- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #58.241
Benimki balkonda karınca böcek öldürüp bana anneeeeğğ böcek diye getiriyor olur mu adsgshsjBacım bu güneşte parka çıkamadık ki kedi yalayalım. Geçen bizimki ebebekte yattı yerlere iyi sevindim şu an ahshh. Bu arada doktor b12 yazmıştı ocean, diz arkasında egzama yaptı. Senin ufaklığa verirken aklında bulunsun.
Evet tam da bundan bahsediyorumKatılıyorum biz çok üstüne düştükçe her hastalık gelip bizi buluyor malesef. Sokaklarda çıplak ayak gezen çocukları hiç hasta görmedim maşallah.. bunun böyle olduğunu bile bile aynı devam ediyorum o ayrı Bi konu tabi.
Yurt dışında yaşayan 2 fenomen takip ediyorum ikisi de "burdaki çocuklar karda kışta bile kısa kol ve şortla geziyor, aileler yağmur rüzgar olduğu halde okuldan eve yürüyerek gel diyolar çocuklara" diye anlatıyolardı hayretle. Bizler fazla korumacıyız tamamen alışmayla alakalı, benim annem de öyleymiş çünkü biz de öyle olduk.
AhshagahshshBacım bu güneşte parka çıkamadık ki kedi yalayalım. Geçen bizimki ebebekte yattı yerlere iyi sevindim şu an ahshh. Bu arada doktor b12 yazmıştı ocean, diz arkasında egzama yaptı. Senin ufaklığa verirken aklında bulunsun.
2 yaş dr kontrolünü ihmal ettim ben de.2 yaş kan tahlillerine baktırdık. D vitamini düşük çıktı. Ocean verdi. B12 de düşük çıktı ona da Ocean verdi bir de mutlaka yumurta ve kırmızı et dedi.
Vitamin için de bi tavsiyem var birebir uygulandı test edildi onayladı.Çocuk sokağa parka bahçeye çıkınca pis ellerini ağzına koyuyor yere düşen dondurmayı yere yatıp yalıyor. sokak köpekleri kedilerine sarılıyor öpüyor. yapma etme diyene kadar hop iki öpücük. biliyorum çok tehlikeli şaka bir yana. ama sokakta kağıt toplayan çocuklar anne babalarıyla gezerek kağıt toplayan bebeler var. maşallahları var. biz koruyacağız derken daha da hasta ediyoruz bebeleri gibime geliyor.
Nexus taşınabilirKızlar merhaba, biz de 37 derece havada hasta olanlardanız. Bugün doktora götürdüm öksürüğü için nebul verdi doktoru ama bizim nebulizatörümüz yok. Laf arasında iyi olan markalar var onlardan alsanız size daha iyi olur gibi bisey dedi ama ben o muayene hengamesinin içinde marka sormayı unuttum. Sizin doktor önerisi ile aldığınız ya da kullanıp memnun kaldığınız nebulizatör var mı?
Bravo keşke bizde sumkurmeyi ogretebilsek.Hastalik bir hafta sürdü bizim iki defa doktora gittik ağrı kesici verin diyor ateşi vs çıkarsa.Ama uykusunda öksürük krizi gibi olunca ben nebulizator ile bir kere ventoline verdim daha önceki hastane macerası donusumuzde de öyle bı kağıt vermislerdi astım krizi gibi olursa verin diye sonra geçti.Bu arada Fransız dedesi e gittik bu hafta sonu eşimin abisi evlendi.Neyse mutfakta kaktüs inciri vardı bilmem biliyor musunuz bu incirin dikenleri eline battı kızımın nasıl ağlıyor gözle görülmüyor duş yapıp zeytin yağı ve naylon corapla ovdum sonra dolaşmaya çıktık bir saat sonra geçti acısı başınıza gelirse aklınızda olsun görülmez kaza gibi oldu.Bende elime batırdım anlamak için gerçekten çok kötü bir durum acıtıyor.Kızlar ben serum fizyolojiklerden kurtuldum. Zaten yapamiyorduk da. Öyle bir burun sumkuruyor ki.. önce sumkurup sonra siliyor. Çok akıyor sümük bu aralar. Sizde ogretebilirseniz sumkurmeyi kurtulursunuz belki. Bide tras ettirdik güç bela berberde. Koca adam gibi görünüyor. Emzirmeyi biraktiramadigim için emerken hiç yakismiyor artık ve ben sanki emziriyorum diye utanmaya başladım.Çok girişimde bulundum ama hiç umut yok gibi.
Nasil öğrettin sumkurmeyi? Bizde de hastalık başladı bugün. Burun akıntısı, hapşırık var. Burnunu devamlı hortum gibi şeyle çekip temizliyorum. Sprey aldık, yatmadan önce sıkacagim. Elma kaynattim suyuna bal katıp icirdim. Kelle paça çorbası icti. Habire dayiyorum gıdalarıKızlar ben serum fizyolojiklerden kurtuldum. Zaten yapamiyorduk da. Öyle bir burun sumkuruyor ki.. önce sumkurup sonra siliyor. Çok akıyor sümük bu aralar. Sizde ogretebilirseniz sumkurmeyi kurtulursunuz belki. Bide tras ettirdik güç bela berberde. Koca adam gibi görünüyor. Emzirmeyi biraktiramadigim için emerken hiç yakismiyor artık ve ben sanki emziriyorum diye utanmaya başladım.Çok girişimde bulundum ama hiç umut yok gibi.
