2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabaa güzel anne aramıza hoşgeldin ben sana dr kağan kocatepe nin YouTube ve instagram sayfalarindaki videolarini takip etmeni öneririm, aklına takılan bircok sorunun cevabını bulup rahatlarsın. Emin ol bebeklerimiz suan en korunaklı yerde, Allah onlari koruyor. Ben yumurtlama dönemim geçtikten sonra bile ağır kaldırmamaya özen gösterirdim ama hamile kaldıktan sonra 8-9 kg ağırlığında yeğenimi kac kere kucağıma aldım, hicbisey olmuyor, tabiki tedbir bizden takdir Allah'tan diyerek tevekkül edeceğiz, en ufak yanlısımizda bebeklere bisey olacak olsa ninelerimiz annelerimiz onca bilgi eksikliğiyle, onca iş yüküyle bizlere nasıl sahip olabilirdi ki? Hic korkma bolca dua et, en riskli zamanlari geride bıraktık zaten artık tadını çıkarma zamani burda bizlerle vakit geçir hem kafan dağılır hem senin aklına takılan biseyi birimiz doktorumuzdan öğrenmiş olabilirz birbirimize destek oluyoruz böylece

Ayy ne sıcak bir karşılama ne sıcak bir mesaj hoşbuldumm aranızda bulunmak , aynı şeyleri beraber yaşayabilmek çoook güzel. hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız bebeklerimizle geçirdiğimiz anları da beraber paylaşıyor oluruz inşallah

Kesinlikle canim bazen insan ayni sorunları ayni heyecanlari yaşayan başkalarını görünce rahatlıyor normalmis diyor burası bana cok iyi geliyo açıkçası insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alıp uykusuz gecelerde tekrar dertlesiriz

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Lütfen kendinizi böyle korkutup yıpratmayın. Bende eşimin işi dolasıyla ailemden farklı şehirde yaşıyorum. Benimde ilk gebeliğim endişe etmemiz normal tabi ama eğer bunun ucunu kaçırırsak bebek de rahatsız olur. Her zaman pozitif olmaya çalışın. Sağa ve sola yatma konusunda da ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Genellikle karnımız büyüyünce yatış pozisyonumuza dikkat etmemiz gerekiyor diye biliyorum şuana kadar doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı. Ben sırt üstü sağa sola her şekilde yatıyorum siz de rahat olun lütfen bebisde etkilenmesin

3 aydan sonra folik asit kullanılıyormu. 11.hafta kesti doktorum da merak ettim

Evet canım bencede kötüyü düşünmeyelim hiç. Bu arada senin bebişin cinsiyeti belli oldu muu

Çok haklısınız eminim ben böyle gerildikçe bebeğe de çok yansıyordur dediğiniz gibi inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve her sorunumuz çözüme kavuşur

Çok haklısınız eminim ben böyle gerildikçe bebeğe de çok yansıyordur dediğiniz gibi inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve her sorunumuz çözüme kavuşur
Siz yeterki kendinize ve bebeğinize iyi bakın iyi düşünün Allahin izniyle her şey iyi gider bende bebeğimi görene kadar acaba iyi mi, acaba bir şey oldu da belirti yok mu, ya bir şey olduysa, bugün midem bir tuhaf hiç böyle olmazdı acaba bebeğe bir şey mi oldu diye diye geziyorum emin olun yalnız değilsiniz bunlar tatlı telâşlar sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar kontrole gittim bebeğim çok şükür iyi kesin erkekmiş ben biraz keyifsizim bütün vücudum kabardı prilamın etkisi iyice patlak verdi.. içinde zenfecil varmış zenfecil alerji yapmış olabilir dedi.. iğne yaptılar krem ve hap verdi inşallah geçer ..
bu arada su içemeyen arkadaşlarım vardı sordum içemiyorum diye meyvesuyu içerek dengelemeye çalışın dedi .. idrar yolu içinde şu tek kullanımlık tozdan verdi
Neyse ki oğluşum iyi elhamdulillah

Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah canım Geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah size de çok geçmiş olsun Naçizane bir tavsiye vermek isterim su içemeyen arkadaşlar içine elma limon ve ya sevdiği başka bir meyveden hatta kuru meyvelerden atmayı denesinler belki iyi gelir. Bir de meyve suyunu evde yapabiliyorsak ne mutlu ama diğer türlü sağlıklı olmadığını az çok biliyoruz dikkat etmekte fayda var. Allah hepimize kolaylık versin inşallah

Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah canım Geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın

Çoook teşekkür ederim kızlar, amin

Kizlar merhaba cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz ? Dr.um yorum yapmadı 12+3 haftalık

Eklentiler

• IMG-20210320-WA0010.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 55
Evet canım yazmıştım erkekmis büyük şok oldu nedense kız bekliyoduk hep baya gösterdi pipisini falan net gördük
Yaa canım benim çok sevindim süpriz yapmış bebişiniz size Sağlıkla gelsin oğluşunuz inşallah Ben ve bi kaç arkadaş kaldık heralde öğrenmeyen 2 hafta sonra bizde öğreniriz inşallah ya

Bizde de kız olursa Kübra Nur ' a karar verdik , erkekde biz de Hüseyin düşünüyoruz. Yanına ufak bi isim bulabilirsek eğer
Hüseyin geleneksel bir isim ama çok güzel isim belki tek olarakda konulabilir ama kendimde koyabilmek adına belki isim ekleyebilirim Mert Hüseyin, Can Hüseyin sonra Hüseyin Asil aklımdan geçenler

Hüseyin geleneksel bir isim ama çok güzel isim belki tek olarakda konulabilir ama kendimde koyabilmek adına belki isim ekleyebilirim Mert Hüseyin, Can Hüseyin sonra Hüseyin Asil aklımdan geçenler
Ben Hüseyin Ali'ye çok sıcak bakıyorum ama eşimin ismi Muhammed Ali olunca sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorum Oğlumun ismi de Mustafa Hamza Hayırlısı daha cinsiyeti bile belli değil ama varyasyonlar üzerine konuşuyoruz eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…