2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet sonmanda işler değişince insanın bu fikre alışması zor olur ama sen kararını yaklaşık verdiğin için rahat olur bakalım son anda ne değişiklik olur

Eşim sağolsun ev işlerinde yardım ederdi hamilelikten sonra daha cok yardim etmeye başladı. Cam silmek erkek işidir sen nasıl çıkıp dengede durcaksin dışardan millet sana mı baksın diye hep kendi siler, anneleri de hep oğullarına sildirmis bekarken alıştırmis sağolsun ama erkeğin yaptığı iş ne kadar muntazam olursa o kadar oluyo tabi ona da şükür. Valla şaşırdım bugun bacaklarim vs ağrımış hicbisey yapmadığım halde, bide mutfak dolaplarini silelim istiyorum bugün bakalim fazla hantalım ben belli oldu

Fizik tedavi ile doğru duruş kullanılınca bele yük azalıyor bende duruşum iyi değildi hamilelikte bel ve sırt ağrım artmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum sırt kaslarını güçlendirince ağrı azslıyor birde öncesinde bel ağrısı sıkıntın varsa o yüzden bile sezeryan olanlar oluyor profesyonel yardım almak şart gibi

Yavaş yavaş vucudu alıştırmak lazım ben alışkınım çünkü biran yüklenince uyumak bile zor olur

Bazayı bende kaldiriyorum bi sorun olmaz diye dusunuyorum ama cok yormayin kendinizi ustuste yorulunca olmus olabilir

GEçer inş ama otururken sırtını destekle yatarken sırt üstü kesin yatma ağırlık artıyor bundan sonra uyusan bile ağrıların azalmıyor destek yastık koyabilirsin uyurken
Cok teşekkür ederim dikkat etmeye çalışıyorum hepsine

Canım bi arkadaşım bu şekilde fıtık olmuştu hamileliğinde bacağıma vuruyor ve uyuşuyor diyorsun. Bendede hamilelik öncesinde zaten vardı fıtık. Benim aklıka ilk o geldi o yüzden. Bol bol yürüyüş yapmalısın en iyi gelen o geçmiş olsun

Cok teşekkür ederim uyuşma geçti heralde zorladım diye olmuştu ama takip edicem inşallah yoktur.

İnşallah canım Yorma kendini bu kadar seni biraz korkutmak istedim fıtık çok kötü çünkü yaşadığım için Allah kimseye vermesin
Ayy valla o günden sonra bir daha asla dedim zaten. Sanada çok geçmiş olsun inşallah hiç ağrı çekmezsin

Canım yan etkileri de var diyolar iyice araştır derim kovid asi icin. Sinovac ta zatrn az koruyormus
Sinovac az koruyor ama yan etkisi de az. Dediğin gibi her şeyi etraflıca düşünmek lazım.
Mutasyonlara da etkili miydi sinovac onu bilemedim bak. Bu zamana çok şükür yakalanmadan geldik maşallah ama önümüzde de 4 ay var daha.
Mutasyonlara karşı Biontech kadar etkili değildir, dediğin gibi çok şükür bu zamana geldik ama insanın içi rahat etmiyor.
Grip aşısıyla arasına 15 gün koymak gerekiyordu. Muhtemelen tetanozla arasında koymak en mantıklısı
Evet çok mantıklı, sağol.

Kızlar bebek deterjanı için ne kullanmayı düşünüyorsunuz? bir de sıvı mı granül mü ben karar veremedim. Bir yıldızlar listesi var içeriği temiz araştırılmış ürünler olarak görsel bırakayım kullandığınız varsa fikir olur.

Benim de eşim sürekli takip ediyor şurda hamilelere yapılmış burda hamile böyle atlatmış vs. Sen olursan çok rahatlayacağım diyor. Doktorum da aşının yan etkisi covidin ağır geçirme ihtimalindense daha iyi diyor yüksek ateş vs daha kötü etkileyebilirmiş. Kime ne yapacağı da belli değil virüsün ayakta atlatan da var daha kötü olan da. Bugünkü haberlere göre Eylül ayına kadar 20 yaş üstü herkes aşılanmış olacak deniyor. Kurtuluş aşıda.

Green Clean Baby aldım gayet güzel. Yumuşatıcısı da var, içeriği temiz. Siveno da kullandım hatta sıvı el sabunu deodorant vs de siveno kullanıyorum hala. Kokusu pek hoş değil sivenonun ama.

Green Clean Baby aldım gayet güzel. Yumuşatıcısı da var, içeriği temiz. Siveno da kullandım hatta sıvı el sabunu deodorant vs de siveno kullanıyorum hala. Kokusu pek hoş değil sivenonun ama.
Bende daline bayılıyorum ama acaba bebekte koku hassasiyeti yapar mı bilemedim. Çamaşır makinemde bebekler için ayrı program var 3 buçuk saat yıkıyor, koku kalır mı 3 buçuk saat yıkanınca bilemedim

Bende daline bayılıyorum ama acaba bebekte koku hassasiyeti yapar mı bilemedim. Çamaşır makinemde bebekler için ayrı program var 3 buçuk saat yıkıyor, koku kalır mı 3 buçuk saat yıkanınca bilemedim
Koku hassasiyeti neymiş ki öyle buram buram kokuyor mu dalin? iyice durulanır havadar yerde kurursa sorun olmaz heralde. Parfüm olmasın da.

Koku hassasiyeti neymiş ki öyle buram buram kokuyor mu dalin? iyice durulanır havadar yerde kurursa sorun olmaz heralde. Parfüm olmasın da.
Dalinin çok güzel bir kokusu oluyor şampuanda kolonya da falan ama deterjanı nasıl hiç bakmadım p.tesi bakmayı düşünüyorum. Iyice durulaninca sıkıntı olmaz heralde bakalım deneyeceğim.

3.5 saat yıkanınca koku kalırmı bilmiyorum ama çamaşırların kalmayacağı kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…