2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar 12 haftalık hamileyim ama bulantılarım akşam başlıyor ve ne ilaç ne birşey iyi geliyor akşamları yemek yemeyi kestim. Bu konuda yardımcı ya da yaşamış ve tecrübesi olan annelere ihtiyacım var lütfen yardımcı olun.teşekkür ederim

Sadece zaman benim de henüz gecmis değil, akşam üzeri başlıyo aksam yemegini cok zor yiyorum. Prilam iciyorum saat 4 de iki tane ama yine de bulaniyorum, icmesem daha kötü oluyorum hala bırakamadım, tamamen geçeceği günleri bekliyorum

Kızlar mide bulantısı geçen var mı kaçıncı haftada geçti
12. Haftam bittikten sonra büyük oranda azaldı. Arada prilamı bırakıp kendimi dinliyorum. İçmediğim gün kusuyorum. Dün içmedim 4 kez istifra ettim. Kullandığım zaman iyiyim ama. Önceden kullansam bile mütemadiyen gece gündüz sürekli bulantım oluyordu

20. Hafta ayrıntılı ultrasona gidersen orda her şey görünüyor zaten

Tetanoz canlı değil ölü vürüs yani grip korana kızamık aşısı gibi değil yani ben yaptırırım muhtemelen bahcede toprakla uğraşıyorum çiçekler felan topraktanda geçiyor

Altı ay koruyuculuğu var evet benim ebe herşeyini görüyorum dedi sadece belli haftalarda tetanoz tam kan sayımı için çağıracaklar

Birde e nabızım kapalıydı açtım

Kızlar mide bulantısı geçen var mı kaçıncı haftada geçti
Gün içinde azaldı ama yemek yerken başlıyor çok yiyemiyorum bir iki saat devam ediyor işten geliyorum aç oluyorum yeme isteğide oluyor ama yiyemiyorum kilo almam olmadı yarım kilo kaybım var 14 haftalığım 16 yı bekliyorum

Kızlar dün önce devlet hastanesine ikili test yaptırdım ardından kendi doktoruma özele gittim, ikisinde de ultrason yapıldı, devletteki o kadar belirsiz bi görüntüydü ki hayret ettim aradaki farka, hic bebege bile benzemiyodu tabi dr anliyo elleri ayaklari diye gösteriyor bana ama hic benzetemedim kendi doktoruma cinsiyet icin gittim kordon bacak arasindaydi ama pipiyi hatta testislerini bile ayırt edebildik cok net görüntüydü, demem o ki devlette ayrıntılı ultrason yaptıracaklar veya herhangi bi ultrasonda sorun olduğu söylenenler hemen karalar bağlamasin bi özele gitsin bence fark cok

Benim de tüp bebek ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç vajinal bakılmadı hep karından baktı inşallah sende karından bakılır zaten tedavi sırasında devamlı vajinal usg den gına gelmişti
Ayyy dizin bebişiniz de hayırlı olsunorasını hiç sormayın, gerçekten bıkkınlık geliyor ve o alet hele bir türlü alışamadım bugün ikili testte karından bakıldı ve çok şükür bir sorun çıkmadı, çok sevindim

6. Haftada devlete gitmiştim gerçekten cihaz kalitesi çok farkediyor.. verdiği fotoğrafta rahmimden başka şey göremedim birde ufak bir nokta .. çok üzülmüştüm ilk hevesimle gittim diye .. çok hak veriyorum
Yaaa nasıl heyecanlandımmmmm ben şimdiii gözün aydın canım benimmm Bende hissetmek istiyorum bende basen sertlik hissediyorum ama ay hiç ayırt edemiyorum

Çok teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın darısı bana inşallah benim 2 li testim de iyi çıkar haftaya yapılacakmış test

Çok teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın darısı bana inşallah benim 2 li testim de iyi çıkar haftaya yapılacakmış test
İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız, hiç endişelenmeyin çok basit bir işlem Benim ikili tarama güzeldi ama kan testi de yaptırmam gerekiyormuş, nifty diyorlar. Umarım o da sorunsuz hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…