2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimki balkonda karınca böcek öldürüp bana anneeeeğğ böcek diye getiriyor olur mu adsgshsj suyu yere döküp yerden yalıyor, park tam bir facia anlatmaya hiç gerek yok

Evet tam da bundan bahsediyorum

Ahshagahshsh
Ocean aklımda bulunsun iyi oldu yazdığın.
Bu arada kanda alerji seviyesine bakıldı. Max 130 civarı olması gereken değer 1850 çıktı. Zaten maşallahımız var baksana ocean da neymiş olsun o da yuvarlak hesap 2000 yapsın çünkü alerji kalp biz evet kalp

2 yaş dr kontrolünü ihmal ettim ben de. Sadece sağlık ocağında boy kilo ölçümü ve aşısı yapıldı. Kreş için de boğaz ve gaita kültürü vermiştik aynı dönemde. Onun haricinde çocuk doktoruna götürmedim. Kanda bir değeri eksik olsa, ilaç da içiremiyorum. D vitaminini bir süredir boşlamıştık, şimdi kesinlikle istemiyor. Calpol ve enterogermina hariç hiçbir şeyi kullandıramıyorum ben. D vitaminini yumurtasına damlatmaya başladım, farketmeden kullanmış oluyor.

Parkta yalın ayak çocuklara ek bebek arabasında çorapsiz el kadar bebeler görüyorum, ben üşüyorum. Ama kesinlikle hak veriyorum sana, koruyacağız diye hasta ediyoruz çocukları.

Kızlar merhaba, biz de 37 derece havada hasta olanlardanız. Bugün doktora götürdüm öksürüğü için nebul verdi doktoru ama bizim nebulizatörümüz yok. Laf arasında iyi olan markalar var onlardan alsanız size daha iyi olur gibi bisey dedi ama ben o muayene hengamesinin içinde marka sormayı unuttum. Sizin doktor önerisi ile aldığınız ya da kullanıp memnun kaldığınız nebulizatör var mı?

Kızlar ben serum fizyolojiklerden kurtuldum. Zaten yapamiyorduk da. Öyle bir burun sumkuruyor ki.. önce sumkurup sonra siliyor. Çok akıyor sümük bu aralar. Sizde ogretebilirseniz sumkurmeyi kurtulursunuz belki. Bide tras ettirdik güç bela berberde. Koca adam gibi görünüyor. Emzirmeyi biraktiramadigim için emerken hiç yakismiyor artık ve ben sanki emziriyorum diye utanmaya başladım. Çok girişimde bulundum ama hiç umut yok gibi.

Nexus taşınabilir

Bravo keşke bizde sumkurmeyi ogretebilsek.Hastalik bir hafta sürdü bizim iki defa doktora gittik ağrı kesici verin diyor ateşi vs çıkarsa.Ama uykusunda öksürük krizi gibi olunca ben nebulizator ile bir kere ventoline verdim daha önceki hastane macerası donusumuzde de öyle bı kağıt vermislerdi astım krizi gibi olursa verin diye sonra geçti.Bu arada Fransız dedesi e gittik bu hafta sonu eşimin abisi evlendi.Neyse mutfakta kaktüs inciri vardı bilmem biliyor musunuz bu incirin dikenleri eline battı kızımın nasıl ağlıyor gözle görülmüyor duş yapıp zeytin yağı ve naylon corapla ovdum sonra dolaşmaya çıktık bir saat sonra geçti acısı başınıza gelirse aklınızda olsun görülmez kaza gibi oldu.Bende elime batırdım anlamak için gerçekten çok kötü bir durum acıtıyor.

Nasil öğrettin sumkurmeyi? Bizde de hastalık başladı bugün. Burun akıntısı, hapşırık var. Burnunu devamlı hortum gibi şeyle çekip temizliyorum. Sprey aldık, yatmadan önce sıkacagim. Elma kaynattim suyuna bal katıp icirdim. Kelle paça çorbası icti. Habire dayiyorum gıdaları
varsa başka alternatif tedaviler yazın kızlar.

Çok geçmiş olsun. Doktor soğuk buhar öneriyor aslında ama ailemin yanına geldik. Annem hasta diye sıcak suyun içine biraz vicks karıştırdı. Odaya yayılınca genzi açıldı rahat etti.

Ben vicks de sürdüm ayaklarının altına gece uyurken. Yetişkinler için olanı, babybalm olan pek işe yaramadı bir de cilt reaksiyon verdi ilginç şekilde, normal olana 2 yaş sonrası kullanılabiliyor demişler ama sen de bak.

Ya o kaktüs iğneleri fena, batar göremezsin ama can yakar. Yağlı krem ya da zeytinyağı sürerdim ben batınca deriden atsın diye.

Ya o kaktüs iğneleri fena, batar göremezsin ama can yakar. Yağlı krem ya da zeytinyağı sürerdim ben batınca deriden atsın diye.
Evet bende internetten bakıp krem sürdüm ona ağladı sonra zeytinyağı kendi aklıma geldi şu an hala benim baş parmağımda ki acıyor.

Çok geçmiş olsun öncelikle ablasını çok kıskanıyor o ne yaparsa onu yapıyor. Önce kıza yapmıştım sumkurtmustum. Sonra oğlan gördü yapmaya çalıştı. Önce içine çekti hayır deyip ben yaptım böyle dışa diye. Hemen yaptı. Aferim bravo falan diye kutlayinca sürekli sumkurmeye başladı. Önce ufak ufakti sonra son gücüyle sumkurmeye başladı. Bana yaptırmıyor hiç. Peçete koyuyor burnuna sumkurup siliyor.

Kızlar iyileşti gibiydi kızım bu seferde haftasonu gittiğimiz düğünden mikrop mu kaptı nedir ateşi çıktı burun akıntısı vs yok fakat ateş var şurubu içmiyor tükürdü.dus aldırdım soydum.Ama içim rahat değil.Aglatqrak bir daha icirmeyi mı denesem.

Geçmiş olsun benimki de asla içmez kendi rızasıyla ben ateş düşürücü içireceksem baya zorla içiriyorum malesef

maalesef kıskançlık bizde de var. herşeyi o yapacak. ablası sarılsa gelip ablasına şiddet uygulayıp kaçırıyor. sonra kendi sarılıyor.

temiz şırınganın plastik ucuyla damlatarak içirebilirsin. ben öyle yapıyorum. anlamıyor bile. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, güzellikle icmezse zorla içiyorum.

Sağolun kızlar kafa gitti fitil verdim iki defa gündüz hafif kırık ama yüksek ateş yok.Ama çok mızmız hasta diye şurup icirmeye calisirken çizgi film açtım hep onu istiyor meme ve ya bilmediğim nedenle mız mizlik.Esimde ayrı cins.Neyse eşim işe gitti akşama kadar en azından bir miziltiyla uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…