- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.601
Evet sonmanda işler değişince insanın bu fikre alışması zor olur ama sen kararını yaklaşık verdiğin için rahat olur bakalım son anda ne değişiklik olurNasıl ki kol boyum bacak boyum orta boylu bir kadına göre kısaysa o çatı kemiği de boyuma orantılı olarak daha dar oluyor genel olarak. Kısa olup normal doğum yapan da da coook var tabiki ama bircok doktor kısa boyu direkt sezeryan sebebi sayıyor. Benim doktorum da normal dogum destekleyen biri degil, takip ediyorum normal de yaptırıyor ama ben daha simdiden sezeryan düşünüyorum deyince aa niye bi normali denersin olmazsa sezeryan olursun demedi yanien güzeli en "normal"i normal doğum tabiki ama bence psikolojik olarak kendini sezeryan fikrine de yavas yavas alıştırmalısın, dogum olayı tamamen sürpriz bisey sonuçta ne olacağı son anda belli olabiliyor. İnsallah hepimizin gönlüne göre kolayca olur
Eşim sağolsun ev işlerinde yardım ederdi hamilelikten sonra daha cok yardim etmeye başladı. Cam silmek erkek işidir sen nasıl çıkıp dengede durcaksin dışardan millet sana mı baksın diye hep kendi siler, anneleri de hep oğullarına sildirmis bekarken alıştırmis sağolsun ama erkeğin yaptığı iş ne kadar muntazam olursa o kadar oluyo tabi ona da şükür. Valla şaşırdım bugun bacaklarim vs ağrımış hicbisey yapmadığım halde, bide mutfak dolaplarini silelim istiyorum bugün bakalim fazla hantalım ben belli olduVucudu alıştırmayla da alakası var şanslısın eşin yapıyor benimmeşim yapmaz temizlik için parada vermez yıkanacaklar temizlenecekler için bile ben para ödüyorumhalen daha el pençe durmamı istiyor meyveler dilimlenip önüne gelsin kahvesi çayı tabi onlardan kaçıyom ama yemekten mangal hariç kaçamıyorum benim ev cam dolu duvarların bir kısmı cam bende makinesini almak istiyorum temizlik için yardım alsamda gelen ancak camı silebiliyor yinede korkma hareketten hareketsizlik daha kötü oluyor birde düşük tehlikesi olduğu için ilk zaman korkuluyor birde son ay iş yapınca ağrı daha çok oluyor
Fizik tedavi ile doğru duruş kullanılınca bele yük azalıyor bende duruşum iyi değildi hamilelikte bel ve sırt ağrım artmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum sırt kaslarını güçlendirince ağrı azslıyor birde öncesinde bel ağrısı sıkıntın varsa o yüzden bile sezeryan olanlar oluyor profesyonel yardım almak şart gibi2 hafta önce iş yerinden aradılar ihtiyaç varmış covidden dolayı iş olunca çağırıyorlar arada. İşim gereği ayaktayım 5 saat ayakta kaldım sonraki işleri oturarak yaptım kendimi de denemek istedim.Sadece bel ağrısı şu köşede dursun, evde tuvalete yürüyemedim eşim sarıldıda götürdü sanki belimi iki ayırmışlar gibi hissettim, birde bacağıma vurdu ağrı. Ve karar verdim o kadar yormamak gerek vucudu 1 saat iş yap 1 saat otur.
