2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa öyle deme ne güzel keske benim iştahım da açılsa, sabahlari iyi ama aksam o kadar zor yiyorum ki ağzımda büyüyor resmen, hamileyiz tabi kilo alcaz dert etme lütfen
Yakında düzelir bence yemeye başlarsın. Ama ben de abartıp çok kilo almak istemiyorum.

Haklısın o zaman bol su ve yürüyüşle desteklemelisin biraz daha dengeler belki
Gerçi göbeğim de bir tık daha belirginleşti. Çocuum mu büyüyor acaba? Plasentası suyu şusu busu? Ki o da iki kilo olmaz. Ama hayatımda ilk kez göbeğim büyüdü diye üzülmüyorum

Gerçi göbeğim de bir tık daha belirginleşti. Çocuum mu büyüyor acaba? Plasentası suyu şusu busu? Ki o da iki kilo olmaz. Ama hayatımda ilk kez göbeğim büyüdü diye üzülmüyorum
Aynen benim zaten vardi artık icime çekmiyorum esimden bile gizlemeye çalışırdım simdi bak karnım büyüyor diye gösteriyorum ama daha bi belirginleşti o kesin uygulamalarda yaziyo zaten bu haftalarda karın belirginlesebilir rahat kiyafetler tercih edin diye

Ya ben de öyle diyorum ama 12 haftayi da bitirdim hala deva ediyor, bulanmak değil düzgün beslenememek beni üzüyor artık hayırlısı napiyim
bende aynı durumdayım üstelik 14. haftaya girdim. Normalde çok su içen biriyim ama şimdi içtiğim zaman midem bulanıyor hatta kusuyorum. Yumurta yoğurt et hiç eksik etmediğim şeylerdi hamilelikle beraber hiç birini yiyemiyorum umarım bir an önce geçer.

Ben de hala düzgün beslenemiyorum buna cok üzülüyorum ama inşallah zamanla geçecek

Ben iki kilo aldığımı görünce tartılmayı bıraktım ahhaha bide mide bulantılarıma rağmen .. çünkü sürekli hamur yiyorum bide kilodan ziyade vücudum şiş bi kendini bırakmış gibi sanki ya.. bende yürüyüşe başladım iki gündür.. ama gelecek kilolar benimde gözümü korkutmuyor değil gece uyanıp bile bir şeyler yiyorum dediğin gibi çok acıkıyorum çünkü

Ya gece yemiyorum sadece salı gecesi uyanıp çikolata yedim İşten döndüğümde aşırı yorgun oluyorum o yüzden pek yürüyüşe çıkmıyorum. Evde kulaklığı takıp yürüyorum sadece. Bir dengeye binse artık ya bir de kilo derdiyle uğraşmasak.

İnşaAllah

Kızlar ikili testin kan sonuçları çıkmış papp a yazan yerde 2181.9 yaziyo
Hcg ise 79634 çıkmış çok yüksek degil mi niye böyle? İki doktor da ölçümler gayet iyi dedi hem testi yapan de hem kendi doktorum. Bunlar e nabizda çıkan ilk sonuclar daha grafik vs yok ne düşünmeliyim

Ben böyle anlamıyorum mom değerleri ile anlıyorum

Aa neye dayanarak kesin dediler?
bende bilmiyorum ama doktor illa son adet tarihini bi şekilde belirler. Rapor odasında mevburen son regl giriliyor ama emin diilim işte sadece tahmin. Okullar açılıyo ya bu ay sonu . Bizim idari izinler de gitmese ..

Hanımlar herkese merhaba 12+5 haftalık hamilelikte kasık ağrısı yaşayan var mı? İki gündür böyle ağrı yaşıyorum. Yatıp uzanınca geçiyor ama çalıştığım için oturmak zorundayım

Aceleci davranıp sadece kan sonuçlarına bakarak bir an telasa kapıldım sonra hastanenin sayfasından asıl sonuca ulaştım ve grafikli vs cok şükür risk cok çok düşük olarak anladım ben. Kendi doktoruma yolladım bakalim o ne dicek. İkili test sadece ihtimal veriyor sonucu takmicam hic diyodum ama öyle olmuyomus

Kızlar hiç bilgim yok size danışmak istedim.

Doktor ikili test yaptırdıktan hemen sonra bana da randevu al gel dedi. Rutin muayene olarak mi çağırdı bilmiyorum. Test sonrası böyle erken cagiriyolar mi? Testten Yarim saat 45 dk sonra bana gel dedi.

Kesede ufak bir bozukluk varmış o yüzden midir, son kontrolde gayet olumlu konuşmuştu

İkili test ile birlikte ultrasonda da bakılıyor belki onun için çağırmış olabilir. Ense kalınlığı burun kemiği gibi.

Benim de tüp bebek ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç vajinal bakılmadı hep karından baktı inşallah sende karından bakılır zaten tedavi sırasında devamlı vajinal usg den gına gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…