- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.521
Bugun tam 16Ay hadi inşallah öğrenirsin kaç haftalıksın
Senin artık baya belli olur cinsiyet ben daha 12 yim o yüzden pek ciddiye almıyorum değişebilir diyorlarBugun tam 16
%100 sonuç vermiyor hatta yabancı sitelerde çok fazla hatalı yorum yapılan/benzetilen örnekler vardı. Ultrason görüntüsunde ben nub göremedim ama doktor ne tahminde bulundu?Cinsiyet tahmini yapacak olan var mı 13 hafta, nub teorisi 100 100 sonuç verir mi kızlar
Doktor bu hafta bacak arası göremem dedi aynı nub yöntemiyle gitti usg den Bi yer gsterdi bak burası paralel o yzden kız dedi ama ben teoriye çok güvnmk istemiyorum cnkü 11 de Kndi doktorum erkek dedi kesin olmamakla, kaldım öyle bilmiyorım%100 sonuç vermiyor hatta yabancı sitelerde çok fazla hatalı yorum yapılan/benzetilen örnekler vardı. Ultrason görüntüsunde ben nub göremedim ama doktor ne tahminde bulundu?
11 tahmin için çok erkenmis genelde o haftalarda çıkıntı hepsinde benzer oluyor diyorlarDoktor bu hafta bacak arası göremem dedi aynı nub yöntemiyle gitti usg den Bi yer gsterdi bak burası paralel o yzden kız dedi ama ben teoriye çok güvnmk istemiyorum cnkü 11 de Kndi doktorum erkek dedi kesin olmamakla, kaldım öyle bilmiyorım
Saglıklı olsunlar da farketmez. Benim aklıma takılan nub teorisi yani gerçektende herkeste tutuyor mu bnde bir cok forum okudum nerdeyse % 80 tutmuş gibi o yzden merak ettim11 tahmin için çok erkenmis genelde o haftalarda çıkıntı hepsinde benzer oluyor diyorlargönlünüze göre olsun inşallah
Teşekkürler:)Bİr hafta boyunca sebze yedim sebzeleri sırayla tencireye koyup onbeş yirmi dk pişiriyordum ıspanak hariç (sogan biber sarmısak karnıbahar karalahana bürüksel brokoli beyaz lahana havuç yanında da yine on çeşit salata yiyordum havuç mır pancar turp domates salatalık sogan vb birde akşam yatmadan süt içiyordum tabi havuç suyu aralarda bir hafta sona gittiğimde suyunu ölçtü bayağı arttmıştı gerek kalmadı 39+3 te dogum yaptım bende zannımca 34-35 arasıydı suyu azalmıştı
Merhaba önceki sayfaları okumadım daha ama denk geldi cevap vermek istedim. Bende nub teorisi tutmadı. Bakıldıgı zaman direkt erkek nubu denilen bir ultrason resimi vardı ama cinsiyet kız.Saglıklı olsunlar da farketmez. Benim aklıma takılan nub teorisi yani gerçektende herkeste tutuyor mu bnde bir cok forum okudum nerdeyse % 80 tutmuş gibi o yzden merak ettim
12 de bana yorum bile yapmadi 14 de gostermedi 16ya geldik hayrlisi bakalm sizinde gonlunuzdeki neyse o olsun insalahSenin artık baya belli olur cinsiyet ben daha 12 yim o yüzden pek ciddiye almıyorum değişebilir diyorlar
Cnm raporun varsa aile hekimi de oksapar yazıyor. Hatta mesaj atıyorsun gitmene bile gerek kalmıyor. Aklında olsun.Ay tunayı bende duydum iyimiş ama ben oksapar iğne yazdırma amaçlı sırası en boş doktora gittim Kenan gengeç hoca. Biz biraz ısrar ettik cinsiyet için o da bişeyler çıkarımda bulundu 2 hafta sonra tekrar bakılsın o zaman belli olur dedi. Ben normalde Bülent sezgine gidiyorum kendi kliniğine
Ya evet 12 de pek yapmıyorlar biz biraz ısrar ettik doktora adamcağız kaç dakika cihazla cinsiyet bakındı iyi yapmadık aslında. Beklemek daha güzel çünkü yanılma payı çok yüksek12 de bana yorum bile yapmadi 14 de gostermedi 16ya geldik hayrlisi bakalm sizinde gonlunuzdeki neyse o olsun insalah
Evet evet canım ben ilk sağlık ocağına gittik raporum yoktu dedi rapor çıkar öyöe bende hastaneye gittim çıkarttım çıkarmışken oradaki doktor 4 kutu yazdı ama çok zor buldum bugün o da 1 kutu yaniCnm raporun varsa aile hekimi de oksapar yazıyor. Hatta mesaj atıyorsun gitmene bile gerek kalmıyor. Aklında olsun.
