2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ara ara nerdeyse herkese oluyor o hic takma kafana
Evet sadece ihtimal ben yaptirmadim bile ikili test
Ultrasonla ense kalinligi falan olcuyolar o yuzden demistir

Canlar
Doktorum bana maltofer verdi şişeler de sıvı olanından
İçtikten sonra acayip mide bulantısı yapıyo
Kullanan var mı aranızda

Canlar
Doktorum bana maltofer verdi şişeler de sıvı olanından
İçtikten sonra acayip mide bulantısı yapıyo
Kullanan var mı aranızda
Ben onun hapını kullanıyorum hem de cikolata kokulu. Bazen kabız bazen ishal yapıyor ama bulantı yapmıyor benim kendi bulantım sanırım. Hapını iste bence doktordan

Ben onun hapını kullanıyorum hem de cikolata kokulu. Bazen kabız bazen ishal yapıyor ama bulantı yapmıyor benim kendi bulantım sanırım. Hapını iste bence doktordan
Hapı mide ağrıtıyo demişti kullanan bir kaç arkadaş
Sende yapmamıştım ne güzel bi de onu mu denesem acaba
Aylardır bulantı çekiyorum zaten bide bu çok fazla geldi

Hapı mide ağrıtıyo demişti kullanan bir kaç arkadaş
Sende yapmamıştım ne güzel bi de onu mu denesem acaba
Aylardır bulantı çekiyorum zaten bide bu çok fazla geldi
Yok mide ağrısı yapmadı ilk iki gün ishal yaptı sonra hic sorun yoktu dun de ishaldim ama haptan mi bilmiyorum. Sıvı olanının bulantı yaptığını cok kişiden duydum ama

Karnımda elektrik çarpması gibi bir şey oluyor. Bu hareket olabilir mi.
Selam canım sanırım aynı şeyi yaşıyorum ben elektrik çarpması gibi değil de biri minik minik arada cimcik atıyor gibi hissediyorum bilmiyorum aynı şey mi doktor problem yok normal dedi bana aynı durumsa eğer

Selam günde yarım sigara 2-3 çekmelik içen var mı. Her gün pişman oluyorum boşluğuma denk geliyor kafam dank edince söndürüyorum. Eşime evde bırakmamasını söylüyorum ama dinletemedim

Yani böyle bir titreşim oluyor saniyelik. Art arda olmuyor ama gün içinde 5 6 kez hissetmeye başladım harekettir herhalde

İlk hamileliğimde ikili iyi çıkınca üçlüden hiç bahsetmedi drum. İkili sonucum iyi çıktı açıkçası bunda da yaptırmayı düşünmüyorum ben.

Benim okul yüzyüzeye başladı ama ben öğrencilerimden dilekçe verip online devam etmeyi rica ettim. 12. Sınıf olunca kabul ettiler zaten çoğu gelmeyecekti 2-3 kişi için her gün dolmuşa binmeye risk almaya değmez diye online devam edeceğiz

Merhaba canım benim de bakar mısın anlamadım ben bu ramzi teorisi nasıl uygulanır yaa. İlk fotoğrafımız 5+5 ikinci fotoğraf 9+3 sence kız mı? Bulantım cok çirkinleştim sivilcelendim basen göbek cok kilo aldım

Eklentiler

• Screenshot_20210318-175930.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20210318-173449.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 95
İlk hamileliğimde ikili iyi çıkınca üçlüden hiç bahsetmedi drum. İkili sonucum iyi çıktı açıkçası bunda da yaptırmayı düşünmüyorum ben.
Ben de öyle biliyorum aslında cevremde de ikili iyi çıkınca üçlüyü yaptırmamış kimse, şaşırdım açıkçası sonuc hem iyi gelmis hem her muayenede ölçümler iyi diyo dr. Ben de yaptirmam belki, omurga açıklığı vs olsa görürdü heralde cinsiyeti de gördü sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…