2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar .. şu zaman bittilere ihtiyacim var. Cok kotuyum ya. Ne zaman bitti bulantilariniz .12.13 .14.hafta mi
15+0 dan bildiriyorum BİT ME Dİ prilamıda bırakıcam artık döküntüler yüzümüde geçti uyuz gibi kaşınıyorum bu sabah kollarımda sırtımda kırmızı lekeler olmuş. Oturdum ağladım.. sinirlerim bozuldu. Yarın bebeğimi görmeye gideceğim inşaAllah iyidir de moral olur bana da

Ne güzel baya ilerlemissin darısı başımıza sağlık ocağındaki testleri kendi isteginle mi gidip yaptırdın yoksa rutin yapılması gerektiği icin ordan mi çağırdılar? Bizm sağlık ocağı ilk haftalarda aradi 19. Haftada tetanoz aşısı icin gel dedi sadece. Ben de gecen 12. Hafta randevusuna gittim 1 aya uzadi randevular sanırım yapılması gereken bişey varmi bu arada?

Mrblar kızlar 11 haftada erkek dedi doktor 13. Haftada başka doktora gittim ama kendi doktorum değildi nub teorisine göre kıza benziyor dedi paralel duruyor dedi ve bana gsterdigerçekten nub teorisi dogru mu neye inannacagımı şaşırdım kızlar

Sırtüstü uzanırken aniden hapşurdum iki yumurtalığıma birden çok keskin sanki yanar gibi sancı girdi 10saniyede felan geçti başına böyle bir durum gelen var mı? Doktoru aradım hemen hiçbirşey olmaz kas ağrısıdır dedi çok endişelendim...

Kaslar gerildiği için oluyor çok normal.. aynı durum öksürürken, gülerkende olabilir. Hapşuracağınız zaman imkanınız varsa dizlerinizi göğsünüze doğru çekin acımıyor o zaman

Kızlar eylül 2021 anneleri olarak cinsiyet öğrenen oldu mi aranızda bende haftaya gidicem kontrole 15. Hafta içinde olucam haftaya inşallah öğrenirim
Benim kızım olacak inşallah 14 hafta 4 günlükken kesinleşti çarşamba günü ama dün akşamdan beri ara ara açık kahverengi leke oluyor

Kızlar ben grip oldum. Ihlamur sıcak çorba pastil kullanıyorum. Bir sorun olmaz inşallah. Doktora gitsem ilaç pek yazamıyorlar diye gitmiyorum. Hamislikte grip olan var mı acaba ???

Rahim yigilmasi hissi bende de oluyor , saga donsem sanki kese sagda gibi orda toplaniyor sola donsem ayni sekilde. Elimi koydugumda o sertligi hissediyorum

Ya kızlar bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenemeyen. Dün kontrol vardı. Dr bacak arasını gösterdi erkek cinsel organı göremiyorum buna göre kız dedi. Ama ayrıntılı da net olarak söyleriz dedi kapattı konuyu. Anlayamadım yani oran falan da vermedi eşim kızdır %80 diyor

Bazen bebeğime o kadar acıyorum ki böyle bir anneyi hakedecek ne yaptı diye
Ben de ayni seyi eşim için dusunmustum bebegim böyle bir babayi hak ediyor mu diye. Ama beni öyle bir yaniltti ki içgudusel bence o duyguyu hissettikten sonra bebegin icin en mukemmel sen olmak istiyorsun ama hicbirimiz mukemmel degiliz olamayiz da biz de etten kemikten insaniz ve yapabileceklerimizin sınırları belli. Elimizden gelenin ,yapabildiklerimizin en iyisini yapiyoruz hepimiz iyi bir anneyiz

Kaslar gerildiği için oluyor çok normal.. aynı durum öksürürken, gülerkende olabilir. Hapşuracağınız zaman imkanınız varsa dizlerinizi göğsünüze doğru çekin acımıyor o zaman
Teşekkür ederim ..ya fırsat olmadı aniden geldi normalde ayaktayken hiç ağrı olmazdı da bu sırtüstü yatarken aniden karnımı fena sıktım dönmeme fırsat vermedi..Allah korusun yavrularımızı

Yalniz degilsin ben de ögrenemedim bacaklarini kapatti yavrum insallah bir dahaki kontrolde ogrenecegim ben de . Icime erkek doguyor herkes kiz diyor nasip artik

Yalnız değilsin bende varım daha öğrenemeyen :)) sizinki hiç olmazsa fikir yürütmüş benim doktorumda o da yok :))) emin olmadan söylemiyor asla

Yalniz degilsin ben de ögrenemedim bacaklarini kapatti yavrum insallah bir dahaki kontrolde ogrenecegim ben de . Icime erkek doguyor herkes kiz diyor nasip artik
Aynen benimki de son üç seferdir kapatıyor her seferinde cinsiyeti öğrenecegimiz gün diye gidiyorum ama sonuc yok aynen bende erkek hissediyorum ama doktor bacak arası boş diyince de kız a döndüm şuan.

Maşallah erken den tahmin yürütmüş doktorunuz. Sağlıkla sıhhatle gelsin insallah
Ayy aslında cok zor öğrendik 2li taramada bebişim sırtı dönüktü daha sonra cikolata yiyerek gittim bu seferde cok hareketliydi hatta br ara doktorum alttan da baktı hem rahim agzı uzunluğumadq bakmış oldu öylelikle netleşti normalde emin olmasam söylemem dedi

Ben de öğrenemdim henüz arkadaşlar 15+1 deyim. ayda bir gidiyorum kontrole. daha da yeni gittim. bir ay sonra öğreneceğim inşallah. o zamana da detaylı ultrason vakti gelmiş oluyor zaten

Bende varım yarın gidince soracağım cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…