- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.561
Aaa bayada aktiftiler burda sasirdim saol cnm cvp verdin icinAnladığım kadarıyla bu sabah yaklaşık 10-12 kişi çıkarılmış, joynns, jellymo, bitkiselhayat, Kuben, Efulimm filan.
Ben de diyodum bir müddettir niye bildirim gelmiyor. Gruptaki en aktif kızlar banlanmış. Neyse sağlık olsun.Aaa bayada aktiftiler burda sasirdim saol cnm cvp verdin icin
Ben de oldu tatlim dehşet bir sekilde gogsumde agri acima şişme vardiArkadaşlar benim göğüslerimde şişme ve acıma belirtilerim yok oldu acaba beta HCG hormonu 3. aydan sonra azalarak bitiyormuşya bu yüzden mi böyle oldu benim gibi olan var mı korkumdan iki gün önce acile gittim doktor bebeğe baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama kanaman falan olursa gel dedi çok şükür o da yok ama niye öyle dedi kafama taktım Allah'ın izniyle şu günler haftalar su gibi geçse de sağlıkla kucağımıza alsak yavrularımızı benim bu sitresim 9 ay geçmeyecek galiba kendimi de sürekli motive ederim aslında genelde umutlu ve mutlu geçiyor gebeliğim ama arada böyle korku endişe sarıyor
Benim devam ediyor ama sizin haftanız ilerde belki benimki de azalacak. Benim de bulantılarım hafif azalmaya başladı mesela. Ve uyku hali hiç geçmiyorArkadaşlar benim göğüslerimde şişme ve acıma belirtilerim yok oldu acaba beta HCG hormonu 3. aydan sonra azalarak bitiyormuşya bu yüzden mi böyle oldu benim gibi olan var mı korkumdan iki gün önce acile gittim doktor bebeğe baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama kanaman falan olursa gel dedi çok şükür o da yok ama niye öyle dedi kafama taktım Allah'ın izniyle şu günler haftalar su gibi geçse de sağlıkla kucağımıza alsak yavrularımızı benim bu sitresim 9 ay geçmeyecek galiba kendimi de sürekli motive ederim aslında genelde umutlu ve mutlu geçiyor gebeliğim ama arada böyle korku endişe sarıyor
Bu korkular hepimizde var sanırımArkadaşlar benim göğüslerimde şişme ve acıma belirtilerim yok oldu acaba beta HCG hormonu 3. aydan sonra azalarak bitiyormuşya bu yüzden mi böyle oldu benim gibi olan var mı korkumdan iki gün önce acile gittim doktor bebeğe baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama kanaman falan olursa gel dedi çok şükür o da yok ama niye öyle dedi kafama taktım Allah'ın izniyle şu günler haftalar su gibi geçse de sağlıkla kucağımıza alsak yavrularımızı benim bu sitresim 9 ay geçmeyecek galiba kendimi de sürekli motive ederim aslında genelde umutlu ve mutlu geçiyor gebeliğim ama arada böyle korku endişe sarıyor
Bazen gebelik belirtileri kayboluyor bazen tekrar basliyor. Bende de böyle oldu baya endiselendim ama çok sukur bir sorun cikmadi normalmis bu.Arkadaşlar benim göğüslerimde şişme ve acıma belirtilerim yok oldu acaba beta HCG hormonu 3. aydan sonra azalarak bitiyormuşya bu yüzden mi böyle oldu benim gibi olan var mı korkumdan iki gün önce acile gittim doktor bebeğe baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama kanaman falan olursa gel dedi çok şükür o da yok ama niye öyle dedi kafama taktım Allah'ın izniyle şu günler haftalar su gibi geçse de sağlıkla kucağımıza alsak yavrularımızı benim bu sitresim 9 ay geçmeyecek galiba kendimi de sürekli motive ederim aslında genelde umutlu ve mutlu geçiyor gebeliğim ama arada böyle korku endişe sarıyor
Mesajlarımızın altındaki hamilelik uygulaması girdiğimiz haftayı söylüyor galiba, biz doldurduğumuz haftayı.Maşallahcanım ne güzel görünüyor ben de istiyoruummm o haftaya gelmeyiiii
Benim belirtilerim bir ay önce kayboldu. Simdi tekrar basladi 13+4 haftalik kusmalar zirvede. Bas agrisi bas donmesi uyku hali fena artti. Normalmis bazen artar bazen azalir her zaman ayni olmazmis.Benim devam ediyor ama sizin haftanız ilerde belki benimki de azalacak. Benim de bulantılarım hafif azalmaya başladı mesela. Ve uyku hali hiç geçmiyor
