2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşallah geçer bulantıların en yakın sürede, Allah yardımcın olsun

Kizlar sizdede çaydan tiksinti varmı her türlüsü bitki normal çay gordummu icmeme gerek yok görünce bile midem alt üst oluyor aşırı demir eksikliği vardı bende kansızlık da onunmu etkisi acebs
Ben canim hamileligimi ogrendigim gunden beri caydan tiksinmistim 2haftadir iciyorum ama coook acik bi olcak ancak oyle icebiliyorum

Ben raporluyum evden dışarı çıkmıyorum zaman geçsin bian önce diye dua ediyorum kusmamak için kendimi tutuyorum ve sizlerin yazdıklarını okuyup teselli buluyorum gerçekten işe yarıyor ağzımda acı tattan başka birşey yok birde sürekli acıkıyorum doktor az ve sık ye dedi onu uyguluyorum folik ilacını bile ara sıra içiyorum

İnşallah geçer bulantıların en yakın sürede, Allah yardımcın olsun
inşallah canım çook sağol
Açlık hepimizde var sanırım bende çok acıkıyorum

KALAN SAHALAR BİZİMDİR DİYİP KALDIĞIMIZ YERDEN DEWAM EDELIM KIZLAR NAPALIM GÜNAYDINNNN NASILSINIZ MINIKLERINIZ NASIL KIPIRTILARI HISSETMEYE BAŞLADINIZ MII?
Günaydın melek anneler hareket değil ama garip şeyler hissettiğim doğru böyle karnımda balon varmış da o yer değiştiriyor gibi

Kizlar sizdede çaydan tiksinti varmı her türlüsü bitki normal çay gordummu icmeme gerek yok görünce bile midem alt üst oluyor aşırı demir eksikliği vardı bende kansızlık da onunmu etkisi acebs
Çay ekmek ve pilavdan aşırı miğdem bulanıyor kahveyi çok az ekleyerek sütlü kahve iyi geliyor bana

Çaydan bende tiksindim bardak bardak içerdim ki bende aşırı kansızlık var anemiyim ama kahve için aynı şeyi diyemem günde 1 içiyorum. Çok şükür bulantım yok benim ama kilo da almadım bakalım ilerleyen aylarda neler olacak

Bende hamile olduğumu öğrendiğim an sigarayı bırakırım anında çay ve kahveden de 6. haftadan sonra tiksinirim
Bende sigara kullanan biri olarak tiksindim cay sigara cok severdim kahvede tuketirdim ama smdi hepsinden tiksindim arada bi kahve bide acik cay iciyorum sigara kokusuna tahammulum yok o derece igrenc geliyor bana

Gunaydin anneler. Dun aksam asiri bi kusma yasadim zorlanarak bayagi sonra 9 gibi uyumusum. Gece 3 de kalktim lavaboya bayagi kan .şok oldum tabi hrmen esimi kaldirdim.annemi aradik geldi saolsun oglumun yanina. Acil kadin doguma gittik. Ama elim ayagim titriyor. Kalp atisini dinletti. Sorun yok dedi. Catala aldi bide yogun bi kanaman yok dedi yani yatis yapacak kadar. Igne verdi hap verdi dinlen dedi. Bu bulantilar beni mahvetti neden oldu felan soramadim o kadar soktaydim

Çok geçmiş olsun inş hemen geçer kanamanız bebiş iyise sıkıntı yoktur içinizi ferah tutun bol bol dinlenin.benimde bi turlu geçmedi bu bulantı.çok zor gerçekten.Allah yardımıcımız olsun.

Bende var çayın kokusundan bile tiksiniorum eşim kendine çay yapıo inan mutfaga giremiorum

Kuzum bende de idrarımla kan gelmişti .. kanama alanı yok demişti muhtemelen eski kanamayı attı demişti .. belki olabilir .. ya da bazen ben kusarken zorlanıyoruz ya zorlamaktam olabilir mi diyorum .. sen gönlünü ferah tut canım neyse ki durumu iyi Bol bol dinlenmeye çalış yorma kendini Çokk geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun inş hemen geçer kanamanız bebiş iyise sıkıntı yoktur içinizi ferah tutun bol bol dinlenin.benimde bi turlu geçmedi bu bulantı.çok zor gerçekten.Allah yardımıcımız olsun.
Cok tskler. Oglumda boyle degildim yani vardi ama boyle kusmazdim. Cok zor cok hicbisi yapamiyorum evde zorla yemek yapiyorum. Amin cumlenizn yardimcisi olsun

Bende 6.haftada bi kanama alani vardi ama tehlikeli dgil dedi hap vermisti . Zaten az bi kanama vardi. Bn ilaclari kaldiramadim 1 hafta bile kullanamadim.sanirim kanama alanim gecmedi o yuzden sanirim zorlayinca tekrarladi. Allah razi olsun canim. Sali gunh kontorle gidecektim zaten .iyice doktorla konusurum. Bebekte sorun yok dimi dedim. Yok dedi acildeki doktor

Sen gönlünü ferah tut annesi doktor bebişinde bir şey olsa derdi salıya kadarda en azından yorma kendini

Çok geçmiş olsun. Bende de salı günü oldu. Öyle çok değildi ana rengi açıktı diye dra gittim kanama alanı gördü. Aylar sonra işe başlamıştım. Rapor vereyim gitme dedi ama daha sonra daha çok ihtiyacım olur diye gitmeye devam ediyorum. Progestan ve proluton iğne verdi bakalım şimdilik iyiyim umarım devam etmez.

Geçmiş olsun bende de oldu 3 gün önce. Rahimde böyle kanama alanları oluyomuş vücut kendi kendine emebilir de böyle kanama da yapabilirmiş. Muhtemelen progestan verilmiştir. 1 hafta 10 gün kadar dinlenince genelde geçiyormuş. Belli bir sebebi yok 10 hamileden 2sinde olurmuş. Benim bilgilerim bunlar.

Bende de ishal ve döküntü yaptı. Özellikle günde 1 den fazla kullanınca. Mecbur 1 tane kullanıyorum. Kullanmayınca da günde 3-4 kez kusuyorum. Bulantıları hiç kesmiyor ama kusmayı azaltıyor. Inşallah biran önce normale döneriz de gerek kalmaz. Oğlumda 13. haftayı doldurunca kesilmişti. Bi kaç günüm kaldı. Inşallah yine kesilir. Biraz azaldı ama sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…