- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.621
Geçen hafta kontrolde tartıldım en son 100 Gr fazla çıktım sadeceAllah korusun. Dogumlarimiz çok yakın diye sormak istiyorum kaç kg aldın bu hafta kadar toplam
Ben aç kaldıkça kusuyorum , hoş tok da olsam aynıArkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kendimi şiş hissediyorum. Hareket yapıyorum kendimce mümkün olduğunca. Ama düşündükçe kötü oluyorummetabolizmam neredeyse çalışmıyor öyle zor veriyorum ki. Ama almaya gelince hemen alıyor vücut. 15 hafta +4 kg oldu
Ben sevdiğim için özellikle midyeyi sormuştum. Ağır metal var kesinlikle yenmemeli demişti. Her gün 2 bardak ayran veya süt, 1 tabak etli sebze yemeği, haftada bir balık. Haftada bir bulursan organik tavuk ve haftada en az 3-4 yumurta dedi. Çok güzel dedi de hocam ne ara yiyim her gün bulantı kusma dedim yavaş yavaş düzen oturt dedi. Her ay 1,5 kilo alabilirsin dedi. Gerçi yaşla da alakalı.39 yaşındayım 2. Gebelik ona göre de yönlendiriyor da olabilir .Kizlar beslenme konusunda doktorunuz herhangi bir uyari yapti mi. Bn gebelik oncesi 1 adet amalgam dolgumun ustune kaplama yaptirdim. Civanin zararindan oturu. Curuk disimi cektirdim bakteri vs olmasin diye. Tum dis bakimim yapildi. Suan bulantilarimdan oturu bisi fazla bisi yiyemiyorum ama beslenme gebelikte cok onemli . Agir metal iceren gidalardan uzak durmak gerekli . Sigara icen varsa birakmali .sebzeleri cok iyi yikamami soyledi doktor ve sucuk salam cig kofte gibi seylerden uzak dur. Yumurtayi iyi pismis ye. Buyuk baliklar agir metaller iceriyor biliyorsunuz tuketmekten uzak durmak lazim . Ev yapimi yogurt cok onemli . Kabak cekirdegi , yesil sebzeler , kemik suyu bunlar hep agir metallari vucuttan atiyor. Hepimiz birbirimize bilgilerini paylasirsak daha guzel bi surrc geciririz insallah
Ben de hiç bir şey yiyemiyorum inş bulantılar geçer çabucak ben daha 10+2 yim.Ben henüz kilo almadim ama zaten olmam gereken kilodan fazla başladım hamilelige. Göbek iyice çıktı nasıl oluyo bilmyorum. Ben de düzgün beslenemiyorum hic bulantilardan sürekli hamur isi yiyesim var, ne et ne sebze hic sulu yemek istemiyorum. Süt ayran kuruyemis tüketemiyorum nolcak böyle artık vicdan azabı çekmeye başladım
Doktor 12. Haftaya kadar bebekle senin beslenmen arasında bi iliski yok dedi o yüzden 2 hafta daha zamanin var senin ama benim 12. Haftam bitiyo artık gecmesi lazım, azalsa da eskisi gibi yiyemiyorumBen de hiç bir şey yiyemiyorum inş bulantılar geçer çabucak ben daha 10+2 yim.
Benim de hala ara ara bulantılarım var ama azaldı demekki 16. Haftadan sonra yavaş yavaş rahatlıyor insan . Gerçi doğuma kadar istifra eden de varmış Allah korusun .Selam herkese, benim de geçmedi bulantılarım. 15. haftaya girdik artık. Hiç geçmeyecek mi diye korkmaya başladım. Biraz azaldı ama prilam kullanmayı bırakamıyorum ve kusmaya devam16. haftada fln geçer mi acaba? Çok zorlanıyorum artık.
Günaydın, benim ikizler bazen pırpır ediyorlar, tekmelerini hissedeceğim günü bekliyorumKALAN SAHALAR BİZİMDİR DİYİP KALDIĞIMIZ YERDEN DEWAM EDELIM KIZLAR NAPALIM GÜNAYDINNNN NASILSINIZ MINIKLERINIZ NASIL KIPIRTILARI HISSETMEYE BAŞLADINIZ MII?
Hiç kilo almadım hatta 1 kilodan fazla bir bucuga yakın kaybettim aşırı mide bulantısı var yemek yiyemiyorum ilaç fayda etmedi ilaçta kullanmıyorum ümit ediyorum bı kaç haftaya bitecek diyeArkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kendimi şiş hissediyorum. Hareket yapıyorum kendimce mümkün olduğunca. Ama düşündükçe kötü oluyorummetabolizmam neredeyse çalışmıyor öyle zor veriyorum ki. Ama almaya gelince hemen alıyor vücut. 15 hafta +4 kg oldu
benimkilerde öyle bazenGünaydın, benim ikizler bazen pırpır ediyorlar, tekmelerini hissedeceğim günü bekliyorum
Ben 2 kilo almışım.. ama sürekli sürekli hamur işi yiyorum bulantıdan dolayı ama elimden bir şey gelmiyorArkadaşlar toplan kaç kg aldınız.