Şuan çok yaygın canım. Yurtdışında yıllardan beri yapılıyor buralarda yeni yeni yaygynlaştı. Yaptıran arkadaşlarım var çok memnun kaldılar. Hele bir tanesi sezeryan Doğumdan 2 sene sonra normal yaptı hiç sıkıntı yaşamadı13+6 günlüğüm bugünBülent hocaya gittiğini biliyordum demiştin canım Ben de doğum için Tuna hanımı tercih edebilirim. Ssvd yaptırıyormuş 5 sene geçmiş olacağı için belki mümkün olabilir diye bi ümidim var
Canım 11 de yanılma payı çok yüksek zaten kız erkek bir birine çok benziyor. 12. Haftadan sonra biraz ayırt edilebilir. Banada 11 de erkek denildi. 12 de kendi Dr um kıza benziyor dediDoktor bu hafta bacak arası göremem dedi aynı nub yöntemiyle gitti usg den Bi yer gsterdi bak burası paralel o yzden kız dedi ama ben teoriye çok güvnmk istemiyorum cnkü 11 de Kndi doktorum erkek dedi kesin olmamakla, kaldım öyle bilmiyorım
Ben de bugün 12 de gittim başka Bi doktora çok ısrar ettim cinsiyet için doktor erkeğe benzettiğini söyledi ama nubdan ve keseden anlayanlar hep kız demişti inşallah doktor yanılmıştırDoktor bu hafta bacak arası göremem dedi aynı nub yöntemiyle gitti usg den Bi yer gsterdi bak burası paralel o yzden kız dedi ama ben teoriye çok güvnmk istemiyorum cnkü 11 de Kndi doktorum erkek dedi kesin olmamakla, kaldım öyle bilmiyorım
Normal doğum istiyorsan inşallah yapabilirsin13+6 günlüğüm bugünBülent hocaya gittiğini biliyordum demiştin canım Ben de doğum için Tuna hanımı tercih edebilirim. Ssvd yaptırıyormuş 5 sene geçmiş olacağı için belki mümkün olabilir diye bi ümidim var
Doktor ne diyecek bilmiyorum , ama sağlıklı ilerlerse istiyorumŞuan çok yaygın canım. Yurtdışında yıllardan beri yapılıyor buralarda yeni yeni yaygynlaştı. Yaptıran arkadaşlarım var çok memnun kaldılar. Hele bir tanesi sezeryan Doğumdan 2 sene sonra normal yaptı hiç sıkıntı yaşamadı
Muhtemelen bu hafta öğrenirim.Normal doğum istiyorsan inşallah yapabilirsinsenşn haftan benden ileriymiş sana cinsiyet tahmini daha iyi yaparlar
Evet çoğu doktor söylemiyor bizimki de 13. Haftadan önce bişey söyleyemem dedi çarşamba 12+4 olucam belki yine demez bişey. Sana kızlar nub baktılar mı hiç usg var mı seninMuhtemelen bu hafta öğrenirim.Geçen gittiğinde doktorum anladı bence ama bilerek söylemedi. Prensib gereği 14 ten önce söylemiyorum dedi
Canım hiç atmadım usg siniEvet çoğu doktor söylemiyor bizimki de 13. Haftadan önce bişey söyleyemem dedi çarşamba 12+4 olucam belki yine demez bişey. Sana kızlar nub baktılar mı hiç usg var mı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?