2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun. Ben calpol hariç bir şey veremiyorum. Zorlasam da olmuyor.

temiz şırınganın plastik ucuyla damlatarak içirebilirsin. ben öyle yapıyorum. anlamıyor bile. Çok geçmiş olsun.
Şırıngayla damla damla nasıl veriyorsun? Ben de şırıngayla veriyorum ama bağıra çağıra. Yanağına ya da dil altına 1-2 ml sıka sıka veriyorum. Korkuyorum genzine de kaçabiliyor. İlaç vermek çok zor

Bize iki yaş sendromu geldi galiba nedensiz bağırıp cagirmalar tepinmeler vs.. Önce hastalığa vermiştim ama değil bugün iyileşti yine var.şupheleniyordum zaten bize daha sendrom gelmedi diye.

Bize iki yaş sendromu geldi galiba nedensiz bağırıp cagirmalar tepinmeler vs.. Önce hastalığa vermiştim ama değil bugün iyileşti yine var.şupheleniyordum zaten bize daha sendrom gelmedi diye.
Her eve uğrayacak o sendrom sebepsiz olmasa da bizde de başladı tepinme bağırma şeklinde tepkiler bide inat. Özellikle çorap giymicem inadı. Artık bundan sonra sendrom bitmiyor zaten peş peşe geliyo

Bizimki de konuşma olmadığından duygularını ifade edemiyor, olumsuz davranışa yöneliyor ve kriz çıkıyor malesef. Geçen oyun grubunda öfke ve ihmal birleşince bir anda elinden oyuncağını almaya çalışan kızın bileğini ısırdı. Beni ısırması vardı küçükken ama o ilgi içindi ve sönümlenmişti, şimdi öfkelendiğinde ara ara başladı ve hep aynı sebeple. Neyse çok çirkin bir durummuş arkadaşlar, diğer ufaklığa ve anneye karşı çok mahçup hissettim ve bir o kadar da öfkelendim oraya. Neyse ki son dersimizi de yaptık medenice, onlar da gerekli dersleri çıkarmışlardır umarım. Bu arada oyun grubuna gittiğimiz için pişman değilim aksine çok faydasını gördüm. Şimdi yarın hayatımızda yeni bir serüven başlıyor, burada evimizin dibindeki kreşle görüştük ve eğitimciler minişe konuşma, sosyal beceri ve özbakım konusunda daha faydalı geleceğini anlattılar, biz de yazdırdık. Yarın oryantasyona başlıyoruz, normal rutinde sabahları 3.5 saat falan kreşte olacak. Bir kaç farklı gün oyun grubuna götürmeye çalışmaktansa, anne yanında olmadan sosyal hayata karışsın dediler. İşler yolunda giderse, ayrılma kaygısı vs gibi olumsuz durumlar yaşanmaz ve kolay adapte olursa ben de hayatına geri dönmüş kafası pırıl pırıl bir anne olacağım umarım bakalım hakkımızda hayırlısı

Hadi bakalım umarım her şey istediğiniz gibi olur yanlış hatırlamıyorsam pedagog tavsiyesi alacaktın -karıştırıyor muyum?-, alabildiniz mi?
Hastalıktan sonra oyun grubuna ben de götürmeme kararı aldım. Covid konuları da konuşuluyor. Bahara kadar beklesin.

Joynss sen İstanbul'da oturuyorsun galiba kreş fiyatları nasıl Anadolu yakası güvenilir uçuk olmayan yerler

Geçmiş olsun mumu hayırlısı olsun kreş süreci.

Joynss sen İstanbul'da oturuyorsun galiba kreş fiyatları nasıl Anadolu yakası güvenilir uçuk olmayan yerler
Güncel kreş fiyatlarını tam bilmiyorum malesef ama çoktur geçen sene öyle bi yeri 200 olarak duymuştum şimdi kim bilir kaçtır

hayırlı olsun yeni döneminiz. kolaylıkla geçirmenizi dilerim.
ısırma bizde de var. üstelik vurma falan. yapacak mısın tekrar diyorum evet diyor eskiden çocuğum olmasına rağmen anne baba terbiyesiyle alakalı derdim. ama tükürdüğünü yalama sanatında mastır digri yapmış bir anne olarak diyorum ki her an her şey olur değişir. biz ne biliyoruz ki yani o çocuk isterse yapar istemezse yapmaz.

sakin anında veriyorum. bazen o alıyor elimden şırıngayı kendi içmek için. ama huysuzsa kriz anındaysa mümkün değil tabi.

Ahahha aynı ben de derdim. İlk çocuğum mükemmele yakın olduğu için dışarda gördüğüm çocukların anne babasını az kınamadım.

Ahahha aynı ben de derdim. İlk çocuğum mükemmele yakın olduğu için dışarda gördüğüm çocukların anne babasını az kınamadım.
kınamadım ama hayretler içerisinde kalıyordum. nasıl söz geçiremiyorlar diyordum. ben olsam şöyle böyle ederimler havalarda tabi.
hayaldi gerçek oldu. meğer ilk kız peygambermiş küçük bir melekmiş yavrum. şimdi komşular bile diyorlar. büyük kız melek gibiymiş diye.

J joynss S soleil1 Atomiks sağolun kızlar sabah gittik normal geçti 1 saat. Yarın biraz daha uzun kalacağız. Joynss götürüyoduk pedagoga randevular iptal oldu falan kaldı o iş açıkçası. Dirsek temasımızın olduğu bir psikologla konuştuk o da kreşi uygun bulunca iyi dedik. Benim de en büyük çekincem kışın hasta olması, müdire hanım hastalıktan kaçış yok şimdi de verseniz seneye de her türlü hasta olup bağışıklık kazanacaklar dedi. Bizimki antibiyotik asla içmiyor bu arada ama diğer calpol vs şurupları önce ben yanında normal bişiymiş gibi içersem ya da kendi kaşığımı yalarsam o da sorunsuz içiyor.

Yalanan tükürükler listesine çocuğu akdye vererek ilk 3ten giriş yapmış olmam ajdjhshs. Allahtan müdire dedi ingilizce falan beklemeyin bu yaştan diye dürüstçe konuştu. Peppa pig devam karşim ahahsh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…