Kuzum benimde geçmedi geçmiyor.. hala yemek bile yapamıyorum.. prilama da devam ediyorum o da yüzümde sivilce yaptı ..Selam herkese, benim de geçmedi bulantılarım. 15. haftaya girdik artık. Hiç geçmeyecek mi diye korkmaya başladım. Biraz azaldı ama prilam kullanmayı bırakamıyorum ve kusmaya devam16. haftada fln geçer mi acaba? Çok zorlanıyorum artık.
Ben normalde içmediğim kadar çay içer oldum. Normal de kahvesiz günüm olmazdı türk kahvesinden tiksindim bendeKizlar sizdede çaydan tiksinti varmı her türlüsü bitki normal çay gordummu icmeme gerek yok görünce bile midem alt üst oluyor aşırı demir eksikliği vardı bende kansızlık da onunmu etkisi acebs
Bende şiddetle 12-14 haftayı bekliyorum mide bulantısı ve sabah kalkıp direk afedersiniz safra kusmak beni mahvediyorHiç kilo almadım hatta 1 kilodan fazla bir bucuga yakın kaybettim aşırı mide bulantısı var yemek yiyemiyorum ilaç fayda etmedi ilaçta kullanmıyorum ümit ediyorum bı kaç haftaya bitecek diye
Günaydınn kuzummm .. ben aynı ya pek hissetmiyorum .. Her gün şarkılar filan söylüyorum onaKALAN SAHALAR BİZİMDİR DİYİP KALDIĞIMIZ YERDEN DEWAM EDELIM KIZLAR NAPALIM GÜNAYDINNNN NASILSINIZ MINIKLERINIZ NASIL KIPIRTILARI HISSETMEYE BAŞLADINIZ MII?
Ben prilam aldım bir defa içtim taşikardi ve sersemlik yaptı birdaha da içmedim zaten çok ilaç kullanan biri değilim sağlıkçı olduğumdan dolayı oğlumda da kustum kızımda da o yüzden bu gebeliğimde varsın böyle geçsin sağlık olsunBen 2 kilo almışım.. ama sürekli sürekli hamur işi yiyorum bulantıdan dolayı ama elimden bir şey gelmiyoryürüyüşede henüz başlamadım.. havalar bi tık daha ısınıp günler uzayınca akşam yemeğinden sonra çıkmaya başlayacağım inşaAllah.. ama şişlik bende de var hele ki gün içinde saatler ilerldikçe
Kuzum benimde geçmedi geçmiyor.. hala yemek bile yapamıyorum.. prilama da devam ediyorum o da yüzümde sivilce yaptı ..inşallah geçecek.. ümit ediyorum
Ben normalde içmediğim kadar çay içer oldum. Normal de kahvesiz günüm olmazdı türk kahvesinden tiksindim bendevitaminlerden filan anlamam ben pek ama bu süreç çok farklı gerçekten
Çok iyi anlıyorum bende ilacı sevmeyen biriydim inan ağrı kesici bile almayan bir insanım çoook zorda kalmadıkça .. ama ağlaya ağlaya istifra ediyorum .. geçen almim dedim 4 saat içinde üç kez istifra ettimBen prilam aldım bir defa içtim taşikardi ve sersemlik yaptı birdaha da içmedim zaten çok ilaç kullanan biri değilim sağlıkçı olduğumdan dolayı oğlumda da kustum kızımda da o yüzden bu gebeliğimde varsın böyle geçsin sağlık olsun
Aslında tam tersi adet döngüm kısa da değil, 29_30 arası, ama erken yumurtlama olmuş olabilir dedi, bugün gidince adet tarihimi değişecek benimde büyük ihtimal, sağlıklı olsunlarda, 2 oglum var, gönlümden kız geçiyor ama dediğim gibi sağlık olsun önce hayırlı evlat olsun yoksa da olanları 3 lerizAdet döngünüz kısaysa eğer erken döllenme oluyormuş. Benim de 1 hafta öndeydi en başından beri. 24-25 günde bir adet oluyordum doktorum böyle bir açıklama yaptı ve emin olmama rağmen adet tarihimi değiştirdi garip geldi bana ama doğum tarihi için önemli sanırm. İnşallah öğrenirsiniz cinsiyeti 11+4 te erkek olduğunu öğrendik geçen hafta da kesinleştiAllah gönlünüze göre verir inşallah
Günaydın, ben henüz hissetmiyorum minik daha benimki 11+4KALAN SAHALAR BİZİMDİR DİYİP KALDIĞIMIZ YERDEN DEWAM EDELIM KIZLAR NAPALIM GÜNAYDINNNN NASILSINIZ MINIKLERINIZ NASIL KIPIRTILARI HISSETMEYE BAŞLADINIZ MII?
Benim 3 gebeliği de de siyah caydan kahveden tiksindim içemiyorum arada ıhlamur kuşburnu içebiliyorum amaKizlar sizdede çaydan tiksinti varmı her türlüsü bitki normal çay gordummu icmeme gerek yok görünce bile midem alt üst oluyor aşırı demir eksikliği vardı bende kansızlık da onunmu etkisi acebs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?