2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaaa ne heyecanlı Bana da karından bakılmıştı o gün. Şuan aşırı merak ediyorum, zaman geçmiyor keşke sorsaydım görüntü alsaydım diyorum. Neyse, sabredeceğim artık mecbur
Gercekten cok heyecanli ya ben de son zamanlar cok merak ediyodum artık anlıyorum. Rabbim gönlünden geceni sağlıkla nasip etsin inşallah

Offffff bana bulanti demeyin yaaaa çildiriyorum kilo alan yiyip icen insanlari gorunce suya bile hasret kaldim yaaaa surekli zayifliyorumm hicbir sey yiyemiyorum ve surekli kusuyorum
Bende aynı durumdayım 15. Haftaya girdim. Şimdiye kadar azalacak diye bekledim ilaç kullanmadım ama azalmadı ( su da içememeye başladım ( iştahla yemek yemeği çok özledim. Bir gün iyi iki gün kötü sadece bulantıda değil kusuyorum ((

Cinsiyeti ogrenenler acaba cevresndekilerle paylasti mi ? dün kiz dedi bacakarasi da boştu ama ben netlik istedim icin 2 hfta sonra bidaha bakalm ozmn emin olursun sende dedi tmm dedim sadece ailemle paylastim bu durumu soruyorlar bana cinsiyeti belli deil diyorum degsiir korkusuyla

Merhaba canım benim doktorum görmüştü bantı 11.haftada.Hemen perinatoloğa da gitmemi istedi.Ben Kahramanmaraş ta yaşıyorum.Hem burda hem de Gaziantep te doktora gidiyorum.Bant için perinatoloğa 12.haftada gittim bantın yeri önemliymiş benimki sağ alt kenardaydı.Sizin bantin yeri nerde

Ben prilami gectim artik sabah aksam zofran kullaniyorum ona ragmen boyleyim

14 haftalık olunca kontrole gittiğimde bant iyice kenarda kalmış ve incelmiş artık göremiyorum dedi.Bantı unut dedi doktorum.Belki bir dahaki kontrolünûzde sizinki de incelir kese büyüdükçe kopabilir ilerleyen zamanlarda

Niye kendine eziyet ediyorsun arkadaşım prilam hamileler için özel üretilen bi ilaç, kullanabilirsin en azından kusmani engeller, bu sekilde vücut susuz kalıyor. 12. Haftaya kadar bebek bizden beslenmiyodu hadi çok önemli değildi ama artık önemli, ben de cok adam akıllı beslenemiyorum hala ama uğraşıyorum en azından sabahlari yumurtaya baslayabildim. Kendini de bebegini de strese sokma derim prilam zararsiz bi ilac

Benim %70 ıhtimal dedi ben paylaştım herkesle değişirse de nasip artık

Aynı durum 1 ay önce bende oldu. Hem de çok fazla kanamam oldu. Çarşıdayken aniden başlayan bir kanama ve pantolonumun dışına çıkcak kadar fazla. Bir gece hastanede yattım serum verildi ve iğne vuruldum. Daha sonra 3 iğne verdiler onu kullandım. Şimdi de fitil kullanmaya devam ediyorum ama hala kahverengi akımtım devam ediyor. Ama kanama alanı varmış o küçülmeye başlamış. Benim 3.çocuğum. İlk ikisinden böyle bir şey olmamıştı. Sağlıklı gelsin inşallah bebeklerimiz.

Dimi ama degisicekse dogumda bile degisir aslinda cinsiyeti rahime duserken belli oluyor da iste doktorun gormesi icin pozisyon onemliymis oyle diyor doktorum
Öyle tabi kader diye de bir şey var neticede. Valla hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlar da. Erkek der kız çıkar, kız der erkek çıkar belli olmaz yani bu işler. Baktık tam tersi çıktı sürpriz yapmış deriz ne yapalım

Vallahi güvenmemek lazım benim 12. Hafta doktor erkek dedi pipiyi gösterdi 14. Hafta başka bi doktor kesin kız bu dedi bu hafta ne diyecekler bekliyorum merakla
Ayyy valla böyle oluncada ayrı heyecanlı oluyor ya valla bakalım ben erkek hissediyordum doktor erkek diyince baya inanırdım artık kendimi. Benimde 10 gün sonra devlette randevum var bakalım orda ne diyecekler. Sırf biraz daha haftam yakın oluyor diye devletten sıra aldım belki daha netlesir umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…