2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Hamileler başka hangi demir hapını kullanıyor. Bunu kullansa olur mu bi denese ne dersiniz?
Sizler hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?

Ben ferro sanol duodenal kullanıyorum ama aynı zamanda folik asit ve b12 içeren follidoce kullanıyorum bu gönderdiğinizin içeriğinde hepsi var. Midesi bulanıyorsa gece yatmadan da içebilir ben öyle içiyorum.

Anesteziste bak, şok oldum. Hizmet aldığım hiç kimsenin bana böyle davranmasına müsaade etmem. İsterse ordinaryus olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın. Ben avrupa yakasındayım yardımcı olamıyorum ama forumda bir arat istersen anadolu yakası doğum gibi anahtar kelimelerle.

Ben de bu Demir ilacından kullanıyorum, bulantı yapmaması için doktor tok karnına almamı söylemişti ve öyle de yapıyorum. Gerçekten bulantı yapmıyor. Bu ilaçla beraber multivitamin ve d-vit 3 beraber kullanıyorum, buna rağmen bulantı olmuyor. Şuan varolan bulantılarım sadece gebelik yüzünden. Bence kafasına göre ilaç değiştirmesin, doktoruna danışsın ve şikayetini dile getirsin. Doktoru ona göre bir yöntem uygulayacaktır, sonuçta doktorlardan daha iyi bilemeyiz...

VArdır netice 49kişinin sağlıklı oluyor dörtlü de yaptırabilir amnıyosentez yapmadan önce detaylı ultrasonda belli oluyor detaylıda doktor tesbitini dogrulamak isterse amniyosentez yaptırabilirsin

İlk hamileliğimde bunu kullanmıştım, bende bir yan etki yapmıyor. Şimdi daha önce hiç duymadığım feramat diye bir demir ilacı kullanıyorum

Çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim

Bana da bunu vermişti ac karnına içince mahvetmişti beni, sonra sordum doktora tok karnına iç dedi, kahvaltıdan iki saat sonra içiyordum. Yine az az mide bulantısı olunca şurup yazdı, çok rahatım şimdi Çok şükür.

Benim de her gün farklı bi var bi yok
evham yapmayın bol dua ve olumlama
İnşallah selametle geçecek bu stresli dönem

16.Haftada da bulantılar devam ediyor demek Allah yardımcımız olsun, benimki de gittikçe artıyor. Bugün bulantıdan hiç bişi yiyemedim ve bulantı için herhangi bir ilaç da kullanmıyorum.. Sağlık olsun
Prilam dr kullanıyorum doktorum aksam 2 tane yut dedi bende simdi 16. Haftaya yaklaştığım icin bir gün 2 tane alıyorum bir gün 1 tane ama bulantı gecmek bilmedi ne zaman biticek

Kesinlikle katiliyorum sana
Mesela ben burayi seviyorum ama wtsp a da arkadaslara numarami verebilirdim cunku yasak oldugunu bilmiyordum keske dedigin gibi bi uyari verilseydi önce
Ben demir ilacini ilk hamileligimde de bunda da kullanmadim canim doktorum gerek duymadi demek ki vitamin ilaci aliyorum bir de doktorum erken dogumu engellemek icin bir ilac verdi ona basladim
Ilki erken dogum olmustu

Canım ben maltofer fol adında bi demir hapı kullanıyorum cikolata kolulu, ilk günler birkac kez ishal yaptı baska etkisi olmadı

Prilam dr kullanıyorum doktorum aksam 2 tane yut dedi bende simdi 16. Haftaya yaklaştığım icin bir gün 2 tane alıyorum bir gün 1 tane ama bulantı gecmek bilmedi ne zaman biticek
Prilam bulantı için kullanılıyor sanırım? Ben hiç kullanmadım ve henüz 13.haftadayım İnanın ben de hiç bilmiyorum, acemiyim ama 14.haftadan sonra geçer diyorlar. inşAllah bizim bulantılarımız da geçer ve keyifli bir hamilelik dönemi geçiririz

Arkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kendimi şiş hissediyorum. Hareket yapıyorum kendimce mümkün olduğunca. Ama düşündükçe kötü oluyorum metabolizmam neredeyse çalışmıyor öyle zor veriyorum ki. Ama almaya gelince hemen alıyor vücut. 15 hafta +4 kg oldu

Adet döngünüz kısaysa eğer erken döllenme oluyormuş. Benim de 1 hafta öndeydi en başından beri. 24-25 günde bir adet oluyordum doktorum böyle bir açıklama yaptı ve emin olmama rağmen adet tarihimi değiştirdi garip geldi bana ama doğum tarihi için önemli sanırm. İnşallah öğrenirsiniz cinsiyeti 11+4 te erkek olduğunu öğrendik geçen hafta da kesinleşti Allah gönlünüze göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…