2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız, hiç endişelenmeyin çok basit bir işlem Benim ikili tarama güzeldi ama kan testi de yaptırmam gerekiyormuş, nifty diyorlar. Umarım o da sorunsuz hallolur
İnşAllah canım benim evet tarama ile birlikte kan da veriliyor diye okudum. Merak etme o da güzel çıkar inşallah sırasıyla hepsini atlatacapız inşallah cinsiyet öğrenebildiz mi

Sizinle aynı günlerdeyiz
Benimde bulantılarım geçmedi
Hala ilaç kullanıyorum
Ben 2.5 kilo kaybettim

İnşAllah canım benim evet tarama ile birlikte kan da veriliyor diye okudum. Merak etme o da güzel çıkar inşallah sırasıyla hepsini atlatacapız inşallah cinsiyet öğrenebildiz mi
Evet, hepsini yaşayarak tecrübe edeceğiz hayırlısıyla inşAllah Cinsiyeti konusunda iki hafta sonra netleşeceğini ve alışveriş yapmamamı söyledi

Evet, hepsini yaşayarak tecrübe edeceğiz hayırlısıyla inşAllah Cinsiyeti konusunda iki hafta sonra netleşeceğini ve alışveriş yapmamamı söyledi
Hadi bakalım o zaman benim doktorda hiç Bi fikir vermedi gerçi 11+5 im ne diyebilir ki kısmetse 2 hafta sonra başlarsın ben de ufaktan bişeyler almak istiyorum ama az daha sabır bakalım

Hadi bakalım o zaman benim doktorda hiç Bi fikir vermedi gerçi 11+5 im ne diyebilir ki kısmetse 2 hafta sonra başlarsın ben de ufaktan bişeyler almak istiyorum ama az daha sabır bakalım
Evet, unisex birşeyler alabiliriz aslında ufak tefek Bana doktorum 16. Haftada netleşeceğini söyledi,şimdi alışveriş yapma dedi bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra ve o zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Evet, unisex birşeyler alabiliriz aslında ufak tefek Bana doktorum 16. Haftada netleşeceğini söyledi,şimdi alışveriş yapma dedi bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra ve o zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Oyy 1 ay çok uzun yaa benim en uzun 2 hafta da bir oldu ama sanırım haftaya 2 li test yapılınca bana da 1 ay diyebilir. Gerçi derse işime gelir İstanbula annemle babama gideceğim 1 ay orda kalcam merhaba işime gelecek evet ya dediğin gibi unisex alınabilir ben özellikle kiremit rengi ve su yeşili haki yeşil renklere taktım. Artık kızsa pembe erkekse mavi anlayışını sevmiyorum o renklerde patik vs alınabilir Bi de müslin örtüler var bayıldım biz Urfa da yaşıyorum doğumda buralar 45 derece sıcaklıkta olur kalın battaniye anca kışa kullanırım

Planlaman güzel olmuş, hem gelmişken alışveriş de yapabilirsin Aynen katılıyorum, ben de kıza pembe erkeğe mavi anlayışını sevmiyorum. Toprak tonlarını çok yakıştırıyorum bebeklerekiremit rengi ve su yeşili ile haki de çok güzel seçim bence de Ayy ne heyecanlı şeyler.. müslin örtülere ben de bayılıyorum hepsi çok cici

Aynen canım tam zamanına denk gelecek gibi içim rahat eder. Ay sorma toprak tonları harika bende bayılıyorum o renklere gidince de alışveriş yaparım biraz kendime alsam bu kadsr mutlu olmam ya Allah herkese nasip etsin

Aynen canım tam zamanına denk gelecek gibi içim rahat eder. Ay sorma toprak tonları harika bende bayılıyorum o renklere gidince de alışveriş yaparım biraz kendime alsam bu kadsr mutlu olmam ya Allah herkese nasip etsin
Amin, Allah gerçekten hakeden ve isteyen herkese nasip etsin gerçekten öyle oluyor, insan kendine alsa bu kadar mutlu olmuyor. Annelik içgüdüsü olsa gerek

Ben de aynı duygular içindeyim, hatta bazen netten bakıyorum almamak için kendimi zor tutuyorum belki bir kaç parça birşey alabilirim de
Ahaha ben de yaa hep bakıyorum. Kız bak insta da ilkim bebe var orada kızlar için o kadsr güzel şeyler var ki bayıldım ama gerçi ilk zamanlar için lazım değil onlar bize ama çok şekerler bende şu ikili testten sonra bişeyler alabilirim gerçi mart sonu İstanbula gidicem ya o zaman boyna çıkar gezer alırım kesin annemle falan

O sayfayı ben de görmüştüm birbirinden tatlı ciciler var, konuştukça da alasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…