- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.321
Canım ben de öyle uzaktayım ailemiz İstanbulda biz urfadayız eşimin görevi nedeniyle 4 yıldır tek başıma idare ediyorum alıştım ben artık sorun etme kendine Allah yardımcın olur dikkat et tabi yatmama kalkmama ama çok da sıkıntı etme ben sağa da sola da yatıyorum bazen gece neredeyse karnımın üstüne yatmış buluyorum kendimi çapraz tarzı yatmayı seviyorumMerhaba herkeseben de nasipse eylül annesi olacağım. Ama inanılmaz panik halindeyim. Kimsemin olmadığı bir şehirde yalnız yaşıyorum, eşimle aramızda da çok mesafe var sık sık bir araya gelemiyoruz. İlk gebeliğim olduğu için de neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Herşeyin olumsuzunu düşünüyorum. Mesela İnternette sola yatılmalı yazısını gördüğüm için sağıma yattığımda kesin olumsuz birşey oldu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Dualar ediyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama malesef benim gibi olanlar var mı nasıl sakinleştirebiliyorsunuz kendinizi
Hüseyin ali bende çok düşündüm ama sonrwa dedim Bi geleneksel Bi modern kıyasam mı diyorumBen Hüseyin Ali'ye çok sıcak bakıyorum ama eşimin ismi Muhammed Ali olunca sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorumOğlumun ismi de Mustafa Hamza Hayırlısı daha cinsiyeti bile belli değil ama varyasyonlar üzerine konuşuyoruz eşimle
Kız gibi hissettim çok anlamam ama alnı daha düz kıza benziyorKızlar merhaba 12 hafta cinsiyet tahmini yapabilcek olan var mı
Amin insallah hepimizinki canımYaa canım benim çok sevindim süpriz yapmış bebişiniz sizeSağlıkla gelsin oğluşunuz inşallah Ben ve bi kaç arkadaş kaldık heralde öğrenmeyen 2 hafta sonra bizde öğreniriz inşallah ya
Öğreniriz inşallah ya bidahaki kontroldeeAy bende öğrenemedim henüz
Ay hadi inşallah çarşamba gideceğim ö 2 li test yapılacakmış bakalım inşallah iyi çıkar sonrasında da belki cinsiyet söylerÖğreniriz inşallah ya bidahaki kontroldee
Canım İnşallah sen öğrenirsin yaAy hadi inşallah çarşamba gideceğim ö 2 li test yapılacakmış bakalım inşallah iyi çıkar sonrasında da belki cinsiyet söyler
Ay bana ufakda olsa a yorum yapsın istiyorum aslında senin yaptığın daha doğru tek birşey densin ve değişmesinCanım İnşallah sen öğrenirsin ya
Bana ikili testte yorum yapmadı doktor o yüzden 16. Hafta da öğrenelim dedim kesin olsun diye garanticiyim huyum kurusun
Ayy hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz içinAy bana ufakda olsa a yorum yapsın istiyorum aslında senin yaptığın daha doğru tek birşey densin ve değişmesintopiğe güvenirsem kız olacak bakalım doktor hariç herkese sordum
Ahaha bebce de %50 kız %50 erkekAyy hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz içinBende sordum baya forumda herkese ama gerçekten %50 kız %50 erkek yorumu aldım bilemiyorum yani Zaten bi kaç kişi kaldık öğrenmeyen sıra bizde
Devlette maalesef gereksiz bir sekilde normal doguma zorluyorlar ben de bundan cok korkuyorumBen özel düşünüyorum devlette gerçekten bebek kanala inmis mi inmemis mi kakasini yapmis olsa bile normale coook zorluyorlar.. ablami 2 gün zorladılar sehir hastanesi fiziksel olarak mükemmel tasarlanmis bi hastane ona lafım yok ama ablamın bebek kanala inmedigi halde açıklık 8 cm oldu halde, suyunu patlatip bebeğin kakasını yaptığını gördükleri halde normale zorladılar. 2 gün uyumadan hiçbir sey yemeden sıfır enerjiyle sancı çekti en son yine sezeryan oldu, kanala inmedi çünkü bunu göre göre çok yıprattılar.. bebek doğduktan sonra iki gün kaka kustu resmen
Bana 13.haftada %90 erkek dedi doktorum :)Kızlar eylül 2021 anneleri olarak cinsiyet öğrenen oldu mi aranızda bende haftaya gidicem kontrole 15. Hafta içinde olucam haftaya inşallah öğrenirim
Burun tıkanıklığını bugün kontrolde doktoruma sordum normal olduğunu söyledi, otrinatura pediatrik diye bir sprey önerdi. Geceleri çok tıkanıyor benim de.Allerjım var hep ama hamıle kaldırımdan beri hep burnum tıkalı nefes alamıyorum mesajla dun ıkı burnumda tıkalı hamilelik riniti diye birşey varmıs basına gelen varmı. Çözümü olan ilaç alamıyorum
Canım benim burnumda et var, hamilelikle tıkanıklık çok arttı. Doktor deniz suyu kullan dedi. Sabah akşam kullanıyorum oldukça rahatladı nefes almam. Tavsiye ederim. Zaten ilaç değil.Allerjım var hep ama hamıle kaldırımdan beri hep burnum tıkalı nefes alamıyorum mesajla dun ıkı burnumda tıkalı hamilelik riniti diye birşey varmıs basına gelen varmı. Çözümü olan ilaç alamıyorum
Mentol taşı var ben baş ağrısı için kullanıyorum ama arada bir burnum tıkanınca ucuna sürüyorum açılıyor. Benim ki hafif olduğu için etki ediyor ama size eder mi bilmiyorum. Bir de vicks var jel tarzında ama doktora veya eczacıya sormak lazım kullanmadan önce. Çok geçmiş olsunAllerjım var hep ama hamıle kaldırımdan beri hep burnum tıkalı nefes alamıyorum mesajla dun ıkı burnumda tıkalı hamilelik riniti diye birşey varmıs basına gelen varmı. Çözümü olan ilaç alamıyorum
Kİtikate nin ekrun rengi yeni doğanları oluyor hastane çıkışı 50 beden onlardan alabilirsin organik pamuk güzel oluyorlar benimki kesin kız dedi kızımda sonbaharda doğmuştu onunda kıyafetleri uyar ben aslında hem pembe mavi krem o renklerde aldım organiklerde başka renk olmuyor zaten hep aynı rengi almaktansa ben o zamana sağ salim ulaşırsak 36. Haftada hastane çıkışı almayı planlıyorumEvet, unisex birşeyler alabiliriz aslında ufak tefekBana doktorum 16. Haftada netleşeceğini söyledi,şimdi alışveriş yapma dedi bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra ve o zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum
4cm mi 4 ml oöyle birşey dedi üç üzerini iyi kabul ediyoruz dediKaç dedi gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?