- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.501
Ne yaptın canım ? Kaç günde çıktı bu arada bende bekliyorum ama e- nabızda düşmedi bir türlüKizlar ikili testim cikmis korkudan raporu acamiyorum. Free beta ile pappa degerlerini gordum ama
Kaç haftalıksın şuanMaşallah canımBen de perşembe gideceğim çok heyecanlıyım
13+6 günlüğüm bugünKaç haftalıksın şuan
AA senin benden ileriymiş haftan hiç cinsiyet denmedi mi13+6 günlüğüm bugünBülent hocaya gittiğini biliyordum demiştin canım Ben de doğum için Tuna hanımı tercih edebilirim. Ssvd yaptırıyormuş 5 sene geçmiş olacağı için belki mümkün olabilir diye bi ümidim var
Kayısı iyi geliyor derler dene istersenKızlar kabızlık şikayeti yaşayan var mı,? son zamanlarda çok aşırı arttı bunun için ne önerirsiniz acaba
Yok , doktorum 14.haftadan önce demem dedi. Sezeryan sonrası vajinal doğum demek canımAA senin benden ileriymiş haftan hiç cinsiyet denmedi miya tunayı ben duydum yeni sanırım Bi kaç yıl önce duymadım ben onu hiç. Bu arada ssvd ne oluyor
Rapor henuz yokmus sadece 2 degerin sonucu vardiNe yaptın canım ? Kaç günde çıktı bu arada bende bekliyorum ama e- nabızda düşmedi bir türlü
Bende yarın gidiyorum cinsiyeti de gosterirse ogrenecegim insallah cok heyecanliyimAyy iple çekersin şimdi perşembe ben çarşamba tekrar gideceğim çok sık usg oldu bana ama napim :)
Bİr hafta boyunca sebze yedim sebzeleri sırayla tencireye koyup onbeş yirmi dk pişiriyordum ıspanak hariç (sogan biber sarmısak karnıbahar karalahana bürüksel brokoli beyaz lahana havuç yanında da yine on çeşit salata yiyordum havuç mır pancar turp domates salatalık sogan vb birde akşam yatmadan süt içiyordum tabi havuç suyu aralarda bir hafta sona gittiğimde suyunu ölçtü bayağı arttmıştı gerek kalmadı 39+3 te dogum yaptım bende zannımca 34-35 arasıydı suyu azalmıştıMerhaba sevgili Hureyre bebeğin suyu azdı ama kür yaptım suyu arttı demişsiniz.Nasıl bir kür yaptığınızı öğrenebilir miyim acaba?Ben de 2 senw önce ikiz bebeklerimden birisinin suyu azaldığı için 35 haftalıkken erken doğum yapmıştım ama su az olduğu için kızlarımdan birisi malesef 30 hafta ile uyumlu doğmuştu.Çok şükür sağlıklılar şu anda ama yeniden ikizlere hamileyim ve tekrar su azlığı nedeniyle erken doğum yapmaktan korkuyorum.Rica etsem yaptığınız kürü bana da söyleyebilir misiniz?
Kizlar ikili testim cikmis korkudan raporu acamiyorum. Free beta ile pappa degerlerini gordum ama
Bende hissediyorum artık gündüzde hissetmeye başladım gece hissediyordum hafta içi erken uyuduğum için hissedemiyordum ama haftasonu bayağı hüssetmiştim bu bebeğimde gece harekete çıkıyor ablası gibi bir üç arası bayağı hareketleniyor onbeş hafta oldum yarın giriyorum zaten dışardan hissetmek için var sadece dokunma hareket pıy pıtları hissedersin daha büyük olunca kafasını ayağını koyduğu yer belli oluyorKızlar bebeğinin hareketini hissetmeye baslayanlar veya önceki hamileliklerinden hatırlayanlar bisey sormak istiyorum. Ben bu öğlen sanki hissettim ama elimi karnıma koyunca elimde degil ta icerden hissettim tekme gibi pıt pıt biseyler bikac kez oldu ama elimde hic hissetmedim, ben zayıf değilim göbeğim yağlı ama cok mu erken acaba böyle bir his mi? Ne garip biseydi kesinlikle gaz vs degil eminim onu ayırt edebiliyorum buna ilk kez rastladım ama emin olamıyorum tabiki ne dersiniz?
