2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım ben de öyle uzaktayım ailemiz İstanbulda biz urfadayız eşimin görevi nedeniyle 4 yıldır tek başıma idare ediyorum alıştım ben artık sorun etme kendine Allah yardımcın olur dikkat et tabi yatmama kalkmama ama çok da sıkıntı etme ben sağa da sola da yatıyorum bazen gece neredeyse karnımın üstüne yatmış buluyorum kendimi çapraz tarzı yatmayı seviyorum

Kızlar merhaba 12 hafta cinsiyet tahmini yapabilcek olan var mı

Eklentiler

• 5E368925-A43A-4A8F-AEE6-5113FA2431A6.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 68
Hüseyin ali bende çok düşündüm ama sonrwa dedim Bi geleneksel Bi modern kıyasam mı diyorum bence sevdiğiniz bir isimse hiç sorun olmaz beğenmeniz yeterli olur bence

Yaa canım benim çok sevindim süpriz yapmış bebişiniz size Sağlıkla gelsin oğluşunuz inşallah Ben ve bi kaç arkadaş kaldık heralde öğrenmeyen 2 hafta sonra bizde öğreniriz inşallah ya
Amin insallah hepimizinki canım garanti olur sizin de Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Ay hadi inşallah çarşamba gideceğim ö 2 li test yapılacakmış bakalım inşallah iyi çıkar sonrasında da belki cinsiyet söyler
Canım İnşallah sen öğrenirsin ya
Bana ikili testte yorum yapmadı doktor o yüzden 16. Hafta da öğrenelim dedim kesin olsun diye garanticiyim huyum kurusun

Canım İnşallah sen öğrenirsin ya
Bana ikili testte yorum yapmadı doktor o yüzden 16. Hafta da öğrenelim dedim kesin olsun diye garanticiyim huyum kurusun
Ay bana ufakda olsa a yorum yapsın istiyorum aslında senin yaptığın daha doğru tek birşey densin ve değişmesin topiğe güvenirsem kız olacak bakalım doktor hariç herkese sordum

Ay bana ufakda olsa a yorum yapsın istiyorum aslında senin yaptığın daha doğru tek birşey densin ve değişmesin topiğe güvenirsem kız olacak bakalım doktor hariç herkese sordum
Ayy hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz içinBende sordum baya forumda herkese ama gerçekten %50 kız %50 erkek yorumu aldım bilemiyorum yaniZaten bi kaç kişi kaldık öğrenmeyen sıra bizde

Devlette maalesef gereksiz bir sekilde normal doguma zorluyorlar ben de bundan cok korkuyorum

Allerjım var hep ama hamıle kaldırımdan beri hep burnum tıkalı nefes alamıyorum mesajla dun ıkı burnumda tıkalı hamilelik riniti diye birşey varmıs basına gelen varmı. Çözümü olan ilaç alamıyorum

Burun tıkanıklığını bugün kontrolde doktoruma sordum normal olduğunu söyledi, otrinatura pediatrik diye bir sprey önerdi. Geceleri çok tıkanıyor benim de.

Canım benim burnumda et var, hamilelikle tıkanıklık çok arttı. Doktor deniz suyu kullan dedi. Sabah akşam kullanıyorum oldukça rahatladı nefes almam. Tavsiye ederim. Zaten ilaç değil.

Mentol taşı var ben baş ağrısı için kullanıyorum ama arada bir burnum tıkanınca ucuna sürüyorum açılıyor. Benim ki hafif olduğu için etki ediyor ama size eder mi bilmiyorum. Bir de vicks var jel tarzında ama doktora veya eczacıya sormak lazım kullanmadan önce. Çok geçmiş olsun

Evet, unisex birşeyler alabiliriz aslında ufak tefek Bana doktorum 16. Haftada netleşeceğini söyledi,şimdi alışveriş yapma dedi bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra ve o zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Kİtikate nin ekrun rengi yeni doğanları oluyor hastane çıkışı 50 beden onlardan alabilirsin organik pamuk güzel oluyorlar benimki kesin kız dedi kızımda sonbaharda doğmuştu onunda kıyafetleri uyar ben aslında hem pembe mavi krem o renklerde aldım organiklerde başka renk olmuyor zaten hep aynı rengi almaktansa ben o zamana sağ salim ulaşırsak 36. Haftada hastane çıkışı almayı planlıyorum

Rüyamda doğurduğumu gördüm bu gece. Jinekolojik muayene masasındaydım. Ikınıyordum, çok acıyor ne zaman bitecek diye soruyordum doktora. Sonra eşim "bitti bak Güneş'e" diye göğsümün üzerine bir bebek bırakıyordu. Bebeği kucaklayıp gözlerimi kapatıyordum. Sonra eşim çok heyecanlı bir şekilde "baksana seni emiyor" diyordu. Gözlerimi açıp bakıyordum mememi ağzıyla tutmuş iştahlı iştahlı emiyor, ağlamaya başlıyordum. Sonra eşim uyandırdı noldu niye ağlıyorsun diye. O kadar gerçek gelmişti ki oysa uyanınca hayal kırıklığına uğradım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…