2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
AA senin benden ileriymiş haftan hiç cinsiyet denmedi mi ya tunayı ben duydum yeni sanırım Bi kaç yıl önce duymadım ben onu hiç. Bu arada ssvd ne oluyor

AA senin benden ileriymiş haftan hiç cinsiyet denmedi mi ya tunayı ben duydum yeni sanırım Bi kaç yıl önce duymadım ben onu hiç. Bu arada ssvd ne oluyor
Yok , doktorum 14.haftadan önce demem dedi. Sezeryan sonrası vajinal doğum demek canım Oğlum erken doğduğu için mecburi sezeryan olmuştum

Ne yaptın canım ? Kaç günde çıktı bu arada bende bekliyorum ama e- nabızda düşmedi bir türlü
Rapor henuz yokmus sadece 2 degerin sonucu vardi
Bn devlete bagli kurumda yaptim.16 sinda kan verdim bugun baktim sonuca. Haftasonu mu cikti bilmiyorum inan.tam sonuc ne zaman cikar bende bilmiyorum

Bİr hafta boyunca sebze yedim sebzeleri sırayla tencireye koyup onbeş yirmi dk pişiriyordum ıspanak hariç (sogan biber sarmısak karnıbahar karalahana bürüksel brokoli beyaz lahana havuç yanında da yine on çeşit salata yiyordum havuç mır pancar turp domates salatalık sogan vb birde akşam yatmadan süt içiyordum tabi havuç suyu aralarda bir hafta sona gittiğimde suyunu ölçtü bayağı arttmıştı gerek kalmadı 39+3 te dogum yaptım bende zannımca 34-35 arasıydı suyu azalmıştı

Cinsiyet tahmini yapacak olan var mı 13 hafta, nub teorisi 100 100 sonuç verir mi kızlar

Eklentiler

• IMG_20210317_115702.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20210317_115655.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 90
Bende hissediyorum artık gündüzde hissetmeye başladım gece hissediyordum hafta içi erken uyuduğum için hissedemiyordum ama haftasonu bayağı hüssetmiştim bu bebeğimde gece harekete çıkıyor ablası gibi bir üç arası bayağı hareketleniyor onbeş hafta oldum yarın giriyorum zaten dışardan hissetmek için var sadece dokunma hareket pıy pıtları hissedersin daha büyük olunca kafasını ayağını koyduğu yer belli oluyor

Sorma gecen gun resmen popomdan kan geldi
Doktor ilac verdi ama o da kotu kokuyo icemiyorum
Napcam ben de şaşmiş vaziyetteyim resmen oturamiyorum
HAreket etmek lazım kan demir ilaçları artırıyor magnezyum alıyormusun bilmiyorum o rahatlatıyor aç karnına kahve dene tabi kayısı kabız yapan yiyecekletden uzak dur sıvı tüket bende sürekli ishalim süt ürünleri yapıyordu yememeye çalışıyorum evde olmadığımda zaten huzursuz bağırsak sendromu demişti doktor hamile oduğumdan beri ishalim doktor birşey olmaz dedi sabah kokumdan birşey yiyemiyorum iki kere işyerine zor yetiştim tansiyonum düşmesin diye bir tatlı kaşığı bal ile ekmek içi yiyip işe gidiyorum seninki tam tersi yediklerini seçmekten başka durum yok birde yürüyüş bağırsakları hızlandırır

Ben bisi yiyemiyorum ki
8 kilo verdim bu dediklerinin birini bile suremedim daha agzima hayatim leblebi cubuk kraker uzerine kurulu hala deli gibi kusuyorum suyu bile yudum yudum 2 bardak zor içiyorum

Başına aböyle vaka gelen doktorlar sonrasında temkinli ama doktorların bazıları layloylom üniye gitmiştim bir önceki gebeliğimde kanda ne isteyecek diye duvara yapıştırmış bütün tahlileri istiyordu unutmasınmdiye ordan bakıyordu çok komikti rutin bakılacak durumlar oysa her doktor ölçmeli seninki bakarsın normal seviyelere gelir zaten üçe yakın

Ben bisi yiyemiyorum ki
8 kilo verdim bu dediklerinin birini bile suremedim daha agzima hayatim leblebi cubuk kraker uzerine kurulu hala deli gibi kusuyorum suyu bile yudum yudum 2 bardak zor içiyorum
Bağırsakların kurumuş olabilir kayısı kompostosu içmeye çalış benim midemi bulandırmıyordu çok bulantımın olduğu zaman bile

İnşallah ya ben üç kez kaybettim psikolojim bozuldu çok yıprandım şimdi bukadar erkende olsa alıştım. Rabbim bizlere bağışlasın

İlk gebeliklerde daha gec hissediliyomus ya o yüzden emin olamıyorum zamanla emin olurum heralde cok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…