2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
2-3 gün öncesine ait bir konu olduğu için yeni bir haber olmadığı için Haberim Yok normal olarak Evet özelden de yazıldı ama ben kabul etmedim dahil olmak istemedigimi dile getirmiştim. ne den alaycı bir tavırla konusuyosnuz bunuda anlamadim? Kazen

yok ablacım ne alayı sinirlendim sadece yalan dolanla bir sürü kişiyi çağırmışlar. Neden alay edeyim

Aaa bende de öyle bende onu soracaktım

15+5 haftalığım aynı sekilde hapşırınca kramp ağrı oluyor sanırım normal br durum

Yani o zaman endise etmiyelim. Oglumda olurmuydu hic hatirlamiyorum. Bu gebeligim sanki daha baska zaten.ama sanki koku hassasiyetim azaldi gibi. 2 haftadir acayiptim

Çok açık ve net söylüyorum Whatsapp grubuna davet eden, bu grubu kuran ve hala o grupta olan herkesin üyeliği sorgusuz sualsiz kapanacaktır. Af vs asla söz konusu değildir.

Madem öyle bundan sonra böyle !
Önce uyarılmaları gerekmez miydi? Ya da önceden uyarı yapıldı da aynı oluşuma devam mı edildi? Whatsapp grubunda kimin aktif olup olmadığı nasıl biliniyor? Merakımdan soruyorum.

ban ne kadar süre devam ediyor?

Önce uyarılmaları gerekmez miydi? Ya da önceden uyarı yapıldı da aynı oluşuma devam mı edildi? Whatsapp grubunda kimin aktif olup olmadığı nasıl biliniyor? Merakımdan soruyorum.

inceler misiniz ? özellikle koyu ve büyük yazılan yeri. Ayrıca gruba gidenlerin hepsi biliyor bunun yasak olduğunu. İnanın hepsi yasak olduğunu biliyordu. Özellikle grubu kuran üye

Teşekkür ederim. Okudum. Sadece bu paylaşım alanındaki ilk mesajınız biraz ilginç geldi, sanki daha önceden bu gruptan biriyle tartışma yaşamışsınız gibi. Onun için uyarı alıp almadıklarını sormak istedim. Belki genel yazış tarzınız böyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…