- 10 Ocak 2021
- 1.233
- 2.130
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.181
15+0 dan bildiriyorum BİT ME DİKizlar .. şu zaman bittilere ihtiyacim var. Cok kotuyum ya. Ne zaman bitti bulantilariniz .12.13 .14.hafta mi
Tamamen hissiyatBügün doktor kontrolüm vardı. Bebek 12 haftalık . Doktor cinsiyetini söylemek istemedi sizce cünsiyeti ne ?
Ne güzel baya ilerlemissin darısı başımıza12. hafta bitince kontrollerin arası 1 aya uzadı, son günlerim gerçekten bitmek bilmediÇarşamba 16. hafta randevusuna gittim, kontroller iyi geçti. Yalnız doktordan "bu ara tatlıyı çok kaçırmışsın, suyundan anladım." uyarısı geldi. Gerçekten de öyleydi, son 1.5 hafta. Daha dikkat etmeye çalışacağım, gebelik şekerinden korkuyorum :/
14. haftada sağlık ocağında hem kan hem idrar testi verdim. 15. haftada da sağlık ocağında yapılmayan torch ile pıhtılaşma testlerini ve emin olamadığım bazı değerleri (idrar ve tsh) tekrardan özel hastanede yaptırdım. Onların sonuçları da iyi çıktı. Sağlık ocağındaki değerler özele göre farklı çıkıyor aklınızda bulunsun. Bütün sonuçları doktorumla detaylıca inceledik, iyi oldu.
Sıra detaylı ultrason araştırmasına geldi:)
Kaslar gerildiği için oluyor çok normal.. aynı durum öksürürken, gülerkende olabilir. Hapşuracağınız zaman imkanınız varsa dizlerinizi göğsünüze doğru çekin acımıyor o zamanSırtüstü uzanırken aniden hapşurdum iki yumurtalığıma birden çok keskin sanki yanar gibi sancı girdi 10saniyede felan geçti başına böyle bir durum gelen var mı? Doktoru aradım hemen hiçbirşey olmaz kas ağrısıdır dedi çok endişelendim...
Benim kızım olacak inşallah 14 hafta 4 günlükken kesinleşti çarşamba günü ama dün akşamdan beri ara ara açık kahverengi leke oluyorKızlar eylül 2021 anneleri olarak cinsiyet öğrenen oldu mi aranızda bende haftaya gidicem kontrole 15. Hafta içinde olucam haftaya inşallah öğrenirim
Maşallah erken den tahmin yürütmüş doktorunuz. Sağlıkla sıhhatle gelsin insallahBana doktorum 13 haftalıkken %70 kız dedi 15 haftalıkta kesinleşti kızım olacak inşallah
Rahim yigilmasi hissi bende de oluyor , saga donsem sanki kese sagda gibi orda toplaniyor sola donsem ayni sekilde. Elimi koydugumda o sertligi hissediyorumBen on gün önce kıpırtı duyuyordum on gündür duymuyorum genelde gece duyuyordum ama yaklaşık nir haftadır gece uyumaya başladım acaba o yüzden mi duymuyorum diye kendimi teselli ediyorum ama bende bilmiyorum dün kahve ikram ettiler içtim kokusu artık berbat gelmiyor ama öncekilerde dokuz ay kokusu kötü geliyordu tabi midemde azalma var ama devam ediyor birde başından beri karnımda ağrı olmuyor benim birde sizde de oluyor mu hangi yöne dönsem sanki rahim o yöne yıgılıyor serlikten anlaşılıyor yarın randevum var ama bende doktor korkusu oluştu stres oluyorum doktora gideceğimin akşamı
Ben de ayni seyi eşim için dusunmustum bebegim böyle bir babayi hak ediyor mu diye. Ama beni öyle bir yaniltti ki içgudusel bence o duyguyu hissettikten sonra bebegin icin en mukemmel sen olmak istiyorsun ama hicbirimiz mukemmel degiliz olamayiz da biz de etten kemikten insaniz ve yapabileceklerimizin sınırları belli. Elimizden gelenin ,yapabildiklerimizin en iyisini yapiyoruz hepimiz iyi bir anneyizBazen bebeğime o kadar acıyorum ki böyle bir anneyi hakedecek ne yaptı diye
Teşekkür ederim ..ya fırsat olmadı aniden geldi normalde ayaktayken hiç ağrı olmazdı da bu sırtüstü yatarken aniden karnımı fena sıktım dönmeme fırsat vermedi..Allah korusun yavrularımızıKaslar gerildiği için oluyor çok normal.. aynı durum öksürürken, gülerkende olabilir. Hapşuracağınız zaman imkanınız varsa dizlerinizi göğsünüze doğru çekin acımıyor o zaman
Yalniz degilsin ben de ögrenemedim bacaklarini kapatti yavrumYa kızlar bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenemeyen. Dün kontrol vardı. Dr bacak arasını gösterdi erkek cinsel organı göremiyorum buna göre kız dedi. Ama ayrıntılı da net olarak söyleriz dedi kapattı konuyu. Anlayamadım yani oran falan da vermedieşim kızdır %80 diyor
Yalnız değilsin bende varım daha öğrenemeyen :)) sizinki hiç olmazsa fikir yürütmüş benim doktorumda o da yok :))) emin olmadan söylemiyor aslaYa kızlar bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenemeyen. Dün kontrol vardı. Dr bacak arasını gösterdi erkek cinsel organı göremiyorum buna göre kız dedi. Ama ayrıntılı da net olarak söyleriz dedi kapattı konuyu. Anlayamadım yani oran falan da vermedieşim kızdır %80 diyor
Aynen benimki de son üç seferdir kapatıyorYalniz degilsin ben de ögrenemedim bacaklarini kapatti yavruminsallah bir dahaki kontrolde ogrenecegim ben de . Icime erkek doguyor herkes kiz diyor nasip artik
Ayy aslında cok zor öğrendik 2li taramada bebişim sırtı dönüktü daha sonra cikolata yiyerek gittim bu seferde cok hareketliydi hatta br ara doktorum alttan da baktı hem rahim agzı uzunluğumadq bakmış oldu öylelikle netleşti normalde emin olmasam söylemem dediMaşallah erken den tahmin yürütmüş doktorunuz. Sağlıkla sıhhatle gelsin insallah
Yalniz degilsin ben de ögrenemedim bacaklarini kapatti yavruminsallah bir dahaki kontrolde ogrenecegim ben de . Icime erkek doguyor herkes kiz diyor nasip artik
Ben de öğrenemdim henüz arkadaşlar 15+1 deyim. ayda bir gidiyorum kontrole. daha da yeni gittim. bir ay sonra öğreneceğim inşallah. o zamana da detaylı ultrason vakti gelmiş oluyor zatenYa kızlar bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenemeyen. Dün kontrol vardı. Dr bacak arasını gösterdi erkek cinsel organı göremiyorum buna göre kız dedi. Ama ayrıntılı da net olarak söyleriz dedi kapattı konuyu. Anlayamadım yani oran falan da vermedieşim kızdır %80 diyor
Bende varım yarın gidince soracağım cinsiyetiniYa kızlar bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenemeyen. Dün kontrol vardı. Dr bacak arasını gösterdi erkek cinsel organı göremiyorum buna göre kız dedi. Ama ayrıntılı da net olarak söyleriz dedi kapattı konuyu. Anlayamadım yani oran falan da vermedieşim kızdır %80 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?