2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O görünen parlak çıkıntı nubuysa kız gibi sağlıcakla gelsin inşallah

Yanlış hatırlamıyorsam son adet tarihine göre alınması daha doğru. Bebeğinizin gelişimi (Allah korusun) 1-2 hafta geriden de geliyor olabilirdi, o zaman boş yere daha mı uzun çalışacaktınız?
Tam anlayamadım kafam çok dolu bugün, kusura bakmayın.Regl tarihini bilmeyen bi sirü insan var mesela. Benim yine bile kesin tarih diil. Toplasam 3 kere not etmişim tarihi. Regl tam düzene girmemişti. Düzenli olsa da bi kere olup 2-3 gün sürüp, bikaç gün sora tam oluyodu. Bi hastaneye göre 8-9 gün erken işten ayrılucam, diğerine göre de son adete göre. Yani iki durumda da geç izne ayrılma yok ki....! Son 2 cümleyi daha geniş anlatabilir misiniz?

Bana sürekli oluyor Çok şiddetli hapşıran biriyim de

Ben de öğrenmedim, doktor hiç tahmin bile yürütmedi 25 martta öğrenicem

Canım 3 takım hastane çıkışı bize yetmiyordu. Ekstra 5 li takım da çok almama rağmen. Bence sen kendi zevkine göre de al

Arkadaşlar son 1 haftadır canım su istiyor ama abartı içmiyorum 2 lt kadar ama sık tuvalete gidiyorum sizde de oldu mu böyle bir durum ve akıntı da devam ediyor canım sıkıldı aklıma neler geldi neler geçti

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. 12.hafta rahim uzunluğuna baktırdınız mı? Her doktor baktırmıyormus ama bu düşüşü erken doğumu görebiliyormuş. Baktıran var mı?

Oluyor tabiki canım. Elhamdülillah ben de şu içebilmeye başladım, idrarda çıkmam sıklaştı. Akıntı en başından beri çoktu zaten.

Benim iyiydi hep ama vajinalden bakılması gerekirmiş vajinalden bakılınca kısa gördü dikiş falan deniyorda kısmet artık. Belki basına gelen vardır diye merak ettim
Dikiş mi atılacak. Doktorlar yanlış değilsem karından da anlayabiliyorlar, doktorun şüphelenmişse ondan kontrol etmiştir.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. 12.hafta rahim uzunluğuna baktırdınız mı? Her doktor baktırmıyormus ama bu düşüşü erken doğumu görebiliyormuş. Baktıran var mı?
Benim bugündü kontrolüm ama sadece ikili test yaptık. Vajinal ultrason veya farklı bir sey demedi, hic bahsi bile gecmedi.

Kızlar bende 12+4 haftalık hamileyim. Bugün gittim ense kalınlığı 1.5 çıktı doktor normal her şey yolunda dedi. Kan sonucum 10 gün sonra çıkacak. Sizlerin nasıl çıktı? Hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inşallah. Bir de %70 erkek dedi doktorum bakalim değişecek mi

Dikiş mi atılacak. Doktorlar yanlış değilsem karından da anlayabiliyorlar, doktorun şüphelenmişse ondan kontrol etmiştir.
Çoğu doktor bakmıyormuş zaten. İlla 4. 5. Aylarda düşüğün olması gerekiyor bakmak için. Benim doktorum ikili test için gittiğimde baktı iyi kide bakmış ya yeni yeni şeyler öğreniyorum.

Yaaa ben sonucumu görmedim doktor aradı normal dedi tek inş verir bana test sonucu gittiğimde. Ordan cinsiyet mi anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…