2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba arkadaşlar kontrolden çıktım ense burun ölçümü yapıldı.hersey normal çıktı şükür ikili sonucu haftaya çıkacak. Cinsiyet tahmini yapicak var mıdır doktor bu haftalar tahmini o yüzden söylemedi

Eklentiler

• IMG20210319145719.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 71
Ayy ya cinsiyet tahmini yapan arkadaşlarımız vardı keşke olsalardı hesapları pasif kişi sayımızda azaldı kötü oldu böyle
Ben hiç anlamıyorum canım ama narin duruyor bu sebeple sanki kız gibi geldi bana tamamen içimden geçen ama yoksa anlamıyorum

Ayyy sana tekrar tekrar gözün aydın o zaman mucizene kavuşan hayırlısıyla bu kadsr yıl bekleyenlere saygım sonsuz ne yaparsan yeridir heves tabiki anlıyorum ama biraz şey havasında benim yaptıklarım giydirilsin sen daha alma falan ne bilim bende şimdi hassas dönemdeyimya biraz takıntılı oluyorum

Bende pek anlamam ama benimkinin usgye benzettim bana da kızlar kız tahmininde bulundu tabi doktor daha tahmin etmedi benimde haftaya yapılacak ölçümler inşallah darısı bana benimde iyi çıkar

Bende öğrenemedim henüz ayın 25 ne randevu meraktayım.12 haftalıkken öyle ayrıntılı bakmadı daha küçük demişti

Kizlar .. şu zaman bittilere ihtiyacim var. Cok kotuyum ya. Ne zaman bitti bulantilariniz .12.13 .14.hafta mi
12. Haftadayım azaldı ama bitmiş değil. Bir iyiysem bir kötüyüm. Sabahları onzyd 4 mg alıyorum akşam almayı bıraktım. Beyaz leblebi bana bu dönem iyi geliyor bir de bulantı bilekliği takıyorum.

Ben de öğrenemdim henüz arkadaşlar 15+1 deyim. ayda bir gidiyorum kontrole. daha da yeni gittim. bir ay sonra öğreneceğim inşallah. o zamana da detaylı ultrason vakti gelmiş oluyor zaten
Birde ben varım ögrenemeyemln 15 hafta bitiyor sali kontrol var insallah hevesle bekliyorum

Eki Görüntüle 2804735
Ben de toprak tonlarını seviyorum kızıma bu hastane çıkışını aldım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi sağlıkla giyerler inşallah
Yaaa bende almak istiyorum biseyler cok guzeller goruyorum sizin aldiklarinizi cinsiyeti bi ogrensem ah bi ogrensem

Ben bilmiyorumki canım benimde burda kızlar ve doktor tahmin etti

İnan hiç sormadım o kendince ölçüp söyledi hemşireye not alıyorlardı. Ultrason cıktısını vermişti. 2 adet birinde 1.60cm

ve 1.94cm yazıyor. Diğerinde 1.77cm ve 2.22

Rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı canım

Bende bizim burada bir mağaza var hatta yakın zamanda yenilendi cinsiyet belli olmadığı için tutuyorum kendimi birde oğlumdan kalan bir sürü kıyafette var o yüzden şimdilik duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…