2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
%100 sonuç vermiyor hatta yabancı sitelerde çok fazla hatalı yorum yapılan/benzetilen örnekler vardı. Ultrason görüntüsunde ben nub göremedim ama doktor ne tahminde bulundu?
Doktor bu hafta bacak arası göremem dedi aynı nub yöntemiyle gitti usg den Bi yer gsterdi bak burası paralel o yzden kız dedi ama ben teoriye çok güvnmk istemiyorum cnkü 11 de Kndi doktorum erkek dedi kesin olmamakla, kaldım öyle bilmiyorım

11 tahmin için çok erkenmis genelde o haftalarda çıkıntı hepsinde benzer oluyor diyorlar gönlünüze göre olsun inşallah

11 tahmin için çok erkenmis genelde o haftalarda çıkıntı hepsinde benzer oluyor diyorlar gönlünüze göre olsun inşallah
Saglıklı olsunlar da farketmez. Benim aklıma takılan nub teorisi yani gerçektende herkeste tutuyor mu bnde bir cok forum okudum nerdeyse % 80 tutmuş gibi o yzden merak ettim

Teşekkürler:)

Saglıklı olsunlar da farketmez. Benim aklıma takılan nub teorisi yani gerçektende herkeste tutuyor mu bnde bir cok forum okudum nerdeyse % 80 tutmuş gibi o yzden merak ettim
Merhaba önceki sayfaları okumadım daha ama denk geldi cevap vermek istedim. Bende nub teorisi tutmadı. Bakıldıgı zaman direkt erkek nubu denilen bir ultrason resimi vardı ama cinsiyet kız.
çin takvimi, ramzi teorisi, nub her şey erkek gösteriyordu hiç bir tutmadı bende

Cnm raporun varsa aile hekimi de oksapar yazıyor. Hatta mesaj atıyorsun gitmene bile gerek kalmıyor. Aklında olsun.

12 de bana yorum bile yapmadi 14 de gostermedi 16ya geldik hayrlisi bakalm sizinde gonlunuzdeki neyse o olsun insalah
Ya evet 12 de pek yapmıyorlar biz biraz ısrar ettik doktora adamcağız kaç dakika cihazla cinsiyet bakındı iyi yapmadık aslında. Beklemek daha güzel çünkü yanılma payı çok yüksek
Amin bu arada inşallah hepimizin gönlüne göre olsun

Cnm raporun varsa aile hekimi de oksapar yazıyor. Hatta mesaj atıyorsun gitmene bile gerek kalmıyor. Aklında olsun.
Evet evet canım ben ilk sağlık ocağına gittik raporum yoktu dedi rapor çıkar öyöe bende hastaneye gittim çıkarttım çıkarmışken oradaki doktor 4 kutu yazdı ama çok zor buldum bugün o da 1 kutu yani

Şuan çok yaygın canım. Yurtdışında yıllardan beri yapılıyor buralarda yeni yeni yaygynlaştı. Yaptıran arkadaşlarım var çok memnun kaldılar. Hele bir tanesi sezeryan Doğumdan 2 sene sonra normal yaptı hiç sıkıntı yaşamadı

Canım 11 de yanılma payı çok yüksek zaten kız erkek bir birine çok benziyor. 12. Haftadan sonra biraz ayırt edilebilir. Banada 11 de erkek denildi. 12 de kendi Dr um kıza benziyor dedi

Ben de bugün 12 de gittim başka Bi doktora çok ısrar ettim cinsiyet için doktor erkeğe benzettiğini söyledi ama nubdan ve keseden anlayanlar hep kız demişti inşallah doktor yanılmıştır

Normal doğum istiyorsan inşallah yapabilirsin senşn haftan benden ileriymiş sana cinsiyet tahmini daha iyi yaparlar

Doktor ne diyecek bilmiyorum , ama sağlıklı ilerlerse istiyorum 5 sene dolmuş olacak. Bunu yaşadığım şehirde yapan yok memleketimde bahsettiğim doktor yapıyormuş ,doğumda orda olacak inşallah. Sağlıklı ilerlerse denemek istiyorum

Muhtemelen bu hafta öğrenirim. Geçen gittiğinde doktorum anladı bence ama bilerek söylemedi. Prensib gereği 14 ten önce söylemiyorum dedi
Evet çoğu doktor söylemiyor bizimki de 13. Haftadan önce bişey söyleyemem dedi çarşamba 12+4 olucam belki yine demez bişey. Sana kızlar nub baktılar mı hiç usg var mı senin

Evet çoğu doktor söylemiyor bizimki de 13. Haftadan önce bişey söyleyemem dedi çarşamba 12+4 olucam belki yine demez bişey. Sana kızlar nub baktılar mı hiç usg var mı senin
Canım hiç atmadım usg sini nubu görünmüyordu doktorun verdiği fotoda , ondan hiç atmiyim dedim poposunu döndüğü fotoyu verdi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…