Yavaş yavaş vucudu alıştırmak lazım ben alışkınım çünkü biran yüklenince uyumak bile zor olurEşim sağolsun ev işlerinde yardım ederdi hamilelikten sonra daha cok yardim etmeye başladı. Cam silmek erkek işidir sen nasıl çıkıp dengede durcaksin dışardan millet sana mı baksın diye hep kendi siler, anneleri de hep oğullarına sildirmis bekarken alıştırmis sağolsun ama erkeğin yaptığı iş ne kadar muntazam olursa o kadar oluyo tabi ona da şükür. Valla şaşırdım bugun bacaklarim vs ağrımış hicbisey yapmadığım halde, bide mutfak dolaplarini silelim istiyorum bugün bakalim fazla hantalım ben belli oldu
Bazayı bende kaldiriyorum bi sorun olmaz diye dusunuyorum ama cok yormayin kendinizi ustuste yorulunca olmus olabilirKızlar 2 gün önce temizlik yaptım sonra mutfakta yerleri elimle sildim üstüne de dün bazanın altından bavul almak için bazayı kaldırdım tabi sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. Dün geceden beri belim inanılmaz ağırıyor hiç yatamadım sol bacağıma vuruyor ve bacağım uyuşuyor. Sizce bu temizlikten vs mi kaynaklanmıştır? Bebeğim iyi çok şükür yani umarım iyidir çünkü gayet hareketli, gerçekten çok korktum bazayı kaldırdım diye bin pişman oldum ama çok da zorlamamıştım insan yine de korkuyor ya bir şey olsa diye.
Cok teşekkür ederim dikkat etmeye çalışıyorum hepsineGEçer inş ama otururken sırtını destekle yatarken sırt üstü kesin yatma ağırlık artıyor bundan sonra uyusan bile ağrıların azalmıyor destek yastık koyabilirsin uyurken
Cok şükür daha iyiyim bir daha yormamaya calısıcam zatenBazayı bende kaldiriyorum bi sorun olmaz diye dusunuyorum ama cok yormayin kendinizi ustuste yorulunca olmus olabilir
Canım bi arkadaşım bu şekilde fıtık olmuştu hamileliğinde bacağıma vuruyor ve uyuşuyor diyorsun. Bendede hamilelik öncesinde zaten vardı fıtık. Benim aklıka ilk o geldi o yüzden. Bol bol yürüyüş yapmalısın en iyi gelen o geçmiş olsunKızlar 2 gün önce temizlik yaptım sonra mutfakta yerleri elimle sildim üstüne de dün bazanın altından bavul almak için bazayı kaldırdım tabi sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. Dün geceden beri belim inanılmaz ağırıyor hiç yatamadım sol bacağıma vuruyor ve bacağım uyuşuyor. Sizce bu temizlikten vs mi kaynaklanmıştır? Bebeğim iyi çok şükür yani umarım iyidir çünkü gayet hareketli, gerçekten çok korktum bazayı kaldırdım diye bin pişman oldum ama çok da zorlamamıştım insan yine de korkuyor ya bir şey olsa diye.
Cok teşekkür ederim uyuşma geçti heralde zorladım diye olmuştu ama takip edicem inşallah yoktur.Canım bi arkadaşım bu şekilde fıtık olmuştu hamileliğinde bacağıma vuruyor ve uyuşuyor diyorsun. Bendede hamilelik öncesinde zaten vardı fıtık. Benim aklıka ilk o geldi o yüzden. Bol bol yürüyüş yapmalısın en iyi gelen o geçmiş olsun
İnşallah canımCok teşekkür ederim uyuşma geçti heralde zorladım diye olmuştu ama takip edicem inşallah yoktur.
Ayy valla o günden sonra bir daha asla dedim zaten. Sanada çok geçmiş olsun inşallah hiç ağrı çekmezsinİnşallah canımYorma kendini bu kadar seni biraz korkutmak istedim fıtık çok kötü çünkü yaşadığım için Allah kimseye vermesin
İnşallah canım benim sağolAyy valla o günden sonra bir daha asla dedim zaten. Sanada çok geçmiş olsun inşallah hiç ağrı çekmezsin
Sinovac az koruyor ama yan etkisi de az. Dediğin gibi her şeyi etraflıca düşünmek lazım.Canım yan etkileri de var diyolar iyice araştır derim kovid asi icin. Sinovac ta zatrn az koruyormus
Yenileri geldi sanırım numune test falan yapılıp hemen yapmaya başlarlar. Sinovac tedariğinde sıkıntı yok diye biliyorum. Tetanozla arasında birkaç gün mü olsa acaba? tetanoz biraz kol ağrıtıyordu çünkü ben geçen yıl olmuştum.
Mutasyonlara karşı Biontech kadar etkili değildir, dediğin gibi çok şükür bu zamana geldik ama insanın içi rahat etmiyor.Mutasyonlara da etkili miydi sinovac onu bilemedim bak. Bu zamana çok şükür yakalanmadan geldik maşallah ama önümüzde de 4 ay var daha.
