2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi akşamlar kızlar benim hamileliğin başından beri sarı akıntım var her gün geliyor ilk başlarda enfeksiyon ve mantar görüldü ilaç kullandım daha sonra ki idrar testinde çıkmadı ama akıntım sürekli devam etti bu şekilde sarı akıntısı olan var mı

Yaaa ben sonucumu görmedim doktor aradı normal dedi tek inş verir bana test sonucu gittiğimde. Ordan cinsiyet mi anlaşılıyor
Aa sizinki biraz farklı olmuş o zaman. Yani şöyle ki ben bugün normal aylık ultrason kontrolüne gittim orda bebegin ense kalınlığı ölçüldü ve hemen kaç olduğunu söyledi. Kan verdim onda daha net olacak. Hatta benim bebeğim biraz fazla hareketliydi biraz uğraştık baya baktık inceledik:) Sonra ölçüm bitti normal kontrolleri yaptık ayağını kolunu parmaklarını gösterdi hem normal hem 4 boyutlu olarak biz bir tahmin yapmasıni istedik henüz çok erken 14. Haftada sekilleriniyor ama %70 erkek dedi. Ay baya uzun yazdim kusura bakmayın.

Canim ara ara benimde oluyor. Hamilelikten önce bende de enfeksiyon vardı ama hamilelikte 8. Haftada baktık hiç sorun yoktu. Bol bol su içmeye çalış çok iyi geliyor. C vitamini almaya dikkat et. Inşallah en kısa zamanda geçer.

Sen kusura bakma yoruldunrabbim kazasız belasız onları kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar ense kalınlığı yüksek çıkan var mı hiç aranızda bizimkisi standardın üstünde çıktı. Kan sonuçlarını bekliyorum

Arkadaşlar ense kalınlığı yüksek çıkan var mı hiç aranızda bizimkisi standardın üstünde çıktı. Kan sonuçlarını bekliyorum
Benim bugün bakıldı 1.5 çıktı normal dedi doktor. Icinizi ferah tutun inşallah iyi sonuçlar alırsınız Allah şifa versin bütün bebişlere

Canım doktorun önermiş şimdi biz ne desek kafana takılacak ben mesela yaptırmayı düşünmüyorum zaten ikili teste girdiğimde omurgasına da baktı mesela doktor. Bir şey olsa gözükürdü diye düşünüyorum. Zaten 20. Hafta detaylıyada giricez o zaman yeterince tüm organlarına bakılıyor. Dediğim gibi ama aklında kalacaksa yaptır canım

Canım doktorların ikiside iyi demiş bence hiç takma kafana lütfen hem o grafikli olan raporla birlikte değerlendiriyolar dur bakalım ne dicekler

Progestan kullanıyorum bende de yapıyor kokusuz ise endişelenmeyin ama doktora gidince sorun mutlaka Enfeksiyon filan tekrarlamasın.Geçmiş olsun

Bebekler o kadar çok kullanıyor ki bunları İnanın yetişmiyor bazen. Siz de alın Mutlaka hem gönlünüZ olsun Hevesiniz kırılmasın onunkiler de yedek olsun. o gelince Onun aldıklarını giydirirsiniz

Kızlar ben grip oldum. Ihlamur sıcak çorba pastil kullanıyorum. Bir sorun olmaz inşallah. Doktora gitsem ilaç pek yazamıyorlar diye gitmiyorum. Hamislikte grip olan var mı acaba ???
Geçmiş olsun elma tarçın kaynatın çok iyi geliyor
Limon zencefil de öyle

Geçmiş olsun elma tarçın kaynatın çok iyi geliyor
Limon zencefil de öyle
Tarcini pek sevmem ama bir deneyeyim ozaman. Çok tskler. aradim.doktoru ilaç ta veremiyolarmis. Düşündüğüm gibi pastil gargara burun spreyi falan veriliyormuş. Aile hekimliğine gidicektim vazgeçtim doktorum öyle deyince pastil vardi zaten ıhlamur falan geçicek inşallah

Kızlar tahmin edeniniz varmı yorum yazarsanız çok sevinirim 12. Haftadayiz

Eklentiler

• 20210316_112254.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…