Çok geçmiş olsun. Doktor soğuk buhar öneriyor aslında ama ailemin yanına geldik. Annem hasta diye sıcak suyun içine biraz vicks karıştırdı. Odaya yayılınca genzi açıldı rahat etti.Nasil öğrettin sumkurmeyi? Bizde de hastalık başladı bugün. Burun akıntısı, hapşırık var. Burnunu devamlı hortum gibi şeyle çekip temizliyorum. Sprey aldık, yatmadan önce sıkacagim. Elma kaynattim suyuna bal katıp icirdim. Kelle paça çorbası icti. Habire dayiyorum gıdaları
varsa başka alternatif tedaviler yazın kızlar.
Ben vicks de sürdüm ayaklarının altına gece uyurken. Yetişkinler için olanı, babybalm olan pek işe yaramadı bir de cilt reaksiyon verdi ilginç şekilde, normal olana 2 yaş sonrası kullanılabiliyor demişler ama sen de bak.Nasil öğrettin sumkurmeyi? Bizde de hastalık başladı bugün. Burun akıntısı, hapşırık var. Burnunu devamlı hortum gibi şeyle çekip temizliyorum. Sprey aldık, yatmadan önce sıkacagim. Elma kaynattim suyuna bal katıp icirdim. Kelle paça çorbası icti. Habire dayiyorum gıdaları
Ya o kaktüs iğneleri fena, batar göremezsin ama can yakar. Yağlı krem ya da zeytinyağı sürerdim ben batınca deriden atsın diye.Bravo keşke bizde sumkurmeyi ogretebilsek.Hastalik bir hafta sürdü bizim iki defa doktora gittik ağrı kesici verin diyor ateşi vs çıkarsa.Ama uykusunda öksürük krizi gibi olunca ben nebulizator ile bir kere ventoline verdim daha önceki hastane macerası donusumuzde de öyle bı kağıt vermislerdi astım krizi gibi olursa verin diye sonra geçti.Bu arada Fransız dedesi e gittik bu hafta sonu eşimin abisi evlendi.Neyse mutfakta kaktüs inciri vardı bilmem biliyor musunuz bu incirin dikenleri eline battı kızımın nasıl ağlıyor gözle görülmüyor duş yapıp zeytin yağı ve naylon corapla ovdum sonra dolaşmaya çıktık bir saat sonra geçti acısı başınıza gelirse aklınızda olsun görülmez kaza gibi oldu.Bende elime batırdım anlamak için gerçekten çok kötü bir durum acıtıyor.
Evet bende internetten bakıp krem sürdüm ona ağladı sonra zeytinyağı kendi aklıma geldi şu an hala benim baş parmağımda ki acıyor.Ya o kaktüs iğneleri fena, batar göremezsin ama can yakar. Yağlı krem ya da zeytinyağı sürerdim ben batınca deriden atsın diye.
Çok geçmiş olsun öncelikleNasil öğrettin sumkurmeyi? Bizde de hastalık başladı bugün. Burun akıntısı, hapşırık var. Burnunu devamlı hortum gibi şeyle çekip temizliyorum. Sprey aldık, yatmadan önce sıkacagim. Elma kaynattim suyuna bal katıp icirdim. Kelle paça çorbası icti. Habire dayiyorum gıdaları
Geçmiş olsun benimki de asla içmez kendi rızasıyla ben ateş düşürücü içireceksem baya zorla içiriyorum malesefKızlar iyileşti gibiydi kızım bu seferde haftasonu gittiğimiz düğünden mikrop mu kaptı nedir ateşi çıktı burun akıntısı vs yok fakat ateş var şurubu içmiyor tükürdü.dus aldırdım soydum.Ama içim rahat değil.Aglatqrak bir daha icirmeyi mı denesem.
maalesef kıskançlık bizde de var. herşeyi o yapacak. ablası sarılsa gelip ablasına şiddet uygulayıp kaçırıyor. sonra kendi sarılıyor.Çok geçmiş olsun öncelikleablasını çok kıskanıyor o ne yaparsa onu yapıyor. Önce kıza yapmıştım sumkurtmustum. Sonra oğlan gördü yapmaya çalıştı. Önce içine çekti hayır deyip ben yaptım böyle dışa diye. Hemen yaptı. Aferim bravo falan diye kutlayinca sürekli sumkurmeye başladı. Önce ufak ufakti sonra son gücüyle sumkurmeye başladı. Bana yaptırmıyor hiç. Peçete koyuyor burnuna sumkurup siliyor.
temiz şırınganın plastik ucuyla damlatarak içirebilirsin. ben öyle yapıyorum. anlamıyor bile. Çok geçmiş olsun.Kızlar iyileşti gibiydi kızım bu seferde haftasonu gittiğimiz düğünden mikrop mu kaptı nedir ateşi çıktı burun akıntısı vs yok fakat ateş var şurubu içmiyor tükürdü.dus aldırdım soydum.Ama içim rahat değil.Aglatqrak bir daha icirmeyi mı denesem.
Geçmiş olsun, güzellikle icmezse zorla içiyorum.Kızlar iyileşti gibiydi kızım bu seferde haftasonu gittiğimiz düğünden mikrop mu kaptı nedir ateşi çıktı burun akıntısı vs yok fakat ateş var şurubu içmiyor tükürdü.dus aldırdım soydum.Ama içim rahat değil.Aglatqrak bir daha icirmeyi mı denesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?