- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.141
İnşAllah canım benimİnşAllah güzel sonuçlar alırsınız, hiç endişelenmeyin çok basit bir işlemBenim ikili tarama güzeldi ama kan testi de yaptırmam gerekiyormuş, nifty diyorlar. Umarım o da sorunsuz hallolur
Sizinle aynı günlerdeyizGün içinde azaldı ama yemek yerken başlıyor çok yiyemiyorum bir iki saat devam ediyor işten geliyorum aç oluyorum yeme isteğide oluyor ama yiyemiyorum kilo almam olmadı yarım kilo kaybım var 14 haftalığım 16 yı bekliyorum
Evet, hepsini yaşayarak tecrübe edeceğiz hayırlısıyla inşAllahİnşAllah canım benimevet tarama ile birlikte kan da veriliyor diye okudum. Merak etme o da güzel çıkar inşallah sırasıyla hepsini atlatacapız inşallah cinsiyet öğrenebildiz mi
Hadi bakalım o zaman benim doktorda hiç Bi fikir vermedi gerçi 11+5 im ne diyebilir kiEvet, hepsini yaşayarak tecrübe edeceğiz hayırlısıyla inşAllahCinsiyeti konusunda iki hafta sonra netleşeceğini ve alışveriş yapmamamı söyledi
TeşekkürlerBenim okul yüzyüzeye başladı ama ben öğrencilerimden dilekçe verip online devam etmeyi rica ettim. 12. Sınıf olunca kabul ettiler zaten çoğu gelmeyecekti 2-3 kişi için her gün dolmuşa binmeye risk almaya değmez diye online devam edeceğiz
Evet, unisex birşeyler alabiliriz aslında ufak tefekHadi bakalım o zaman benim doktorda hiç Bi fikir vermedi gerçi 11+5 im ne diyebilir kikısmetse 2 hafta sonra başlarsın ben de ufaktan bişeyler almak istiyorum ama az daha sabır bakalım
Aynen canım sağlıklı olması önemli zaten ilk gebeliğim ne olursa bana razıyım tüp bebekle gebe kaldım zaten onu zor buldumAslında doğru olanı yapıyorsağlıklı olsunlarda yeter zaten ilk gebelik miydi canım senin?
Oyy 1 ay çok uzun yaa benim en uzun 2 hafta da bir oldu ama sanırım haftaya 2 li test yapılınca bana da 1 ay diyebilir. Gerçi derse işime gelir İstanbula annemle babama gideceğim 1 ay orda kalcam merhaba işime gelecekEvet, unisex birşeyler alabiliriz aslında ufak tefekBana doktorum 16. Haftada netleşeceğini söyledi,şimdi alışveriş yapma dedi bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra ve o zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Planlaman güzel olmuş, hem gelmişken alışveriş de yapabilirsinOyy 1 ay çok uzun yaa benim en uzun 2 hafta da bir oldu ama sanırım haftaya 2 li test yapılınca bana da 1 ay diyebilir. Gerçi derse işime gelir İstanbula annemle babama gideceğim 1 ay orda kalcam merhaba işime gelecekevet ya dediğin gibi unisex alınabilir ben özellikle kiremit rengi ve su yeşili haki yeşil renklere taktım. Artık kızsa pembe erkekse mavi anlayışını sevmiyorum o renklerde patik vs alınabilir Bi de müslin örtüler var bayıldım biz Urfa da yaşıyorum doğumda buralar 45 derece sıcaklıkta olur kalın battaniye anca kışa kullanırım
Aynen canım tam zamanına denk gelecek gibi içim rahat eder. Ay sorma toprak tonları harika bende bayılıyorum o renklerePlanlaman güzel olmuş, hem gelmişken alışveriş de yapabilirsinAynen katılıyorum, ben de kıza pembe erkeğe mavi anlayışını sevmiyorum. Toprak tonlarını çok yakıştırıyorum bebeklere kiremit rengi ve su yeşili ile haki de çok güzel seçim bence de Ayy ne heyecanlı şeyler.. müslin örtülere ben de bayılıyorum hepsi çok cici
Amin, Allah gerçekten hakeden ve isteyen herkese nasip etsinAynen canım tam zamanına denk gelecek gibi içim rahat eder. Ay sorma toprak tonları harika bende bayılıyorum o renkleregidince de alışveriş yaparım biraz kendime alsam bu kadsr mutlu olmam ya Allah herkese nasip etsin
Benim doktor dün gitmiştim baktı gayet iyi dedi
Kaç çıkmıştı gülüm bide karından mı ölçtüBenim ölçüldü 12.haftada.sonra kanama olunca 14+5te tekrar ölçtü doktorum. İyi olduğunu erken doğum riski olmadığını söyledi.
Aynen bacım yaa gerçekten öyle sanırım iç güdüden bişeyler almak için çok sabırsızlanıyorumAmin, Allah gerçekten hakeden ve isteyen herkese nasip etsingerçekten öyle oluyor, insan kendine alsa bu kadar mutlu olmuyor. Annelik içgüdüsü olsa gerek
İnan hiç sormadım o kendince ölçüp söyledi hemşireye not alıyorlardı. Ultrason cıktısını vermişti. 2 adet birinde 1.60cmve 1.94cm yazıyor. Diğerinde 1.77cm ve 2.22 cm yazıyorKaç çıkmıştı gülüm bide karından mı ölçtü
Ben de aynı duygular içindeyim, hatta bazen netten bakıyorum almamak için kendimi zor tutuyorumAynen bacım yaa gerçekten öyle sanırım iç güdüden bişeyler almak için çok sabırsızlanıyorum
Ahaha ben de yaa hep bakıyorum. Kız bak insta da ilkim bebe var orada kızlar için o kadsr güzel şeyler var ki bayıldım ama gerçi ilk zamanlar için lazım değil onlar bize ama çok şekerlerBen de aynı duygular içindeyim, hatta bazen netten bakıyorum almamak için kendimi zor tutuyorumbelki bir kaç parça birşey alabilirim de
Anladım gülüm sağolİnan hiç sormadım o kendince ölçüp söyledi hemşireye not alıyorlardı. Ultrason cıktısını vermişti. 2 adet birinde 1.60cm
ve 1.94cm yazıyor. Diğerinde 1.77cm ve 2.22
O sayfayı ben de görmüştümAhaha ben de yaa hep bakıyorum. Kız bak insta da ilkim bebe var orada kızlar için o kadsr güzel şeyler var ki bayıldım ama gerçi ilk zamanlar için lazım değil onlar bize ama çok şekerlerbende şu ikili testten sonra bişeyler alabilirim gerçi mart sonu İstanbula gidicem ya o zaman boyna çıkar gezer alırım kesin annemle falan
Hahahha sorma ya bende öyle oluyorumO sayfayı ben de görmüştümbirbirinden tatlı ciciler var, konuştukça da alasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?