- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.101
Ara ara nerdeyse herkese oluyor o hic takma kafanaHanımlar herkese merhaba 12+5 haftalık hamilelikte kasık ağrısı yaşayan var mı? İki gündür böyle ağrı yaşıyorum. Yatıp uzanınca geçiyor ama çalıştığım için oturmak zorundayım
Evet sadece ihtimal ben yaptirmadim bile ikili testAceleci davranıp sadece kan sonuçlarına bakarak bir an telasa kapıldım sonra hastanenin sayfasından asıl sonuca ulaştım ve grafikli vs cok şükür risk cok çok düşük olarak anladım ben. Kendi doktoruma yolladım bakalim o ne dicek. İkili test sadece ihtimal veriyor sonucu takmicam hic diyodum ama öyle olmuyomus
Ultrasonla ense kalinligi falan olcuyolar o yuzden demistirKızlar hiç bilgim yok size danışmak istedim.
Doktor ikili test yaptırdıktan hemen sonra bana da randevu al gel dedi. Rutin muayene olarak mi çağırdı bilmiyorum. Test sonrası böyle erken cagiriyolar mi? Testten Yarim saat 45 dk sonra bana gel dedi.
Kesede ufak bir bozukluk varmış o yüzden midir, son kontrolde gayet olumlu konuşmuştu
Benim ölçüldü 12.haftada.sonra kanama olunca 14+5te tekrar ölçtü doktorum. İyi olduğunu erken doğum riski olmadığını söyledi.Gittiğinde rahim ağzı uzunluğunu ölçtüren varmı
Ben onun hapını kullanıyorum hem de cikolata kokulu. Bazen kabız bazen ishal yapıyor ama bulantı yapmıyor benim kendi bulantım sanırım. Hapını iste bence doktordanCanlar
Doktorum bana maltofer verdi şişeler de sıvı olanından
İçtikten sonra acayip mide bulantısı yapıyo
Kullanan var mı aranızda
Doğru söylüyorsun rahatlamak lazım da işte insan aklına söz geçiremiyorAra ara nerdeyse herkese oluyor o hic takma kafana
Hapı mide ağrıtıyo demişti kullanan bir kaç arkadaşBen onun hapını kullanıyorum hem de cikolata kokulu. Bazen kabız bazen ishal yapıyor ama bulantı yapmıyor benim kendi bulantım sanırım. Hapını iste bence doktordan
Yok mide ağrısı yapmadı ilk iki gün ishal yaptı sonra hic sorun yoktu dun de ishaldim ama haptan mi bilmiyorum. Sıvı olanının bulantı yaptığını cok kişiden duydum amaHapı mide ağrıtıyo demişti kullanan bir kaç arkadaş
Sende yapmamıştım ne güzel bi de onu mu denesem acaba
Aylardır bulantı çekiyorum zaten bide bu çok fazla geldi
Bende hapını isteyeyim o zamanYok mide ağrısı yapmadı ilk iki gün ishal yaptı sonra hic sorun yoktu dun de ishaldim ama haptan mi bilmiyorum. Sıvı olanının bulantı yaptığını cok kişiden duydum ama
Selam canım sanırım aynı şeyi yaşıyorum ben elektrik çarpması gibi değil de biri minik minik arada cimcik atıyor gibi hissediyorum bilmiyorum aynı şey miKarnımda elektrik çarpması gibi bir şey oluyor. Bu hareket olabilir mi.
Yok yok küçük parol boyutunda merak etmeBende hapını isteyeyim o zaman
Çok büyük mü boyu yutmada zorluk çekiyorum da ben
Ay çok sevindimYok yok küçük parol boyutunda merak etme
Yani böyle bir titreşim oluyor saniyelik. Art arda olmuyor ama gün içinde 5 6 kez hissetmeye başladım harekettir herhaldeSelam canım sanırım aynı şeyi yaşıyorum ben elektrik çarpması gibi değil de biri minik minik arada cimcik atıyor gibi hissediyorum bilmiyorum aynı şey midoktor problem yok normal dedi bana aynı durumsa eğer
Bilmiyorum ki canım benim ilk gebelik o yüzden hareket diyemiyorum herkes erken deyince ama bu bile iyi hissettiriyor açıkçasıYani böyle bir titreşim oluyor saniyelik. Art arda olmuyor ama gün içinde 5 6 kez hissetmeye başladım harekettir herhalde
İlk hamileliğimde ikili iyi çıkınca üçlüden hiç bahsetmedi drum. İkili sonucum iyi çıktı açıkçası bunda da yaptırmayı düşünmüyorum ben.Kızlar merhaba dün ikili test yaptırdım devlette sonra kendi doktoruma gittim. Üçlüyü de yaptır dedi. Üçlü test genelde ikiliyi kaçıranlar veya ikilisi sorunlu çıkanlar için degil mi dedim hayir ikilide down sendromu ve baska bi hastalik daha bakılıyor ama üçlü de bunlara ek sırt omurga açıklığı varmı kapandı mi ona bakılıyor dedi o da önemli yaptırmanı isterim hersey olması gerektiği sekilde ilerlesin dedi. O da önemliymis yani çoğunlukla folik asit eksikliginden oluyo, bizler de hep kullandik kullaniyoruz ama kafam karıştı.. Siz ne düşünüyorsunuz üçlü test yaptircak misiniz?
Benim okul yüzyüzeye başladı ama ben öğrencilerimden dilekçe verip online devam etmeyi rica ettim. 12. Sınıf olunca kabul ettiler zaten çoğu gelmeyecekti 2-3 kişi için her gün dolmuşa binmeye risk almaya değmez diye online devam edeceğizAa neye dayanarak kesin dediler?
bende bilmiyorum ama doktor illa son adet tarihini bi şekilde belirler. Rapor odasında mevburen son regl giriliyor ama emin diilim işte sadece tahmin. Okullar açılıyo ya bu ay sonu . Bizim idari izinler de gitmese ..
Kızlar tahmini olan yok muKızlar doktordan geldim şükür bir sorun görünmüyor 11+5 olmuş cinsiyet için birşey denmedi tahmin edebilen var mı
Merhaba canım benim de bakar mısın anlamadım ben bu ramzi teorisi nasıl uygulanır yaa. İlk fotoğrafımız 5+5 ikinci fotoğraf 9+3 sence kız mı? Bulantım cok çirkinleştim sivilcelendim basen göbek cok kilo aldımEki Görüntüle 2794519
merhaba kızlar bu bebeğimin 9 haftalık karından ultrason resmî daha önce 6 haftalık halini atmıştım ramzi teorisi için erkek dediler hep başka profillerde deama doktorum ramziye göre plasentanın yerine bakılır kız gbi dedi doktorları böyle tahminde bulunanlar yada ramzi teorisi tutanlar var mi
Ben de öyle biliyorum aslında cevremde de ikili iyi çıkınca üçlüyü yaptırmamış kimse, şaşırdım açıkçası sonuc hem iyi gelmis hem her muayenede ölçümler iyi diyo dr. Ben de yaptirmam belki, omurga açıklığı vs olsa görürdü heralde cinsiyeti de gördü sonuçtaİlk hamileliğimde ikili iyi çıkınca üçlüden hiç bahsetmedi drum. İkili sonucum iyi çıktı açıkçası bunda da yaptırmayı düşünmüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?