Ilk baştan beri aşıları takip ediyorum. Twitirda bir doktoru hatim ettim hatta. Avrupada falan bütün hamilelere Mrna asu yapıyorlarmış. Ama ben güvenmiyorum onlara. Şuanda en güveniliri benim için sinovac. Yaptırmamak daha büyük risk benim için. O yüzden yaptıracağım.20sinda tetanoz 3. dozu olcam. Ona gore diğer ası tarihini ayarlarım.
Evet çok mantıklı, sağol.Grip aşısıyla arasına 15 gün koymak gerekiyordu. Muhtemelen tetanozla arasında koymak en mantıklısı
Benim de eşim sürekli takip ediyor şurda hamilelere yapılmış burda hamile böyle atlatmış vs. Sen olursan çok rahatlayacağım diyor. Doktorum da aşının yan etkisi covidin ağır geçirme ihtimalindense daha iyi diyor yüksek ateş vs daha kötü etkileyebilirmiş. Kime ne yapacağı da belli değil virüsün ayakta atlatan da var daha kötü olan da. Bugünkü haberlere göre Eylül ayına kadar 20 yaş üstü herkes aşılanmış olacak deniyor. Kurtuluş aşıda.Ilk baştan beri aşıları takip ediyorum. Twitirda bir doktoru hatim ettim hatta. Avrupada falan bütün hamilelere Mrna asu yapıyorlarmış. Ama ben güvenmiyorum onlara. Şuanda en güveniliri benim için sinovac. Yaptırmamak daha büyük risk benim için. O yüzden yaptıracağım.20sinda tetanoz 3. dozu olcam. Ona gore diğer ası tarihini ayarlarım.
Green Clean Baby aldım gayet güzel. Yumuşatıcısı da var, içeriği temiz. Siveno da kullandım hatta sıvı el sabunu deodorant vs de siveno kullanıyorum hala. Kokusu pek hoş değil sivenonun ama.Kızlar bebek deterjanı için ne kullanmayı düşünüyorsunuz? bir de sıvı mı granül mü ben karar veremedim. Bir yıldızlar listesi var içeriği temiz araştırılmış ürünler olarak görsel bırakayım kullandığınız varsa fikir olur. Eki Görüntüle 2849872
Bende daline bayılıyorum ama acaba bebekte koku hassasiyeti yapar mı bilemedim. Çamaşır makinemde bebekler için ayrı program var 3 buçuk saat yıkıyor, koku kalır mı 3 buçuk saat yıkanınca bilemedimGreen Clean Baby aldım gayet güzel. Yumuşatıcısı da var, içeriği temiz. Siveno da kullandım hatta sıvı el sabunu deodorant vs de siveno kullanıyorum hala. Kokusu pek hoş değil sivenonun ama.
Koku hassasiyeti neymiş ki öyle buram buram kokuyor mu dalin? iyice durulanır havadar yerde kurursa sorun olmaz heralde. Parfüm olmasın da.Bende daline bayılıyorum ama acaba bebekte koku hassasiyeti yapar mı bilemedim. Çamaşır makinemde bebekler için ayrı program var 3 buçuk saat yıkıyor, koku kalır mı 3 buçuk saat yıkanınca bilemedim
Dalinin çok güzel bir kokusu oluyor şampuanda kolonya da falan ama deterjanı nasıl hiç bakmadım p.tesi bakmayı düşünüyorum. Iyice durulaninca sıkıntı olmaz heralde bakalım deneyeceğim.Koku hassasiyeti neymiş ki öyle buram buram kokuyor mu dalin? iyice durulanır havadar yerde kurursa sorun olmaz heralde. Parfüm olmasın da.
3.5 saat yıkanınca koku kalırmı bilmiyorum ama çamaşırların kalmayacağı kesin.Bende daline bayılıyorum ama acaba bebekte koku hassasiyeti yapar mı bilemedim. Çamaşır makinemde bebekler için ayrı program var 3 buçuk saat yıkıyor, koku kalır mı 3 buçuk saat yıkanınca bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?