HAreket etmek lazım kan demir ilaçları artırıyor magnezyum alıyormusun bilmiyorum o rahatlatıyor aç karnına kahve dene tabi kayısı kabız yapan yiyecekletden uzak dur sıvı tüket bende sürekli ishalim süt ürünleri yapıyordu yememeye çalışıyorum evde olmadığımda zaten huzursuz bağırsak sendromu demişti doktor hamile oduğumdan beri ishalim doktor birşey olmaz dedi sabah kokumdan birşey yiyemiyorum iki kere işyerine zor yetiştim tansiyonum düşmesin diye bir tatlı kaşığı bal ile ekmek içi yiyip işe gidiyorum seninki tam tersi yediklerini seçmekten başka durum yok birde yürüyüş bağırsakları hızlandırırSorma gecen gun resmen popomdan kan geldi
Doktor ilac verdi ama o da kotu kokuyo icemiyorum
Napcam ben de şaşmiş vaziyetteyim resmen oturamiyorum
Ben bisi yiyemiyorum kiHAreket etmek lazım kan demir ilaçları artırıyor magnezyum alıyormusun bilmiyorum o rahatlatıyor aç karnına kahve dene tabi kayısı kabız yapan yiyecekletden uzak dur sıvı tüket bende sürekli ishalim süt ürünleri yapıyordu yememeye çalışıyorum evde olmadığımda zaten huzursuz bağırsak sendromu demişti doktor hamile oduğumdan beri ishalim doktor birşey olmaz dedi sabah kokumdan birşey yiyemiyorum iki kere işyerine zor yetiştim tansiyonum düşmesin diye bir tatlı kaşığı bal ile ekmek içi yiyip işe gidiyorum seninki tam tersi yediklerini seçmekten başka durum yok birde yürüyüş bağırsakları hızlandırır
Ay hadi inşallah öğrenirsin kaç haftalıksınBende yarın gidiyorum cinsiyeti de gosterirse ogrenecegim insallah cok heyecanliyim
Başına aböyle vaka gelen doktorlar sonrasında temkinli ama doktorların bazıları layloylom üniye gitmiştim bir önceki gebeliğimde kanda ne isteyecek diye duvara yapıştırmış bütün tahlileri istiyordu unutmasınmdiye ordan bakıyordu29unda gideceğim ölçecektir ozaman iki doktora gidiyorum bu konuda. Dolayı inş fikir ayrılığı olmaz biri gerek yok dikişe diyip biri dikiş şart demez yani. Valla ben dikişe her türlü müdahaleye razıyım yeterki evlatlarmızdan olmayalım kimsede olmasın. Ama doktorların çoğu ölçmüyormus neyine güveniyorlarsa
Bağırsakların kurumuş olabilir kayısı kompostosu içmeye çalış benim midemi bulandırmıyordu çok bulantımın olduğu zaman bileBen bisi yiyemiyorum ki
8 kilo verdim bu dediklerinin birini bile suremedim daha agzima hayatim leblebi cubuk kraker uzerine kurulu hala deli gibi kusuyorum suyu bile yudum yudum 2 bardak zor içiyorum
İnşallah ya ben üç kez kaybettim psikolojim bozuldu çok yıprandım şimdi bukadar erkende olsa alıştım. Rabbim bizlere bağışlasınBaşına aböyle vaka gelen doktorlar sonrasında temkinli ama doktorların bazıları layloylom üniye gitmiştim bir önceki gebeliğimde kanda ne isteyecek diye duvara yapıştırmış bütün tahlileri istiyordu unutmasınmdiye ordan bakıyorduçok komikti rutin bakılacak durumlar oysa her doktor ölçmeli seninki bakarsın normal seviyelere gelir zaten üçe yakın
İlk gebeliklerde daha gec hissediliyomus ya o yüzden emin olamıyorum zamanla emin olurum heralde cok güzelmişBende hissediyorum artık gündüzde hissetmeye başladım gece hissediyordum hafta içi erken uyuduğum için hissedemiyordum ama haftasonu bayağı hüssetmiştim bu bebeğimde gece harekete çıkıyor ablası gibi bir üç arası bayağı hareketleniyor onbeş hafta oldum yarın giriyorum zaten dışardan hissetmek için var sadece dokunma hareket pıy pıtları hissedersin daha büyük olunca kafasını ayağını koyduğu yer belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?