- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.601
Amin sağolun inşallahGecmis olsun cabucacik iyi olun insallah
Bilmiyorum canım burdan çıkıp oraya mı katılacaksınYa banada mesaj atmıştı katılmayı düşünüyordum ancak şuan pasif oldukları için ulaşamıyorumve dönüş yaptığımızda banlanıyor muyuz
Ben ferro sanol duodenal kullanıyorum ama aynı zamanda folik asit ve b12 içeren follidoce kullanıyorum bu gönderdiğinizin içeriğinde hepsi var. Midesi bulanıyorsa gece yatmadan da içebilir ben öyle içiyorum.Kızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Hamileler başka hangi demir hapını kullanıyor. Bunu kullansa olur mu bi denese ne dersiniz?
Sizler hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?
Eki Görüntüle 2800784
Anesteziste bak, şok oldum. Hizmet aldığım hiç kimsenin bana böyle davranmasına müsaade etmem. İsterse ordinaryus olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın. Ben avrupa yakasındayım yardımcı olamıyorum ama forumda bir arat istersen anadolu yakası doğum gibi anahtar kelimelerle.Arkadaslar istanbul anadolu yakasında yaşayıp sancaktpe cekmekoy pendik belki Ümraniye bölgelerinde hastane tavsiye edecek olan var mi? Mümkünse bayan doktor . Fiyatlari ortalama bir hastahane var mı
Yani bir normal dogumun 10 bin olmadığı, insan gibi muamele edilen, ne bileyim anestezi vuracakken doktorun tutun "şu"nu uğraştırmasin beni gibi asagilayici konusmayacagi kadar en azından insana deger veren... cok sey mi istiyoruz... bir sey bir yerde cok oldu mu hic kiymeti kalmiyor, istanbul boyle bir yer.. insanin zerre kadar kıymeti yok... bir keresinde otobüste bayildiydim da gene kendim ayılıp inmistim kimse de ilgilenmemis hatta yer bile vermemişti... konudan konuya atladim ama aslinda mevzu aynı :)
Biraz sıkıldım bu konuda dert yanıyorum....
Ben de bu Demir ilacından kullanıyorum, bulantı yapmaması için doktor tok karnına almamı söylemişti ve öyle de yapıyorum. Gerçekten bulantı yapmıyor. Bu ilaçla beraber multivitamin ve d-vit 3 beraber kullanıyorum, buna rağmen bulantı olmuyor. Şuan varolan bulantılarım sadece gebelik yüzünden. Bence kafasına göre ilaç değiştirmesin, doktoruna danışsın ve şikayetini dile getirsin. Doktoru ona göre bir yöntem uygulayacaktır, sonuçta doktorlardan daha iyi bilemeyiz...Kızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Hamileler başka hangi demir hapını kullanıyor. Bunu kullansa olur mu bi denese ne dersiniz?
VArdır netice 49kişinin sağlıklı oluyor dörtlü de yaptırabilir amnıyosentez yapmadan önce detaylı ultrasonda belli oluyor detaylıda doktor tesbitini dogrulamak isterse amniyosentez yaptırabilirsinKizlar 2li tarama testinde risk 1/50 den daha yüksek cikti .Dr um nifty yada amniyosentez yaptirmami önerdi .Canım çok sıkıldı tabiki.Benim gibi riski yüksek çıkıp sonrasında güzel haber alanlar var mı aranızda ?
