordu. İsteyince başka yiyeceklere kanmaya başladı

Bİzimki de Ali Baba ile uyuyor. YouTube premiumda şarkı ya da video çalarken ekranı kapatabiliyorsun. Ya da arkada sen başka bir şeylere bakabiliyorsun. Ben tekrara alıyorum reklamsız dönüyor. Bu arada çok kolaylamışsın. 1 öğüne inmiş. Son perde ne zaman

Son perdeye kadar biraz uzatırım sanırım bir yandan da Eylül ayında 4 gün İstanbul seyahatim olacak acaba dönünce yine emziririm diye hemen kesmesem mi diyorum
Valla sanırım tamamen ruhsal durumuma göre bu arada ben de premium yok telefonu ters çevirip yana koyuyorum pintilikten de almıyorum yutubu sen mi büyüksün ben mi eyyyy yutub

Kızlar merhaba herkese. Uzun zamandır giremiyorum buraya. En son sayfayı okudum sadece. Sanırım meme bıraktirma operasyonunda çoğunuz. Benim cano nefes aldırmadan kendiside almadan emiyor. Kızın okulu açılmadan bu ay sonuna doğru süre koymuştum ama doktora danışana gitmeyi dusundurecek kadar çok emdiği için ne yapacağımı bilemez durumdayım. Elleri sürekli azı bölümünde 2 aydır. Çıksa çıksa 2 aydır cikmazmiydi diyorum. 2 hafta önce annemin ısrarıyla salça sürdüm ustune jelatin yapıştırdım uf oldu dedim baktı korktu emmedi. Ama 1 saat sonra kendini yerlere atmaya başladı eşim de o sırada ver çabuk ver ver ver diye telaş oldu bende oldum tabi. Yani emmiyor tiksinirse ama bı değişik oluyor çocuk unutturmaya calisma çalışması yapacağım bende. Onu da denedim biraz aslinda bir emme anını atlattim ama ikincide atlatamadim. Surekli atlattirmaya çalışacak enerjim yoktu o yüzden. Onar dakikada bir emiyor bu arada. Bende durumlar böyle. Hepiniz bebekleriniz iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…