- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.301
Bizde de kız olursa Kübra Nur ' a karar verdik , erkekde biz de Hüseyin düşünüyoruz. Yanına ufak bi isim bulabilirsek eğerKız olursa Umay olacak inşallah erkek olursa da eşim Hüseyin istiyor ama önüne isim ekleyebilirim erkeğin kız olursa tek isim Umay inşallah
Merhabaa güzel anne aramıza hoşgeldinMerhaba herkeseben de nasipse eylül annesi olacağım. Ama inanılmaz panik halindeyim. Kimsemin olmadığı bir şehirde yalnız yaşıyorum, eşimle aramızda da çok mesafe var sık sık bir araya gelemiyoruz. İlk gebeliğim olduğu için de neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Herşeyin olumsuzunu düşünüyorum. Mesela İnternette sola yatılmalı yazısını gördüğüm için sağıma yattığımda kesin olumsuz birşey oldu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Dualar ediyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama malesef benim gibi olanlar var mı nasıl sakinleştirebiliyorsunuz kendinizi
Ayy ne sıcak bir karşılama ne sıcak bir mesajMerhabaa güzel anne aramıza hoşgeldinben sana dr kağan kocatepe nin YouTube ve instagram sayfalarindaki videolarini takip etmeni öneririm, aklına takılan bircok sorunun cevabını bulup rahatlarsın. Emin ol bebeklerimiz suan en korunaklı yerde, Allah onlari koruyor. Ben yumurtlama dönemim geçtikten sonra bile ağır kaldırmamaya özen gösterirdim ama hamile kaldıktan sonra 8-9 kg ağırlığında yeğenimi kac kere kucağıma aldım, hicbisey olmuyor, tabiki tedbir bizden takdir Allah'tan diyerek tevekkül edeceğiz, en ufak yanlısımizda bebeklere bisey olacak olsa ninelerimiz annelerimiz onca bilgi eksikliğiyle, onca iş yüküyle bizlere nasıl sahip olabilirdi ki? Hic korkma bolca dua et, en riskli zamanlari geride bıraktık zaten artık tadını çıkarma zamani burda bizlerle vakit geçir hem kafan dağılır hem senin aklına takılan biseyi birimiz doktorumuzdan öğrenmiş olabilirz birbirimize destek oluyoruz böylece
Kesinlikle canim bazen insan ayni sorunları ayni heyecanlari yaşayan başkalarını görünce rahatlıyor normalmis diyor burası bana cok iyi geliyo açıkçasıAyy ne sıcak bir karşılama ne sıcak bir mesajhoşbuldumm aranızda bulunmak , aynı şeyleri beraber yaşayabilmek çoook güzel. hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız bebeklerimizle geçirdiğimiz anları da beraber paylaşıyor oluruz inşallah
Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Lütfen kendinizi böyle korkutup yıpratmayın. Bende eşimin işi dolasıyla ailemden farklı şehirde yaşıyorum. Benimde ilk gebeliğim endişe etmemiz normal tabi ama eğer bunun ucunu kaçırırsak bebek de rahatsız olur. Her zaman pozitif olmaya çalışın. Sağa ve sola yatma konusunda da ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Genellikle karnımız büyüyünce yatış pozisyonumuza dikkat etmemiz gerekiyor diye biliyorum şuana kadar doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı. Ben sırt üstü sağa sola her şekilde yatıyorum siz de rahat olun lütfen bebisde etkilenmesinMerhaba herkeseben de nasipse eylül annesi olacağım. Ama inanılmaz panik halindeyim. Kimsemin olmadığı bir şehirde yalnız yaşıyorum, eşimle aramızda da çok mesafe var sık sık bir araya gelemiyoruz. İlk gebeliğim olduğu için de neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Herşeyin olumsuzunu düşünüyorum. Mesela İnternette sola yatılmalı yazısını gördüğüm için sağıma yattığımda kesin olumsuz birşey oldu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Dualar ediyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama malesef benim gibi olanlar var mı nasıl sakinleştirebiliyorsunuz kendinizi
3 aydan sonra folik asit kullanılıyormu. 11.hafta kesti doktorum da merak ettimBen de görürdü diye düşünüyorum canım ya ikilinin sonucu da iyi geldi ben acele etmisim sadece kan sonuçlarına bakarak, hepsi degisiyo asıl sonucta. Ben bi ara ikiliyi bile yaptirmayi düşünmüyodum bide üçlü çıktı, o kadar folik asit kullandık kullanmaya da devam ediyoruz, Allah'ın izniyle kapanmistir omurgası diye düşünüyorum
