- 18 Mart 2021
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.121
Sadece zamanMerhabalar 12 haftalık hamileyim ama bulantılarım akşam başlıyor ve ne ilaç ne birşey iyi geliyor akşamları yemek yemeyi kestim. Bu konuda yardımcı ya da yaşamış ve tecrübesi olan annelere ihtiyacım var lütfen yardımcı olun.teşekkür ederim
12. Haftam bittikten sonra büyük oranda azaldı. Arada prilamı bırakıp kendimi dinliyorum. İçmediğim gün kusuyorum. Dün içmedim 4 kez istifra ettim. Kullandığım zaman iyiyim ama. Önceden kullansam bile mütemadiyen gece gündüz sürekli bulantım oluyorduKızlar mide bulantısı geçen var mı kaçıncı haftada geçti
20. Hafta ayrıntılı ultrasona gidersen orda her şey görünüyor zatenBen de öyle biliyorum aslında cevremde de ikili iyi çıkınca üçlüyü yaptırmamış kimse, şaşırdım açıkçası sonuc hem iyi gelmis hem her muayenede ölçümler iyi diyo dr. Ben de yaptirmam belki, omurga açıklığı vs olsa görürdü heralde cinsiyeti de gördü sonuçta
Benim doktor dün gitmiştim baktı gayet iyi dediGittiğinde rahim ağzı uzunluğunu ölçtüren varmı
Tetanoz canlı değil ölü vürüs yani grip korana kızamık aşısı gibi değil yani ben yaptırırım muhtemelen bahcede toprakla uğraşıyorum çiçekler felan topraktanda geçiyorKızlar selam,
Aile hekimliği 17.haftada çağırıyor beni. Kan tahlillerime bakicakmis. (Gebelik izlem kapsaminda) tetanoz uygulamak istiyolar. Doktorum 20 veya 24 haftadan sonra olur dedi. Sizde de var mi tetanoz ile.ilgili durum. Hic yaptirasim yok amayaptirmamak ta tehlikeliymis hamilelikte . Tetanoz aşısı yapılacak hamiş arkadaş var mıdır aramızda????
CAnlı aşılar tehlikeli tetanoz ölü aşıAaa bizim aile hekimliğinin benden haberi yok galiba, hiç arayan falan olmadırandevu bile alamıyorum zaten hep dolu hep dolu Tetanoz aşısının ne zararı var acaba hamilelikte?
Altı ay koruyuculuğu var evet benim ebe herşeyini görüyorum dedi sadece belli haftalarda tetanoz tam kan sayımı için çağıracaklarBen Kasım ayında hamile kalmadan önce elimi kesmiştim dikiş atıldı ve tetanoz iğnesi yapılmıştı ne kadar süre geçerli acaba tekrar yaparlar mı bilmiyorum sağlık ocağına kayıt yaptırdım sadece o zaman 5 haftalıktım daha da ne aradılar ne çağırdılar belki olduğumuz muayeneler bilgilerimiz onların bilgisayara da yansıyordur acaba ondan mı takip edip çağırmıyorlar
Birde e nabızım kapalıydı açtımBen Kasım ayında hamile kalmadan önce elimi kesmiştim dikiş atıldı ve tetanoz iğnesi yapılmıştı ne kadar süre geçerli acaba tekrar yaparlar mı bilmiyorum sağlık ocağına kayıt yaptırdım sadece o zaman 5 haftalıktım daha da ne aradılar ne çağırdılar belki olduğumuz muayeneler bilgilerimiz onların bilgisayara da yansıyordur acaba ondan mı takip edip çağırmıyorlar
Gün içinde azaldı ama yemek yerken başlıyor çok yiyemiyorum bir iki saat devam ediyor işten geliyorum aç oluyorum yeme isteğide oluyor ama yiyemiyorum kilo almam olmadı yarım kilo kaybım var 14 haftalığım 16 yı bekliyorumKızlar mide bulantısı geçen var mı kaçıncı haftada geçti
Ay ben hiç anlamamKızlar doktordan geldim şükür bir sorun görünmüyor 11+5 olmuş cinsiyet için birşey denmedi tahmin edebilen var mı
Çoook teşekkür ederim yorumladığın içinAy ben hiç anlamamama bakınca kız hissettim sankiiii
Aslında doğru olanı yapıyorÇoook teşekkür ederim yorumladığın içinbir çok kişi kız dedi bakalım ne çıkacak bende kız hissediyorum benim doktor hiç Bi tahmin yapmıyor gerçi erken
Ayyy dizin bebişiniz de hayırlı olsunBenim de tüp bebek ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç vajinal bakılmadı hep karından baktı inşallah sende karından bakılır zaten tedavi sırasında devamlı vajinal usg den gına gelmişti
6. Haftada devlete gitmiştim gerçekten cihaz kalitesi çok farkediyor.. verdiği fotoğrafta rahmimden başka şey göremedim birde ufak bir nokta .. çok üzülmüştüm ilk hevesimle gittim diye .. çok hak veriyorumKızlar dün önce devlet hastanesine ikili test yaptırdım ardından kendi doktoruma özele gittim, ikisinde de ultrason yapıldı, devletteki o kadar belirsiz bi görüntüydü ki hayret ettim aradaki farka, hic bebege bile benzemiyodu tabi dr anliyo elleri ayaklari diye gösteriyor bana ama hic benzetemedimkendi doktoruma cinsiyet icin gittim kordon bacak arasindaydi ama pipiyi hatta testislerini bile ayırt edebildik cok net görüntüydü, demem o ki devlette ayrıntılı ultrason yaptıracaklar veya herhangi bi ultrasonda sorun olduğu söylenenler hemen karalar bağlamasin bi özele gitsin bence fark cok
Yaaa nasıl heyecanlandımmmmm ben şimdiii gözün aydın canım benimmmBen de dün akşam ilk defa göbeğimin altında sol tarafta yumruk gibi elimle hissettim keseyi hatta eşime gösterdim dokun bak burda diye o da dışardan da görünüyor evet dedi çok sevindim harika bir duygu haraketlerini hissetmek kim bilir nasıl güzeldir
Ölü aşı zararsız o zaman, doktorum derse ben de olurum.. teşekkür ederimCAnlı aşılar tehlikeli tetanoz ölü aşı
Çok teşekkür ederimAyyy dizin bebişiniz de hayırlı olsunorasını hiç sormayın, gerçekten bıkkınlık geliyor ve o alet hele bir türlü alışamadım bugün ikili testte karından bakıldı ve çok şükür bir sorun çıkmadı, çok sevindim
İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız, hiç endişelenmeyin çok basit bir işlemÇok teşekkür ederimsizinde gözünüz aydın darısı bana inşallah benim 2 li testim de iyi çıkar haftaya yapılacakmış test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?