2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben aç kaldıkça kusuyorum , hoş tok da olsam aynı O yüzden ne yiyebiliyorsam yiyip yorganı kafama çekiyorum gözlerimi sımsıkı kapatıp uyumaya çalışıyorum. Haliyle yiyip yattığım için 3-3,5 kg aldım 12+2 deyim. Çalıştığım günler daha farklı tabi hareketim çok yemek seçeneklerim kısıtlı. Bulantılar geçsin toparlarım ama bu durumda elimden başka şey gelmiyor

Ben sevdiğim için özellikle midyeyi sormuştum. Ağır metal var kesinlikle yenmemeli demişti. Her gün 2 bardak ayran veya süt, 1 tabak etli sebze yemeği, haftada bir balık. Haftada bir bulursan organik tavuk ve haftada en az 3-4 yumurta dedi. Çok güzel dedi de hocam ne ara yiyim her gün bulantı kusma dedim yavaş yavaş düzen oturt dedi. Her ay 1,5 kilo alabilirsin dedi. Gerçi yaşla da alakalı.39 yaşındayım 2. Gebelik ona göre de yönlendiriyor da olabilir .

Ben henüz kilo almadim ama zaten olmam gereken kilodan fazla başladım hamilelige. Göbek iyice çıktı nasıl oluyo bilmyorum. Ben de düzgün beslenemiyorum hic bulantilardan sürekli hamur isi yiyesim var, ne et ne sebze hic sulu yemek istemiyorum. Süt ayran kuruyemis tüketemiyorum nolcak böyle artık vicdan azabı çekmeye başladım

Ben de hiç bir şey yiyemiyorum inş bulantılar geçer çabucak ben daha 10+2 yim.

Selam herkese, benim de geçmedi bulantılarım. 15. haftaya girdik artık. Hiç geçmeyecek mi diye korkmaya başladım. Biraz azaldı ama prilam kullanmayı bırakamıyorum ve kusmaya devam 16. haftada fln geçer mi acaba? Çok zorlanıyorum artık.

Benim de hala ara ara bulantılarım var ama azaldı demekki 16. Haftadan sonra yavaş yavaş rahatlıyor insan . Gerçi doğuma kadar istifra eden de varmış Allah korusun .

KALAN SAHALAR BİZİMDİR DİYİP KALDIĞIMIZ YERDEN DEWAM EDELIM KIZLAR NAPALIM GÜNAYDINNNN NASILSINIZ MINIKLERINIZ NASIL KIPIRTILARI HISSETMEYE BAŞLADINIZ MII?
Günaydın, benim ikizler bazen pırpır ediyorlar, tekmelerini hissedeceğim günü bekliyorum

Hiç kilo almadım hatta 1 kilodan fazla bir bucuga yakın kaybettim aşırı mide bulantısı var yemek yiyemiyorum ilaç fayda etmedi ilaçta kullanmıyorum ümit ediyorum bı kaç haftaya bitecek diye

Kizlar sizdede çaydan tiksinti varmı her türlüsü bitki normal çay gordummu icmeme gerek yok görünce bile midem alt üst oluyor aşırı demir eksikliği vardı bende kansızlık da onunmu etkisi acebs

Ben 2 kilo almışım.. ama sürekli sürekli hamur işi yiyorum bulantıdan dolayı ama elimden bir şey gelmiyor yürüyüşede henüz başlamadım.. havalar bi tık daha ısınıp günler uzayınca akşam yemeğinden sonra çıkmaya başlayacağım inşaAllah.. ama şişlik bende de var hele ki gün içinde saatler ilerldikçe
Kuzum benimde geçmedi geçmiyor.. hala yemek bile yapamıyorum.. prilama da devam ediyorum o da yüzümde sivilce yaptı .. inşallah geçecek.. ümit ediyorum
Kizlar sizdede çaydan tiksinti varmı her türlüsü bitki normal çay gordummu icmeme gerek yok görünce bile midem alt üst oluyor aşırı demir eksikliği vardı bende kansızlık da onunmu etkisi acebs
Ben normalde içmediğim kadar çay içer oldum. Normal de kahvesiz günüm olmazdı türk kahvesinden tiksindim bende vitaminlerden filan anlamam ben pek ama bu süreç çok farklı gerçekten

Hiç kilo almadım hatta 1 kilodan fazla bir bucuga yakın kaybettim aşırı mide bulantısı var yemek yiyemiyorum ilaç fayda etmedi ilaçta kullanmıyorum ümit ediyorum bı kaç haftaya bitecek diye
Bende şiddetle 12-14 haftayı bekliyorum mide bulantısı ve sabah kalkıp direk afedersiniz safra kusmak beni mahvediyor

KALAN SAHALAR BİZİMDİR DİYİP KALDIĞIMIZ YERDEN DEWAM EDELIM KIZLAR NAPALIM GÜNAYDINNNN NASILSINIZ MINIKLERINIZ NASIL KIPIRTILARI HISSETMEYE BAŞLADINIZ MII?
Günaydınn kuzummm .. ben aynı ya pek hissetmiyorum .. Her gün şarkılar filan söylüyorum ona sohbet ediyorum bazen .. yine de çok ama çok güzel bir duygu şükürler olsun Rabbime

Ben prilam aldım bir defa içtim taşikardi ve sersemlik yaptı birdaha da içmedim zaten çok ilaç kullanan biri değilim sağlıkçı olduğumdan dolayı oğlumda da kustum kızımda da o yüzden bu gebeliğimde varsın böyle geçsin sağlık olsun

Çok iyi anlıyorum bende ilacı sevmeyen biriydim inan ağrı kesici bile almayan bir insanım çoook zorda kalmadıkça .. ama ağlaya ağlaya istifra ediyorum .. geçen almim dedim 4 saat içinde üç kez istifra ettim mecbur kaldım .. dediğin gibi inanılmaz sersem yapıyor uyku yapıyor .. inşaAllah geçsin de tadını çıkaralım hamileliğimizin

Aslında tam tersi adet döngüm kısa da değil, 29_30 arası, ama erken yumurtlama olmuş olabilir dedi, bugün gidince adet tarihimi değişecek benimde büyük ihtimal, sağlıklı olsunlarda, 2 oglum var, gönlümden kız geçiyor ama dediğim gibi sağlık olsun önce hayırlı evlat olsun yoksa da olanları 3 leriz
Günaydın, ben henüz hissetmiyorum minik daha benimki 11+4
Benim 3 gebeliği de de siyah caydan kahveden tiksindim içemiyorum arada ıhlamur kuşburnu içebiliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…