Hamileligimin basinda asiri aciyordu ustune yatamiyordum sonra zamanla azaldi normaldir cnm ileriki haftalarda tekrar buyuyup aci hassasiyeti olabilir kafani cok takma hamilelikte bicok sey yasiyoruz cogu da normal durumlar kanama veya gecmeyen agri falan olmadikca Allahn iznyle bisey olmazArkadaşlar benim göğüslerimde şişme ve acıma belirtilerim yok oldu acaba beta HCG hormonu 3. aydan sonra azalarak bitiyormuşya bu yüzden mi böyle oldu benim gibi olan var mı korkumdan iki gün önce acile gittim doktor bebeğe baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama kanaman falan olursa gel dedi çok şükür o da yok ama niye öyle dedi kafama taktım Allah'ın izniyle şu günler haftalar su gibi geçse de sağlıkla kucağımıza alsak yavrularımızı benim bu sitresim 9 ay geçmeyecek galiba kendimi de sürekli motive ederim aslında genelde umutlu ve mutlu geçiyor gebeliğim ama arada böyle korku endişe sarıyor
Insallah yavrun iyidir canim. Gögüs agrilarina fazla anlam yukleme bir gecer bir baslar bu normal ,doktorum normal demisti bana. Randevunu erkene alabilirsen daha erken git canim icin rahat eder.Evet kızlar bende çok korkuyorumm bir oluyor gögüs ağrısı bir geçiyoru sürekli ultrasona gitmek istiyorm randevum 24 mart daha çok var birde dedğm gibi saha önce gebelik kayıplarm olunca öok korkuuorm inşAllah sağlıklıdırlar inşAllah kucaklarımz dolar sağlıkla
WhatsApp grubu kurmuşlar beni de özelden davet etmişlerdi ama ben yasak olduğunu bildiğim için dönüş yapmadımaaaaa kizlarrr neden banlandiiiii
Bende de bir haftadir meme ağrısı kalmadı diyebilirim. Hatta ilk acıma hissetmedigim gün rutin kontrol vardı ve ultrasonda kalp atışını görene kadar içim içimi yedi. Dün yanları acıdı bugün yine yok. İlk hamileligimden de bu belirtilerin geçici olduğunu biliyorum ama yine de insan telaslaniyor. Bundan sonraki sürecte de bebeğin hareketlerini bi kaç saat hissetmeyince aynı korkuları yaşayacağızArkadaşlar benim göğüslerimde şişme ve acıma belirtilerim yok oldu acaba beta HCG hormonu 3. aydan sonra azalarak bitiyormuşya bu yüzden mi böyle oldu benim gibi olan var mı korkumdan iki gün önce acile gittim doktor bebeğe baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama kanaman falan olursa gel dedi çok şükür o da yok ama niye öyle dedi kafama taktım Allah'ın izniyle şu günler haftalar su gibi geçse de sağlıkla kucağımıza alsak yavrularımızı benim bu sitresim 9 ay geçmeyecek galiba kendimi de sürekli motive ederim aslında genelde umutlu ve mutlu geçiyor gebeliğim ama arada böyle korku endişe sarıyor
BEnde azaldı gibi ama hala huzurluk veriyor sabah 2 tane akşam 1 tane prialmı hala içiyorumKızlar mide bulantısı azaldı mı sizde bende hala yoğun devamediyor malesef
Aslında çoğumuz sitelere üye olurken o sözleşmeleri okumaya üşenerek direk onaylayıp üye oluruz eminim içlerinde yasak olduğunu bilmeyenler vardır bence önce bir uyarı olmalı ya da bir ay değil de bir hafta banlanma olabilir bir ay çok uzun bir süre gibi geldi banaŞartlar ve kurallar
Siteyi kullanmadan önce bu hüküm ve kuralları kabul etmelisiniz.www.kadinlarkulubu.com
inceler misiniz ? özellikle koyu ve büyük yazılan yeri. Ayrıca gruba gidenlerin hepsi biliyor bunun yasak olduğunu. İnanın hepsi yasak olduğunu biliyordu. Özellikle grubu kuran üye
Benim göğüs ağrım hiç yoktu daha yeni hissediyorum 1 haftadır falan dolgunluk ve ağrı başladı 13.hafta da ama öncesinde yoktuEvet kızlar bende çok korkuyorumm bir oluyor gögüs ağrısı bir geçiyoru sürekli ultrasona gitmek istiyorm randevum 24 mart daha çok var birde dedğm gibi saha önce gebelik kayıplarm olunca öok korkuuorm inşAllah sağlıklıdırlar inşAllah kucaklarımz dolar sağlıkla
Bana da attılar ben yasak olduğunu bildiğim için dönüş yapmadımAaa ben yasak oldugunu bilmiyodum
Bana da mesaj attilar ozelden ama ben kabul etmedim
Cok sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?