2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
En onemlisi o saglikli sihhatli olsunlar bizde bi sancida kurtulalim insallah

10 gün sonra daha net olur dediğiniz gibi sürpriz olacak bana da erkek diyen doktora gideceğim bakalım o da değiştirecek mi fikrini sonraayrıntılıyı beklemek kalıyor emin olmak için bende erkek diye odaklanmıştım ama şimdi aradayım bakalım size ne diyecek bekliyorum haberinizi

Biz henüz kimseyle paylaşmadık çünkü cinsiyeti kesin değil. Sadece erkek gibi ama net değil. 2 hafta sonra netleşir demişti doktor. Biz de çevremize heniz belli değil dedik..

Merhaba, doktorunuz erkek dediğinde pipi falan gösterdi mi? emin olarak mı söyler acaba? Kaçıncı haftadaydınız?

Ay hadi hepiniz için hayırlısı aslında iyi bir hastaneye gidiyorum baya bilindik cihazları da baya iyi ama ben 12. Haftada ikili test için gitmiştim erkendi cinsiyet için o yüzden belki değişir diye arada kaldım 10 gün sonra devlette ondan 1 hafta sonra falanda yine kendi doktorumda randevum olucak artık net bir şeyler çıkar ortaya siz de yazın mutlaka

Merhaba, doktorunuz erkek dediğinde pipi falan gösterdi mi? emin olarak mı söyler acaba? Kaçıncı haftadaydınız?
Evet canım gösterdi net bi şekilde öbür doktor hayır kordondur o bacak arası boş dedi o da gösterdi tam yılan hikayesine döndü bizim iş cuma günü ortaya çıkacak inşallah 12. Hafta erkek 14. Hafta kız denildi işte şimdi 16. Haftamız

Evet canım 12. Hafta erken oluyor doktorlar o yüzden kesin diyemiyor çünkü kız bebekte de çıkıntı olabiliyormuş sanırım en iyisi 2 hafta sonra net öğrenirsiniz sizde inşallah yazacağım mutlaka kendini belli etmeyen çocuğumun son halini

Hahahaha bende yazicam buraya hadi hayırlısı

Ben paylaştım ama bizimki net belli
Belli olmasa söylemezdim galiba bilemiyorum

Bende 2 hafta sonra gitmemi istedi. Şimdi baktım verdiği ultrason fotoğrafına sağ üstte duruyor.

Ayy inşallah öyle olur. Doktorum korkma dedi ama ben gene de kafama taktım biraz. Her ohh artık dediğimde bişey çıkıyor. Peki siz şuan kaç haftalık oldunuz?

Biz nipt testi ile öğrendik kesin olduğu için herkese duyurduk kızımız olacak diyerek

Kızlar peki göğüslerinizde değişim var mı? Mesela ben önceden destekli sütyen kullanırdım 80 beden falan ama şimdi bakıyorum da kocaman olmuşlar. Acaba Böyle büyüyünce sütümüz de çok olur mu inşallah hepimizin bol bol sütü olur bebisler süt banyosu yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…