2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim veliler biliyor bilmeyen yok zaten sağır sultan bile duymuştur

Benim de göğüs hassasiyetim azaldı azcik bı ağrı gibi bisey var o da sadece dokununda hissediyorum. Normal artık bu tarz belirtiler kaybolacak ve hamileligin balayına geçiyoruz insallah ben bugun bi casaret prilam ı da icmedim bakalim deniyorum, mecbur kalirsam içerim yatmadan

İnşallah içmene gerek kalmaz canım sağlık huzur diliyorum

Ben de 2 prilamdan teke düştüm bir deneyeyim dedim. Ama yok daha o kadar değilmiş

Merhaba hanımlar, bende gecen hafta doktor kontrolüne gittim, hersey yolunda şükür, yalnız adet tarihim ve ultrasondaki görüntü birbiriyle eşleşmiyor, 1 hafta önde görünüyor yarına tekrar cagırdı doktorum, belki adet tarihini degiştiririz dedi, bakalım yarın nasıl olacak bizim minnoşyarın tam 11 hafta 4 gun oluyoruz bana göre, doktora göre de 12 hafta 4 gün belki cinsiyete belli olur

Ben de 2 prilamdan teke düştüm bir deneyeyim dedim. Ama yok daha o kadar değilmiş
Yaaa ben erken mi davrandım acaba bu cesaret nerden geliyosa ben hic istifra etmedim de hep akşam üzeri 4-5ten sonra bulantı basliyo aksam yemeğini cok zor yiyorum salcali sulu yemek canım istemiyo, gece yatana kadar bulantı devam ediyor, hep akşam üzeri iciyodum prilam ı ama yine ayni bulantı oluyodu, icsem de var icmesem de dedim bakalim geceye dogru her zamankinden cok olursa icerim mecbur. Birsuru multivitamin kan hapi omega 3 derken bir de bunu kullanmak istemiyorum resmen bir avuç ilac oluyo sinirim bozuluyor artık

Insallah yavrun iyidir canim. Gögüs agrilarina fazla anlam yukleme bir gecer bir baslar bu normal ,doktorum normal demisti bana. Randevunu erkene alabilirsen daha erken git canim icin rahat eder.
PAzartesi devlete alayım kuzum doğru diyosn yoksa bu kaygıyla yaşamakta çok zor

Benimde bulantı devam ediyor ama azalarak şukur, bazen öğleden sonra başlıyor yatana kadar, bazen daha hafif ama cogu zaman sabahları iyi uyanıyorum, kahvaltıyı da iyi yapıyorum, akşam yemegınde cok cabuk şişiyorum daha az yiyorum, suyu hala fazla içemiyorum, gececek insallah hayırlısıyla, saglıklı gecsınde

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin tez vakitte

Başlarda sanırım önde gidiyor bebekler, ben de her doktora gittiğimde önde çıkıyorlar. Olsun iyi olsunlar, herşey yolunda olsun da .

Arkadaslar istanbul anadolu yakasında yaşayıp sancaktpe cekmekoy pendik belki Ümraniye bölgelerinde hastane tavsiye edecek olan var mi? Mümkünse bayan doktor . Fiyatlari ortalama bir hastahane var mı

Yani bir normal dogumun 10 bin olmadığı, insan gibi muamele edilen, ne bileyim anestezi vuracakken doktorun tutun "şu"nu uğraştırmasin beni gibi asagilayici konusmayacagi kadar en azından insana deger veren... cok sey mi istiyoruz... bir sey bir yerde cok oldu mu hic kiymeti kalmiyor, istanbul boyle bir yer.. insanin zerre kadar kıymeti yok... bir keresinde otobüste bayildiydim da gene kendim ayılıp inmistim kimse de ilgilenmemis hatta yer bile vermemişti... konudan konuya atladim ama aslinda mevzu aynı :)

Biraz sıkıldım bu konuda dert yanıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…