2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hahahha sorma ya bende öyle oluyorum benim kaynana yıllardır bişeyler almış yapmış ama ben kendi zevkimle ilk görmek istiyorum bebeğimi kusura bakmasın bana sormadı çünkü
Yaaa, düşünmesi güzel ama zamanla eskiyor ve demode oluyorlar maalesef.. eskiden alınıp yapılmış birşeyler olsaydı eğer sanırım ben de kullanmazdım.

Kız bizimki biraz şey havasında illa kendi dediği olacak onun dediği gşyfşrilcek o yaptı kimsenin almasına gerek yok baskıcı Bi tip çok takıyorum kafaya
Hııı o zaman başka, kimse kimsenin çocuğuna karışmamalı tabii ki. Baskıcı insanlara uyuz oluyorum.. benim kayınvalidem hiç öyle biri değildi ama mekanı Cennet olsun inşAllah

Kızlar eylül 2021 anneleri olarak cinsiyet öğrenen oldu mi aranızda bende haftaya gidicem kontrole 15. Hafta içinde olucam haftaya inşallah öğrenirim

Yanlış hatırlamıyorsam son adet tarihine göre alınması daha doğru. Bebeğinizin gelişimi (Allah korusun) 1-2 hafta geriden de geliyor olabilirdi, o zaman boş yere daha mı uzun çalışacaktınız?

Bnm gittigim hastanede deevlete bagli ama ultrasonu cok netti.:) hatta sehir hastanesi oldugu icin son teknoloji cihazlari var.

12. hafta bitince kontrollerin arası 1 aya uzadı, son günlerim gerçekten bitmek bilmedi Çarşamba 16. hafta randevusuna gittim, kontroller iyi geçti. Yalnız doktordan "bu ara tatlıyı çok kaçırmışsın, suyundan anladım." uyarısı geldi. Gerçekten de öyleydi, son 1.5 hafta. Daha dikkat etmeye çalışacağım, gebelik şekerinden korkuyorum :/

14. haftada sağlık ocağında hem kan hem idrar testi verdim. 15. haftada da sağlık ocağında yapılmayan torch ile pıhtılaşma testlerini ve emin olamadığım bazı değerleri (idrar ve tsh) tekrardan özel hastanede yaptırdım. Onların sonuçları da iyi çıktı. Sağlık ocağındaki değerler özele göre farklı çıkıyor aklınızda bulunsun. Bütün sonuçları doktorumla detaylıca inceledik, iyi oldu.
Sıra detaylı ultrason araştırmasına geldi:)

Bügün doktor kontrolüm vardı. Bebek 12 haftalık . Doktor cinsiyetini söylemek istemedi sizce cünsiyeti ne ?

Eklentiler

• 5AE7DB75-E600-471F-B4E1-767EBB6D5057.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…