İlk hamileliğimde bunu kullanmıştım, bende bir yan etki yapmıyor. Şimdi daha önce hiç duymadığım feramat diye bir demir ilacı kullanıyorumKızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Eki Görüntüle 2800784
Çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindimMerhaba hanımlar, bende gecen hafta doktor kontrolüne gittim, hersey yolunda şükür, yalnız adet tarihim ve ultrasondaki görüntü birbiriyle eşleşmiyor, 1 hafta önde görünüyor yarına tekrar cagırdı doktorum, belki adet tarihini degiştiririz dedi, bakalım yarın nasıl olacak bizim minnoşyarın tam 11 hafta 4 gun oluyoruz bana göre, doktora göre de 12 hafta 4 gün belki cinsiyete belli olur
Bana da bunu vermişti ac karnına içince mahvetmişti beni, sonra sordum doktora tok karnına iç dedi, kahvaltıdan iki saat sonra içiyordum. Yine az az mide bulantısı olunca şurup yazdı, çok rahatım şimdi Çok şükür.Kızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Eki Görüntüle 2800784
Yok canım yaa ben kulüpten çıkmak istemiyorumBilmiyorum canım burdan çıkıp oraya mı katılacaksın
Benim de her gün farklı bi var bi yokArkadaşlar benim göğüslerimde şişme ve acıma belirtilerim yok oldu acaba beta HCG hormonu 3. aydan sonra azalarak bitiyormuşya bu yüzden mi böyle oldu benim gibi olan var mı korkumdan iki gün önce acile gittim doktor bebeğe baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama kanaman falan olursa gel dedi çok şükür o da yok ama niye öyle dedi kafama taktım Allah'ın izniyle şu günler haftalar su gibi geçse de sağlıkla kucağımıza alsak yavrularımızı benim bu sitresim 9 ay geçmeyecek galiba kendimi de sürekli motive ederim aslında genelde umutlu ve mutlu geçiyor gebeliğim ama arada böyle korku endişe sarıyor
Gece 2 tane alıyorum ertesi gün genelde bulantım olmuyor olursa 1 tane daha alıyorum ama 2.3. Günde bulantım kesilir gibi oluyor gece 1 tane alıyorum şirdetli olunca tekrar 2 ye geciyorumGünde kaç tane içiyorsunuz
Prilam dr kullanıyorum doktorum aksam 2 tane yut dedi bende simdi 16. Haftaya yaklaştığım icin bir gün 2 tane alıyorum bir gün 1 tane ama bulantı gecmek bilmedi16.Haftada da bulantılar devam ediyor demekAllah yardımcımız olsun, benimki de gittikçe artıyor. Bugün bulantıdan hiç bişi yiyemedim ve bulantı için herhangi bir ilaç da kullanmıyorum.. Sağlık olsun
Kesinlikle katiliyorum sanaAslında çoğumuz sitelere üye olurken o sözleşmeleri okumaya üşenerek direk onaylayıp üye oluruz eminim içlerinde yasak olduğunu bilmeyenler vardır bence önce bir uyarı olmalı ya da bir ay değil de bir hafta banlanma olabilir bir ay çok uzun bir süre gibi geldi bana
Ben demir ilacini ilk hamileligimde de bunda da kullanmadim canim doktorum gerek duymadi demek ki vitamin ilaci aliyorum bir de doktorum erken dogumu engellemek icin bir ilac verdi ona basladimKızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Eki Görüntüle 2800784
Canım ben maltofer fol adında bi demir hapı kullanıyorum cikolata kolulu, ilk günler birkac kez ishal yaptı baska etkisi olmadıKızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Eki Görüntüle 2800784
Prilam bulantı için kullanılıyor sanırım? Ben hiç kullanmadım ve henüz 13.haftadayımPrilam dr kullanıyorum doktorum aksam 2 tane yut dedi bende simdi 16. Haftaya yaklaştığım icin bir gün 2 tane alıyorum bir gün 1 tane ama bulantı gecmek bilmedine zaman biticek
Allah korusun. Dogumlarimiz çok yakın diye sormak istiyorum kaç kg aldın bu hafta kadar toplamBu gece yoğun kanamam olduğunu gördüm bende rüyamda
Adet döngünüz kısaysa eğer erken döllenme oluyormuş. Benim de 1 hafta öndeydi en başından beri. 24-25 günde bir adet oluyordum doktorum böyle bir açıklama yaptı ve emin olmama rağmen adet tarihimi değiştirdi garip geldi bana ama doğum tarihi için önemli sanırm. İnşallah öğrenirsiniz cinsiyeti 11+4 te erkek olduğunu öğrendik geçen hafta da kesinleştiMerhaba hanımlar, bende gecen hafta doktor kontrolüne gittim, hersey yolunda şükür, yalnız adet tarihim ve ultrasondaki görüntü birbiriyle eşleşmiyor, 1 hafta önde görünüyor yarına tekrar cagırdı doktorum, belki adet tarihini degiştiririz dedi, bakalım yarın nasıl olacak bizim minnoşyarın tam 11 hafta 4 gun oluyoruz bana göre, doktora göre de 12 hafta 4 gün belki cinsiyete belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?