2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen benimki de son üç seferdir kapatıyor her seferinde cinsiyeti öğrenecegimiz gün diye gidiyorum ama sonuc yok aynen bende erkek hissediyorum ama doktor bacak arası boş diyince de kız a döndüm şuan.
Ben erkek olacagina çok adapte olmustum erkek kiyafetleri bakiyorum hep bacagini kapatip gostermeyince kiz mi acaba dedim simdi elbiselere bakiyorum , esime gosterdim dun beyaz bir elbiseydi cok tatliydi , esim diyor ki erkekti simdi kiz mi oldu bence biraz sakinles cinsiyetini ogrenelim oyle bakariz hevesleniyoruz diyor , hakli 3 defadir gostermiyor ha ben ilk defafa nakavt olmus gibiyim sabrim tukendi insallah bu sefer ikimizinki de gosterir cinsiyetini

Ben de öğrenemdim henüz arkadaşlar 15+1 deyim. ayda bir gidiyorum kontrole. daha da yeni gittim. bir ay sonra öğreneceğim inşallah. o zamana da detaylı ultrason vakti gelmiş oluyor zaten
Ögrenelim insallah bir dahaki kontrolde kiz erkek farketmez ama merak ediyor iste insan

Aynen canım tam zamanına denk gelecek gibi içim rahat eder. Ay sorma toprak tonları harika bende bayılıyorum o renklere gidince de alışveriş yaparım biraz kendime alsam bu kadsr mutlu olmam ya Allah herkese nasip etsin

Ben de toprak tonlarını seviyorum kızıma bu hastane çıkışını aldım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi sağlıkla giyerler inşallah

Kızlar Instagram'da Cigitofficial diye bir sayfa var, müslin bezinden tulum takım gömlek tarzı şeyler satıyor fiyatları da gayet makul bir göz atın isterseniz
Ben de hamile kaldığımdan beri instegramda bakmadığım bebek sayfası kıyafet oyuncak eşya vs. kalmadı sonra bizim mahallede tesadüfen bir mağaza açıldı bebeto diye içinde mamadan tut kıyafete beşiğe küvete oyuncağa bir bebek için ne lazımsa A dan Z ye her şey var eşimle bir bakalım dedik fiyatları da fena değil uygun olan da var pahalı olan da bir şey almamak için kendimi zor tuttum birkaç ay daha geçsin ordan alacağız herşeyini inşallah

11 hafta da bütün bebeklerde çıkıntı olur canım net anlaşılmaz. Çok erken. Bana da 11+4 te çıkıntı var erkek gibi dedi. 12+4 te kendi Dr um kıza benzettim dedi nuba göre bir çöm kişi de kız dedi 1 2 haftaya netleşecek. Hayırlısı olsun 11 haftada söylenen cinsiyet değişebilir yani

Evet ya inşallah öğreniriz ikimiz de

Eki Görüntüle 2804735
Ben de toprak tonlarını seviyorum kızıma bu hastane çıkışını aldım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi sağlıkla giyerler inşallah

Eki Görüntüle 2804735
Ay maşallah çok güzel güle güle giyinsin kızın bende cinsiyetini öğrenince alıcam inşallah toprak krem tonları gerçekten çok güzel iyi yapmışsınız

Benim kayınvalidem 80 yaşında çok yaşlı canım benim çok tatlı para verdi ben kendim aldım zevkime göre onun adına
Maşallah gerçekten düşünceli olmak gerekiyorsa öyle olunması gerekiyor sormadan etmeden kendi kafasına göre almak hoş değil. Benim ilk çocuğum birde 3 yıldır bekliyorum zor oldu tüp bebek tedavisi gördük insan herşeye ayrı bir heves ediyor. Battaniye diyorum ben yaptım diyo nevresim diyorum yaptım. Zıbın diyorum hallettim diyo yğnden portbebe ördürmüş bilmem ne ama bunlardan hiç haberim yok yani ben mi abartıyorum bu kadarı saygısızlık mı oluyor acaba. Hakkımda tecavüz edilmiş gibi hissediyorum

11. haftada kız dedi bana da. Çok şaşırdım bu kadar erken bi tahmin beklemiyorum. Yanılma payım %8 dedi 2 hafta sonra kontrolum var 15. hafta olacağım bakalım değişecek mi

Benim kayınvalidem 80 yaşında çok yaşlı canım benim çok tatlı para verdi ben kendim aldım zevkime göre onun adına
Ah en mantıklısı.. benim kayınvalidem de tatlı kadındır ama hastane çıkışı için eltimle gidip almışlar ve asla tarzım olmayan bir şey.. mavili fiyonklu filan.. iyi niyetli olduğuna şüphem yok ama hoşlanmadım.. eltim bide ben de bundan alacaktım kendi oğluma çok güzel oluyor fotoğraflarda diyor yahu güler misin ağlar mısın.. onlara bir şey demedim de eşime söyledim mecbur bi tane daha alınacak hastane çıkışı

O da hevesleniyordur torun sevgisi bir başka derler hiç yapmayan ilgilenmeyeden iyidir siz beğenmeseniz de beğenmiş gibi yapın kalbi kırılmasın kendi zevkinize göre alın onlar da yedek olur kendi aldıklarınız kirlendiğinde yıkandığında lazım olur Benim de zor oldu bebeğim 13 yıldır hayalini kuruyordum ben de çok hevesliyim dışardan görenler görmemiş diyordur ne yapım kim ne derse desin umrumda değil tadını çıkarmaya bakıyorum şükürler olsun Allah a tamamına erdirir inşallah hepimizi

Düşünmeleri bile yeter boşver beğenmiş gibi yap kalpleri kırılmasın sen kendi zevkine göre alırsın o da yedek olur senin aldıkların kirlenince lazım olur o da güzel günlerde sağlıkla giysinler kuzucuklarımız inşallah

Bende öyle düşündüm canım içinde beğendiğim parçaları kullanırım elbette Allah razı olsun yine de seviyorum zaten kendisini haksızlık etmiyim yeter ki giydirebildiğimiz günleri görelim

Sana sürpriz yapmak istemişler demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…