Evet canım bencede kötüyü düşünmeyelim hiç. Bu arada senin bebişin cinsiyeti belli oldu muuBen de görürdü diye düşünüyorum canım ya ikilinin sonucu da iyi geldi ben acele etmisim sadece kan sonuçlarına bakarak, hepsi degisiyo asıl sonucta. Ben bi ara ikiliyi bile yaptirmayi düşünmüyodum bide üçlü çıktı, o kadar folik asit kullandık kullanmaya da devam ediyoruz, Allah'ın izniyle kapanmistir omurgası diye düşünüyorum
Çok haklısınız eminim ben böyle gerildikçe bebeğe de çok yansıyordurÖncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Lütfen kendinizi böyle korkutup yıpratmayın. Bende eşimin işi dolasıyla ailemden farklı şehirde yaşıyorum. Benimde ilk gebeliğim endişe etmemiz normal tabi ama eğer bunun ucunu kaçırırsak bebek de rahatsız olur. Her zaman pozitif olmaya çalışın. Sağa ve sola yatma konusunda da ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Genellikle karnımız büyüyünce yatış pozisyonumuza dikkat etmemiz gerekiyor diye biliyorum şuana kadar doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı. Ben sırt üstü sağa sola her şekilde yatıyorum siz de rahat olun lütfen bebisde etkilenmesin
Siz yeterki kendinize ve bebeğinize iyi bakın iyi düşünün Allahin izniyle her şey iyi giderÇok haklısınız eminim ben böyle gerildikçe bebeğe de çok yansıyordurdediğiniz gibi inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve her sorunumuz çözüme kavuşur
Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah canımKızlar kontrole gittim bebeğim çok şükür iyi kesin erkekmişben biraz keyifsizim bütün vücudum kabardı prilamın etkisi iyice patlak verdi.. içinde zenfecil varmış zenfecil alerji yapmış olabilir dedi.. iğne yaptılar krem ve hap verdi inşallah geçer ..
bu arada su içemeyen arkadaşlarım vardı sordum içemiyorum diye meyvesuyu içerek dengelemeye çalışın dedi .. idrar yolu içinde şu tek kullanımlık tozdan verdi
Neyse ki oğluşum iyi elhamdulillah
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahKızlar kontrole gittim bebeğim çok şükür iyi kesin erkekmişben biraz keyifsizim bütün vücudum kabardı prilamın etkisi iyice patlak verdi.. içinde zenfecil varmış zenfecil alerji yapmış olabilir dedi.. iğne yaptılar krem ve hap verdi inşallah geçer ..
bu arada su içemeyen arkadaşlarım vardı sordum içemiyorum diye meyvesuyu içerek dengelemeye çalışın dedi .. idrar yolu içinde şu tek kullanımlık tozdan verdi
Neyse ki oğluşum iyi elhamdulillah
Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah canımGeçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahsize de çok geçmiş olsun Naçizane bir tavsiye vermek isterim su içemeyen arkadaşlar içine elma limon ve ya sevdiği başka bir meyveden hatta kuru meyvelerden atmayı denesinler belki iyi gelir. Bir de meyve suyunu evde yapabiliyorsak ne mutlu ama diğer türlü sağlıklı olmadığını az çok biliyoruz dikkat etmekte fayda var. Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Benim de öyle multivitamin verince folik asit bıraktım ama onun içinde de 400 mcg folik asit olduğu için öyle dedim3 aydan sonra folik asit kullanılıyormu. 11.hafta kesti doktorum da merak ettim
Evet canım yazmıştım erkekmis büyük şok oldu nedense kız bekliyoduk hepEvet canım bencede kötüyü düşünmeyelim hiç. Bu arada senin bebişin cinsiyeti belli oldu muu
Yaa canım benim çok sevindim süpriz yapmış bebişiniz sizeEvet canım yazmıştım erkekmis büyük şok oldu nedense kız bekliyoduk hepbaya gösterdi pipisini falan net gördük
Hüseyin geleneksel bir isim ama çok güzel isimBizde de kız olursa Kübra Nur ' a karar verdik , erkekde biz de Hüseyin düşünüyoruz. Yanına ufak bi isim bulabilirsek eğer
Ay bende öğrenemedim henüzYaa canım benim çok sevindim süpriz yapmış bebişiniz sizeSağlıkla gelsin oğluşunuz inşallah Ben ve bi kaç arkadaş kaldık heralde öğrenmeyen 2 hafta sonra bizde öğreniriz inşallah ya
Ben Hüseyin Ali'ye çok sıcak bakıyorum ama eşimin ismi Muhammed Ali olunca sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorumHüseyin geleneksel bir isim ama çok güzel isimbelki tek olarakda konulabilir ama kendimde koyabilmek adına belki isim ekleyebilirim Mert Hüseyin, Can Hüseyin sonra Hüseyin Asil aklımdan geçenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?